Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Megválasztották a négy csapatkapitányt: Derek Carr, Rodney Hudson, Khalil Mack és Reggie Nelson
több mint 9 éve
Menelik Watson lesz a kezdő RT!

Jihad Ward és Khalil Mack a kedző DE-k.
Nate Allen a kezdő SS így Joseph egyelőre még nem lesz kedző.

TJ Carrie és DJ Hayden a két második számú CB, az hogy melyikük van előrébb és melyikük játszik Nickelben, azt nem tudom.

Carrie egyébként a punt returner és Taiwan Jones a kick returner
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
LB - egy Krügert is szereztek arra is köll figyelni
sutianap
Defensive endet fog játszani 4-3-ban.
empty taxi
+1, illetve nem tartom a srácot tényezőnek, de lehet én hibázok ezzel...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap
empty taxi
akkor mégdurcásabb, a likon kűdik Mautit...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
sutianap

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Komoly ütközetet várok hétvégén!
Nagyon remélem, hogy nem szaladunk bele egy pofonba álmosan, zavartan mint a tavalyi nyitányon.

Ha sikerül fejben is megérkezni a meccsre, akkor jó csatára van kilátás szerintem.

Brees és elkapói komoly felmérőt jelentenek majd az átalakult secondary-nk számára...főleg Cooks ellen leszek kíváncsi a CB munkára.

A futást a nem túl acélos pre-season ellenére is kellene tudni őlni, mert az OL a gyenge pontja ennek a NO-nak sztem, bár inkább a depth a gond nem a kezdő 5-ös. Meg kell tudni tartani a futókat és minél nagyobb nyomást helyezni Brees-re. Nem szabad belemenni egy pontzivataros meccsbe, mert az könnyen rosszul sülhet el idegenben, egy ilyen QB ellen.

A védelme tavaly szar volt a Saints-nek, de volt DC csere, illetve alakult a keret is. Dennis Allen pont ellenünk debütál, mint védelmi koordinátor, kíváncsi leszek mennyire lesz ismerős a Saints védelme így.
A secondary igen jól fest papíron, így Carr-nak észnél kell lennie végig. DL-ből hiányzik majd Rankins, de így is ott van Jordan és Fairley azért...LB sor a gyenge láncszem első blikkre. Muszály lesz megindítani a futójátékot, ha az megy akkor összességében rendben lesz a O sztem.
Walfordnak lehet jó napja sztem, mert tavaly S.Anthony (bár MLB poszton) szenvedett pass coverbe és mint SLB vszeg többször őrzi majd, illetve Ellerbe és Lau sem cover ász...
A secondary papíron igen erős és a S poszt mély is, szóval kell a jó szereplés Coopertől és Crabs-től is majd, amellett, hogy Carr-nak végig észnél kell lennie. A Breaux-Williams kezdő CB páros és a Vaccaro-Byrd-Bell S trio elég figyelemre méltó hátsó 5-ös lehet idén sztem.

ST egységünktől továbbra is tartok return téren, illetve a rengeteg büntetés is veszélyes lehet idegenben egy szoros meccsen.

Ezekkel együtt én egy győzelmet, 1-0-ás rajtot várok.
Ti?
Rolni
Ha nem tudunk futni, akkor nem fogunk nyerni sajnos. Szerintem ez lesz az elsődleges kulcsa a meccsnek.
A többi matchup nekünk kedvezhet így első blikkre papíron, de ha nem futunk, akkor nem fogunk passzolni sem és ha emiatt keveset van fenn az offensünk, akkor a defense elfárad és baj lehet.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagyon remélem, hogy nem szaladunk bele egy pofonba álmosan, zavartan mint a tavalyi nyitányon.

Ha sikerül fejben is megérkezni a meccsre, akkor jó csatára van kilátás szerintem.

Brees és elkapói komoly felmérőt jelentenek majd az átalakult secondary-nk számára...főleg Cooks ellen leszek kíváncsi a CB munkára.

A futást a nem túl acélos pre-season ellenére is kellene tudni őlni, mert az OL a gyenge pontja ennek a NO-nak sztem, bár inkább a depth a gond nem a kezdő 5-ös. Meg kell tudni tartani a futókat és minél nagyobb nyomást helyezni Brees-re. Nem szabad belemenni egy pontzivataros meccsbe, mert az könnyen rosszul sülhet el idegenben, egy ilyen QB ellen.

