Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
Védelem eddig elég ergya...

+1 ulpi vagy túl hamar dönt és a falba is belerohan vagy sokat tögyörög és ráég a körmére a téma...
Rolni
Edwards kiesése nagy érvágás volt.

Murray meg jelenleg a legrosszabb kezdő játékos a támadóegységben.

built for this shit

több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Védelem eddig elég ergya...

+1 ulpi vagy túl hamar dönt és a falba is belerohan vagy sokat tögyörög és ráég a körmére a téma...

Szerkesztette: Rolni

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nekem Murrayvel megmondom mi a gondom, ha mar ujfent szoba kerult. Most ezt a meccset nem lattam (talan lesz idom de kezdodik a lenyegi NCAAF, es nekem ott van vege a pre season varazsanak). Murray totyorog. Nem tud donteni, hogy jobbra vagy balra. Ez egy ideig jo, sot kimondottan kerik is az edzok, legyen a futo turelmes. De nekem sokszor ugy tunik, hogy egy utemmel tovabb is var az idealisnal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Hajnalban ébresztett a gyerek, aztán elkezdtem nézni egy kicsit a meccset, de nem teljesen az elejétől. Hát azt kell hogy mondjam, hogy a védelem elég gyengén muzsikált. Sean Smith-t megégették párszor. Amerson jobb volt ugyan, de a felé menő labdák inkább pontatlanok voltak és így igazából nem rajta múlott.
A kezdők ellen a Titans minden támadásából pontokat tett a táblára, ez azért nem túl jó jel.

Az offense azért jobban muzsikált, de a futás az nagyon nem ment, kivétel Washington egy nagy futása. Murray az szar, súlytalan volt, erre valami megoldást kellene találni, de leginkább azt gondolom, hogy a fal nem jól nyit futásoknál és így mindegy ki a futó, nem tud mit csinálni. Mondjuk a túloldalon Henry elég jó volt, őt kellett volna húzni a drafton Jihad Ward helyett, de ez már mindegy.

Na de ha tehetem újra megnézem az első félidőt, amikor a kezdők voltak fenn. 😊
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Milyen jó döntés volt anno, hogy Knighton helyett Williamst moztuk FA-n! Terrance nem biztos, hogy befér a Pats 53-as keretébe, míg Dan elég jó szezonon van túl és igaz, hogy idénre egy kicsit formán kívül érkezett a TC-re, de a helye szerintem biztos a mi DL rotációnkan.

több mint 9 éve

built for this shit

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/25/raiders-apply-for-las-vegas-raiders-trademark/
empty taxi
Megelőztél

Sin City Raiders ❤️
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/25/raiders-apply-for-las-vegas-raiders-trademark/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nelson rottyon van
Amadeus91
Úgy tudom semmi túl komoly...szezon elejére kell Ő majd nagyon nem a pre meccsekre...

több mint 9 éve
Nelson rottyon van
több mint 9 éve
Szombatról vasárnapra virradóra a sport2-n lesz a Raiders-Titans meccs, másnap 14:30-tól ismétlik a sport1-en, lehet az ismétlést megnézem.
Bruce
közösmeccsnézés valahol?
Amadeus91
Nekem nem jó elutazni sehova. Őrülök ha igy meg tudom nézni itthon. 😀
több mint 9 éve
Szombatról vasárnapra virradóra a sport2-n lesz a Raiders-Titans meccs, másnap 14:30-tól ismétlik a sport1-en, lehet az ismétlést megnézem.
Bruce
közösmeccsnézés valahol?
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Carr azt mondta, hogy azért voltak bénák a Packers ellen, mert nem gyakoroltak be előre konkrétan ellenük semmit, nem videózták az ellenfelet.
deyell
Akkor mit csináltak edzésen? Kártyáztak, mint a fradika Döme alatt?
Amadeus91
Amugy nem semmi, hogy ez igy ragadt meg mindenkiben, mikozben allitolag ezzel Lipcsei tarcsiknal mutatott dolgaira utalt

több mint 9 éve
Carr azt mondta, hogy azért voltak bénák a Packers ellen, mert nem gyakoroltak be előre konkrétan ellenük semmit, nem videózták az ellenfelet.
deyell
Amadeus91
Gondolom kipróbálták azt, hogy milyen az, ha valaki ellen nem készülnek semmi extrával, hanem csak bele a vakvilágba, meg a saját erősségeket próbálták kidomborítani úgy hogy nem szabták az ellenfélre a taktikát. Szerintem gyorsan világossá is vált számukra, hogy ez nem az a sport.
több mint 9 éve
deyell
több mint 9 éve

