Las Vegas Raiders
Ami engem zavar, hogy egy pontszerzésnyi előnyben már ráülünk az eredményre és futtatjuk az órát konzervatív hívásokkal, viszont a védelmünk ismeretében ez nem csak a Chiefs ellen lesz kevés.
Offense tetszett és még volt benne azért javítható rész.Elég jó pozícióban vagyunk, a Miami lesz a must win meccs. Azért az leírható, hogy partyban tudunk lenni a KC ellen, ami egy nagy előrelépés.
Carr igen jó volt!!
Védelemtől nem vártam többet igazából, egyedül Abram-ra vagyok mérges. Megint volt egy fölösleges nagy büntije és a végén totál üresen hagyta Kelcie-t.
Lassan jó lenne, ha valaki kicsit megrángatná Abram-ot...nagyon jó, hogy pörög és energikus...nagyon jó, hogy keményet odaüt és odaszól, de hülye ne legyen már...
Annyira éreztem, hogy az utolsó TD drive-unk túl gyors 😊
Pariba voltunk, sőt majdnem nyertünk a liga egyik legjobb csapata ellen!! Nekem ez jó 😀
Most meg el kell kezdeni nyerni újra, hogy meglegyen a PO!!
Rolni
Carr igen jó volt!!
Védelemtől nem vártam többet igazából, egyedül Abram-ra vagyok mérges. Megint volt egy fölösleges nagy büntije és a végén totál üresen hagyta Kelcie-t.
Lassan jó lenne, ha valaki kicsit megrángatná Abram-ot...nagyon jó, hogy pörög és energikus...nagyon jó, hogy keményet odaüt és odaszól, de hülye ne legyen már...
Annyira éreztem, hogy az utolsó TD drive-unk túl gyors 😊
Pariba voltunk, sőt majdnem nyertünk a liga egyik legjobb csapata ellen!! Nekem ez jó 😀
Most meg el kell kezdeni nyerni újra, hogy meglegyen a PO!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
Viszont most hozni kell a következő két meccset, mert kicsit hátrányba kerültünk a Wild Card-ért folyó versenyfutásban.
Young már a meccs előtt megsérült... Most írták, hogy kérdésessé vált a státusza a meccsre, valszeg így már Parker kezd és felhoztuk a PS-ből Jones-Smith-tKolton LT, Parker RT?Szerintem Young marad az RT, de megint megsérül és akkor jön Parker.
Kolton Miller practiced full. Good to go. #Raiders #Chiefs injury report. pic.twitter.com/l1jJXppbg9
— Vic Tafur (@VicTafur) November 20, 2020
deyell
Egyébként Parker LTben mintha jobb lett volna.
Bruce
Ferrell hiányozni fog Edwards-Helaire ellen.Nassib megmutathatja mit tud
deyell
built for this shit
#Raiders have activated S Johnathan Abram, DT Maliek Collins, DT Johnathan Hankins, CB Isaiah Johnson, DE Arden Key and DT Kendal Vickers from the reserve/COVID-19 list, as well as DE David Irving (practice squad/COVID-19 list) who was restored.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 21, 2020
In addition to today's transactions, the #Raiders activated DE David Irving, DE Chris Smith and LB Javin White from the practice squad.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 21, 2020
Littleton, Brown és Ferrell maradt a covid listán + rákerült még Theo Riddick is tegnap, tehát ők nem játszanak ma.
Szóval azért külső szemmel ez biztos szar lehetett, mert most nekem sem tetszik igazán. Na de mindegy, ő ilyen, nem hiszem, hogy meg fog változni, csak ne hátráltassa a csapatot a hülyeségével. Az hogy kap pénzbüntetést, azt leszarom. 😊
Abram a Broncos ellenkellett már egy ekkora köcsög a védelembe.
Johnathan Abram is a Bully.. #Raiders pic.twitter.com/3xYs95Nd89
— Sanjit T. (@Sanjit__T) November 21, 2020
deyell
A lábra taposáson kívül a többit adom amúgy 😊
Johnathan Abram is a Bully.. #Raiders pic.twitter.com/3xYs95Nd89
— Sanjit T. (@Sanjit__T) November 21, 2020
built for this shit
Kolton LT, Parker RT?Szerintem Young marad az RT, de megint megsérül és akkor jön Parker.
Kolton Miller practiced full. Good to go. #Raiders #Chiefs injury report. pic.twitter.com/l1jJXppbg9
deyell
Egyébként Parker LTben mintha jobb lett volna.
built for this shit
A TB elleni meccsen volt ugyanilyen karanténos téma csak ugye akkor az O-line esetében. Azon a meccsen a futás nagyon gyatrán ment és kaptunk 3 sack-et is.simán nyerünk
Ebből azért lehet következtetéseket levonni a védelem várható működéséről a Chiefs ellen...
Bruce
1. Nick Kwiatkoski, Raiders: 50.9
2. Myles Jack, Jaguars: 63.0
3. Fred Warner, 49ers: 64.4
4. Roquan Smith, Bears: 65.0
Ebből azért lehet következtetéseket levonni a védelem várható működéséről a Chiefs ellen...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egy próbát akkor is megér.Vic Beasley jön vizitre hozzánkde minek... 6'3 ~250...undersized a sémába és egy darab jó éve volt össze vissza. Idén meg miután kapott egy komoly dealt a Titanstől késve jelent meg aztán annyira hatékony volt, hogy kibaszta a sack téren igencsak szenvedő Titans...
Bruce
Rolni
Vic Beasley jön vizitre hozzánkde minek... 6'3 ~250...undersized a sémába és egy darab jó éve volt össze vissza. Idén meg miután kapott egy komoly dealt a Titanstől késve jelent meg aztán annyira hatékony volt, hogy kibaszta a sack téren igencsak szenvedő Titans...
Bruce
Vic Beasley jön vizitre hozzánkClassic Raider, máshol szar, nálunk majd jó lesz.
Bruce
There is optimism that Raiders OT Trent Brown could be cleared as early as next week to resume working out, per source. Brown wants to return and play, and this would be the first step to doing it after he was placed on Reserve/COVID-19 list for second time this season on Nov. 5.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 18, 2020