New England Patriots

75 feliratkozó

1 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 583 — Ajmo Vatreni
kicsit, de tényleg csak kicsit lenyugodva:

Engem ez a meccs sokkal jobban felkúrt, mint az SB. És ha belegondolok még mindig dühös leszek.

Egy totál csereirányító, egy elsőéves támadókoordinátorral elverte a mi csodagyerekünket JMD-vel.

187 yard 16-22 1 TD vs 178 yard 23-33 1 TD 3 INT

A támadósoruk több yardot termelt mint a miénk majdnem húsz play-jel kevesebből.

Elfogadhatatlan.

A vereség benne volt meccs előtt, én is így számoltam, de azért ilyen körülmények mellett, 10-0-ról ezt egy game managernek is le kellett volna hoznia. A csere sec bohócot csinált belőle. 70 millió/év? Erre?

Az első félidőben minden mellettünk volt. Darnold, a zászlók, semmijük nem volt, szenvedtek és innen sikerült addig bénáznunk, amíg visszajöttek a meccsbe és teljesen megérdemelten nyertek.

És akkor a coaching staff: Értem én ezt a futás dolgot, de baszki 2,8-as átlaggal nem tudod megalapozni a passzjátékot. Ez lófasz, nem futójáték. Megint volt, hogy a fotelben látszott, hogy futás jön. Majd biztos a SB védelem nem fogja észrevenni.

Vrabel és JMD totál konzervatív gameplanje ennyit ért. 10 pont.

És Kuhr is elmehet a p..... A liga legjobban kereső CB-jévé tettük Gonzot és nem ő fogja állandóan az egyetlen fegyverüket. Miért?

Nekem egyébként az O-fal és Campbell inkább kellemes meglepetés volt, főleg tavaly után. Ez a D fal azért a legjobbak között lesz idén is és nem rajtuk múlott a meccs.

Doubs......
zinedine5
Az a baj,hogy ez is visszatérő probléma,már tavaly is gond volt.
kolok1972
Persze, meg ez is visszavezethető a falra is, de azt lehetne látni, hogy ki ellen lehet futni és mennyit érdemes próbálkozni vele. Pl. "imádom" az olyan 2nd down-okat amik egy jó első után 2nd & 1 vagy 2 és jön egy teljesen nyilvánvaló és átlátszó középre futás nulláért. Na az mi a faszra volt jó?
2 órája
kolok1972 New England Patriots 3 132 — Pats fan

Engem ez a meccs sokkal jobban felkúrt, mint az SB. És ha belegondolok még mindig dühös leszek.

Egy totál csereirányító, egy elsőéves támadókoordinátorral elverte a mi csodagyerekünket JMD-vel.

A támadósoruk több yardot termelt mint a miénk majdnem húsz play-jel kevesebből.

Elfogadhatatlan.

A vereség benne volt meccs előtt, én is így számoltam, de azért ilyen körülmények mellett, 10-0-ról ezt egy game managernek is le kellett volna hoznia. A csere sec bohócot csinált belőle. 70 millió/év? Erre?

Az első félidőben minden mellettünk volt. Darnold, a zászlók, semmijük nem volt, szenvedtek és innen sikerült addig bénáznunk, amíg visszajöttek a meccsbe és teljesen megérdemelten nyertek.

És akkor a coaching staff: Értem én ezt a futás dolgot, de baszki 2,8-as átlaggal nem tudod megalapozni a passzjátékot. Ez lófasz, nem futójáték. Megint volt, hogy a fotelben látszott, hogy futás jön. Majd biztos a SB védelem nem fogja észrevenni.

És Kuhr is elmehet a p..... A liga legjobban kereső CB-jévé tettük Gonzot és nem ő fogja állandóan az egyetlen fegyverüket. Miért?

Nekem egyébként az O-fal és Campbell inkább kellemes meglepetés volt, főleg tavaly után. Ez a D fal azért a legjobbak között lesz idén is és nem rajtuk múlott a meccs.

Doubs......
zinedine5
Az a baj,hogy ez is visszatérő probléma,már tavaly is gond volt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 órája

Elfogadhatatlan.

