Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
alakul az a Bears pick. 😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Surda
3 297
Na elég a kölcsönös felszopásból! 😁Hosszú idő után, újra Oaklandban
Just Win Baby! ☠️ 🖤
J
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem ismersz még minketSajnos ez lesz a vesztünk:A futóállományunk a Lenge Ligában is mosolyt csalna az arcokra. Ha nem passzolunk a playek nagy százalékában akkor nagy gondban leszünk.
twitter.com/Jerrymcd/status/1190407839598047232?s=09
Bruce
Szerintem sima Raiders W, a must win meccseket általában elbukjuk.
Bazzani
több mint 5 éve
Pont az a baj, hogy passzolnotok kell mert a futásra nincs ember. Szétszeditek a védelmünket az elején, aztán már a futás is menni fog. Ha a támadóink hibáznak (márpedig szoktak), akkor nem fogjuk tudni tartani a lépést.Sajnos ez lesz a vesztünk:A futóállományunk a Lenge Ligában is mosolyt csalna az arcokra. Ha nem passzolunk a playek nagy százalékában akkor nagy gondban leszünk.
Bruce
Bazzani
több mint 5 éve
Sajnos ez lesz a vesztünk:A futóállományunk a Lenge Ligában is mosolyt csalna az arcokra. Ha nem passzolunk a playek nagy százalékában akkor nagy gondban leszünk.
Bruce
több mint 5 éve
bmg
2 681
Oakland's schedule over the first eight weeks ranks as the third-toughest per DVOA. Their remaining schedule, on the other hand, ranks as the 26th-toughest. In just about every way imaginable, Oakland's season got a heck of a lot easier the moment they returned home from their road game in Houston.Bízzunk benne, hogy az eredmények is tükrözni fogják ezt.
Rolni
több mint 5 éve
Oakland's schedule over the first eight weeks ranks as the third-toughest per DVOA. Their remaining schedule, on the other hand, ranks as the 26th-toughest. In just about every way imaginable, Oakland's season got a heck of a lot easier the moment they returned home from their road game in Houston.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Erre sem volt kicsi az odds az indulásnál.Utolsó nap edzett Hudson is és James is, így van esély, hogy pályára tudnak lépni.Hudson egy állat, mondjuk az sem normális, hogy ez a random James gyerek lehozott a semmiből egy ilyen meccset. Kurva jó a falunk idén, utána néztem a héten, passzblokkban is top10, futásblokkban is top10. Tom fucking Cable 4 prez.
Harris betegség miatt az utolsó két edzésen nem volt teljes edzésen, de lehet hogy játszani fog ő is.
Bruce
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Utolsó nap edzett Hudson is és James is, így van esély, hogy pályára tudnak lépni.Hudson egy állat, mondjuk az sem normális, hogy ez a random James gyerek lehozott a semmiből egy ilyen meccset. Kurva jó a falunk idén, utána néztem a héten, passzblokkban is top10, futásblokkban is top10. Tom fucking Cable 4 prez.
Harris betegség miatt az utolsó két edzésen nem volt teljes edzésen, de lehet hogy játszani fog ő is.
Bruce
több mint 5 éve
Utolsó nap edzett Hudson is és James is, így van esély, hogy pályára tudnak lépni.Harris betegség miatt az utolsó két edzésen nem volt teljes edzésen, de lehet hogy játszani fog ő is.
több mint 5 éve
Lehet hogy Incognito fog C-ként játszani a hétvégén. 😁Josh Jacobs lett október hónap legjobb rookie támadó játékosa.
több mint 5 éve
Egy kicsit is passzolni tudó QB ellen esélye sincs ennek a védelemnek.Nem vagyok túl magabiztos a Lions meccs kapcsán...végre otthon játszunk, de a védelmet Stafford szét fogja kapni és OC gondokkal nem tudom tudjuk-e tartani a lépést, illetve tudjuk-e a Lions O-t elegendő időt a padon tartani majd...Hasonlóképpen látom én is, bár a C poszt még azért változhat addig.
Rolni
Inkább a védelem az ami problémás lehet.
