Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
kit sackeltek 2. legkevesebbszer az nfl-ben idén?Ki az első? Glennon?
Derek Carr.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
kit sackeltek 2. legkevesebbszer az nfl-ben idén? Derek Carr.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
www.youtube.com/watch?v=aeE21p2zU7Y
Szerkesztette: r.baggio
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Foglaltam helyet neked is, felveszünk. Olyanok vagyunk, mint a Fidesz, nem hagyunk az út szélén.Én még elálldogálok a peronon 😀Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:én szerintem következetesen ültem végig a bandwagonon.
Év elejei várakozások vs. Mostani hangulat:
1, Cable fos vs egész jó a fal
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
3, Gruden szar vs Gruden zseni
4, a D szar vs a D nem is totál homály
5, Carr szar vs Carr nem is szar
6, AB yeea vs AB Fuckyou
7, Mayock meh vs Mayock hmm
8, 1/1 vs WC
...
Pari
Amadeus
Pari
több mint 5 éve
Én végig a sport2-n néztem a meccset, de nekem nem volt semmi baj a közvetítéssel. Nyilván voltak hibáik, de alapvetően rendben volt. Viziló is azért látszott hogy utánanézett a dolgoknak, Maka meg azért csak tud sok mindent erről a sportról. Nem tisztem őket védeni, de most nem volt baj velük szerintem.Most megy az ismétlés sport1-en, még Gyula is meglepően aktív, nem értem a problémát. Ha csak nem a szokásos "jajj nem beszélnek elég pozitívan a kedvenceimről" kezdetű nyavajgás az oka
Bruce
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én még elálldogálok a peronon 😀Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:én szerintem következetesen ültem végig a bandwagonon.
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
6, AB yeea vs AB Fuckyou
8, 1/1 vs WC
...
Pari
Amadeus
több mint 5 éve
Willie Parker
15 391
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:Komolyan kiismerhetetlen ez az egész Gruden dolog, bevallom, hogy nem hittem, hogy összeáll a dolog Cable miatt a támadóoldalon.
6, AB yeea vs AB Fuckyou
8, 1/1 vs WC
...
Pari
A fal tényleg jobban néz ki, valószínűleg azért, mert leegyszerűsítették a blokkolást és nem kell a sok opcióval és zónázással foglalkozniuk a tohonyáknak, hanem izomból dolgoznak. Mellette Jacobs telitalálat volt, arra azért számítottam (nálam van fantasyben is), hogy Carrnak segítség lesz. A TE játék bevonása is nagyon szépen megoldott.
Komolyabb meccseken viszont egy AB szintű receiver hiánya nagyon kijön, én nem értettem Gruden-t, hogy miért vele próbálkozott, köztudottan időzített bomba volt a faszi, azt nagyon benézte, helyette mondjuk egy Sanders kaliberű elkapó lett volna telitalálat.
Mindettől függetlenül ezzel az O-val már lehet haladni, főleg az azonos szintű csapatok ellen.
Mayock nekem szimpatikus figura önmagában, bár a "draftszakértéseit" az elmúlt időszakban már nem szerettem, túl sok közhelyet és semmitmondó dolgot pufogtatott. A draftja viszont egészen tűrhető lett O oldalon, bár Abram még bejöhet odaát is.
A védelem nekem még most is fejvakarós, ott nagyon nincsen passrush, ami pedig komolyabb célokhoz elengedhetetlen. Ferrell nekem nem volt kedvencem soha, én őt egy Leonard Floyd-nak vagy Vic Beasley-nek tekintem, akinek vannak hullámzásai, de inkább észrevehetetlen, mintsem látványosan pusztítana.
A PO meglehet, amiben segíthet a gyenge konferencia, mert én a csoportban sem a LAC (Rivers úgy néz ki megöregedett), sem a DEN ilyen fejreállását nem láttam jönni, Luck visszavonulásával azért a Colts sem komplett, mi is megbicsaklottunk rendesen és a JAX is tud szenvedni.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:én szerintem következetesen ültem végig a bandwagonon.
6, AB yeea vs AB Fuckyou
8, 1/1 vs WC
...
Pari
több mint 5 éve
Bárcsak lenne rá mód, hogy az eredeti közvetítést nézzétekViszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy (....), én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:Év elejei várakozások vs. Mostani hangulat:
6, AB yeea vs AB Fuckyou
8, 1/1 vs WC
...
több mint 5 éve
Eddig a kezdő falunk 10 playt tolt együtt, most végig fenn voltak a pályán, de talán az idei leggyengébb O fal produkciót láttuk. Remélhetőleg a következő meccsen már egészségesebb lesz Brown és Hudson és akkor már tényleg az igazi falunk lesz a pályán.Ennek köszönhetően a futójáték sem igazán ment, így kénytelen volt passzolni Carr. Sajnos most a TE játékot is teljesen annullálták, így csak Renfrow és a futók emelhetők ki.
A védelem viszont a meccs nagy részében tetszett. Jó volt a közvetítésben, hogy kiemelték, hogy szinte szart sem tudott csinálni Rivers, amikor közelítettek hozzá a védőink. Mondjuk volt egy időszak, amikor meg nem tudtunk odaérni hozzá, jött is belőle két TD. De amikor kellett, akkor jól tették a dolgukat, az viszont sajnálatos, hogy a futásokat most nem tudtuk olyan jól fogni, de legalább most nem lettünk szétpasszolva. Whitehead 14, Morrow 8 tackle, ami azért elég jó.
KJ megint nem volt rossz és legalább már neki is van INT-je.
Harrisre nincsenek szavak, mivel ha szerencsésebb, akkor 5 INT-je is lehetett volna.
