Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Gyabronka József volt a szinkronhangod a Forman-filmbenAmadeus, magyar hangjaEzt nem biztos hogy értem.Lebasztak a vedoket. Ok pedig ugy erzik, nem feltetlen csak a teheetseghiany miatt ligautolso az egyseg. Aztan akkor ha ugyis rossz, meg mindehogy rossz, akkor letojjak, es legalabb nem serulnek meg. (Marminit nem en gondolom ezt.)
Surda
ulpianusDörner GyörgyUlpianus.
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus, magyar hangjaEzt nem biztos hogy értem.Lebasztak a vedoket. Ok pedig ugy erzik, nem feltetlen csak a teheetseghiany miatt ligautolso az egyseg. Aztan akkor ha ugyis rossz, meg mindehogy rossz, akkor letojjak, es legalabb nem serulnek meg. (Marminit nem en gondolom ezt.)
Surda
ulpianus
több mint 4 éve
Ezt nem biztos hogy értem.Lebasztak a vedoket. Ok pedig ugy erzik, nem feltetlen csak a teheetseghiany miatt ligautolso az egyseg. Aztan akkor ha ugyis rossz, meg mindehogy rossz, akkor letojjak, es legalabb nem serulnek meg. (Marminit nem en gondolom ezt.)
Surda

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ezt nem biztos hogy értem.A KC elleni vereség és az atlantai katasztrófa között történhetett valami. Szabad szemmel látható a reccsenés. El tudom képzelni, hogy meg lettek küldve a védők és cserébe tényleg elengedték a szezont. Voltak hírek arról, hogy lázadoztak PG ellen, csak nem került a nyilvánosság elé.Persze, de egyikünk sem gondolhatja, hogy a bírók miatt nem 10 győzelemmel állunk jelenleg...Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Azért amit Renfrownál nem fújtak be, pedig csórinál lekapcsolták a villanyt (Herbertnél khm khm). Az mocsok mód felbaszott!
Ja és megint bírózott egyet...mindig csak a kifogások...
Rolni
TST
Illetve egyszerűen nem bírom, ha valaki mindig másra mutogat és sajnos Gruden ezt csinálja folyton...
Mack nem állt velünk szóba
Gyenge rostert örököltünk
Bántanak a bírók
Bántanak a schedule sorsolással
Covid nagyon rosszul jött nekünk
Védelem nagyon szenvedett
Sok a sérültünk
.
.
.
Majd amikor a PO-ról kérdezik a szezon után majd elmondja, hogy végig versenyben voltunk a Covid ellenére, de Carr sajnos megsérült. Az nem zavarja majd, hogy nem ezen, hanem az előző 5 meccsen ment el a szezon...
Rolni
Amadeus
több mint 4 éve
Jack és Reggie hozott össze 12-4-es szezont, rájátszással. Jack második évében ha jól gondolom. Gruden meg kapott szabad kezet, új stadiont, a haverját főnöknek, meg 100 millát.Ezért 1+3 évben kell számolni. Az első év nem ér, egyrészt a 10 éves GAP miatt, másrészt mert Del Rio és Reggie után kritikán aluli szart kellett ellapátolni. Ha úgy tetszik redshirted év Grudennek. Ettől függetlenül igen, jövőre PO-ba kell menni, mert különben nem lesz már mire és kire mutogatni. AmadeusJosh Dubow most tweetelt egy "folyamot" azokról a HC-król akik 3.évükre PO-ba vitték a csapatukat 2000 óta. Elbaszott hosszú a lista, szóval Gruden mondjon le...c8.alamy.com/comp/D6MHHP/broken-pink-sunglasses-in-street-cheap-plastic-missing-lens-D6MHHP.jpg
Rolni
TST
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Van ami nem változik. 😁Raiders EPA per pass allowed:
— PFF (@PFF) December 19, 2020
▪️ 2020: 29th
▪️ 2019: 32nd
▪️ 2018: 32nd
▪️ 2017: 31st pic.twitter.com/po93PfNb2d
Amadeus
Amm ha Greg Williams nálunk hívta volna be azt az utolsó playt kihullott volna a hajam... Bár nem ismerem a csávót, nem tudom mit tett le az asztalra a múltban amiért jó volna ha hozzánk jönne.
