Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nézzük mit alkozttunk az utóbbi 3 napoon, draft címén:

2. kör: Stefen Wisniewski, C - Hiányposztra, a class legjobbja, tökéletes pick.
3. kör: Demarcus Van Dyke, CB - Hiányposztra jött ő is, de erősen project szaga van, lehetett volna jobb is.
3. kör: Joseph Barksdale, RT - szintén hiányposztra jött, és ott sokkal jobbat nem hiszem, hogy húzhattunk volna.
4. kör: Chimdi Chekwa, CB - neki örülök, készebb mint DVD, és legalább azt a húzást is jobb színben tünteti fel.
4. kör: Taiwan Jones, RB - Ha jó lesz PR-nek, akkor szódával elmegy ez a pick is.
5. kör: Denarius Moore, WR - A poszt jó, simán benne volt hogy húzunk WR-t, de jót még nem olvastam róla, mondjuk sok rosszat se. Olyan mint Ford, ezért nem értem minek kellett ő.
6. kör: Richard Gordon, TE - volt nálunk work out-on, ennyi, inkább bokkoló TE és ST playa. Sérült is volt, összesen 10 elkapása van egész egyetemi pályafutása alatt... ja 4.66 alatt futja a 40-et!
7. kör: David Ausberry, WR/TE/FB - olyan Reece klón. Csodálkoznék, ha megragadna az 53-ban. Max PS.

Jól indult, de a végén elvesztették a fonalat sztem. Ott már csak a 40-es idő számított. Az sem tetszik, hogy az utolsó körökben olyan játékosok jöttek, akik nagyon hasonlóak egy már csapatban levő és még fiatal játékoshoz. Ezzel akarják őket ösztönözni, hogy ha nem vigyáznak, mehetnek, mert megvan a tökéletes másolatuk?

A jövő évi 2. kör ugye el lett tradelve, amivel jött Barksdale és Jones. Egyenlőre kicsit feleslegesnek érzem, mert lényegében DVD korai behúzása miatt kellett. Ha beindul az FA lesz itt még munka rendesen.

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Hát ez a David Ausberry a USC-ről akkora ász, hogy nincs benne egy olyan listában sem amit ismerek.

Így sebtében annyit találtam róla, hogy Mike Williams-klón, 6-4, 235 font, a posztja is WR/TE a USC oldalán. A Pro Dayükön ő futotta a leggyorsabb 40 yardot, 4,46-tal, az ekkora méretekkel mondani sem kell hogy extrém. Upside van benne, ha szar se lesz belőle, ami a legvalószínűbb, semmit nem buktunk.

Van fészbúkja is:
http://www.facebook.com/pages/David-Ausberry-9/189121564478#!/pages/David-Ausberry-9/189121564478?sk=photos
több mint 14 éve
Ennyit találtam róla:

University of Miami tight end Richard Gordon has visited the Oakland Raiders, according to a league source with knowledge of the situation.

He has also worked out for the Miami Dolphins.

The 6-foot-4, 265-pounder ran the 40-yard dash in 4.66 seconds and bench pressed 225 pounds at his campus Pro Day workout.

He has posted a 32 1/2 inch vertical leap and a 9-1 broad jump.

Gordon has dealt with shoulder injuries in the past.

He's known as a strong blocker and special-teams contributor, returning five kickoffs for 104 yards.

He played basketball and ran track in high school.

For his career, he caught 10 passes for 62 yards.

He started seven games last season with six receptions for 30 yards.

Ezek alapján nem tudom mit akarunk kezdeni vele

Most néztem csak, hogy a Pats pick trade elvitte a 7. körünket is. Így már csak egy pickünk lesz, húzunk vajon QB-t?

több mint 14 éve
sztem őt még DVD sem ismeri 😀

több mint 14 éve
Richard Gordon TE, The Júú.

Hát ez fingom nincs kicsoda.
több mint 14 éve
Ezek szerint mégsem Al garázdálkodik, vagy csak megunta és hazament.

Eljuthat Moore a kezdőig?BMG
Ebben a WR corpsban én is eljuthatnék a kezdőig. 😛

De jókat írnak róla, kicsi gönye, de jól futja a routeokat, és nincs rossz keze.
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Moore WR...Rolni
Dehát ő csak 4.43-at tud, biztos elnézték.Döme
😊
Mondjuk nem vagyok elájulva ettől a picktől...
Van elég gyors fiatal inkonzisztens WRünk...

