Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Kikapott a KC!Meg a Bills is. Bár a Titans győzelme sem túl jó nekünk.
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
Kikapott a KC!
több mint 5 éve
deyell
11 702
bár Ferrell 2,5 sacket szerzett, Crosby jobb volt nála továbbra is.twitter.com/NextGenStats/status/1192667703409958913
Moreau elhibázta a blokkot.. majd a dühét kitöltötte Jaylen Watkinsen
twitter.com/SGafety/status/1193213616020959237
Will Compton találkozása volt csapattársával, DJ Swearingerrel
twitter.com/_willcompton/status/1193301413884874753
choose life
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem játszik Mullen szarul.amúgy, ha van valami ami pozitív értelembe véve meglepett, az Mullen. Gyakorlatilag érettebben futballozik, mint Conley 3 év után.És ez még mindig csak annyit jelent, hogy a liga alsó harmadában van a teljesítménye alapján.
Amadeus
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
amúgy, ha van valami ami pozitív értelembe véve meglepett, az Mullen. Gyakorlatilag érettebben futballozik, mint Conley 3 év után.És ez még mindig csak annyit jelent, hogy a liga alsó harmadában van a teljesítménye alapján.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
amúgy, ha van valami ami pozitív értelembe véve meglepett, az Mullen. Gyakorlatilag érettebben futballozik, mint Conley 3 év után.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Dion Jordan is jött.kurvára bírtam draft prospectként.
Levi
több mint 5 éve
Levi
597
Dion Jordan is jött.
több mint 5 éve
deyell
11 702
Joseph szerelt a legbiztosabban a védőink közül, kiesése nagy érvágás, nem hiszem hogy Swearinger tudná pótolni. de a lényeg, hogy igazoltunk valakit, és nem Curtis Riley-nak kell kezdenie, mert az lett volna a vég.
choose life
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Swearinger elég jó coverben, Harris meg ballhawk. Curtis Rileyból nem nézek ki semmit. T.J. McDonald FA amúgy.KJ megy IR-re sajnos.Azon ritka játékosok egyike, aki nem tudása, hanem a pofája miatt volt FA.Karl végre kezd áttörni, érre úgy fest komolyabban megsérült...DJ Swearinger erkezett is...
Rolni
Rolni
Amadeus
De most ki lesz majd a gyorsabb WR-ek ellen a besegitő safety?
Bruce
több mint 5 éve
KJ megy IR-re sajnos.Azon ritka játékosok egyike, aki nem tudása, hanem a pofája miatt volt FA.Karl végre kezd áttörni, érre úgy fest komolyabban megsérült...DJ Swearinger erkezett is...
Rolni
Rolni
Amadeus
De most ki lesz majd a gyorsabb WR-ek ellen a besegitő safety?
több mint 5 éve
Cubehead
2 541
Detto 😉Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:én szerintem következetesen ültem végig a bandwagonon.
Év elejei várakozások vs. Mostani hangulat:
1, Cable fos vs egész jó a fal
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
3, Gruden szar vs Gruden zseni
4, a D szar vs a D nem is totál homály
5, Carr szar vs Carr nem is szar
6, AB yeea vs AB Fuckyou
7, Mayock meh vs Mayock hmm
8, 1/1 vs WC
...
Pari
Amadeus
több mint 5 éve
Surda
3 297
Jacobs : 168/811y/7 tdBears : 181/644y/5 td
Hogy is szólt egy éve....
Jacobs>Bears run
No comment 😎
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Azon ritka játékosok egyike, aki nem tudása, hanem a pofája miatt volt FA.Karl végre kezd áttörni, érre úgy fest komolyabban megsérült...DJ Swearinger erkezett is...
Rolni
Rolni
több mint 5 éve
Karl végre kezd áttörni, érre úgy fest komolyabban megsérült...DJ Swearinger erkezett is...
Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Hogy a fradi b-közép klasszikusát idézzem: “gyűlölünk mindenkit”Mangold (Jets legenda) mondta ezt asszem, mikor megkerdeztek, miert tesz rasszista megjegyzeseket: En nem vagyok rasszista. Center vagyok, utalok en mindenkit.