Bruce
Akik ellen nyertünk: Flacco, Brissett, Daniel
több mint 5 éve
Nem vagyok túl magabiztos a Lions meccs kapcsán...végre otthon játszunk, de a védelmet Stafford szét fogja kapni és OC gondokkal nem tudom tudjuk-e tartani a lépést, illetve tudjuk-e a Lions O-t elegendő időt a padon tartani majd...Hasonlóképpen látom én is, bár a C poszt még azért változhat addig.
Rolni
Inkább a védelem az ami problémás lehet.
több mint 5 éve
Nem vagyok túl magabiztos a Lions meccs kapcsán...végre otthon játszunk, de a védelmet Stafford szét fogja kapni és OC gondokkal nem tudom tudjuk-e tartani a lépést, illetve tudjuk-e a Lions O-t elegendő időt a padon tartani majd...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
www.youtube.com/watch?v=OtOOmr5b7QEa tökéletes Raiders Qb.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Napi rossz hír:az szép.
twitter.com/VicTafur/status/1189615009388793857?s=09
Bruce
több mint 5 éve
A védelem faramuci. Mayowa és Crosby hozzák magukat eddig, ők jelentik a passrusht, illetve Hurst. Hankins top5 nose idén a PFF-nél, ami meg is látszik a futás elleni védekezésben. Ferrell súlytalan, a LB corp katasztrófa. A legnagyobb probléma mégis a scheme. Sehol a double a gap, sehol az agresszív védekezés, kb vanilla coverage, amit tol a defense, így mindenki szétpasszol minket. Ezen ment el a Houston elleni is most. Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy kellene egy új DC, lehetőleg 3-4, hogy Key ne menjen a kukába, és egy jóval agresszívabb sémát felépíteni. Joyner nálam keeper, csak nem nickelben, hanem FS-ként. Ezt a nickel projectet nála el kellene engedni. Joseph rotációs embernek oké futás ellen, minden másra gyenge. Riley kuka. Burfict nem tudom lesz-e még, de azzal számolok, hogy neki ennyi volt. Whitehead max 2. számú ILB-nek maradna nálam. Corner poszton legalább kinézünk valahogy.Viszont ha te azt gondolod, hogy maga a fal közepe nem rossz, akkor mégsem a sémát kellene módosítani, hanem szerezni egy jó rusher-t és maradhatna a védelem. Igaz ez már idénre nem fog összejönni, mivel lemaradtunk Ngakoue-ról, aki talán jó lett volna erre a szerepre.
Amadeus
Valamiért azt gondolom, hogy Ferrell év végére jobb lesz. Most a betegsége miatt volt egy kis súlyvesztesége és amíg azt visszadolgozza, addig várnunk kell. Az év elején meg lassabban vette fel a ritmust, szóval egy kis türelem kell. Az sem segíti, hogy sokat kell bemennie DT-be, így lassabb a fejlődése. Tudom, hogy 1/4-et nem ért, de azért konszenzusos 1. körös volt a draft előtt szinte mindenkinél, tehát ha előjön belőle ez a tehetség, akkor jó lesz az.
A legjobb LB-t viszont el kell vinnünk a drafton az tuti, mostmár ez nem várhat. Bár mindig rizikós a draft, hogy mennyi idő kell egy játékosnak, hogy felvegye az nfl ritmusát, de az egyik picket biztos hogy erre költeném. Illetve nem lenne baj, ha jönne a fal közepére is egy erősítés, depth mélyítés.