Amennyire jól indult a draft annyira nem tettszik ez a 2 utolsó pick, de összességében még így is elégedett vagyok.
Most lépek a többieket majd a pia mellett csekkolom telefonról, de írni csak holnap vagy éjjel részegen fogok 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az Oakland draftolt mindig is Al kedvenceit. De ez máshol is megy ,csak ott nem nyilvánvaló, mert nem tudod megállapítani laikusként is (a 40 yardból). És így nem lehet röhögcsélni rajta.

Azonban SOKKAL fontosabb, hogy tavaly és idén a többi esetben nagyon is jól draftolnak. Mondjak rosszabb draftokat?
Valamint tavaly Ford gyors volt. De jó is, nem csak gyors. Továbbá most már nem az első pick ment erre, hanem két későbbi. Nem is trade-eltek fel világba. Azért ez belefér, bár nyilván nem kell szeretni mindnekinek. Én sem értek egyet vele. De a chiefs is nemrég húzott olyan embert akit én nem értek, meg tegnap is egyet. Nem foglalkozom vele, kicsi vagyok én ahhoz. A többit értem, és annak örülök mert azok jók.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Ezek szerint mégsem Al garázdálkodik, vagy csak megunta és hazament.

Eljuthat Moore a kezdőig?
több mint 14 éve
Moore WR...Rolni
Dehát ő csak 4.43-at tud, biztos elnézték.
több mint 14 éve
Moore WR...

több mint 14 éve
Demarcus Love vagy Pinkston jó value lehetne...

több mint 14 éve
JJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.Döme
van Dyke-al együtt igaz, amint mondtam
oké, húzza be a Raiders az ilyen embereket, de akkor ne is tartson fent scouting teametJJ
De most ezt úgy mondod, mintha csak és kizárólag 4.2-es embereket húznánk be...Döme
Wisniewski és Barksdale nem is értem hogy került ide 😀

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU 😊Rolni
A medencés kiugrás Gillbertnél is nagyon bejött 😀tenorx
Jaja 😀

több mint 14 éve
JJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.Döme
oké, húzza be a Raiders az ilyen embereket, de akkor ne is tartson fent scouting teametJJ
De most ezt úgy mondod, mintha csak és kizárólag 4.2-es embereket húznánk be...
több mint 14 éve
Na Cannont vitte a Pats
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
A medencés kiugrás Gillbertnél is nagyon bejött 😀
több mint 14 éve
Nem valami mély az a medence 😛BMG
Küld át azért a videót amelyikben téged látunk kiugrani egy medencéből így 😊

Olvasok Jonesról ezerrel...kezei is jók állítólag. A legnyagyobb gond vele az lehet, h vannak tartossági kérdések vele kapcsolatban...poor man's DMC?? de minek ha itt az eredeti...Rolni
Jonesnak akkor kezdtem utánanézegetni, amikor kiöttek a pro day számai, mert biztos voltam benne hogy idejön. Kezdő NFL back az életben nem lesz, de change of pace, 3rd down RB-nek meccsenként 8-10 carryvel simán kurvajó lehet.Döme
Igen ezt olvasom most én is...meg azt, hogy akár slotba is ki lehet zavarni és jó match upokat lehet vele kreálni...majd kiderül

több mint 14 éve
A Chiefs draft sajnos elég jól alakul...

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
oké, húzza be a Raiders az ilyen embereket, de akkor ne is tartson fent scouting teamet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve

Olvasok Jonesról ezerrel...kezei is jók állítólag. A legnyagyobb gond vele az lehet, h vannak tartossági kérdések vele kapcsolatban...poor man's DMC?? de minek ha itt az eredeti...Rolni
Jonesnak akkor kezdtem utánanézegetni, amikor kiöttek a pro day számai, mert biztos voltam benne hogy idejön. Kezdő NFL back az életben nem lesz, de change of pace, 3rd down RB-nek meccsenként 8-10 carryvel simán kurvajó lehet.
több mint 14 éve
Rolni
Sajnos elázott a kamera és elveszett a felvétel 😕
több mint 14 éve
JJ, azért fikázódni, mert a 4. kör legvégén, kvázi az 5. körben behúzunk egy extrém gyors 3. számú (!) RB-t, nem valami jogos.
több mint 14 éve

Olvasok Jonesról ezerrel...kezei is jók állítólag. A legnyagyobb gond vele az lehet, h vannak tartossági kérdések vele kapcsolatban...poor man's DMC?? de minek ha itt az eredeti...

több mint 14 éve
Nem valami mély az a medence 😛