New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Álltunk fel 0–21-ről a Bills ellen, 0–17-ről és 3–17-ről a Dolphins ellen, és tavaly egy agyondominált meccsbe is visszajöttünk a 49ers ellen. Az mondjuk ettől függetlenül zacsi lett.Jó lenne a FA előtt kötni vele valami értelmes szerződést. Fafej is nagyon hasít a Boltsnál, kár lenne Edelman-t is kiengedni a piacra.
Sok labdaeladással valamit kezdeni kell: persze, de nagy tétben mernék fogadni, hogy nem mostanában lesz olyan, hogy az elején ennyire ne jöjjön össze semmi, szal emiatt nem aggódom.
Futás elleni védelem. Meg kell nézni újra, de valszeg azért volt, mert minden áron Manninget akartuk megfogni, kár, hogy ennek ellenére stabilan haladtak. Az elvesztett labdát és a jó futójáték miatt nem volt szükségük passzolni, de azért a kb 78 yard 1/1 td/in 31–24-ig rettenetesen brutális egy PM ellen. Hát, még ha Talib nem holdingol előtte 😊
De annak örülök, hogy kiderült, hogy megint undorító módon fújtak nekünk a bírók ( 😊 ), de ezzel ezúttal sem foglalkozom
Jó volt 😊 JA és
JuliaaaaaaaaaaaaaaaaaanWyatt
több mint 12 éve
A mostani körülmények között, amit "számon lehet kérni" a védelem játékán, az a második és nagyon sok ill. a harmadik és nagyon sok helyzetek során mutatott teljes impotencia, különösen, hogy checkdown és screen passzokkal szívatják őket folyamatosan. A meccs legnagyobb pozitívuma Collins és Fletcher játéka illetve, hogy Hightowert végre padra ültették (hacsak nem sérülés volt az oka), ahol a helye. Döbbenet, hogy mennyire súlytalan, fogalmatlan a játéka. Teljes csőd. Csak eggyel kevesebben vannak vele a pályán.
több mint 12 éve
na mégegyszer😊 és ha ehhez hozzáveszitek, hogy milyen állapotban volt a sec még inkább logikusnak tűnik.
most állok neki megnézni, azzal, hogy reggel ránéztem az eredményre megspóroltam magamnak egy pár lábon kihordott szívinfarktus/agyvérzés kombót😊
több mint 12 éve
Persze lehet ez volt a terv, hogy hagyjuk futni őket viszont PM ne nagyon dobálgasson. Ez össze is jött.ez a része logikusnak tűnik.
Szóval én nem vártam győzelmet ezen az estén és igazán nagy meglepetés volt. A hogyan pedig pláne!!mascherano
és ha ehhez hozzáveszitek, hogy milyen állapotban volt a sec még inkább logikusnak tűnikRule
több mint 12 éve
Viszont nem irigylem egyik edzői gárdát sem. Teljesen abnormális TO mutatók voltak a két félidőben. 10 éve nézek meccset, de hogy egy csapat 20 perc alatt 5 fumble-t csináljon, nem is emlékszem. Még egy meccsen is sok, nemhogy egyharmad meccsen. Most higgadt fejjel (amellett, hogy nagyon boldog vagyok, hogy PM-et levertük egy ilyen meccsen), ez egy nagyon x szagú meccs volt. Mi a 3. negyedben csináltunk szép dolgokat, de a 4. negyedre a Denvert összeszedettebbnek éreztem. Az FG után nekünk nem igazán jöttek a drive-ok össze, a vadlovak a hülye futásaikkal meg mindig hozták az első downokat.Ez a meccs volt a FUMBOWL.
Most, hogy 2nd seedek vagyunk jó lenne 5-0-val hozni a meccseket, de a Miami és a Baltimore meccstől félek!NB2
több mint 12 éve
Persze lehet ez volt a terv, hogy hagyjuk futni őket viszont PM ne nagyon dobálgasson. Ez össze is jött.Én simán el tudom képzelni, h BB boxtaktikája ez volt. Fussanak sokat, hagyjuk őket futni, de PM-nek ne lehessen lazán, szabadon dobálgatnia. Egy hozzáértő ezt jobban meg tudja mondani nem tartom kizártnak, h közel vagy az igazsághoz.
Szóval én nem vártam győzelmet ezen az estén és igazán nagy meglepetés volt. A hogyan pedig pláne!!mascherano
Az én összeesküvés elméletem:
PM átlagosan 357 yardot passzolt meccsenként a Pats előtt. A liga egy legjobb defensének, a Chiefs D-nek 323-at. Legrosszabb teljesítménye - meglepő módon -, a JAX ellen volt 295 yard.