Egyszer azért jó lenne, ha mind a védelem, mind a támadók jól játszanának egy meccsen.
A sérültjeink meg remélem mihamarabb felgyógyulnak KJ-t és Worley-t mondták, hogy nagyobb bajuk is lehet...
több mint 5 éve
Surda
3 297
Mayock dolgozik, valaki meg is osztotta.Amúgy Parinak van igaza, el kène kezdeni nézni a draft classt, tekintve, hogy lesz top 10 pickünk.NEMMM, nekem az túl magas szakmailak, meg szóhasználatilag.Tologatnám nektek a gombokat a mágnestáblàn, csak úgy várhidisen. Leszel Tornyi Barna?Ja te lennél Lakat T Károly 2Állítólag Gruden tönkre tett minket. 10 évig 1/1, szaredző. Meg lett itt szagértve, nyugi.Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
Most, hogy vége a szezonnak, kit draftoljunk?
😀
Pari
Surda
Bazzeg, ennyi erővel nekem is fizethetnènek patreonon kommentenként.
Amadeus
Surda
Amadeus
Maradok kibc.... vagy Várhidi 🤣
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Amúgy Parinak van igaza, el kène kezdeni nézni a draft classt, tekintve, hogy lesz top 10 pickünk.NEMMM, nekem az túl magas szakmailak, meg szóhasználatilag.Tologatnám nektek a gombokat a mágnestáblàn, csak úgy várhidisen. Leszel Tornyi Barna?Ja te lennél Lakat T Károly 2Állítólag Gruden tönkre tett minket. 10 évig 1/1, szaredző. Meg lett itt szagértve, nyugi.Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
Pari
Surda
Amadeus
Surda
Amadeus
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
NEMMM, nekem az túl magas szakmailak, meg szóhasználatilag.Tologatnám nektek a gombokat a mágnestáblàn, csak úgy várhidisen. Leszel Tornyi Barna?Ja te lennél Lakat T Károly 2Állítólag Gruden tönkre tett minket. 10 évig 1/1, szaredző. Meg lett itt szagértve, nyugi.Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
Pari
Surda
Amadeus
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Surda
3 297
Én végig a sport2-n néztem a meccset, de nekem nem volt semmi baj a közvetítéssel. Nyilván voltak hibáik, de alapvetően rendben volt. Viziló is azért látszott hogy utánanézett a dolgoknak, Maka meg azért csak tud sok mindent erről a sportról. Nem tisztem őket védeni, de most nem volt baj velük szerintem.Mert te egy Grál lovag vagy 🌞
Bruce
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Tologatnám nektek a gombokat a mágnestáblàn, csak úgy várhidisen. Leszel Tornyi Barna?Ja te lennél Lakat T Károly 2Állítólag Gruden tönkre tett minket. 10 évig 1/1, szaredző. Meg lett itt szagértve, nyugi.Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
Pari
Surda
Amadeus
Surda
több mint 5 éve
Én végig a sport2-n néztem a meccset, de nekem nem volt semmi baj a közvetítéssel. Nyilván voltak hibáik, de alapvetően rendben volt. Viziló is azért látszott hogy utánanézett a dolgoknak, Maka meg azért csak tud sok mindent erről a sportról. Nem tisztem őket védeni, de most nem volt baj velük szerintem.
több mint 5 éve
Surda
3 297
Ja te lennél Lakat T Károly 2Állítólag Gruden tönkre tett minket. 10 évig 1/1, szaredző. Meg lett itt szagértve, nyugi.Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
Pari
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Állítólag Gruden tönkre tett minket. 10 évig 1/1, szaredző. Meg lett itt szagértve, nyugi.Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
Pari
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
Ugyan már Maka azzal fejezte be, hogy folytatódik a Gruden mágia! Egy szavatok nem lehet 😉 😛 (mi szintén 5-4l úgyis a világ leglúzerebb csapata vagyunk DP meg egy kókler 😊)Köszi, akkor nincs is.
dande
Lényeg h Rivers már az oviban...... és tudja, meg mostmár mi is, bár engem spec nem érdekelt, de már tudom és kész. Ja a Raiders is a pályán volt, nyilván kellék ként, a Rivers show hoz. 😜
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Ezen a meccsen egyedül Harris érdemelt győzelmet!A legvégén 8 Rivers passzplay alatt nem tudott előre menni egy tapottat se a Chargers (7 incomplete, 1 int; meg a def holding). Azért az elég domináló performansz volt a D-től amire lehet büszke a szurkoló.
- O teljesen homály volt
- a Chargers O falát kb. a snapek 1/3-án domináltuk (2 csere T ellen, hót szar fal ellen ez a realitás kb.) még jó, hogy Rivers szar volt - nem szokott, DE offsideok... anyám...
- több mint 100 yard bünti....
- Carlson....
Tényleg piszok nehéz meccs volt. Mindegy. Lényeg a W.
TST
több mint 5 éve
Ugyan már Maka azzal fejezte be, hogy folytatódik a Gruden mágia! Egy szavatok nem lehet 😉 😛 (mi szintén 5-4l úgyis a világ leglúzerebb csapata vagyunk DP meg egy kókler 😊)
több mint 5 éve
Surda
3 297
Mack Trade? 🤣Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
Pari
több mint 5 éve
Csak ellensúlynak...Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy fasz, én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Amadeus
😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Viszont ami nagyon zavar, h Maka nem beszélt Rivers ánusrózsájáról, mondjuk minden másról igen, 3/4 át Rivers volt a központi téma. Iszonyat irritáló volt.Maka egy (....), én meg a 10 perces összefoglalót is körömrágósan néztem. 5-4 gyerekek, menetelünk a PO-ba.
Surda
Szerkesztette: Amadeus the Young