A védelme tavaly szar volt a Saints-nek, de volt DC csere, illetve alakult a keret is. Dennis Allen pont ellenünk debütál, mint védelmi koordinátor, kíváncsi leszek mennyire lesz ismerős a Saints védelme így.
A secondary igen jól fest papíron, így Carr-nak észnél kell lennie végig. DL-ből hiányzik majd Rankins, de így is ott van Jordan és Fairley azért...LB sor a gyenge láncszem első blikkre. Muszály lesz megindítani a futójátékot, ha az megy akkor összességében rendben lesz a O sztem.
Walfordnak lehet jó napja sztem, mert tavaly S.Anthony (bár MLB poszton) szenvedett pass coverbe és mint SLB vszeg többször őrzi majd, illetve Ellerbe és Lau sem cover ász...
A secondary papíron igen erős és a S poszt mély is, szóval kell a jó szereplés Coopertől és Crabs-től is majd, amellett, hogy Carr-nak végig észnél kell lennie. A Breaux-Williams kezdő CB páros és a Vaccaro-Byrd-Bell S trio elég figyelemre méltó hátsó 5-ös lehet idén sztem.

ST egységünktől továbbra is tartok return téren, illetve a rengeteg büntetés is veszélyes lehet idegenben egy szoros meccsen.

Ti?
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve

Ti?

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
 twitter.com/BairCSN/status/772914241770618880
deyell
Ezzel párhuzamosan jött 2 játékos a Gyakorló Csapatba:

Jason Fanaika - LB - Utah (6'3/270)
Curtis Grant - LB - Ohio State (6'2/240)

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
 twitter.com/BairCSN/status/772914241770618880

built for this shit

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Szezon előtti tippek:

Week 1 – at New Orleans Saints; A nyitómeccs mindig nehéz, főleg idegenben, de úgy gondolom, hogy képes lehet a csapat nyerni (W 1-0)
Week 2 – Atlanta Falcons; Hazai pályán kitart a lendület és sikerül folytatni a győzelmi sorozatot (W 2-0)
Week 3 – at Tennessee Titans; Sajnos megjön az első vereség, holott mi leszünk az esélyesebbek (L 2-1)
Week 4 – at Baltimore Ravens; Az idegenbeli túra második állomása is vereséggel záródik számunkra (L 2-2)
Week 5 – San Diego Chargers; Otthon az első csoportrangadó, két vereség után, remélhetőleg be fogjuk húzni (W 3-2)
Week 6 – Kansas City Chiefs; Akár hogy is lesz, ezen a meccsen nyernünk kell! (W 4-2)
Week 7 – at Jacksonville Jaguars; Hiába erősített nagyon jól a Jags, a sormintát nem folytatjuk (W 5-2)
Week 8 – at Tampa Bay Buccaneers; Véleményem szerinte ez egy nagyon nehéz meccs lesz, de sikerülni fog behúzni (W 6-2)
Week 9 – Denver Broncos; Főműsoridőben lesz a meccs, nyerni kellene, de nagy falat lesz a védelmük (L 6-3)
Week 10 – BYE
Week 11 – Houston Texans; pihenő után ráadásul Mexicóban, Mack és Clowney csatája, de a meccset mi nyerjük (W 7-3)
Week 12 – Carolina Panther;Ha a tavalyi formájukat hozzák, akkor esélyünk sincs (L 7-4)
Week 13 – Buffalo Bills; Ha a PO-ért harcban kívánunk maradni, akkor ezt a meccset nyerni kell (W 8-4)
Week 14 – at Kansas City Chiefs; Sajnos kevés pihenőnk lesz, lévén csütörtöki meccs és KC-ben sok babér nem terem nekünk, most sem fog (L 8-5)
Week 15 – at San Diego Chargers; Nagyon fontos meccs lesz ez számunkra, de nehéz dió lesz, nyerni kell (W 9-5)
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)
Week 17 – at Denver Broncos; Sztem 10 győzelemmel, meglehet a WC kör, így itt bármi lehet az eredmény, de szerintem vereség lesz a vége (L 10-6)
Bruce
Amen 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudom, értettem én 😊
Csak szimplán nem értek egyet vele. Szerintem egy 10–6-nak már örülhetnének és egy kiszenvedett csoportelsőségnek. A Steelers, a Bengals (de akár a Ravens) előttük lesz szerintem mérlegben, az egyik Westesnek is van esélye ennél jobbra, és nagyon remélem, hogy mi is jobbak leszünk 😊

