Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
hát, ha legalább neked tetszett a tréfa, akkor már megérte.Amadeus tudja mire utaltam 😊Te most miről beszélsz?Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
heavy.com/sports/2019/11/dan-hampton-khalil-mack-a-thief/
Surda
Amadeus
undisputedly
Hol olvastad, hogy Mack v Coop (akirő szó sincs) le lenne szarozva?
Ilyen látással ne legyél halász sas, mert éhen halsz.
Surda
Akarmikor szoba kerul altala Cooper vagy Mack, valahogy mindig az a sztori vege, hogy mennyire tragyak, de persze Mayowa mar most HoF 😀 Ebbol uztem trefat onnon magam szorakoztatasara 😊
undisputedly
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
twitter.com/Brickwallblitz/status/1194468453559734273?s=09
több mint 5 éve
Amadeus tudja mire utaltam 😊Te most miről beszélsz?Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
undisputedly
Surda
Akarmikor szoba kerul altala Cooper vagy Mack, valahogy mindig az a sztori vege, hogy mennyire tragyak, de persze Mayowa mar most HoF 😀 Ebbol uztem trefat onnon magam szorakoztatasara 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Én személy szerint szeretem mind Mack-et, mind Cooper-t. Viszont jelen helyzetben örülünk annak, ha a Chicago gondokkal küszködik, mivel nekünk annál jobb lesz a draftjogunk, minél hátrébb végeznek. Jövőre lehet tőlem SB győztes is a Bears és Mack is lehet MVP vagy DPoY. De jelenleg ellenérdekeltek vagyunk.Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
undisputedly
Ennyi a történet.
több mint 5 éve
Surda
3 297
Te most miről beszélsz?Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
undisputedly
több mint 5 éve
Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
Kérnék egy hideg sört 🍻heavy.com/sports/2019/11/dan-hampton-khalil-mack-a-thief/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Már elég rég óta bust, itt már inkább csak plusz vagy semmi, itt ugyanis nem 1/3-at adtak érte nagy fizuval, hanem gondolom valami szolid kis lóvét. Ha jó lesz, akkor jó, ha nem, na bumm, egy próbát megér
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Dion Jordan 198 cm magas, 124 kg és 8% a testzsír aránya. 😮Boom or bust
És ma már edz is a csapattal!
Bruce
több mint 5 éve
Dion Jordan 198 cm magas, 124 kg és 8% a testzsír aránya. 😮És ma már edz is a csapattal!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
twitter.com/E_Geerlings/status/1194397739636813824?s=19Ideje kirúgni Grudent
Ez azért nem fest szarul...
Rolni
több mint 5 éve
twitter.com/E_Geerlings/status/1194397739636813824?s=19Ez azért nem fest szarul...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Megint belenéztem a Chargers meccsbe. Kurva sok a büntetés és a fegyelmezettlenség. A mostani zászló dobálási gyakorlat egy vicc, viszont akkor is alkalmazkodni kellene kissé.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
legjobb FA igazolás évek óta.Én is nagyon szeretem a játékát. Igazi Raider minden jó és rossz tulajdonságával együtt (nyilván csak a pályán mutatott játékáról tudok véleményt formálni).
Amadeus
Én bírom mikor kioszt 1-2 sallert az ellennek. Az tekintély parancsoló a másik félnek. Penn is hasonló volt csak ő higgadtabb személyiség. Ő is elment rendet rakni mikor utaztak a QB-ra...
Szerkesztette: TST
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
www.youtube.com/watch?v=uwevIHwsjUAwww.youtube.com/watch?v=zsTk3X5knrM
legjobb FA igazolás évek óta.
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 5 éve
Dion Jordannal mi a terv? Többet volt eltiltva mint amennyit játszott. Mondjuk 1/3 volt (Pont elcseréltük azt a draftjogot a Dolphinsal), tehát a tehetsége megvan.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Swearingert akartuk már anno is, de a Cardsba ment végül.
több mint 5 éve
Még bármi IS lehet!Mindenesetre ütni kell a vasat és tökösen menni elöre. Elcsépelt, de igaz: Gyáva népnek nincs hazája!
Nem egyszerü, de nyerhetö a csoport.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Egyelőre egyébként nem is nagyon kell figyelni a többi csapat eredményét, hiszen még olyan messze van a vége, hogy nagyon sok minden lehet.One at a time!!
Ami fontos, hogy a soron következő két meccset meg kell nyerni, most igazából más nem fontos.
Bruce
Két kvázi "must win" meccs jön papíron gyengébb csapatok ellen...idén ilyen még nem igen volt...meglátjuk mennyire tudnak fejben készülni ilyen helyzetben...más underdogként felpörögni és más esélyesként felpörögni, reméljük Gruden és a kapitányok megoldják
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Egyelőre egyébként nem is nagyon kell figyelni a többi csapat eredményét, hiszen még olyan messze van a vége, hogy nagyon sok minden lehet.Ami fontos, hogy a soron következő két meccset meg kell nyerni, most igazából más nem fontos.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
McVayt is szépen beárazzák idén.ha ma kikap a Steelers is, akkor ez egy kurva fasza forduló lesz.érjük be a Colts vereségével.
Amadeus
d3Y
több mint 5 éve
deyell
11 702
ha ma kikap a Steelers is, akkor ez egy kurva fasza forduló lesz.érjük be a Colts vereségével.
Amadeus
choose life
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
ha ma kikap a Steelers is, akkor ez egy kurva fasza forduló lesz.