Doubs......
2 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 199
tényleg ez kell?
gordon
Ismerjük zidane-t már régóta, ő ilyen 😊
Megjegyzem én is ilyen vagyok, csak mire ideértem egy picit finomítottam. Alapban ezt a meccset mindenki zacsira vette. Erre az első drive-ban jött a sérülés, tálcán kaptuk a lehetőséget egy ajándék győzelemre, erre a csapat nem élt vele.
Egyébként az dühít, hogy 5 éve pofázzuk, hogy szar az O fal, de érdemi javulás nem sok történt. Pedig az én véleményem az, ha van egy elit falad, akkor még kiemelkedő qb sem kell. Egy átlagos teljesítménnyel simán SB esélyes csapat lehet. És Maye sem győzött meg, rohadtul a falra mászom ezektől az alá, fölé, mellé dobott labdáitól. Rohadtul nem szeretem a hype-ot ami körülveszi másfél éve, nálam még mindig egy közepes irányító, majd ha az ilyen meccseket hozza, akkor beszélhetünk esetleges eliteről.
NB2
A támadófal képzés és a támadófal szinkronizálás színvonala nagyon visszaesett, ezért borzasztó nehéz átlagon felüli falat építeni, mert kevés a jó játékos és kevés a jó szakember is, még akkor is, ha sok effortot és értéket beleraksz.

A mostani ligára ránézve én alig látok elit falat: kb. Broncos, Eagles a kettő, amiről ez elmondható.

Denverben felülképzik a spílereket, de például komoly tartalékok és cserék már ott sincsenek. Bolles elit, de öregszik és neki is évek kellettek ehhez a színvonalhoz és kedvezett is neki a játékvezetői felfogás, hogy sok holdingot elnéznek. Meinerz és McGlinchey egyértelmű képzéstermékek, nem őstehetségek, a másik kettő meg inkább már csak elkattog.
A Philly-képzés világelit volt Stoutlandék alatt, nem véletlen, hogy más csapatok előszeretettel felkapkodták a játékosaikat. Ott Roseman mindig ügyel a falakra, de 5-6 év után azért már az öregek és veteránok tartják őket elit szinten (LJ, Dickerson), de pl Mailata egyértelmű sikertörténet. Steen és Jurgens is hosszútávú építés eredménye és inkább átlagosak ők is, mintsem húzóemberek.

A Bucs fala bőven átlag feltti, de rengeteg dratftőke van bennük, Wirfs-Barton-Goedeke-Mauch, de gyengepont alapon már vannak gondjaik. Rajtuk sokat segít Mayfield blitzkerülési, nyomáskezelési képessége és a gunslingerség azon eleme, hogy utolsó pillanatig kivárja az érkező védőt.

A Colts képzés is jó szerintem, megengedhették, hogy kiöregítették Braden Smith-t és Kellyt és Will Friest elengedték, mert jött utánpótlás (Bortolini, Raimann, Goncalves), de azért mindegyikük kockázatos volt.

A Bears fala egy piacról épített egyeség, mert draftolni nem igazán tudtak ide, Wright-ba azért illett beletalálni. Ott Trapilo a meglepő húzás, viszont én azért még várnék a megítélésével. Viszont centerben és RG-ben vannak gondjaik bőven, Johnson kísérletezik is rengeteget, ami a gyakorlottság kárára mehet.