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Hogy a fradi b-közép klasszikusát idézzem: “gyűlölünk mindenkit”
több mint 5 éve
Én kisebbségi komplexusokkal küzdök a Raiders tekintetében egyébként és ezt el is ismerem. Egyébként realista gondolkozású vagyok (vagy annak tartom magam), de a Raiders esetében jóval inkább vagyok pesszimista, emiatt nem várom, hogy dicsérjék állandóan a csapatot. Viszont azt, ha valaki haterkedik, mint pl az FK akkor azt szóvá teszem, akkor is, ha nem érdekel senkit.Mivel ez a komment volt a legfrissebb a temaban, ezert ezt idezem.Én végig a sport2-n néztem a meccset, de nekem nem volt semmi baj a közvetítéssel. Nyilván voltak hibáik, de alapvetően rendben volt. Viziló is azért látszott hogy utánanézett a dolgoknak, Maka meg azért csak tud sok mindent erről a sportról. Nem tisztem őket védeni, de most nem volt baj velük szerintem.Most megy az ismétlés sport1-en, még Gyula is meglepően aktív, nem értem a problémát. Ha csak nem a szokásos "jajj nem beszélnek elég pozitívan a kedvenceimről" kezdetű nyavajgás az oka
Bruce
r.baggio
Egy ideig kifejezetten vicces ez a mindenki minket utal, ezert mindenki kapja be, de hosszu tavon rohadtul kisebbsegi komplexusos sztorinak fest ez az egesz. Mindenki hulye, aki szerint valami nem jo, vagy mast dicser akar egy Oaklandet erinto trade-ben.
Volt egy fasza gyozelem (jo, ehhez azert kellett a Chargers egynegyednyi elonye, mert a tamadoknak eleg volt a 25. percben palyara lepni, de a meccslezaras mindket oldalon ritka pazar volt, foleg a D reszerol), Rivers a meccs jo reszeben brutalisan szenvedett, erre a kommentatorokrol megy fel oldalon keresztul a vita :d
Wyatt
Amúgy szerintem illene ezt elnézni nekünk, mert már elég régóta vagyunk szopóágon és kicsit idegesítő, hogy úgy vagyunk elkönyvelve, hogy ez egy szar, szerencsétlen franchise.
Bármilyen döntés születik, azt először mindenki szemében szarként van elkönyvelve és fel kell építeni, hogy bebizonyítsa a csapat, hogy mégsem volt olyan szar az a döntés.
Pl a Patriots esetében fordítva megy ez, mert ott bármilyen döntés születik, az inkább pozitív oldalon van megjelenítve és max ha mégsem egy jó döntés volt, akkor el van intézve azzal, hogy most nem jött be. Elég nagy szakadék van a kettő megítélés között, de hátha idővel mi is eljutunk odáig, mint a Pats.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mivel ez a komment volt a legfrissebb a temaban, ezert ezt idezem.Én végig a sport2-n néztem a meccset, de nekem nem volt semmi baj a közvetítéssel. Nyilván voltak hibáik, de alapvetően rendben volt. Viziló is azért látszott hogy utánanézett a dolgoknak, Maka meg azért csak tud sok mindent erről a sportról. Nem tisztem őket védeni, de most nem volt baj velük szerintem.Most megy az ismétlés sport1-en, még Gyula is meglepően aktív, nem értem a problémát. Ha csak nem a szokásos "jajj nem beszélnek elég pozitívan a kedvenceimről" kezdetű nyavajgás az oka
Bruce
r.baggio
Egy ideig kifejezetten vicces ez a mindenki minket utal, ezert mindenki kapja be, de hosszu tavon rohadtul kisebbsegi komplexusos sztorinak fest ez az egesz. Mindenki hulye, aki szerint valami nem jo, vagy mast dicser akar egy Oaklandet erinto trade-ben.
Volt egy fasza gyozelem (jo, ehhez azert kellett a Chargers egynegyednyi elonye, mert a tamadoknak eleg volt a 25. percben palyara lepni, de a meccslezaras mindket oldalon ritka pazar volt, foleg a D reszerol), Rivers a meccs jo reszeben brutalisan szenvedett, erre a kommentatorokrol megy fel oldalon keresztul a vita :d
több mint 5 éve
skat
285
Karl végre kezd áttörni, érre úgy fest komolyabban megsérült...Tipikus 😀
Rolni
több mint 5 éve
Karl végre kezd áttörni, érre úgy fest komolyabban megsérült...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Te szerintem a 4-es pont esetében voltál nagyon kritikus, meg Carr-al szemben is ütöttél meg olyan hangot, hogy nem vagy elégedett 😀Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:én szerintem következetesen ültem végig a bandwagonon.
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
6, AB yeea vs AB Fuckyou
8, 1/1 vs WC
...
Pari
Amadeus
több mint 5 éve
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:azt kihagtad, hogy a védelmi rendszer ami tavaly működött, most nem működik, vagy mégis... 😊
6, AB yeea vs AB Fuckyou
8, 1/1 vs WC
...
Pari
pedig összetört a rózsaszín szemüd.
...de messze még a vége!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
kbkit sackeltek 2. legkevesebbszer az nfl-ben idén?Ki az első? Glennon?
Derek Carr.
Amadeus
Bruce