Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 7 éve
Suh érkezik 1 év 14 millió. hasonlóan ahhoz, mint amit mi kötöttünk tavaly Jeffreyvel.
több mint 7 éve
twitter.com/ramsnfl/status/976960101847150592?s=21ILB nagyon kellett.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
twitter.com/rapsheet/status/976531790008668160?s=21A helyzet fokozódik...
több mint 7 éve
Donald meg Suh ...ha aláírna, R.Wilson holnap tradet kér 😀Azért a Quinn-Donald-Long-Hayens(?) sorok sem voltak gyengék régebben 😊
Chargers LT
több mint 7 éve
Donald meg Suh ...ha aláírna, R.Wilson holnap tradet kér 😀Suh inkább ne jöjjön. Drága, balhés.....nem kell!
Chargers LT
több mint 7 éve
Donald meg Suh ...ha aláírna, R.Wilson holnap tradet kér 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
twitter.com/ramsnfl/status/975746455565565955?s=21A puzzle egy másik darabja is a helyére került.
több mint 7 éve
twitter.com/schultz_report/status/975578555374624768?s=21Azért ez odab@szna.
több mint 7 éve
Nekem így megfelel. Ha tudja McVay használni, akkor használja. Ha nem, akkor majd kivágjuk később...Mikor küldjük már el Austin-t?Hát Austint nem küldjük el. Átstruktúráltuk a szerződését és így marad. 5 millát alapból ki kellett volna fizetnünk neki, viszont a maradék 3-at most már csak ösztönzők formájában kaphatja meg. Állítólag az volt a vélekedés, hogy megér egy próbát ha egy full offseasont összeraknak vele, most hogy már teljesen egészséges. Igazából a pénze miatt veszítenivaló nem volt, így is, úgy is fizetnünk kellett volna neki.
Meg kéne végre egy ILB igazolás is!
Pizsama
dogbite
több mint 7 éve
#LARams + John Sullivan have agreed to terms on a two-year contract.Ez szerintem egy nagyón jó döntès volt.
dogbite
A 4.körben meg jöhet az utódja,akinek lesz kèt ève hogy bele tanuljon.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 7 éve
#LARams + John Sullivan have agreed to terms on a two-year contract.
több mint 7 éve
Mikor küldjük már el Austin-t?Hát Austint nem küldjük el. Átstruktúráltuk a szerződését és így marad. 5 millát alapból ki kellett volna fizetnünk neki, viszont a maradék 3-at most már csak ösztönzők formájában kaphatja meg. Állítólag az volt a vélekedés, hogy megér egy próbát ha egy full offseasont összeraknak vele, most hogy már teljesen egészséges. Igazából a pénze miatt veszítenivaló nem volt, így is, úgy is fizetnünk kellett volna neki.
Meg kéne végre egy ILB igazolás is!
Pizsama
több mint 7 éve
C Mike PoenceyValsz nem lennu túl occsó de azèrt talán belehetne válalni🤔
több mint 7 éve
#Rams nickel CB Nickell Robey-Coleman has agreed to terms on a 3-year deal worth more than $15.75M, sources say, with $8M guaranteed. More firepower for a revamped LA secondary.Ennek örülök. Nagyon tetszett tavaly a játéka.
több mint 7 éve
Mikor küldjük már el Austin-t?Meg kéne végre egy ILB igazolás is!
több mint 7 éve
twitter.com/RamsNFL/status/972217692772954112/photo/1És emellett elengedtük Lance Dunbart (RB)
Szerkesztette: dogbite
több mint 7 éve
de legalább következetesen mindenhol 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Úristen ez milyen gyönyörű freudi elírás pedig. Ha van corner, aki shot down, az pont Talib és leginkább saját magát 😀Shutdownnak más kérdés persze 😊

több mint 7 éve
5. körért egy elit CB. Pénz volt rá. A drámát tudni kell kezelni. Amíg a csapatnak jól megy nem lesz dráma, ha meg lesz, Philips tudja kezelni. Peters-szel pl szerintem tök jól ki fognak jönni | (ha esetleg hoznátok crabtree-t vele nem biztos 😊) | . 32 éves, de ez a pályán egyelőre nem látszik. Mondjuk Champ Baileyt is nagyon hirtelen érte utol a kor, de hé, 24 éves probléma mentes, rookie contracttal játszó elit CB-t nem kaptatok volna 5. körért. És a secondary sokkal fontosabb mint az ILB-k, jobban megtérül oda elkölteni a pénzt, oda gyűjteni a Pro Bowlereket. Akinek antipatikus, az nem fogja megszeretni, ő azt adja, ami. 0-24. De nem egy ember fogja meghatározni a csapat képét és nem a szimpátia fogja nyerni a meccseket.
Mondjuk még ki kell bekkelni augusztusig lőtt seb nélkül, aztán a pályán ő lesz az első aki felül egy provokációnak, kivéve, ha ő maga kezdeményezi, került ez meccsbe, kizárásba, de vissza tekintve a denveri 4 évére ezzel együtt megérte.