A többi csapatnál már szinte mindenhol tátong legalább egy borzasztó nagy lyuk és kb elképzelésük sincsen, hogy mivel tömködjék be. Niners fal közepe, Chiefs és Cowboys két tackleje, Chargers belső hármasa, Hawks jobb oldala, Ravens LG és centere.
Rams meg ilyen semmitmondó emberekkel megy (Avilán kívül), de rajtuk Stafford tapasztalata nagyon segít.
4 órája
NB2 New England Patriots 29 798 — nabege2@yahoo.com
tényleg ez kell?
gordon
Ismerjük zidane-t már régóta, ő ilyen 😊
Megjegyzem én is ilyen vagyok, csak mire ideértem egy picit finomítottam. Alapban ezt a meccset mindenki zacsira vette. Erre az első drive-ban jött a sérülés, tálcán kaptuk a lehetőséget egy ajándék győzelemre, erre a csapat nem élt vele.
Egyébként az dühít, hogy 5 éve pofázzuk, hogy szar az O fal, de érdemi javulás nem sok történt. Pedig az én véleményem az, ha van egy elit falad, akkor még kiemelkedő qb sem kell. Egy átlagos teljesítménnyel simán SB esélyes csapat lehet. És Maye sem győzött meg, rohadtul a falra mászom ezektől az alá, fölé, mellé dobott labdáitól. Rohadtul nem szeretem a hype-ot ami körülveszi másfél éve, nálam még mindig egy közepes irányító, majd ha az ilyen meccseket hozza, akkor beszélhetünk esetleges eliteről.
8 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 883 — Így remélem megfelelek nektek.....
AJ kb 4 hèt off
15 órája
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 485 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azt nem vágom ha már au elején Darnold kiesett és lényegében JSN maradt valamire valò játékos az ellen O-jábòl akkor vajon miért hagyták Vrabelék hogy takonyosra szopaasa a D-t? Maye vajon mikor lép ki ebből ?-amiòta a rájátszásban volt(van) hát nem stabil na...
ParadSEC
Én csak az összefoglalót láttam, az elég lelombozó volt, különösen úgy, hogy nem tudtam az eredményt. Ti látjátok az előrelépést a tavalyi csapathoz képest?

Maye meccsvégi interceptionja mindent alulmúlt. FG-al is döntetlen.
17 órája
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 356 — Patriots fan
Azt nem vágom ha már au elején Darnold kiesett és lényegében JSN maradt valamire valò játékos az ellen O-jábòl akkor vajon miért hagyták Vrabelék hogy takonyosra szopaasa a D-t? Maye vajon mikor lép ki ebből ?-amiòta a rájátszásban volt(van) hát nem stabil na...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
21 órája
Toto21 Chicago Bears 9 175
Patriots WR A.J. Brown suffered a high ankle sprain against the Seahawks, but X-rays were negative for a fracture, per @rapsheet
Toto21
Ez is egy makacs sérülés ....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
majd PO-ra rendbe jön, addig meg tömni kell Henry-t és valamelyik elkapót aki el is tudja kapni a labdát...
21 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 883 — Így remélem megfelelek nektek.....
😔

21 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 064 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Patriots WR A.J. Brown suffered a high ankle sprain against the Seahawks, but X-rays were negative for a fracture, per @rapsheet
Toto21
Ez is egy makacs sérülés ....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 órája

Szerkesztette: Toto21
21 órája
Surtr New England Patriots 249
Akkor lesz gond, ha jövő héten Aaron ellen sem gurítanak valamit a fiúk.
1 napja
tényleg ez kell?
gordon
Nekem igen.
1 napja
Nehéz egy ilyen meccs után mit mondani, de egy valamit szerintem ki kell emelni. Ha Maye szintet akar lépni, akkor ezeket a meccseket le kell hoznia. De ez igaz lesz nálunk is Caleb-re.

Részvétem srácok, de ez csak az elsö meccs volt. Tanulni kell belöle és a szezonban a többi meccset hozni.
1 napja
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 599 — JAFL Tampa GM
tényleg ez kell?
1 napja
Sok mindent el tudtam képzelni, de a büdös kurva anyját az egész csapatnak....

Kb. remegek az idegtől, olyan szinte vagyok ideges, hogy mindent szét tudnék verni ami a kezem ügyében van.

Hogy a tetves büdös picsába lehet egy csapat ilyen szinten beszari, töketlen, balfasz banda? Ez kb a tavalyi Denver meccs, ami ugyanilyen szégyenteljes szar volt, csak ott nyertünk. Hát ki a faszomat akartok megverni, ha nem Drew Lockot ti bazári majmok?

Szerkesztette: zinedine5
1 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 560 — Bears & Illinois fan
Az első INT egy felpattanó hosszú passzból volt, ha a volt green bayi gyerek elkapja azt a lasztit
csi77
Jó párszor megnéztem, de az inkább a Seahawks védőnek lett dobva/jól terelte a védő szélre Doubsot és ő volt prémium pozícióba csak Romeo ki tudta harcolni a felpattanót.
Amit utána leszedtek a védők, mert hát double coverage.