Ez alapján logikusnak tűnhet, h BB azt mondta, ezt kell meggátolnunk és legyen több nyomás PM-en. Nem baj, ha közben feladunk némi területet Morenonak, mert még mindig kisebb bajt okozhat, mint PM. Azt már láttuk, h mire képes PM ha hagyják passzolni és ezt mi bizonyosan nem akarjuk.
Inkább a DEN futóival kelljen megkűzdeni a talajon, mint Peytonnak a levegőben.
Ha meg mégis passzol, akkor azt tegye extra nyomás alatt.
+ a rossz idő is nekünk kedvez, dobáljon csak...
ez a része logikusnak tűnik.
BB meg nem szívbajos nagy dolgokat húzni, ld. OT-ban inkább azt választotta, h melyik gólvonalat védjük ahelyett, h a normál esetben logikusnak tűnő visszahordást.
(én nem lepődtem meg rajta, a mérkőzés alakulásából ítélve kevés esélye volt, h akkor TD-t sikerüljön elérni. VISZONT, annak is kevés esélye volt, h Brady végig masírozzon a pályán még egyszer elsőre. Ha pedig így is - úgy is kap lehetőséget Manning, akkor viszont legyen nálunk a szél, mint 12 játékos által biztosított előny.)
több mint 12 éve
Viszont nem irigylem egyik edzői gárdát sem. Teljesen abnormális TO mutatók voltak a két félidőben. 10 éve nézek meccset, de hogy egy csapat 20 perc alatt 5 fumble-t csináljon, nem is emlékszem. Még egy meccsen is sok, nemhogy egyharmad meccsen. Most higgadt fejjel (amellett, hogy nagyon boldog vagyok, hogy PM-et levertük egy ilyen meccsen), ez egy nagyon x szagú meccs volt. Mi a 3. negyedben csináltunk szép dolgokat, de a 4. negyedre a Denvert összeszedettebbnek éreztem. Az FG után nekünk nem igazán jöttek a drive-ok össze, a vadlovak a hülye futásaikkal meg mindig hozták az első downokat.Most, hogy 2nd seedek vagyunk jó lenne 5-0-val hozni a meccseket, de a Miami és a Baltimore meccstől félek!
több mint 12 éve
Amikor nem Tebowról van szó, hanem statokról, én is egyet tudok érteni Sobrival. Engem is totál hidegen hagynak, az olyasmi statok, mint például: A Patriots nagyon ritkán veszít két mérkőzésen egymás után, vagy hogy a bye után jó a mérlegük - persze ezek is épülnek valamire, de ettől még a következő mérkőzés akkor is 50-50% (ezen maximum a pillanatnyi helyzet, sérülések, időjárás, jelenlegi keret/edzők erőssége változtat).Már pedig ilyen állat akkor se létezik! - Józsi bácsi a zsiráf láttán.
Ugyanakkor abban is hiszek, hogy ha az NFL-t mondjuk ezer évig játszanák, akkor valahol, ekkora mintából az jönne ki, hogy minden csapat nagyjából egyenlően áll.
A tegnapi meccs pedig atom volt, sajnos csak ma fejeztem be. Persze ha ezen túl csak Bolden fog futkározni, akkor bajban leszünk azért.winston
Nem veszed észre, hogy Te is ugyanúgy (valószínűségi) esélyt mondasz? Mondjuk, nulla alappal. Így sokkal jobb.
S nem, nem nemesedik véleménnyé attól, hogy leírod. Marad az, ami.
Szerintem van némi összefüggés PM kevés passzolt yard-ja és Moreno zseniális számai között. Nagy valószínűséggel folyamatosan nickel-ben és dime-ban állt fel a védelem, Fletcher és Collins nagyon sokat volt pályán. Nyert már így a PM vezette Colts, hogy szénné futottak egy könnyű súlyú védelmet. Biztos nem volt a terv része, hogy fussanak 280 yard-ot, de óhatatlan veszteségként számoltak BB-ék azzal, hogy sokat fognak futni. A Broncos kiegyenlítését hozó drive-ja bebizonyította, hogy bizonyára jobban jártunk ezzel, mint ha PM passzol egész meccsen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Álltunk fel 0–21-ről a Bills ellen, 0–17-ről és 3–17-ről a Dolphins ellen, és tavaly egy agyondominált meccsbe is visszajöttünk a 49ers ellen. Az mondjuk ettől függetlenül zacsi lett.Sok labdaeladással valamit kezdeni kell: persze, de nagy tétben mernék fogadni, hogy nem mostanában lesz olyan, hogy az elején ennyire ne jöjjön össze semmi, szal emiatt nem aggódom.