több mint 4 éve
Raiders EPA per pass allowed:
— PFF (@PFF) December 19, 2020
▪️ 2020: 29th
▪️ 2019: 32nd
▪️ 2018: 32nd
▪️ 2017: 31st pic.twitter.com/po93PfNb2d
több mint 4 éve
Ezért 1+3 évben kell számolni. Az első év nem ér, egyrészt a 10 éves GAP miatt, másrészt mert Del Rio és Reggie után kritikán aluli szart kellett ellapátolni. Ha úgy tetszik redshirted év Grudennek. Ettől függetlenül igen, jövőre PO-ba kell menni, mert különben nem lesz már mire és kire mutogatni.Josh Dubow most tweetelt egy "folyamot" azokról a HC-król akik 3.évükre PO-ba vitték a csapatukat 2000 óta. Elbaszott hosszú a lista, szóval Gruden mondjon le...c8.alamy.com/comp/D6MHHP/broken-pink-sunglasses-in-street-cheap-plastic-missing-lens-D6MHHP.jpg
Rolni
TST
Wade Philips, Marinelli, Gregg Williams.Hát de ez nem profi. Mint láttuk ugyanolyan szar a védelem. Ha így van akkor csak saját magukkal csesznek ki a játékosok. Remélem a D kezdősor felét kicserélik jövőre!A KC elleni vereség és az atlantai katasztrófa között történhetett valami. Szabad szemmel látható a reccsenés. El tudom képzelni, hogy meg lettek küldve a védők és cserébe tényleg elengedték a szezont. Voltak hírek arról, hogy lázadoztak PG ellen, csak nem került a nyilvánosság elé.Persze, de egyikünk sem gondolhatja, hogy a bírók miatt nem 10 győzelemmel állunk jelenleg...Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Azért amit Renfrownál nem fújtak be, pedig csórinál lekapcsolták a villanyt (Herbertnél khm khm). Az mocsok mód felbaszott!
Rolni
TST
Illetve egyszerűen nem bírom, ha valaki mindig másra mutogat és sajnos Gruden ezt csinálja folyton...
Bántanak a bírók
Sok a sérültünk
.
.
.
Majd amikor a PO-ról kérdezik a szezon után majd elmondja, hogy végig versenyben voltunk a Covid ellenére, de Carr sajnos megsérült. Az nem zavarja majd, hogy nem ezen, hanem az előző 5 meccsen ment el a szezon...
Rolni
Amadeus
Kell hozni egy No.1. Pass rushert, Ferrelt átrakni a másik oldalra és Crosby forogna be depthnek. Ennyi. Valami egyszerűbb agresszív séma és klasszisokkal jobb lenne az egység.
TST
Egyszerűbb, agresszív sémák edzői.
vs
Mike Zimmer, Paul Guenther, Robert Saleh, Raheem Morris (inclusive az összes ex-tampa, ex-dungy/kiffin coaching tree edző)
több mint 4 éve
Josh Dubow most tweetelt egy "folyamot" azokról a HC-król akik 3.évükre PO-ba vitték a csapatukat 2000 óta. Elbaszott hosszú a lista, szóval Gruden mondjon le...