Utána a drop kétségtelenül ronda volt a 2. pick előtt.
zacknorb
Lehet, hogy félreérthető voltam, a másodikra gondoltam egyértelműen. Ha azt elkapja, már first down, de még pár yard simán benne volt. Ettől még nem kellett volna egy ilyen rizikós helyre dobnia a következő passzot, de azt gondolom, ott minimum egyenlítés lehetett volna.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 456 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Az első INT egy felpattanó hosszú passzból volt, ha a volt green bayi gyerek elkapja azt a lasztit
csi77
Jó párszor megnéztem, de az inkább a Seahawks védőnek lett dobva/jól terelte a védő szélre Doubsot és ő volt prémium pozícióba csak Romeo ki tudta harcolni a felpattanót.
Amit utána leszedtek a védők, mert hát double coverage.

Utána a drop kétségtelenül ronda volt a 2. pick előtt.
1 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 7 014
Tavaly a Raiders ellen indult a szezon vereséggel, idén szerintem ez még pont belefér, főleg egy NFCs ellenféllel szemben (PO és kiemelés szempontjából legkevésbé fontos).

Az Xért / győzelemért támadhattatok a végén, nem egy egész negyed garbage time volt.
Szerintem amúgyis jobb egy meccsen elszórni 3 INTet, mint 3 héten egyet-egyet.
bobi0092
Nyilván ami nem néz ki szépen, hogy egy csere QB volt a másik oldalon és ha már ott az esély a végén, akkor az elitté akarni vágyó Maye-nek meg kell ezt csinálnia, hogy ha "nagy" akar lenni. A felpattanó lasztit pedig értem, de dupla covarage-ba lett bedobva a laszti, ahol könnyedén alakulhat ki kavarodás.

Egyébként egyetértek. Ezt a meccset bizonyosan "fixkettes"-re vette a csapat, így semmi nem történt. A lényeg az, mit tanul a csapat belőle és hogy fejlődtök az év folyamán. Ez nem a szokásos bullshit, hanem a tény. PO-ra kell összeérni és addig folyamatosan jobbnak lenni.
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 064 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Inkább most fussunk szarul mint a későbbiekben....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 875
Tavaly a Raiders ellen indult a szezon vereséggel, idén szerintem ez még pont belefér, főleg egy NFCs ellenféllel szemben (PO és kiemelés szempontjából legkevésbé fontos).

Az Xért / győzelemért támadhattatok a végén, nem egy egész negyed garbage time volt.
Szerintem amúgyis jobb egy meccsen elszórni 3 INTet, mint 3 héten egyet-egyet.
1 napja
manuszka86 New England Patriots 2 637 — Patriots fan
2. Int se lett volna ha Dobbs nem ejti el a tiszta lasztit második és 14-re valszeg. Aztán harmadikra jött is az int…Mindegy menni kell tovább,de Raridon TD legalább jött,tőle jó szezont várok annak ellenére hogy újonc

1 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 560 — Bears & Illinois fan
Egy összefoglalót valaki dobna?
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
sírt a labda mindkét oldalon
petey
csak az a kérdés nálunk miért???
full kezdők voltak, állítólag jobb fallal és jobb elkapógárdával és ugyanazt a fost láttuk, mint tavaly a PO-ban
NB2
A liga egyik legjobb védelme ellen játszottatok, akik többször megfojtották a futást, Stevensonnak több negatív yardos futás is volt.
Az első INT egy felpattanó hosszú passzból volt, ha a volt green bayi gyerek elkapja azt a lasztit, minimum egyenlítés van és nincs második INT, a harmadik meg abból adódik, hogy nyerni akartak, nem FG-ra menni.
Ettől még a 2.és 3. INT csúnya volt, viszont volt egy-két szép megiramodása....

A védelmetek nem volt rossz, de a második félidőre elfáradtak, addig nem sokat tudott Lock tenni ellenük.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
manuszka86 New England Patriots 2 637 — Patriots fan
Mondjuk lehet előszezonban játszani is kellett volna nem csak vihogni az oldalvonalról a pálya szélén🙂