Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Lehet a nagy overhype miatt a fiúk azt hitték elég, ha a mezek kimennek a pályára. Remélem ez egy kellő időben jött figyelmeztetés volt számukra.
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Szarul toljuk eddig ezt az eloszezont a kezdokkel...
Rolni
Szerintem nem kell még elkezdeni a károgást, majd megmutatja a szezon első pár meccse, hogy mire számíthatunk.
Az offseason alapján nagyobbak lettek az elvárások, de azért az még csak papíron létezik, de majd a tények magukért beszélnek. Addig ne temessük a kezdőket szerintem.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Szarul toljuk eddig ezt az eloszezont a kezdokkel...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Az a baj, hogy nem tudod hogy mi a koncepciója a csapatnak az előszezon meccsen. Lehet egy olyan dolgot tesztelnek, amihez nem fognak nyúlni soha sem éles meccsen, de kíváncsiak voltak rá, hogy hogyan is megy.
Meg aki előszezonban jól szerepel, az általában a szezonban annyira nem és ennek az ellenkezője is igaz szokott lenni, tehát majd akkor kell elkezdeni aggódni, ha az éles meccseken is kilátástalanul játszunk. (Bár szerintem akkor sem kell aggódni, mert ez egy játék csak)
több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
ótvar gyenge, amit produkál ma a first team offense és defense... úgy hogy sokszor cserék ellen játszottak, nem volt Rodgers, meg a védelmükben Matthews, Peppers stb. 3 pont egy félidő alatt. tudom, hogy preseason, de akkor is frusztráló ezt nézni
deyell
Egyet értek. Nem eleg motiváltak, akarat gyengék vagyunk. Pl az INT-nél ha Cooper egy picit jobban oda teszi magát mar is complete és First down. A D se harap úgy. Ellenben azt jó volt látni ahogy a D alkalmazkodott és az első drive után megcsinálták a változtatásokat és Lacy már nem ficankolt úgy.
Viszont ezzel párhuzamban aggaszt a saját futó játékunk. Szükségünk lesz rá a meccsek megnyeréséhez és ma nagyon gyatra....
Cubehead
mondjuk amikor Lacy nem ficánkolt akkor már sztem a 2. számú támadófaluk volt bent, az újonc Spriggs volt az LT, akit Mack meg is vert párszor.

nekem Latavius Murrayből kezd elegem lenni. semmilyen különleges képessége nincs. a végsebességét leszámítva, de azt ritkán éri el, mert hatalmas hely kell neki ahhoz. azt leszámítva teljesen középszerű, nagy darab, de minek, ha nem fut fizikálisan. sokat elmond, hogy Olawale jobban futott nála...

a játékosállomány papíron jó, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy az edzői stáb alkalmas a feladatára, és kihozza, ami bennük van.
deyell
Szerintem eleinte még a kezdő fal volt fent. Szimplán csak jól alkalmazkodott a D. Aztán a csere falnál meg rendre érkezett a nyomás is majd később a sack is.

Viszont nekem.is keserű a szám íze Murrayt illetőleg pedig csípem. Ahogy te is írtad hiányolom a méretéből adódó fizikalitast sokszor atsegitene egy egy szerelés kísérleten aminutan már lenne helye futn.

Viszont nyugi a stáb rendben van szerintem. Inkább csak az van hogy itt hagyják folyni azbesetek többségében az eseményeket és nezik a játékosok reakcióit vagy épp azok hiányát ....