több mint 9 éve
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)Bruce
Á, szerintem a Colts, ha nehezen is de behúzza a csoportját, nem bukja el a PO-t a 16. hétig. Más esetben nem látok esélyt arra, hogy első heti pihenőjük legyen, pláne két meccsel a vége előtt 😊
Wyatt
Itt arra gondoltam, hogy szerintem a csoportot simán fogják dominálni és ezzel az AFC-t is és szerintem már ekkorra meg lehet nekik az az előny ami biztosítja, hogy az első két hely valamelyikén fognak állni az AFC-ben.

A mi csoportunk szerintem kicsit kiegyensúlyozottabb lehet mint tavaly. A North is hasonló lehet, tehát a Colts és a Pats az akik az első két helyen osztoszkodhatnak és talán a Coltsnak vannak könnyebb csoportmeccsei.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)Bruce
Á, szerintem a Colts, ha nehezen is de behúzza a csoportját, nem bukja el a PO-t a 16. hétig. Más esetben nem látok esélyt arra, hogy első heti pihenőjük legyen, pláne két meccsel a vége előtt 😊

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
James Cowser és Neiron Ball-t nem vitte el senki, így IR-re kerültek.

A Browns lecsapott RB George Atkinson III-ra és a Colts is egy volt Raiderrel erősített, a CB Neiko Thorpe került hozzájuk.

Mi pedig visszahoztuk PS-re az alábbi játékosokat:

- K.J. Brent WR
- Kenneth Durden CB
- Branden Jackson DE
-Denver Kirkland OG
-Jaydon Mickens WR/Ret
-Ryan O'Malley TE
-Oni Omoile OG/OC
-Korey Toomer LB

Szerkesztette: peterbadbone

több mint 9 éve
Szezon előtti tippek:

Week 1 – at New Orleans Saints; A nyitómeccs mindig nehéz, főleg idegenben, de úgy gondolom, hogy képes lehet a csapat nyerni (W 1-0)
Week 2 – Atlanta Falcons; Hazai pályán kitart a lendület és sikerül folytatni a győzelmi sorozatot (W 2-0)
Week 3 – at Tennessee Titans; Sajnos megjön az első vereség, holott mi leszünk az esélyesebbek (L 2-1)
Week 4 – at Baltimore Ravens; Az idegenbeli túra második állomása is vereséggel záródik számunkra (L 2-2)
Week 5 – San Diego Chargers; Otthon az első csoportrangadó, két vereség után, remélhetőleg be fogjuk húzni (W 3-2)
Week 6 – Kansas City Chiefs; Akár hogy is lesz, ezen a meccsen nyernünk kell! (W 4-2)
Week 7 – at Jacksonville Jaguars; Hiába erősített nagyon jól a Jags, a sormintát nem folytatjuk (W 5-2)
Week 8 – at Tampa Bay Buccaneers; Véleményem szerinte ez egy nagyon nehéz meccs lesz, de sikerülni fog behúzni (W 6-2)
Week 9 – Denver Broncos; Főműsoridőben lesz a meccs, nyerni kellene, de nagy falat lesz a védelmük (L 6-3)
Week 10 – BYE
Week 11 – Houston Texans; pihenő után ráadásul Mexicóban, Mack és Clowney csatája, de a meccset mi nyerjük (W 7-3)
Week 12 – Carolina Panther;Ha a tavalyi formájukat hozzák, akkor esélyünk sincs (L 7-4)
Week 13 – Buffalo Bills; Ha a PO-ért harcban kívánunk maradni, akkor ezt a meccset nyerni kell (W 8-4)
Week 14 – at Kansas City Chiefs; Sajnos kevés pihenőnk lesz, lévén csütörtöki meccs és KC-ben sok babér nem terem nekünk, most sem fog (L 8-5)
Week 15 – at San Diego Chargers; Nagyon fontos meccs lesz ez számunkra, de nehéz dió lesz, nyerni kell (W 9-5)
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)
Week 17 – at Denver Broncos; Sztem 10 győzelemmel, meglehet a WC kör, így itt bármi lehet az eredmény, de szerintem vereség lesz a vége (L 10-6)
több mint 9 éve
Antonio Hamilton sztem nem erezheti magat meg tul nagy biztonsagban sztem. O lehet aldozat, ha vkit felkapunk meg...

