New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ninko vezérként való visszatérése, remélhetőleg komoly lökést ad Sheardnek, aki ex-csapata ellen bizonyíthat, tőle és a D# faltól is sokkal több kell a jövőben, Long hozza az elvárt szintet, ha képes egészséges maradni, mélységnek ok.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Cserébe viszont kiheréltük idénre a passrusht...
kolok1972
4 forduló után, úgy hogy Ninko egy snapet nem játszott kijelenteni, hogy kiheréltük a passrusht, elég erős vélemény

Long bőven jó lesz helyettesnek, nem fog 10+sacket elérni, de nem is mentünk sokra a tavalyi második legtöbb sack-kel (arról nem is beszélve, hogy Jonesnak mennyi hasznát vettük a PO-ban), engem sokkal jobban izgat, hogy HT már most sem 100%os és őt messze nem lesz olyan egyszerű pótolni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Bréking:
"Source: the Patriots have released G Jonathan Cooper, the 7th overall pick in the 2013 draft. He was acquired via trade this offseason." (Yates, twitter)

Ez a csere nem jött be.
Gogo
ha FA-n elviszi valaki (komoly szerződéssel) akkor is max egy harmadik körös kompenzációt kaptunk, így legalább most megszereztük Thuney + Mitchell párost (Cyrus Jones-t szerintem a trade ellenére is behúztuk volna)

nem mondanám egy rossz cserének
ZERO_L
Cserébe viszont kiheréltük idénre a passrusht...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
plusz:
 twitter.com/PatriotsInform/status/784821590596816897

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Bréking:
"Source: the Patriots have released G Jonathan Cooper, the 7th overall pick in the 2013 draft. He was acquired via trade this offseason." (Yates, twitter)

Ez a csere nem jött be.
Gogo
ha FA-n elviszi valaki (komoly szerződéssel) akkor is max egy harmadik körös kompenzációt kaptunk, így legalább most megszereztük Thuney + Mitchell párost (Cyrus Jones-t szerintem a trade ellenére is behúztuk volna)

nem mondanám egy rossz cserének

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na ez igy szopo. De eloferdul sajna. Remelem Cyrus legalabb osszekapja magat a vedelemben, mert returnerkent nem banom, ha nem latom tobbet

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Bréking:

Ez a csere nem jött be.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/visszater-a-kiraly-de-mit-jelent-ez-a-csapatanak
több mint 9 éve
Én egyetértek azzal, hogy esélyes egy Cincinnati ellenihez hasonló, és én örülnék legjobban, ha olyan is lenne 😊 Meg azért illene is, akárhogy is vesszük. Mégiscsak az egyetlen nyeretlen ellen játszunk, és csere és harmadik számú irányítóval is összehoztunk 3–1-et. Csak szimplán nem lepne meg, hogy a kinti sajtóban hangoztatott „alázásról” szó sem lenne, tekintve, hogy hiába voltunk jók, hiába volt vacak a Browns, valahogy azért mindig szenvedtünk velük 😀

De pl akármilyen furcsa, egy Steelers elleni meccstől kevéssé paráztam az elmúlt években, mert hiába voltak jók, ellenük valahogy mindig jól ment

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Gálára nem gondol senki, csak azt pedzi a cikk, hogy hatalmas bizonyítási vágy lesz mindenkiben. Szerintem a Browns lebecsülése lenne a lényeg, hanem arra gondolnak, hogy hasonló lesz a hangulat, mint a '14-es Chiefs meccs után. Olyan, hogy a betonfal se állítja meg Bradyéket.