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
ótvar gyenge, amit produkál ma a first team offense és defense... úgy hogy sokszor cserék ellen játszottak, nem volt Rodgers, meg a védelmükben Matthews, Peppers stb. 3 pont egy félidő alatt. tudom, hogy preseason, de akkor is frusztráló ezt nézni
deyell
Egyet értek. Nem eleg motiváltak, akarat gyengék vagyunk. Pl az INT-nél ha Cooper egy picit jobban oda teszi magát mar is complete és First down. A D se harap úgy. Ellenben azt jó volt látni ahogy a D alkalmazkodott és az első drive után megcsinálták a változtatásokat és Lacy már nem ficankolt úgy.
Viszont ezzel párhuzamban aggaszt a saját futó játékunk. Szükségünk lesz rá a meccsek megnyeréséhez és ma nagyon gyatra....
Cubehead
mondjuk amikor Lacy nem ficánkolt akkor már sztem a 2. számú támadófaluk volt bent, az újonc Spriggs volt az LT, akit Mack meg is vert párszor.

nekem Latavius Murrayből kezd elegem lenni. semmilyen különleges képessége nincs. a végsebességét leszámítva, de azt ritkán éri el, mert hatalmas hely kell neki ahhoz. azt leszámítva teljesen középszerű, nagy darab, de minek, ha nem fut fizikálisan. sokat elmond, hogy Olawale jobban futott nála...

a játékosállomány papíron jó, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy az edzői stáb alkalmas a feladatára, és kihozza, ami bennük van.

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 9 éve
deyell

több mint 9 éve

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 9 éve
Egyik legtöbbet javult secondary a miénk nfl.com szerint:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rwkx2b0gseihtwqpqcxm
Most improved secondaries: Raiders, Jags add talent
The Jaguars (Jalen Ramsey) and Raiders (Karl Joseph) each spent a first-round pick on a defensive back. Which buzzworthy team improved its secondary the most? Chris Wesseling ranks unit upgrades.

Eddigi pre-season nyertesek vesztesek:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uqcgn1vea3gyneo9eflm
Preseason winners & losers: Christine Michael for real?
Each team just logged its first preseason game of 2016. Which players turned heads? Who raised eyebrows? Gregg Rosenthal has thoughts on Melvin Gordon, Chip Kelly, Noah Spence and more.

DeAndre Washington nyertesek között felbukkan, de ami még nagyon fontos lehet számunkra a szezon nyitányra az a vesztesek rovatban van:
3) The New Orleans Saints' defense: There are many reasons to believe the Saints' defense will be better this year, but they can't catch a break. Their top defensive picks from the last two drafts (defensive tackle Sheldon Rankins, linebacker Stephone Anthony, linebacker Hau'oli Kikaha) keep going down to injury. The Saints had the right idea to maximize Nick Fairley's snaps by bringing him off the bench behind Rankins. They might not have that luxury anymore.

több mint 9 éve
olvasnivaló

raidersanalysis.wordpress.com/2016/08/15/p-wk-1-raiders-vs-cardinals-offensive-analysis/

built for this shit

több mint 9 éve
Mario Edwards összeszedett egy lábsérülést a Cardinals ellen.
peterbadbone
csípő
deyell
4-6 hetes kihagyás vár rá
peterbadbone
Nem épp a legacelosabb visszatérés de inkább most mint szezon közepén
Cubehead
Csak ne úgy legyen 4-6 hét, mint tavaly Neiron Ball...
Rolni
Na igen....😒

több mint 9 éve
peterbadbone
csípő
deyell
peterbadbone
Cubehead
Csak ne úgy legyen 4-6 hét, mint tavaly Neiron Ball...

több mint 9 éve
peterbadbone
csípő
deyell
peterbadbone

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
peterbadbone
csípő
deyell

több mint 9 éve
Roberts vs Sean Smith

twitter.com/RaidersAnalysis/status/763489197952933888

built for this shit

több mint 9 éve
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

built for this shit

több mint 9 éve
peterbadbone
csípő

built for this shit

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
peterbadbone
Reméljük, hogy semmi komoly...
skat
Semmi komoly
több mint 9 éve
skat Las Vegas Raiders 287
peterbadbone
Reméljük, hogy semmi komoly...
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

