Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
Gafford szerezte az első nem hivatalos td-t az új stadionban.

twitter.com/RicoGafford2_/status/1297013639530987520?s=19
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Friss videó Rapapapától Ngakoue ügyben, ahol megnevezte a Raiderst mint kiemelt érdeklődőt, de azt mondta, nem valószínű, hogy mostanában történik bármi is az ügyben.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hittem ez már nincs napirenden, bár nem olvastam külföldi híreket mostanság:

nflhungary.com/2020/08/20/napokon-belul-eldolhet-a-franchise-tages-vedo-sorsa/
Bruce
Sehol semmi.
Amadeus
Adam Caplan írt róla a héten a komolyan vehető források közül(a beidézett Lombardi nagyon nem az, mint kiderült),

Tegnap meg a Jags GM-je, Dave Caldwell kategorikusan cáfolta, hogy bármi is van készülőben, Konkrétan azt mondta, ha lesz csere, szóljanak neki is...
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
Azt hittem ez már nincs napirenden, bár nem olvastam külföldi híreket mostanság:

Bruce
Sehol semmi.
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto

több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
 twitter.com/ochocinco/status/1296457450246279169?s=19
Levi
akkor Ochocinco is egyetért azzal, amit lentebb írtam.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
 twitter.com/ochocinco/status/1296457450246279169?s=19
több mint 5 éve
Arnett kapcsán igen biztató volt a videó.
Carr remélem megszokja, hogy jó nagyot kell dobni 😊
Rolni
jobban megnézve azért, az egy DB drill volt Ruggs ellen, nem kezdő támadók vs kezdő védők. Ruggs sebessége nem volt az igazi, de szerintem ez Arnette érdeme.
de az látszik, hogy Arnette jó technikával, szabályosan dolgozott. nem ült fel a false stepnek, nem tette rá a kezét, időben hátrafordította a fejét és megcsinálta az interceptiont az aluldobott passzból. a draft előtt sokan kritizálták a sebessége miatt a Combine-os idejére alapozva, ez akkor is légből kapott volt, megmutatta az egyetemen Reagor ellen is, és most is.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=ZdcyVhlma5w
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Arnett kapcsán igen biztató volt a videó.
Carr remélem megszokja, hogy jó nagyot kell dobni 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Höri ma a Raiders offseasonját értékelte, nem sok pozitívumot talált benne.
 www.youtube.com/watch?v=kzN5rbkb86k
iktriad
Nem az offseasonnak kell pozitívnak lennie...
Bruce
Csak én hallottam már régebben Hörit? Úgy beszél nekem ebben a videóban mintha be lenne rúgva kb. Vagy mint ha Besenyő Pista bácsi hanglejtését hallanám időnként. Borzasztó volt ez a mesélgető stílus, még jó hogy a többit nem hallgattam eddig. Ezt is lekapcsoltam inkább 5 perc után.

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
WR vs CB videó, az egyiknél Ruggs Arnette ellen, bár Carr elég szarul dobta a passzt, azért jó volt látni, hogy sebességben Arnette felvette a versenyt.

twitter.com/Raiders/status/1295820261757816832

ez meg Ruggs mic'ed up

www.youtube.com/watch?v=kWNEz4l8Vv0
d3Y
Ruggs kifejezetten éles, ennek örülök
több mint 5 éve
WR vs CB videó, az egyiknél Ruggs Arnette ellen, bár Carr elég szarul dobta a passzt, azért jó volt látni, hogy sebességben Arnette felvette a versenyt.

ez meg Ruggs mic'ed up

d3Y
Ha élesben is így aluldobja, akkor felesleges volt speedstert hozni neki.
több mint 5 éve

ez meg Ruggs mic'ed up

buhloone mindstate

több mint 5 éve
iktriad
Nem vagyok hajlandó megnyitni.
Amadeus
Annyira nem vészes. Összességében szerintem elég jól értékeli a helyzetünket.
több mint 5 éve
iktriad
Bruce
Ja, a jags meg a Browns is hány éven át nyerte meg az offseasont az elmúlt években, azt tudjuk (majdnem) mindig mi lett az igazi alapszakasz során...
több mint 5 éve
iktriad
több mint 5 éve
Las Vegas Raiders Live Stream Free Online

www.nfllivestreams.net/live/las-vegas-raiders-live-stream
nflstreamss
Én meg ezt nem vagyok hajlandó megnyitni.
több mint 5 éve
iktriad
Nem vagyok hajlandó megnyitni.
több mint 5 éve