Szóval én hagynám a jelenlegi sémát és foltoznám a lyukakat.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Válaszolva itt a felvetésekre: Az offense szerintem rendben van. Egy smashmouth run heavy csapat lettünk, amivel nincsen gond, hiszen éppen reneszánszát éli a futójáték az NFL-ben, lásd a Vikes és a 49ers esetét. Carr pedig szépen tanul bele ebbe a precíziós játékba, érezhetően jobban játszik, mint tavaly. A falat Cable összerakta Rolni legnagyobb meglepődésére, amennyire jól emlékszem, jeleneg a 6. legjobb az offense futásban, valószínűleg a falunk is a top5-top10 környékén blokkol idén, ami impresszív, főleg annak fényében, hogy bottom 5 falat várt mindenki Cabletől. TE poszton az egyik legjobb csapat a ligában, FB dettó, WR kellene talán egy igazi playmaker, de a 49ers pont idén mutatja meg, hogy túlfizetett elkapó nélkül is van offense.A védelem faramuci. Mayowa és Crosby hozzák magukat eddig, ők jelentik a passrusht, illetve Hurst. Hankins top5 nose idén a PFF-nél, ami meg is látszik a futás elleni védekezésben. Ferrell súlytalan, a LB corp katasztrófa. A legnagyobb probléma mégis a scheme. Sehol a double a gap, sehol az agresszív védekezés, kb vanilla coverage, amit tol a defense, így mindenki szétpasszol minket. Ezen ment el a Houston elleni is most. Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy kellene egy új DC, lehetőleg 3-4, hogy Key ne menjen a kukába, és egy jóval agresszívabb sémát felépíteni. Joyner nálam keeper, csak nem nickelben, hanem FS-ként. Ezt a nickel projectet nála el kellene engedni. Joseph rotációs embernek oké futás ellen, minden másra gyenge. Riley kuka. Burfict nem tudom lesz-e még, de azzal számolok, hogy neki ennyi volt. Whitehead max 2. számú ILB-nek maradna nálam. Corner poszton legalább kinézünk valahogy.
Special Team rendben van.
több mint 5 éve
Jött Erik Magnuson is a Bills gyakorló csapatából. A posztja C...Sajnos Hudson sérülése miatt kell valaki, mert 2-3 hét biztos kimarad neki. ☹️
több mint 5 éve
BMarsh újra itt, Will Compton is célkeresztben.Remélem Marshall tud mutatni valamit most már. Hajrá
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
BMarsh újra itt, Will Compton is célkeresztben.
több mint 5 éve
Én nem várok last minute trade-et már.O oldalon szerintem is megvagyunk, majd az offseasonban kell még tovább dolgozni szerintem a WR poszton, kéne egy jó kezű, gyors ember és akkor rendben lehetünk. Incognitot sztem érdemes lenne megtartani és így az OL-t egyben tartani. RB poszton szerintem a Washington/Richard vonalat el fogja engedni Gruden, max egyik marad és hoznak majd vmi nagyobb darab csonttörőt.
Védelemben vannak bajok.
Kéne egy brutál impact DE, de nagyon. Ha ilyet tudnánk szerezni, akkor a Ferrell-Crosby-Key 3-as már megfelelő lehet, de mondjuk nálam Mayowa simán előrébb lenne, mint Key...vagy nagy FA igazolás vagy első körös pick kéne DE posztra.
DT poszt nagyjából rendben van, de classtól függően érkezhet vmi középső körös erősítés vagy egy low key FA igazolás.
LB poszton nem tragédia ez a Whitehead-Morrow páros, de azért elférne az upgrade. Whitehead rendre lemarad a zóna határról, egyszerűen nem tudja bejátszani a területet, amit PG kér tőle. Őt nem biztos, hogy van értelme megtartani jövőre azzal a fizuval, ha tudunk jobbat szerezni, de maradhat is, lesz hely a cap alatt és kéne már vmi állandó, erős LB egység.
CB poszton Conley kiesése nem volt igazán érezhető, de need azért továbbra is van sztem...év végéig Mullen és Johnson remélhetőleg játszik annyit, hogy legyen a stábnak (és nekünk) némi elképzelése arról mire elegek. Lawson és Joyner nálam cserélendő elemek eddigiek alapján. Worley kapcsán se vagyok lenyűgözve sajnos. Lehet csak az idei rookiekat tartanám meg és a veteránok helyett hoznék újakat és drafton is lőnék megint CB-re.