Rolni
több mint 4 éve
Josh Dubow most tweetelt egy "folyamot" azokról a HC-król akik 3.évükre PO-ba vitték a csapatukat 2000 óta. Elbaszott hosszú a lista, szóval Gruden mondjon le...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Hát de ez nem profi. Mint láttuk ugyanolyan szar a védelem. Ha így van akkor csak saját magukkal csesznek ki a játékosok. Remélem a D kezdősor felét kicserélik jövőre!A KC elleni vereség és az atlantai katasztrófa között történhetett valami. Szabad szemmel látható a reccsenés. El tudom képzelni, hogy meg lettek küldve a védők és cserébe tényleg elengedték a szezont. Voltak hírek arról, hogy lázadoztak PG ellen, csak nem került a nyilvánosság elé.Persze, de egyikünk sem gondolhatja, hogy a bírók miatt nem 10 győzelemmel állunk jelenleg...Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Azért amit Renfrownál nem fújtak be, pedig csórinál lekapcsolták a villanyt (Herbertnél khm khm). Az mocsok mód felbaszott!
Rolni
TST
Bántanak a bírók
Sok a sérültünk
.
.
.
Rolni
Amadeus
Kell hozni egy No.1. Pass rushert, Ferrelt átrakni a másik oldalra és Crosby forogna be depthnek. Ennyi. Valami egyszerűbb agresszív séma és klasszisokkal jobb lenne az egység.
Szerkesztette: TST
több mint 4 éve
A KC elleni vereség és az atlantai katasztrófa között történhetett valami. Szabad szemmel látható a reccsenés. El tudom képzelni, hogy meg lettek küldve a védők és cserébe tényleg elengedték a szezont. Voltak hírek arról, hogy lázadoztak PG ellen, csak nem került a nyilvánosság elé.Persze, de egyikünk sem gondolhatja, hogy a bírók miatt nem 10 győzelemmel állunk jelenleg...Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Azért amit Renfrownál nem fújtak be, pedig csórinál lekapcsolták a villanyt (Herbertnél khm khm). Az mocsok mód felbaszott!
Rolni
TST
Bántanak a bírók
Sok a sérültünk
.
.
.
Rolni
több mint 4 éve
Persze, de egyikünk sem gondolhatja, hogy a bírók miatt nem 10 győzelemmel állunk jelenleg...Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Azért amit Renfrownál nem fújtak be, pedig csórinál lekapcsolták a villanyt (Herbertnél khm khm). Az mocsok mód felbaszott!
Rolni
TST
Bántanak a bírók
Sok a sérültünk
.
.
.
több mint 4 éve
Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Azért amit Renfrownál nem fújtak be, pedig csórinál lekapcsolták a villanyt (Herbertnél khm khm). Az mocsok mód felbaszott!
Rolni
több mint 4 éve
Gruden szerint még PO hunt-ban vagyunk 😀Ja és megint bírózott egyet...mindig csak a kifogások...
több mint 4 éve
"Our offense scores 27 pts per game. Ranked 11th up there with mostly playoff teams.Our defense gives up 30 pts per game. Ranked 30th. Right above the cowboys and Jets.
Yes situationally, the offense needs to improve. But our problem isn’t the QB. Until this Defense can at least be ranked high teens or low 20’s it won’t matter who our QB or offensive coordinator is. "
több mint 4 éve
a " 😀 " jelre felhívnám a figyelmet, mint diszkrét célzás arra, hogy semmi sem elég jó.Kivancsisagbol es tenyleg csak tiszta kivancsisagbol nalad mik a sikeres kriteriumai?a sikeres kritérium volt. 😀Mondjon valaki olyan sikeres HC-t, aki 3. évében nem vitte PO-ba a csapatát?!régmúlt nem ér, hiszen kevesebb csapat is playoffozott, de ööö, Gary Kubiak?
Rolni
r.baggio
Helmut Zimmer
no
De jó, hogy mondod, eddig nem is gondoltam bele mélyen, de most így utánagondoltam. A Broncost nem annyira Kubiak építette, de fazont ő adott nekik. Houstonban viszont ő építette a csapatot...
