Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Teljesen vállalható volt a vége. (utólag qrva sok az okos!) 19 mp. ennyit kellett volna megoldani. Nem volt szerencsénk. Carr nagyon jó volt (tuti volt maradvány a sérülésnek) Agholor patika és DW ligaelit lett szép csendben. O falból kiesett először Good, majd TB és Reni jó postásként kézbesítette a yardokat. A lehetőségekhez képest O oldalon jók voltunk. A D pedig élt. Tuaat offoltuk. FP minden mindegy alapon jött, na ná h 19 re lapot húz. CF talán nem ràntja meg a rácsot..... Gruden nem baszott el nagy dolgokat. Reggel még vagy 30 percig ültem és néztem a semmit. Őrült hullámvasút, de nem voltunk alárendelt szerepben a feldobott érme így esett.
több mint 4 éve
Lol...Védelem addig tűnt elfogadhatónak amíg Tua játszott, aztán megmutatta igazi arcát...
Red Zone offense megint vicc volt és a végén ez a FG-ra hajtás szánalmas volt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
KösziSajnos vagy az eredményt látva nem sajnos de csak félidőig láttam a meccset ( vidéken töltő nélkül eddig bírta a laptop 😁).robosports.ir
Ameddig láttam egész jó kis meccs volt, még a D is mutatott életjeleket. Mi történt? Illetve valaki tudna egy linket majd ahol vissza tudom nézni az egészet?
Cubehead
Bruce

több mint 4 éve
Sajnos vagy az eredményt látva nem sajnos de csak félidőig láttam a meccset ( vidéken töltő nélkül eddig bírta a laptop 😁).robosports.ir
Ameddig láttam egész jó kis meccs volt, még a D is mutatott életjeleket. Mi történt? Illetve valaki tudna egy linket majd ahol vissza tudom nézni az egészet?
Cubehead
több mint 4 éve
Sajnos vagy az eredményt látva nem sajnos de csak félidőig láttam a meccset ( vidéken töltő nélkül eddig bírta a laptop 😁). Ameddig láttam egész jó kis meccs volt, még a D is mutatott életjeleket. Mi történt? Illetve valaki tudna egy linket majd ahol vissza tudom nézni az egészet?

több mint 4 éve
Aztán jött minden idők legjobb Jolly Joker QB ja és mindent vittCsak összefoglalót néztem...de ekkora Öntökön rúgást már régen láttam...Miért? Gruden csak bízott a főnixmadárként újraéledő védelemben...
ThundersNFL
bmg
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Csak összefoglalót néztem...de ekkora Öntökön rúgást már régen láttam...Miért? Gruden csak bízott a főnixmadárként újraéledő védelemben...
ThundersNFL
több mint 4 éve
Csak összefoglalót néztem...de ekkora Öntökön rúgást már régen láttam...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Hát ahogy néztem ez is jó buzi egy meccs volt... Facepalmfacepalmfacepalm
több mint 4 éve
NoNoNoEhhez mit szólnátok?Mehet.
IF the #Raiders were to trade Derek Carr, what would his trade value be?#RaiderNation https://t.co/efv3CRXCDz
— PFF Las Vegas Raiders (@PFF_Raiders) December 26, 2020
Bruce
Amadeus
több mint 4 éve
Jó h vasárnap van. Melóban páran rábasznának ezek után. Denver ellen csak a büszkeség a tét.
több mint 4 éve
Hát srácok, ez a nap meccse volt, köszönjük h csak FG-re mentetek.waller egy Isten
több mint 4 éve
Taktikus Jani ingyen td helyett rámegy a field goalra. Zseni!
több mint 4 éve
Ehhez mit szólnátok?Mehet.
IF the #Raiders were to trade Derek Carr, what would his trade value be?#RaiderNation https://t.co/efv3CRXCDz
Bruce
több mint 4 éve
Ehhez mit szólnátok?IF the #Raiders were to trade Derek Carr, what would his trade value be?#RaiderNation https://t.co/efv3CRXCDz
több mint 4 éve
de csak akkor, ha van ok rá! ... és ok mindig van rá 😀És mindenkinek jól be lehet szólni! XDJó ez így ahogy van. A Raiders egy tipikus magyar szurkolóknak való csapat. Lehet szidni mindig valamit benne. 🙂és szeretni
Bruce
Surda
TST
több mint 4 éve
És mindenkinek jól be lehet szólni! XDJó ez így ahogy van. A Raiders egy tipikus magyar szurkolóknak való csapat. Lehet szidni mindig valamit benne. 🙂és szeretni
Bruce
Surda
több mint 4 éve
Jó ez így ahogy van. A Raiders egy tipikus magyar szurkolóknak való csapat. Lehet szidni mindig valamit benne. 🙂és szeretni
Bruce
több mint 4 éve
Jó ez így ahogy van. A Raiders egy tipikus magyar szurkolóknak való csapat. Lehet szidni mindig valamit benne. 🙂
több mint 4 éve
Ez alap.0,001 %Mi kell ahhoz, h meg legyen a POMeg hogy kikapjon a Ravens a Giants ellen.
( a csodán kívül)
nyilván W a Dolphins ellen
+?
Surda
Meg az utolsó fordulóban is mind a Ravensnek, mind a Dolphinsnak ki kellene kapnia.
Bruce
Amadeus
A 300 ezévi terve. Á csak a szokásos.
több mint 4 éve
Ide nem kell új tulajdonos!Mi kell ahhoz, h meg legyen a POEgy új tulaj, aki nem szerelmes egy idiótába.
( a csodán kívül)
+?
Surda
Levi
Az nem lenne AL örökség, hanem valami arctalan showteam. Köszi azt nem.
több mint 4 éve
Mi kell ahhoz, h meg legyen a POEgy új tulaj, aki nem szerelmes egy idiótába.
( a csodán kívül)
+?
Surda
több mint 4 éve
Boldogat srácok!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
0,001 %Mi kell ahhoz, h meg legyen a POMeg hogy kikapjon a Ravens a Giants ellen.
( a csodán kívül)
+?
Surda
Meg az utolsó fordulóban is mind a Ravensnek, mind a Dolphinsnak ki kellene kapnia.
Bruce
több mint 4 éve
Mi kell ahhoz, h meg legyen a POMeg hogy kikapjon a Ravens a Giants ellen.
( a csodán kívül)
+?
Surda