Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Védelem eddig elég ergya...Edwards kiesése nagy érvágás volt.
+1 ulpi vagy túl hamar dönt és a falba is belerohan vagy sokat tögyörög és ráég a körmére a téma...
Rolni
Murray meg jelenleg a legrosszabb kezdő játékos a támadóegységben.
built for this shit
több mint 9 éve
Nekem Murrayvel megmondom mi a gondom, ha mar ujfent szoba kerult. Most ezt a meccset nem lattam (talan lesz idom de kezdodik a lenyegi NCAAF, es nekem ott van vege a pre season varazsanak). Murray totyorog. Nem tud donteni, hogy jobbra vagy balra. Ez egy ideig jo, sot kimondottan kerik is az edzok, legyen a futo turelmes. De nekem sokszor ugy tunik, hogy egy utemmel tovabb is var az idealisnal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Hajnalban ébresztett a gyerek, aztán elkezdtem nézni egy kicsit a meccset, de nem teljesen az elejétől. Hát azt kell hogy mondjam, hogy a védelem elég gyengén muzsikált. Sean Smith-t megégették párszor. Amerson jobb volt ugyan, de a felé menő labdák inkább pontatlanok voltak és így igazából nem rajta múlott.A kezdők ellen a Titans minden támadásából pontokat tett a táblára, ez azért nem túl jó jel.
Az offense azért jobban muzsikált, de a futás az nagyon nem ment, kivétel Washington egy nagy futása. Murray az szar, súlytalan volt, erre valami megoldást kellene találni, de leginkább azt gondolom, hogy a fal nem jól nyit futásoknál és így mindegy ki a futó, nem tud mit csinálni. Mondjuk a túloldalon Henry elég jó volt, őt kellett volna húzni a drafton Jihad Ward helyett, de ez már mindegy.
Na de ha tehetem újra megnézem az első félidőt, amikor a kezdők voltak fenn. 😊
több mint 9 éve
Milyen jó döntés volt anno, hogy Knighton helyett Williamst moztuk FA-n! Terrance nem biztos, hogy befér a Pats 53-as keretébe, míg Dan elég jó szezonon van túl és igaz, hogy idénre egy kicsit formán kívül érkezett a TC-re, de a helye szerintem biztos a mi DL rotációnkan.
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/25/raiders-apply-for-las-vegas-raiders-trademark/Megelőztél
empty taxi
Sin City Raiders ❤️
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/25/raiders-apply-for-las-vegas-raiders-trademark/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nelson rottyon vanÚgy tudom semmi túl komoly...szezon elejére kell Ő majd nagyon nem a pre meccsekre...
Amadeus91
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Nelson rottyon van
több mint 9 éve
Nekem nem jó elutazni sehova. Őrülök ha igy meg tudom nézni itthon. 😀Szombatról vasárnapra virradóra a sport2-n lesz a Raiders-Titans meccs, másnap 14:30-tól ismétlik a sport1-en, lehet az ismétlést megnézem.közösmeccsnézés valahol?
Bruce
Amadeus91
több mint 9 éve
Szombatról vasárnapra virradóra a sport2-n lesz a Raiders-Titans meccs, másnap 14:30-tól ismétlik a sport1-en, lehet az ismétlést megnézem.közösmeccsnézés valahol?
Bruce
több mint 9 éve
Szombatról vasárnapra virradóra a sport2-n lesz a Raiders-Titans meccs, másnap 14:30-tól ismétlik a sport1-en, lehet az ismétlést megnézem.
több mint 9 éve
Amugy nem semmi, hogy ez igy ragadt meg mindenkiben, mikozben allitolag ezzel Lipcsei tarcsiknal mutatott dolgaira utaltCarr azt mondta, hogy azért voltak bénák a Packers ellen, mert nem gyakoroltak be előre konkrétan ellenük semmit, nem videózták az ellenfelet.Akkor mit csináltak edzésen? Kártyáztak, mint a fradika Döme alatt?
deyell
Amadeus91

több mint 9 éve
Gondolom kipróbálták azt, hogy milyen az, ha valaki ellen nem készülnek semmi extrával, hanem csak bele a vakvilágba, meg a saját erősségeket próbálták kidomborítani úgy hogy nem szabták az ellenfélre a taktikát. Szerintem gyorsan világossá is vált számukra, hogy ez nem az a sport.Carr azt mondta, hogy azért voltak bénák a Packers ellen, mert nem gyakoroltak be előre konkrétan ellenük semmit, nem videózták az ellenfelet.Akkor mit csináltak edzésen? Kártyáztak, mint a fradika Döme alatt?