több mint 9 éve
pár tweet Tafurtól

twitter.com/VicTafur/status/764186487864688640

twitter.com/VicTafur/status/764189060432662529

twitter.com/VicTafur/status/764187471554879488

twitter.com/VicTafur/status/764188537113554944

twitter.com/VicTafur/status/764191985515110400

built for this shit

több mint 9 éve
Remek cikk Kawakami-től, aki szerintem az egyik legrealistább író mifelénk.
 blogs.mercurynews.com/kawakami/2016/08/10/first-look-raiders-camp/
Nem szokott ködösíteni és most Ő is arról beszél, hogy tehetség, mélység szempontjából 2002 óta nem volt itt ilyen erős brigád. Meglássuk mire lesz ez elég...szerencsére minden riportban minden játékos kihangsúlyozza, h nem ülnek fel a hype vonatra és keményen dolgoznak...reméljük ez valóban így van.

Carr interjú van a végén, amiben Derek kiemelte, hogy milyen nehéz dolga van Smith és DA ellen, milyen szűkek az ablakok. Ez nagyon jól fog majd jönni a szezon közben. Joseph-et dícsérte, edzésen volt egy parádés INT-je, sokat tanul Reggie-től és a DB edzőktől és jó playa lesz szte.
OL dícsérte, nagyon egyben van az egység...megmondták neki, hogy ha fut akkor le kell mennie nem szabad stiff arm-olnia 😊 Ha miatta kell verekednie az OL-nek, neki kell kifizetni a büntiket 😊

Másik remek cikk Joel Corry-től:
 www.cbssports.com/nfl/news/agents-take-how-the-raiders-charted-a-course-to-be-the-next-great-model-franchise/
Corry szerződés témakörben nagyon otthon van és nagyon jó cikkeket ír rendszeresen.
Ezúttal kicsit áttekinti honnan is indult a Raiders építkezése és hol tart most. RM szerinte is megérdemelte a mostani hosszabbítást.
Felvázolja a következő nagy kihívást is Carr és Mack együttes megtartásával, de szerinte működni fog a dolog.
Működni fog, mert nem egy évben jár le a szerződésük (Mack 5. éves opciója miatt), így nem egyszerre kell a két szerződést megindítani és lehet az első éveket mindenhol erősen front loaded-é tenni. Ehhez lehet majd segítség a sok "pay as you go" veterán szerződés, ahol dead money nélkül lehet kitenni embereket, ha kell cap space.
Szerinte Carr 2016 után már kaphat új deal-t, aminek az első 2017-es évét nagyon erősre meg lehet tolni, mert lesz rá cap space és Mack majd a 2017-es szezon után lehet esedékes.
Gabe Jackson is beleférhet szerinte, de Latavius Murray kapcsán azt írta, hogy ott lehet majd spórolni egy erősnek tűnő 2017-es RB draft class segítségével.

Meglássuk hogy lesznek ezek a szerződések...DA is utolsó szezonja előtt megkapta most a hosszabbítást, lehet Carr és Mack is utolsó évük előtt már megkapják az új szerződéseket. Carr esetében szerintem teljesen új deal lehet majd, mert Ő 2. körös QB-ként elég keveset keresne és így a 2017-es cap-et jól meg is lehetne nyomni, míg Mack esetében szerintem egy kiterjesztés is megoldás lenne, hiszen neki az 5. éves opció miatt a 2018-as fizuja sem lesz éppen gyenge. Ez a sakkozás lehetővé teheti mondjuk, hogy Gabe Jackson is maradjon egy pont 2018-ban megtolt szerződéssel, bár veszélyes lehet hagyni a szerződését lejárni, mert ha jól sikerül neki a LG->RG váltás lehet nehéz lesz megtartani, ha FA státusz közelébe kerül...
Sok kérdés, sok lehetőség, sok forgatókönyv...gondolom RM már pörög ezeken is és építgetik tovább a várat, puzzlet...

több mint 9 éve
Elemzés Autry-ről és Edwards-ról rövid videókkal:
 www.silverandblackpride.com/2016/8/10/12433134/all-22-denico-autry
 www.silverandblackpride.com/2016/8/9/12419720/all-22-mario-edwards-jr

több mint 9 éve
McGill?
Amadeus91
eltemetve a DC-n

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
McGill?