Van most egy írás róla Klemko-tól mmqb-n:
www.si.com/nfl/2018/03/09/aqib-talib-trade-broncos-rams-crabtree-chain-marcus-peters
Én őt inkább ball hawk, mint shot down CB-nek tartom. Többet hibázik de mellé több labdát és pick6-et szerez. Sokszor tudatosan úgy helyezkedik, hogy az ellenfél EZ felé haladva vadássza le a labdát, na ha olyankor hibázik, akkor az elkapás után tackle-re sincs esélye. Ami különbség lesz az NFZ-hez képest, hogy ott mellette Harris klasszikus shot down CB volt, 2 év alatt 1 TD-t kaptak el mellette, de nem szerzett annyi INT-et, mint Talib. Itt mellette az én szememben Peters-nek is hasonló erényei és hasonló gyengéi vannak. Ha 4 pontos előnyt kell kibekkelni, akkor Harris. Ha hátrányban kell egy game changing momentum, akkor Talib vagy Peters. Csak Denverben Harris és Talib képességei így inkább kiegészítették egymást, míg itt hasonló kockázatokat és hasonló lehetőségeket rejtenek a pálya 2 oldalán.. Ez szerintem egy alulértékelt különbség az NFZ-hez képest, főleg ha Phillips itt is 0 coverage-et tervez. Ja, slotban nem tudom a többiek milyenek lennének, Talib szerintem alkalmatlan, magas első számú elkapó ellen számokon kívül-belül jó, de a kicsi fordulékony elusive slot receiverekkel kevésbé veszi fel a versenyt.
De többet nem írok róla, majd megítélteti ő magát veletek a pályán vagy rosszabb esetben azon kívül (mármint akinek még nincs szilárd véleménye róla). Se nem tisztem se nem célom őt valamilyen formában feltüntetni, meg más csapat régvolt védelmét se akarom itt ajnározni, csak Wade Phillipsnek viszont nagyon szurkolok, hogy ismét valami nagyot alkosson és reményeim szerint Talib ebben segítségére lesz... Ehhez sok sikert, neki és Nektek.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Pedig milyen szimpatikus kis csapat kezdett kialakulni. Pont egy ilyen gyökér kellett ide?Èn is pont erre gondoltam.
Off: Már itt is veletek foglalkoznak 😊
www.nemzetisport.hu/sportszelep/ukran-bombazo-boldogitja-az-ev-legjobb-edzojet-kepek-2623411
Matthew99
Basszott unszimpatikus a csávó.
több mint 7 éve
Normális Linebacker-eink pl. nincsenek is!!!
több mint 7 éve
lesz majdAzért ahhoz még elég sok építőkocka hiányzik, mert jelenleg van Donald meg a secondary.Mondjuk nekem Talib megszerzese mar tisztara All-in beuteskent jon le. Csak ezt nem ertem. Fiatal franchise iranyito, fiatal, elit running back, igazabol a WR-sor sem tul koros. Peters beleillett az eddigi felfogasba, Ogletree nyilvan nem a kora maitt ment, Quinn sem, egyszeruen nem hoztak mar azt, amit korabban, de legalabb sokat kerestek.Ismeri WP-t és a rendszerét. Itt épülhet egy olyan d#, ami a Denvert a Super Bowlig vitte.
De Talib… Magaval az ellenertekkel nincs gond, igazabol Talib is kurva jo jatekos. De nekem azert ez mindettol fuggetlenul furcsa.
Stez
Amadeus
gabokocka
több mint 7 éve
Azért ahhoz még elég sok építőkocka hiányzik, mert jelenleg van Donald meg a secondary.Mondjuk nekem Talib megszerzese mar tisztara All-in beuteskent jon le. Csak ezt nem ertem. Fiatal franchise iranyito, fiatal, elit running back, igazabol a WR-sor sem tul koros. Peters beleillett az eddigi felfogasba, Ogletree nyilvan nem a kora maitt ment, Quinn sem, egyszeruen nem hoztak mar azt, amit korabban, de legalabb sokat kerestek.Ismeri WP-t és a rendszerét. Itt épülhet egy olyan d#, ami a Denvert a Super Bowlig vitte.
De Talib… Magaval az ellenertekkel nincs gond, igazabol Talib is kurva jo jatekos. De nekem azert ez mindettol fuggetlenul furcsa.
Stez
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Mondjuk nekem Talib megszerzese mar tisztara All-in beuteskent jon le. Csak ezt nem ertem. Fiatal franchise iranyito, fiatal, elit running back, igazabol a WR-sor sem tul koros. Peters beleillett az eddigi felfogasba, Ogletree nyilvan nem a kora maitt ment, Quinn sem, egyszeruen nem hoztak mar azt, amit korabban, de legalabb sokat kerestek.Ismeri WP-t és a rendszerét. Itt épülhet egy olyan d#, ami a Denvert a Super Bowlig vitte.
Stez