Az ellenfelet nem bántja senki. Az NFL-ben olyan béna csapat nem lehet, aki ne verhetne meg egy meccsen bárkit.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Madden prediction: "6. Guess who's back? "'Cause we need a little controversy/'Cause it feels so empty without me." Sing it Marshall Mathers. 259 days with Tom Brady off the field. Well, now the poor Cleveland Browns shall feel his wrath as well as Bill Belichick, who faces his former team. But no. Tom Brady will come out rusty and throw two picks and the rushing attack of the Browns will run for 200 yards. Stunner. Browns 30-23." A nénikéjüket. De én sem számítok könnyü meccsre.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sorolom az elmult 8 evben mikor nem voltunk jok, mikor volt jo a Browns, es hogy mikor nyertunk ellene siman:
Wyatt
2010-ben elvertek minket mint a lovat. Akkor volt egy futójuk - a nevére már nem emlékszem - tönkrefutott minket. De ha jól emlékszem, az utolsó meccset is nagyon szorosan nyertük meg. Az összmérlegünk is 10:13 (bár ez nyilván tökmindegy).
Burkus
Én nagyon jól emlékszem ezekre a meccsekre, pont ezért is írtam, amit.
65 mp-cel a vége előtt még mínusz 14–26 volt, és Gronk kidőlt 9 hónapra.
Ráadásul a futójátékuk most is nagyon jó, úgyhogy én nem lepődnék meg, ha nem lenne itt akkora gála, mint amilyenre készülnek kint
Wyatt
Gronknak nem jó a Browns, az első meccsen (amikor mi voltunk a lovak) ugrott félre egy EZ elé rúgott kickoff elöl és csodálkozott boci szemekkel, hogy miért örülnek annyira a megszerzett labdának.

Vért pisálós meccs lesz, nem gála, hacsak tökön nem lövi magát az elején a Browns.

Brissett IR-re került
remélem a qb poszt letudva idénre
NB2
Ja, már este írták, hogy műtötték az ujját.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 123 — nabege2@yahoo.com
Brissett IR-re került
remélem a qb poszt letudva idénre
több mint 9 éve
Sorolom az elmult 8 evben mikor nem voltunk jok, mikor volt jo a Browns, es hogy mikor nyertunk ellene siman:
Wyatt
2010-ben elvertek minket mint a lovat. Akkor volt egy futójuk - a nevére már nem emlékszem - tönkrefutott minket. De ha jól emlékszem, az utolsó meccset is nagyon szorosan nyertük meg. Az összmérlegünk is 10:13 (bár ez nyilván tökmindegy).
Burkus
Én nagyon jól emlékszem ezekre a meccsekre, pont ezért is írtam, amit.
65 mp-cel a vége előtt még 14–26 volt, és Gronk kidőlt 9 hónapra.
Ráadásul a futójátékuk most is nagyon jó, úgyhogy én nem lepődnék meg, ha nem lenne itt akkora gála, mint amilyenre készülnek kint

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Wyatt
Burkus
Kb 2 perccel a vége előtt még -13 volt, én már csak hallgattam a stream-et, aztán TD, majd nyerő onside kick (ha jól rémlik épp a Cle ellen volt sikeres előtte utoljára), aztán TD és nyertünk!😊
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Egyre jobban bírom Marty-t 😀
 www.12up.com/posts/3906354-martellus-bennett-just-roasted-nfl-commissioner-roger-goodell?a_aid=40677
cspeti98
"Poor Cleveland has no idea what they are in for this coming Sunday at 1:00PM. "

Szerintem sejtik ők azért 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ÉN meg egyre jobban akadok ki a Trash Talk-os srácokon. Félinformációkkal tömik tele a nézőket és ebből kifolyólag tök hamis összképet festenek (ismét) TB eltiltásáról. És sajnos Márk sem bírta múltkor megvédeni a mundér becsületét (telefon megsemmisítés).
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Egyre jobban bírom Marty-t 😀
 www.12up.com/posts/3906354-martellus-bennett-just-roasted-nfl-commissioner-roger-goodell?a_aid=40677

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez egészen jól sikerült!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Snapcount-os linket tud valaki dobni? Sztem Valentine sokat van fent, kíváncsi vagyok kit, hogyan próbálunk terhelni.
Köszi
gordon
 www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
A védősnapek 29%-ában van pályán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Snapcount-os linket tud valaki dobni? Sztem Valentine sokat van fent, kíváncsi vagyok kit, hogyan próbálunk terhelni.
Köszi
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Blount csípőjével nem okés minden..Csak limitáltan edzett tegnap.. Sankey előrébb lép a rosteren?
Cannon vádlija és Thuney válla sem százas. Nem biztos, hogy jó a száz %-os terhelés az összes falembernek.
Valentine pedig nem edzett..A háta nincs rendben. DT fronton elég vékonyak vagyunk. ;-(

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
RB Brandon Bolden (knee), LB Shea McClellin and DT Vincent Valentine (back) are absent from Patriots' practice.