Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
sosem lehet elégDe már van egy 1st rounder grinder-ünk DE-benNassib szerintem korrekt játékos. Tipik Gruden grinder. Azt hiszem kapitány is volt Tampában.Nekem a Witten, Heath, Nassib igazolás a hmm, a többi like.Mi a fasz van már.igazából rendben van szerintem. Witten is indokolható, kell Waller és Foster mögé veteran, még Heath is használható lehet ST-ben. A legjobban az tetszik, hogy a rendszerbe igazolunk, van koncepció most már a védelemben is, amit követünk. Kár, hogy ehhez Marinelli kellett, de ha ettől előrelép a D#, akkor a Marinelli hire egy nagy lépés lesz Grudentől. Az meg, hogy Kwiatowski és Littleton is itt kötött ki, kb a free agency legnagyobb húzása a radar alatt.
6 move egy nap alatt...a fele like, a fele hmm...
Pari
Ami érdekes: Mariota számai nem nyilvánosak. Nem tudni, hogy kezdő, vagy backup pénzt kapott.
Amadeus
Persze igazolható így vagy úgy mindegyik, na majd meglátjuk.
Pari
Amadeus
Pari
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Lesz szezon?
több mint 4 éve
De már van egy 1st rounder grinder-ünk DE-benNassib szerintem korrekt játékos. Tipik Gruden grinder. Azt hiszem kapitány is volt Tampában.Nekem a Witten, Heath, Nassib igazolás a hmm, a többi like.Mi a fasz van már.igazából rendben van szerintem. Witten is indokolható, kell Waller és Foster mögé veteran, még Heath is használható lehet ST-ben. A legjobban az tetszik, hogy a rendszerbe igazolunk, van koncepció most már a védelemben is, amit követünk. Kár, hogy ehhez Marinelli kellett, de ha ettől előrelép a D#, akkor a Marinelli hire egy nagy lépés lesz Grudentől. Az meg, hogy Kwiatowski és Littleton is itt kötött ki, kb a free agency legnagyobb húzása a radar alatt.
Pari
Ami érdekes: Mariota számai nem nyilvánosak. Nem tudni, hogy kezdő, vagy backup pénzt kapott.
Amadeus
Pari
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Nassib szerintem korrekt játékos. Tipik Gruden grinder. Azt hiszem kapitány is volt Tampában.Nekem a Witten, Heath, Nassib igazolás a hmm, a többi like.Mi a fasz van már.igazából rendben van szerintem. Witten is indokolható, kell Waller és Foster mögé veteran, még Heath is használható lehet ST-ben. A legjobban az tetszik, hogy a rendszerbe igazolunk, van koncepció most már a védelemben is, amit követünk. Kár, hogy ehhez Marinelli kellett, de ha ettől előrelép a D#, akkor a Marinelli hire egy nagy lépés lesz Grudentől. Az meg, hogy Kwiatowski és Littleton is itt kötött ki, kb a free agency legnagyobb húzása a radar alatt.
Pari
Amadeus
Pari
több mint 4 éve
Nekem a Witten, Heath, Nassib igazolás a hmm, a többi like.Mi a fasz van már.igazából rendben van szerintem. Witten is indokolható, kell Waller és Foster mögé veteran, még Heath is használható lehet ST-ben. A legjobban az tetszik, hogy a rendszerbe igazolunk, van koncepció most már a védelemben is, amit követünk. Kár, hogy ehhez Marinelli kellett, de ha ettől előrelép a D#, akkor a Marinelli hire egy nagy lépés lesz Grudentől. Az meg, hogy Kwiatowski és Littleton is itt kötött ki, kb a free agency legnagyobb húzása a radar alatt.
Pari
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Mi a fasz van már.igazából rendben van szerintem. Witten is indokolható, kell Waller és Foster mögé veteran, még Heath is használható lehet ST-ben. A legjobban az tetszik, hogy a rendszerbe igazolunk, van koncepció most már a védelemben is, amit követünk. Kár, hogy ehhez Marinelli kellett, de ha ettől előrelép a D#, akkor a Marinelli hire egy nagy lépés lesz Grudentől. Az meg, hogy Kwiatowski és Littleton is itt kötött ki, kb a free agency legnagyobb húzása a radar alatt.
Pari
több mint 4 éve
Mi a fasz van már.6 move egy nap alatt...a fele like, a fele hmm...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
capből kevesebbet foglalCarl Nassib jönA garantáltja meglepően sok lett.