S poszton se vagyunk fényesek, a gond, hogy Abram kapcsán nem leszünk igazán okosak már idén, de vele szerintem jövőre is fix kezdőként kalkulál majd Gruden is. Joseph ha nem kér sokat maradhat, de könnyen cserélhető is lehet szerintem. Ha sikerül upgradet igazolni, lehet draft pick se kell, mert Harris vezetésével depth rendben lesz...ha marad Karl, sztem kéne egy draft pick is azért.
több mint 5 éve
Hogyan tovább novemberben?Hudson sérülése miatt kicsit még képlékenyek a dolgok, de mondjuk ha egész héten készül a Andre James, akkor olyan nagy baj csak nem lehet C poszton.
A támadó oldalon viszonylag rendben vannak a dolgok. Ami fix az az RB, FB, QB, TE és a fal (Hudson kivételével). A WR poszt is nagyjából stabilnak mondható most, hogy visszatért Williams valamint érkezett Zay Jones, mélységnek még ott van Doss és Ateman is ha baj lenne. Igaz, hogy nincs egy kiemelkedő elkapó, de jó kis iparoscsapat jött össze elkapóposzton. Szóval a támadókra nem kell további szót pazarolni.
A védelem már kicsit több szót érdemel. A falnál az az érzésem, ami a WR sornál is van, hogy iparosokból áll, akik konzisztensen nagyobb pluszt nem tudnak hozzátenni. Ide nagyon kellene egy sztár, az is leginkább DE posztra. Mert enélkül rotációval kell megoldani a dolgokat és úgy gondolom, hogy nem minden esetben jó a rotáció, főként most nem működött igazán, mert Mauro is kiesett hamar és így 4-en kellett megoldani a DE posztot úgy, hogy Ferrell volt benn DT-ben is többször. Crosby-nak sok még ez a playmennyiség. A DT posztokon is 3 emberünk van összesen (Hurst, Hall és Hankins) + Ferrell. Mauro helyett tehát nyugodtan jöhente egy jó DE, akár egy első körös választásért is.
Az LB sor megint vékonyodott, mivel Justin Phillips megsérült. Így 4-en maradtak Whitehead, Morrow végig is játszották a mérkőzést és mellettük mindig egy sec játékos volt fönt, de ez már nem újdonság, mert egész évben ezt terveztük és csináltuk is, hogy 2 LB-vel játszunk. Ettől függetlenül itt sem ártana, ha lenne még legalább egy olyan játékos, aki bevethető rotációs jelleggel.
A secondary sorban véleményem szerint nem lehetett sok visszalépést felfedezni Conley távozásával, így itt talán jók vagyunk, bár egy jobb játékos itt is kellene.
Kíváncsian várom, hogy a védelembe sikerül e még a trade deadline lezárulta előtt szerezni valakit.
A következő meccsünk a Lions ellen lesz, akik meglepően jók idén és akár egy jó sorozattal még odaérhetnek a PO közelébe is akár, tehát kiemelten fontos lesz mindkét csapatnak ez a meccs. Mi végre otthon játszhatunk, ami akár egy kis plusz motivációt hozzátehet a dolgokhoz. A bírók nem tudom mit fognak csinálni, mert úgy tudom, hogy a Lions is általában a rosszabb végét fogja meg a bírók faszának. Mindenesetre jó lenne, ha nem ők akarnák megint a főszerepet játszani.
Utána a rövidke hét és a csoportrangadó miatt megtippelhetetlen hogy mi lesz a kimenetele a mérkőzésnek
A Bengals meccs már messzebb van, de ők most éppen az 1/1-ért vannak harcba. Most bye weekeznek és lesz egy meccsük a Ravens ellen, aztán jövünk mi. Meglátjuk
A Jets elleni meccs már idegenben lesz, akik szintén nincsenek topon idén, de most egy olyan sorozatuk jön, ahol akár 3 meccset is megnyerhetnek zsinórban. @Dolphins, vs Giants, @Redskins és ezután jövünk mi. 4-6-os mérleggel is állhatnak akkorra.
Nekünk így a Texans meccs miatt novemberben 4-0 vagy 3-1-es sorozat kellene, hogy bármi keresnivalónk maradjon decemberben. Piszok nehéz meccsek lesznek ezek számunkra, de meg kell próbálni amit csak tudunk.
Ti hogyan látjátok? Fogunk cserélni? Novbemberi meccsek alakulása? Bármi észrevétel?