deyell
Amadeus91
több mint 9 éve
Carr azt mondta, hogy azért voltak bénák a Packers ellen, mert nem gyakoroltak be előre konkrétan ellenük semmit, nem videózták az ellenfelet.Akkor mit csináltak edzésen? Kártyáztak, mint a fradika Döme alatt?
deyell
több mint 9 éve
Carr azt mondta, hogy azért voltak bénák a Packers ellen, mert nem gyakoroltak be előre konkrétan ellenük semmit, nem videózták az ellenfelet.
built for this shit
több mint 9 éve
Darius Latham a PFF szerint a legjobb újonc a falemberek között. 😊Kis mintavétel alapján és jobbára a többi back up ellen, de ettől még szép munka!
Bruce
Kíváncsi leszek rostert tud-e fogni, mert elég tömött lesz az idei DL rotációnk.
Williams, Jelly és Ward tuti előtte van a listán és McGee is vszeg megelőzi még. Orr és Lott lehet sztem mögötte. El tudom képzelni, h 9 DL-t viszünk rosterre és ebből 5 DT lesz, mert mind Irvin, mind Calhoun tud DE-t is játszani a LB egységből. Ekkor jó eséllyel Latham is kereten lehet, de ha csak 4 DT-t viszünk necces, de lehet a potenciál végett beteszik McGee elé, mert túlnyomó részt úgyis a Williams-Jelly-Ward hármas, illetve az Edwards-Autry duo fog DT poszton rotálni...
több mint 9 éve
Jamaal Charles is igen jól mutatna ezüst-feketében...Ha meghívják Milánóba a divathétre és ráadnak valami csili-vili ezüst-feketét és jól áll neki akkor egyetértünk.
peterbadbone
NFL mezből viszont ha lehet maradjon a piros fehérnél 😀
több mint 9 éve
Darius Latham a PFF szerint a legjobb újonc a falemberek között. 😊A másik hír, hogy nem lesz többé probable státusz a sérülés jelentések között, mivel az eredeti jelentése alapján azt jelentette hogy 75% hogy játszani fog a játékos, de ezt vizsgálva kimutatták, hogy aki probable státuszban volt egy meccs előtt, akkor 95%-ban pályára lépett, így viszont feleslegesen van rajta a listán.
több mint 9 éve
Reggie kint volt a Rams - Chiefs meccsen. A szakik boncolgatták, hogy miért is lehetett ott LA-ben és arra jutottak, hogy nem kizárt, hogy a visszahordóként szóba jöhető játékosokat nézegette. Négy játékost említettek: Tyreek Hill, Knile Davis, De'Anthony Thomas és Demarcus Robinson. Lehet ebben valami, hisz idén rendkívül sok olyan rookie érkezett a csapathoz, aki egyetemen megfordult ebben a szerepben és ha egyikükben sem látják a megfelelő játékost, akkor nem lenne hülyeség valakiért cserélni. Az RB rotációnkat elnézve egy Knile Davis több szempontból is jól mutatna nálunk. Ha csak az RB rotációnkat nézem akkor Jamaal Charles is igen jól mutatna ezüst-feketében...
több mint 9 éve
GA3!!Mondtam, hogy kell futó.hátha Jalen Richard tud valamit, őt még nem láttuk meccsen...
Amadeus91
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/766712942872199168
deyell
több mint 9 éve
Mondtam, hogy kell futó.hátha Jalen Richard tud valamit, őt még nem láttuk meccsen...
Amadeus91
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/766712942872199168
built for this shit
több mint 9 éve
Mondtam, hogy kell futó.
több mint 9 éve
Ja nem temetek én senkit még, de azért nem ezt vártam.Szarul toljuk eddig ezt az eloszezont a kezdokkel...Szerintem nem kell még elkezdeni a károgást, majd megmutatja a szezon első pár meccse, hogy mire számíthatunk.
Rolni
Az offseason alapján nagyobbak lettek az elvárások, de azért az még csak papíron létezik, de majd a tények magukért beszélnek. Addig ne temessük a kezdőket szerintem.
Bruce
Papíron ez az O elég erős...azt vártam, h Carr minden meccsen megy 1-2 drive-ot és veszélyesnek, potensnek tűnik majd a brigád, pontokat tesznek fel...erre azért a GB csere védelem ellen is csak egyhelybe lötyögtünk...lehet altatunk csak 😊 , de nekem ez nem tetszik eddig...ettől függetlenül nem itt kell nyerni vagy jól játszani, hanem majd a Saints ellen...