Amadeus
twitter.com/RapSheet/status/1240080105524932611
iktriad
több mint 4 éve
Mi a helyzet Gabe Jacksonnal? Nem nagyon van érdeklődő? Mondjuk én csak a magyar oldalakat olvasom most, mert nem nagyon tudom beleásni magam.Brady meg végül csak Tampában kötött ki. Megsüvegelendő, hogy mert váltani. Mondjuk gondolkoztam, hogy olyan nagy vesztenivalója nincs, ha nem sikerül jó teljesítménnyel előrukkolnia, hiszen a korára való tekintettel már lehet mondani bármit. A megítélése nem fog emiatt változni szerintem senki szemében. 6 gyűrű az 6 gyűrű marad.
több mint 4 éve
Nassib tipikus Guenther DE méretre.Jó lesz az. Persze csak akkor, ha szintet lép mindenki felfelé az eddigiek közül. Ferrell főleg, de Crosbytól is javulást várok. Nassib ha hoz egy Mayowa szintet, akkor már jó lehet.
Nem egy speed rusher Ő sem, nekem egyenlőre túl lassú az edge egység, de nem károgok. Run D terén megállja a helyét, passzol a sémába, de félő, hogy a sack számai köszönhetőek a társaknak is az utóbbi 2 szezonban...meg azért ez a pénz erős egy rotációs embernek, mégha erős rotációnk lesz is...de mondom nem károgok 😊
Hall és Key alaposan meg kell dolgozzon majd a roster helyért idén!
Rolni
több mint 4 éve
Nassib tipikus Guenther DE méretre.Nem egy speed rusher Ő sem, nekem egyenlőre túl lassú az edge egység, de nem károgok. Run D terén megállja a helyét, passzol a sémába, de félő, hogy a sack számai köszönhetőek a társaknak is az utóbbi 2 szezonban...meg azért ez a pénz erős egy rotációs embernek, mégha erős rotációnk lesz is...de mondom nem károgok 😊
Hall és Key alaposan meg kell dolgozzon majd a roster helyért idén!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Carl Nassib jönA garantáltja meglepően sok lett.
Amadeus
twitter.com/RapSheet/status/1240080105524932611
több mint 4 éve
Jönnek a fehérek is, jól van! 😊Stez mindjárt jön és megdorgál hogy rasszista vagy. 😊
Bruce
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Guenthernek prove it year jön. Jó alapanyag van, védelmet kell csiholni.
több mint 4 éve
Jönnek a fehérek is, jól van! 😊
több mint 4 éve
Surda
3 297
youtu.be/qlG45nLb4AAHeath is az, meg jó spec teamer.Remélem nem.Joseph valószínűleg megy ezek után.Jeff Heath is jott.Matt Giordano 2.0
Amadeus
d3Y
Amadeus
Kell a kalapâcs.
Surda
Amúgy nem tudom emlékeztek-e még rá:
www.youtube.com/watch?v=Uc0GHvH05CU
gyeek
több mint 4 éve
Heath is az, meg jó spec teamer.Remélem nem.Joseph valószínűleg megy ezek után.Jeff Heath is jott.Matt Giordano 2.0
Amadeus
d3Y
Amadeus
Kell a kalapâcs.
Surda
Amúgy nem tudom emlékeztek-e még rá:
www.youtube.com/watch?v=Uc0GHvH05CU
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Surda
3 297
Remélem nem.Joseph valószínűleg megy ezek után.Jeff Heath is jott.Matt Giordano 2.0
Amadeus
d3Y
Amadeus
Kell a kalapâcs.
több mint 4 éve
Végül is két fél ember is több mint a semmi.nem. Moreau-nak térdműtéte volt a szezon végén, és a training camp kezdetére lehet, hogy nem lesz bevethető.Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
Komolyan b+ csak a pénz számít, meg a haverság?
🤘gaben🤘
d3Y
Félre ne értsétek, szeretem Witten játékát és hozzáállását viszont unom az évek óta tartó kukázást.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Joseph valószínűleg megy ezek után.Jeff Heath is jott.Matt Giordano 2.0
Amadeus
d3Y
több mint 4 éve
Witten mindent tud a TE posztrol, a legmagasabb szinten. Ha nekem lenne egy fiatal TEm, biztos orulnek, ha egyutt edzenenek, jatszananak. Igazi jo arc egyebkent is. Nekem nincs ezzel gondom, ha nem tul draga. Palyaja csucsan az egyik legjobb volt. Csak ot nem nyomatta annyira a media, foleg eleinte.
Állat vagyok, ami enni kér...