Rolni
Elhoznám a helyére Millinert.
Amadeus91
a Jets annak ellenére vágta ki, hogy ezzel 0 cap space-t szabadítottak fel. ez nagyjából mindent elmond róla.
deyell
Tavaly Amerson miatt is prüszkölt mindenki rajtam kívü itt. Reggie jó abban, hogy kipofozza a tehetséges, de be nem futott embereket. Milliner egy próbát megér, ahogy Amerson is megérte.
Amadeus91
Hát azért csak megelőzi ezt egy kisebb vizsgálat a csapat részéről. Így ha behúzzuk, akkor RM lát rá esélyt, hogy nálunk ő erősebb lehet mint a jelenlegi négyes. De ha nem húzza be, akkor kár is róla beszélgetni! 😊
több mint 9 éve
Antonio Hamilton sztem nem erezheti magat meg tul nagy biztonsagban sztem. O lehet aldozat, ha vkit felkapunk meg...

Rolni
Amadeus91
MLB a fő hiányposztunk ill. a futó. Mondjuk ha nálunk megemberesedne, akkor akár cserealapot képezhetne, de sztem 4 megfelelő CB-nk van, így túlzás lenne felszedni a fenti hiányposztok ismeretében...
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750

Rolni
Amadeus91
a Jets annak ellenére vágta ki, hogy ezzel 0 cap space-t szabadítottak fel. ez nagyjából mindent elmond róla.
deyell
Tavaly Amerson miatt is prüszkölt mindenki rajtam kívü itt. Reggie jó abban, hogy kipofozza a tehetséges, de be nem futott embereket. Milliner egy próbát megér, ahogy Amerson is megérte.
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark

Rolni
Amadeus91

built for this shit

több mint 9 éve

Rolni
több mint 9 éve

Mario vszeg visszateros IR-re kerul, igy ott is lesz meg egy hely...

Ball es Cowser remelem IR-re jut...mondjuk ilyen serult waiveket nem szoktak lopni azert...

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Levi Damin szerint a depth chartunk:
Offense
POS FIRST / SECOND THIRD / OTHER
QB Derek Carr / Matt McGloin / Connor Cook
RB Latavius Murray / DeAndre Washington / Jalen Richard / Taiwan Jones
FB Jamize Olawale / Marcel Reece (susp)
WR Amari Cooper / Seth Roberts / Johnny Holton
WR Michael Crabtree / Andre Holmes
TE Clive Walford / Lee Smith / Mychal Rivera
LT Donald Penn / Matt McCants
LG Kelechi Osemele / Jon Feliciano
C Rodney Hudson / Jon Feliciano
RG Gabe Jackson / Vadal Alexander
RT Menelik Watson / Austin Howard
Defense
POS FIRST / SECOND THIRD / OTHER
DE Khalil Mack / Jihad Ward
DT Dan Williams / Darius Latham
NT Justin Ellis / Stacy McGee
DE Denico Autry / Mario Edwards Jr (IR)
OLB Malcolm Smith / Daren Bates
ILB Ben Heeney / Cory James
OLB Bruce Irvin / Shilique Calhoun
CB David Amerson / TJ Carrie / Dexter McDonald
CB Sean Smith / DJ Hayden / Antonio Hamiliton
FS Reggie Nelson / Keith McGill / Brynden Trawick
SS Karl Joseph / Nate Allen
ST
K Sebastian Janikowski
P Marquette King
LS Jon Condo
KR Taiwan Jones / DeAndre Washington
PR TJ Carrie / DeAndre Washington

nem fest szarul, bar az OL depth-t gyengének érzem. Jovore kell korai koros RB és kozepso LB draft
több mint 9 éve
Cut
- GA3
- Bell
-Brent
- Durden
- M. Hall
- Iddings
- Jackson
- Kirkland
- Lott