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Hát én nem vagyok akkor QB lábmunka szaki, mint ezek szerint Ti. Én nem látok Carr lábmunkájával gondokat ennyi videóból és nem látom azt a komoly gap-et a két srác között.

Azt viszont olvasom én is, hogy Carr remekel, míg Mariota eddig igen felemás. Ami persze rendben is van egy tök új rendszerben először dolgozva.

Ha nincs Carr sérülés, valami iszonyat földbe állás kell eredmény szempontból szerintem, hogy Mariota szóhoz jusson a szezon első felében.

Amúgy a videón nekem Ferrell nem tetszett a bábus drillnél...basszus lassabb, darabosabb volt, mint a DT-k...persze lehet csak egy rossz körét vágták be a videóba, meg minden, de na...
Rolni
Hust volt szörnyen lassú. Collins hozzà képest egy ferrari. Marinelli sémája amúgy mozgékony dt-t követel.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Hát én nem vagyok akkor QB lábmunka szaki, mint ezek szerint Ti. Én nem látok Carr lábmunkájával gondokat ennyi videóból és nem látom azt a komoly gap-et a két srác között.

Azt viszont olvasom én is, hogy Carr remekel, míg Mariota eddig igen felemás. Ami persze rendben is van egy tök új rendszerben először dolgozva.

Ha nincs Carr sérülés, valami iszonyat földbe állás kell eredmény szempontból szerintem, hogy Mariota szóhoz jusson a szezon első felében.

Amúgy a videón nekem Ferrell nem tetszett a bábus drillnél...basszus lassabb, darabosabb volt, mint a DT-k...persze lehet csak egy rossz körét vágták be a videóba, meg minden, de na...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 321
 youtu.be/cYEoLyL-mTQ

Erős tipp: Mariota ki fogja szorítani Carr-t. Összehasonlíthatatlanul jobb a lábmunkája.
Amadeus
Kétségtelenül jobban fest, talán azért mert lazább a mozgása.
több mint 5 éve
 youtu.be/cYEoLyL-mTQ

Erős tipp: Mariota ki fogja szorítani Carr-t. Összehasonlíthatatlanul jobb a lábmunkája.
Amadeus
állítólag nem úgy áll a QB verseny.

Aside from one interception today, @derekcarrqb continues to look really good in @Raiders camp. The ball is coming out decisively, he's throwing to all levels of the field. There is a spirit and energy to his play, without question.

It happens like this sometimes in training camp, but Marcus Mariota probably wants today's practice back. Not a good day for the @Raiders backup QB.

(Vincent Bonsignore)
d3Y
te a tweetről beszélsz, én a videóról. Azért MD nyilatkozata is beszédes volt, hogy a QB-kat végül csak a record minősíti, nem az egyéni stat. Azért, ha egy gyengébb kezdés után is az lesz, hogy Carr 4 and game szituban földhöz kúrja labdát, akkor abból hamar Mariota lesz, aki még system fit is.

az újoncok közül egyelőre Edwards kapja a legtöbb hype-ot, aztán Ruggs, illetve legutóbb Arnette is kezdte megtalálni magát. Bowdenről egyelőre konkrétan semmi info, Muse-ról van, viszont az nem pozitív. nehéz neki az átállás. Simpsonról semmi, Amikról annyit olvastam, hogy Edwards mellette kapott el TD-t edzésen.
d3Y
Edwards egy atletikusabb Crabtree, biztos vagyok benne, hogy jó lesz (Tyrell Williams cut jövőre), Ruggs meg nem kérdés.

Muse esetében sajnos benne van a pakliban, boom or bust pick volt.