Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Mariota lesz ebből.Ja ő volt Mayock 2015-ös Top QB-ja
Cruyffista
twitter.com/MikeGarafolo/status/1239714434781794306
Mondjuk ez sokat nem jelent, mert 2011-ben ugyanez(=adott draft class Top QB-ja) Gabbert ("by far") volt, és az a draft adta Cam Newtont, Kaepet és Daltont az NFL-be...
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Mariota lesz ebből.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
twitter.com/VicTafur/status/1239653561501233152azt hittem ez már a múlté, de nyakig vagyunk a küzdelemben Bradyért.Szerencsére ilyet sehol se olvasok. Csak a Buccs és a Pats amit látok 😊
Amadeus
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 Végül is.Enyhe LOLBradyrol ennyit, Peterman nyert.
twitter.com/DanGrazianoESPN/status/1239677270555590656
iktriad
ulpianus
www.youtube.com/watch?v=zw8Qes9n0EA
több mint 4 éve
Enyhe LOLBradyrol ennyit, Peterman nyert.
twitter.com/DanGrazianoESPN/status/1239677270555590656
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
3 év, $21 millióTeljesen vállalható! Meglássuk mennyire lesz jó all around MLB...
$13,5 millió garantált
d3Y
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Nem vészes számok!
több mint 4 éve
Részletek3 év, $21 millióLehet persze...meglássuk majd az árakat meg az értékeket...meg majd a mutatott játékokat isde Littleton sokat kér. évi 16 millió átlagban kb. nála Kwiatowksi valószínűleg jóval olcsóbb volt, és így ár/érték arányban jobban megéri.Kwiatkoski is kérdéses szerintem...Littleton nekem jobban tetszett volna...Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.vele nem lennénk sokkal előrébb.
Amadeus
d3Y
Rolni
d3Y
Rolni
$13,5 millió garantált
d3Y
twitter.com/AlbertBreer/status/1239651511715672065
több mint 4 éve
deyell
11 702
3 év, $21 millióLehet persze...meglássuk majd az árakat meg az értékeket...meg majd a mutatott játékokat isde Littleton sokat kér. évi 16 millió átlagban kb. nála Kwiatowksi valószínűleg jóval olcsóbb volt, és így ár/érték arányban jobban megéri.Kwiatkoski is kérdéses szerintem...Littleton nekem jobban tetszett volna...Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.vele nem lennénk sokkal előrébb.
Amadeus
d3Y
Rolni
d3Y
Rolni
$13,5 millió garantált
choose life
több mint 4 éve
azt hittem ez már a múlté, de nyakig vagyunk a küzdelemben Bradyért.Szerencsére ilyet sehol se olvasok. Csak a Buccs és a Pats amit látok 😊
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
azt hittem ez már a múlté, de nyakig vagyunk a küzdelemben Bradyért.
több mint 4 éve
Lehet persze...meglássuk majd az árakat meg az értékeket...meg majd a mutatott játékokat isde Littleton sokat kér. évi 16 millió átlagban kb. nála Kwiatowksi valószínűleg jóval olcsóbb volt, és így ár/érték arányban jobban megéri.Kwiatkoski is kérdéses szerintem...Littleton nekem jobban tetszett volna...Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.vele nem lennénk sokkal előrébb.
Amadeus
d3Y
Rolni
d3Y
több mint 4 éve
deyell
11 702
de Littleton sokat kér. évi 16 millió átlagban kb. nála Kwiatowksi valószínűleg jóval olcsóbb volt, és így ár/érték arányban jobban megéri.Kwiatkoski is kérdéses szerintem...Littleton nekem jobban tetszett volna...Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.vele nem lennénk sokkal előrébb.
Amadeus
d3Y
Rolni
choose life
több mint 4 éve
Kwiatkoski is kérdéses szerintem...Littleton nekem jobban tetszett volna...Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.vele nem lennénk sokkal előrébb.
Amadeus
d3Y
több mint 4 éve
deyell
11 702
Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.vele nem lennénk sokkal előrébb.
Amadeus
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Damarious Randall is érkezik valószínűleg. Ez azt jelenti h KoJo off.
több mint 4 éve
deyell
11 702
érkező.twitter.com/nkwiatkoski27/status/1239610788786196491
choose life
több mint 4 éve
deyell
11 702
igen ők, a Texansnak amúgy sincs első körös pickje. a Cardinals 1/8-ra valószínűleg tackle-t húz majd.DeAndre Hopkins -> Cardinalsmármint a Cards.
előttünk draftolnak (1/8) de akkor elkapót nem húznak valószínűleg.
d3Y
A Texans egy 2. körös picket és egy futót kapott. Ez rablás.
Amadeus
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
DeAndre Hopkins -> Cardinalsmármint a Cards.
előttünk draftolnak (1/8) de akkor elkapót nem húznak valószínűleg.
d3Y
A Texans egy 2. körös picket és egy futót kapott. Ez rablás.
több mint 4 éve
deyell
11 702
DeAndre Hopkins -> Cardinalselőttünk draftolnak (1/8) de akkor elkapót nem húznak valószínűleg.
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Damarious Randall és Maliek Collins is célkeresztben. Eddig defense heavy a FA.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Chris Harris és köztünk kölcsönös az érdeklődés.