built for this shit

több mint 9 éve
Darius Latham a PFF szerint a legjobb újonc a falemberek között. 😊
Bruce
Kis mintavétel alapján és jobbára a többi back up ellen, de ettől még szép munka!
Kíváncsi leszek rostert tud-e fogni, mert elég tömött lesz az idei DL rotációnk.
Williams, Jelly és Ward tuti előtte van a listán és McGee is vszeg megelőzi még. Orr és Lott lehet sztem mögötte. El tudom képzelni, h 9 DL-t viszünk rosterre és ebből 5 DT lesz, mert mind Irvin, mind Calhoun tud DE-t is játszani a LB egységből. Ekkor jó eséllyel Latham is kereten lehet, de ha csak 4 DT-t viszünk necces, de lehet a potenciál végett beteszik McGee elé, mert túlnyomó részt úgyis a Williams-Jelly-Ward hármas, illetve az Edwards-Autry duo fog DT poszton rotálni...

több mint 9 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Jamaal Charles is igen jól mutatna ezüst-feketében...
peterbadbone
Ha meghívják Milánóba a divathétre és ráadnak valami csili-vili ezüst-feketét és jól áll neki akkor egyetértünk.

NFL mezből viszont ha lehet maradjon a piros fehérnél 😀

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 9 éve
Darius Latham a PFF szerint a legjobb újonc a falemberek között. 😊

A másik hír, hogy nem lesz többé probable státusz a sérülés jelentések között, mivel az eredeti jelentése alapján azt jelentette hogy 75% hogy játszani fog a játékos, de ezt vizsgálva kimutatták, hogy aki probable státuszban volt egy meccs előtt, akkor 95%-ban pályára lépett, így viszont feleslegesen van rajta a listán.
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Reggie kint volt a Rams - Chiefs meccsen. A szakik boncolgatták, hogy miért is lehetett ott LA-ben és arra jutottak, hogy nem kizárt, hogy a visszahordóként szóba jöhető játékosokat nézegette. Négy játékost említettek: Tyreek Hill, Knile Davis, De'Anthony Thomas és Demarcus Robinson. Lehet ebben valami, hisz idén rendkívül sok olyan rookie érkezett a csapathoz, aki egyetemen megfordult ebben a szerepben és ha egyikükben sem látják a megfelelő játékost, akkor nem lenne hülyeség valakiért cserélni. Az RB rotációnkat elnézve egy Knile Davis több szempontból is jól mutatna nálunk. Ha csak az RB rotációnkat nézem akkor
Jamaal Charles is igen jól mutatna ezüst-feketében...

több mint 9 éve
Mondtam, hogy kell futó.
Amadeus91
hátha Jalen Richard tud valamit, őt még nem láttuk meccsen...

twitter.com/PFF_NateJahnke/status/766712942872199168
deyell
GA3!!
több mint 9 éve
Mondtam, hogy kell futó.
Amadeus91
hátha Jalen Richard tud valamit, őt még nem láttuk meccsen...

twitter.com/PFF_NateJahnke/status/766712942872199168

built for this shit

több mint 9 éve
Mondtam, hogy kell futó.
több mint 9 éve
Szarul toljuk eddig ezt az eloszezont a kezdokkel...
Rolni
Szerintem nem kell még elkezdeni a károgást, majd megmutatja a szezon első pár meccse, hogy mire számíthatunk.
Az offseason alapján nagyobbak lettek az elvárások, de azért az még csak papíron létezik, de majd a tények magukért beszélnek. Addig ne temessük a kezdőket szerintem.
Bruce
Ja nem temetek én senkit még, de azért nem ezt vártam.
Papíron ez az O elég erős...azt vártam, h Carr minden meccsen megy 1-2 drive-ot és veszélyesnek, potensnek tűnik majd a brigád, pontokat tesznek fel...erre azért a GB csere védelem ellen is csak egyhelybe lötyögtünk...lehet altatunk csak 😊 , de nekem ez nem tetszik eddig...ettől függetlenül nem itt kell nyerni vagy jól játszani, hanem majd a Saints ellen...