Raidersnél teljes csapatépítés volt a cél. Ha rákérdeznénk a srácoknál, hogy Gruden szerződtetésénél arra a teljesítményre gondoltak - e, amit Kubiack Houstonban nyomott, szerintem "nem" lesz a válasz. Csavar a dologban, hogy a bajnok Tampa sem annyira Gruden csapata volt -már emberállományát tekintve-, hanem Dungyé.
Érdekes, hogy mennyire hasonló a két pálya. Mind a kettő nyerni tudott tulajdonképpen kész, de gödörbe került csapattal, de az építés az közepesen volt sikeres.
Irónia nélkül, megvilágító erejű volt az észrevételed.
több mint 4 éve
Amúgy számomra a legdühitőbb továbbra is az, hogy Gruden töketlen. Mariotának nem ment rosszul és ha már mindenképp középen futás, akkor abból legyen már egy qb sneak. Meg nem értem, hogy milyen meccseket néz mikor megelégszik a kurva field goallal állandóan. Öreg, gatya a védelem, szart nem érsz vele.
több mint 4 éve
Kivancsisagbol es tenyleg csak tiszta kivancsisagbol nalad mik a sikeres kriteriumai?a sikeres kritérium volt. 😀Mondjon valaki olyan sikeres HC-t, aki 3. évében nem vitte PO-ba a csapatát?!régmúlt nem ér, hiszen kevesebb csapat is playoffozott, de ööö, Gary Kubiak?
Rolni
r.baggio
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Pár hete - amikor még ment a szekér - akartam kárörvendve idézni Amadeus szezon előtti kijelentését, miszerint Carr hamar a padon találja magát és Mariotával menetelünk a playoffba, de lusta voltam megkeresni.Lehet, hogy valamilyen formában mégis igaza lesz?
Nyilván nem készült rá a Chargers, de egész jól játszott és futásban is veszélyes volt (nem csak önmagára, mint Carr). Szerintem a maradék két meccsen próbálkozzon ő, aztán jövőre eldöntik előszezonban, ha lesz, hogy ki legyen a kezdő.
Amúgy hosszabbításban, a redzone-ban, 5 yardról miért nincs a pályán a liga egyik legjobb FB-je?!
Miért csak 3. kísérletre küldjük fel, mikor passzjáték lesz?!
Egyetértek Rolnival, Gruden mondjon le!
több mint 4 éve
a sikeres kritérium volt. 😀Mondjon valaki olyan sikeres HC-t, aki 3. évében nem vitte PO-ba a csapatát?!régmúlt nem ér, hiszen kevesebb csapat is playoffozott, de ööö, Gary Kubiak?
Rolni
r.baggio
több mint 4 éve
Mariotat megvettem 😀Nem tudom ki hogy van vele, de engem még mindig az foglalkoztat, hogy a 2.KC meccs után mi történhetet a csapattal. Volt motiváció, lendület, terv és az a vereség felért egy kicsi győzelemmel ( akkor azt hittük) azóta meg Benny Hill show megy/ ment. Nem értem.
több mint 4 éve
Mondjon valaki olyan sikeres HC-t, aki 3. évében nem vitte PO-ba a csapatát?!régmúlt nem ér, hiszen kevesebb csapat is playoffozott, de ööö, Gary Kubiak?
Rolni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amm nem tudom, hogy vagytok vele, (azt az 50 yardos Herbert bombát leszámítva mert akkor mindenkit elszidtam a jó k. @nyjába) a 4. negyedtől kábé végig röhögtem. Tiszta Benny Hill show... Ha a TV-ben Horty közvetítette volna le ezt a sok szöcskét akkor röhögésemben lefordultam volna az ágyról. 😀 😀
több mint 4 éve
Mondjon valaki olyan sikeres HC-t, aki 3. évében nem vitte PO-ba a csapatát?!Tom Landry, Holmgren a csapatot bevitte az 1. évében, de az nem az övé volt, utána az átépítés alatt 3 évig semmi. De igaz nem sűrűn fordul elő
Rolni