Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Hogy legyen kivel sztorizgatni MNF-ekről a kommentátorfülkében. 😊Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
🤘gaben🤘
több mint 4 éve
deyell
11 702
nem. Moreau-nak térdműtéte volt a szezon végén, és a training camp kezdetére lehet, hogy nem lesz bevethető.Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
Komolyan b+ csak a pénz számít, meg a haverság?
🤘gaben🤘
choose life
több mint 4 éve
Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
Komolyan b+ csak a pénz számít, meg a haverság?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Maliek Collins remek és várható pick up Marinelli miatt.kedvenc indoklás amit olvastam: "Mayock igazol évente egy veteránt, hogy Gruden boldog legyen, utána szabadon tud dolgozni".
Witten igazolását mondjuk nem értem, de a másik 3 remek!!
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Maliek Collins remek és várható pick up Marinelli miatt.Witten igazolását mondjuk nem értem, de a másik 3 remek!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
TSzabi
3 793
Hát le domináltátok az FA-t
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Maliek Collins a fedélzeten. Kiváló igazolás ismét!
több mint 4 éve
Amadeus fejében pedig szól a dallam: Witten in the Stars!www.youtube.com/watch?v=YgFyi74DVjc
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Jason Witten a fedelzeten.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Felférek? A csapatomat most kurta szét egy impotens bácsi..A helyedben én előtte még tennék egy próbát Houstonban is, kiváló Texans drukker lenne belőled.
TSzabi
És ahogy látom a bandwagonon is van épp üres
Win-win. Kihagyhatatlan ajánlat.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Felférek? A csapatomat most kurta szét egy impotens bácsi..hozzánk bárki felfér, de "once a raider, always a raider". Aki egyszer belépett, az nem szabadul.
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 793
Felférek? A csapatomat most kurta szét egy impotens bácsi..
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Brady megy Tampába (örülök, hogy nem a csoporton belül derül ki, hogy van-e még benne szufla, ha már mi nem ő rá cseréltük le Carr-t)
több mint 4 éve
deyell
11 702
Azt hittem drágább lesz, jónak tűnik eddig ez a FAPFF-nél előzetesen $12 milliót írtak éves átlagban Littletonnak mint projected salary, kb. annyit kapott, rendben van.
Rolni
choose life
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Dettó, én is elsőre megörültem, aztán néztem, hogy mindenhol máshol mást írnak... 😊Igen, most már látom, csak a főcímet olvastam és már írtam is, de a közleményt nem is olvastam, aztán azóta már javították az FK-n is. 😊Na vége a Brady-saga-nak! Ahogy többen is gondoltuk, természetesen marad BB égisze alatt. Nem érte meg neki a kockázatot.Pont hogy elköszönt a Pats-től.
Bruce
somoskovig
Bruce
több mint 4 éve
Érik a CB draft is erősen, ha oda nem viszünk senkit FA-n.Szerintem így LB-t sem viszünk az első körben.
1/12 Wr
1/19 Cb
több mint 4 éve
eddig jó
több mint 4 éve
Kicsit meglepő, hogy a top1 LB-nek tartott Littleton később adta be a derekát, mint a szintén emlegetett, de közel sem első "napos" FA igazolásnak tartott Nick Kwiatkowski. Baromira örülök mind a 2 srácnak, pláne ilyen korrekt pénzért. Mayock lehet nem is volt rossz választás?Mariota valamiért mindig is szimpatikus volt, így neki is örülök. Jó, hogy egy jó alapokkal rendelkező QB van ott Carr mögött, akiből még lehet is valami. Peterman visszahozása is jó döntés, tavaly is a csapatnál volt, edzésre jó lesz.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
kizárt.Feltrade Chase Young? csak kérdésránk fért már.Mit tesz egy csapattal, ha van egy normális GM?Azt hittem drágább lesz, jónak tűnik eddig ez a FAnagyon okosan igazolunk eddig.
Rolni
Amadeus
iktriad
Kíváncsi vagyok, hogy Murray jön-e drafton.
Amadeus
Toto21
Inkább letrade a 19.-ről, majd Hurts 2-3. körben. 12 szerintem Lamb lesz.
több mint 4 éve
Toto21
5 961
Feltrade Chase Young? csak kérdésránk fért már.Mit tesz egy csapattal, ha van egy normális GM?Azt hittem drágább lesz, jónak tűnik eddig ez a FAnagyon okosan igazolunk eddig.
Rolni
Amadeus
iktriad
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
ránk fért már.Mit tesz egy csapattal, ha van egy normális GM?Azt hittem drágább lesz, jónak tűnik eddig ez a FAnagyon okosan igazolunk eddig.
Rolni
Amadeus
iktriad
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Azt hittem drágább lesz, jónak tűnik eddig ez a FAnagyon okosan igazolunk eddig.
Rolni