Futás elleni védelem. Meg kell nézni újra, de valszeg azért volt, mert minden áron Manninget akartuk megfogni, kár, hogy ennek ellenére stabilan haladtak. Az elvesztett labdát és a jó futójáték miatt nem volt szükségük passzolni, de azért a kb 78 yard 1/1 td/in 31–24-ig rettenetesen brutális egy PM ellen. Hát, még ha Talib nem holdingol előtte 😊
De annak örülök, hogy kiderült, hogy megint undorító módon fújtak nekünk a bírók ( 😊 ), de ezzel ezúttal sem foglalkozom
Jó volt 😊 JA és
Juliaaaaaaaaaaaaaaaaaan

több mint 12 éve
Amikor nem Tebowról van szó, hanem statokról, én is egyet tudok érteni Sobrival. Engem is totál hidegen hagynak, az olyasmi statok, mint például: A Patriots nagyon ritkán veszít két mérkőzésen egymás után, vagy hogy a bye után jó a mérlegük - persze ezek is épülnek valamire, de ettől még a következő mérkőzés akkor is 50-50% (ezen maximum a pillanatnyi helyzet, sérülések, időjárás, jelenlegi keret/edzők erőssége változtat). Ugyanakkor abban is hiszek, hogy ha az NFL-t mondjuk ezer évig játszanák, akkor valahol, ekkora mintából az jönne ki, hogy minden csapat nagyjából egyenlően áll.
A tegnapi meccs pedig atom volt, sajnos csak ma fejeztem be. Persze ha ezen túl csak Bolden fog futkározni, akkor bajban leszünk azért.
több mint 12 éve
Egyébként abban teljesen egyetértek Sobrival, hogy azért ne felejtsük el, hogy a PO az más kávéház. Bár szerintem ez már egy kicsit közelített ahhoz. De mindenképp jó alapot tud adni hozzá, hogy egy ilyen kiélezett rangadót meg tudunk nyerni. Megtudunk nyerni úgy, hogy az első félidőben gyakorlatilag minden ami rossz összejött és ebből fel tudtunk állni. Régebben azért egy ilyen kezdés után a folytatás sem sikerült túl jól.Wilfork és Kelly kieséses után egyértelmű volt, hogy a középső futásokkal nagy gondok lesznek. (Mondjuk a mostani szitu tükrében lehet értékelni DoM egyik kedvenc vesszőparipáját Wilfork túlértékeltségéről.) Sopoaga a második félidőben nem játszott, nem tudni milyen okból, Vellano és Chris Jones pedig nem tényezők futás ellen. Fogalmam sincs, van-e erre megoldás, de ez a 280 yard iszonyú sok és recept lehet bármelyik csapat számára a továbbiakban. A 3-4-et mondták mint lehetséges formát azzal, hogy ha Hightower OLB-t játszana, az sokkal jobban feküdne neki.
Én inkább azért aggódok, hogy Ridley folyamatosan azokon a meccseken hozza a fumblikat amik kiélezett rangadó és PO-hoz közeli hangulatú és felfokozott hangulatú. Ezt valahogy ki kéne küszöbölni nála. Az nem biztos, hogy jó megoldás, hogy ilyen alkalmakkor leültetjük, mert ez fejben benne marad, hogy jaj csak ne hibázzak mert akkor jön a padozás.
Kellettek a DEF megmozdulások is amik nélkül nem lett volna meg a meccs.
Ezzel a 2xx futott yarddal szintén kezdeni kell valamit, bár ekkora sérüléshullámmal valahol várható is lett. Persze lehet ez volt a terv, hogy hagyjuk futni őket viszont PM ne nagyon dobálgasson. Ez össze is jött.
több mint 12 éve
Én inkább azért aggódok, hogy Ridley folyamatosan azokon a meccseken hozza a fumblikat amik kiélezett rangadó és PO-hoz közeli hangulatú és felfokozott hangulatú. Ezt valahogy ki kéne küszöbölni nála. Az nem biztos, hogy jó megoldás, hogy ilyen alkalmakkor leültetjük, mert ez fejben benne marad, hogy jaj csak ne hibázzak mert akkor jön a padozás.mascheranoEgyetértek. Üljön egy-két drive-ot, gondolja át a dolgokat, majd jöjjön vissza kijavítani a hibáját. De az nem megoldás, hogy a legjobb futónkat ültetjük egy hiba miatt, és biztosan neki sem tesz jót az hogy ezen rágódik folyamatosan. TB sem lesz lecserélve egy INT után, egy védő sem egy missed tackle után, nem tudom, hogy a futóknál miért kell máshogy hozzáállni ehhez.
több mint 12 éve
Egyébként abban teljesen egyetértek Sobrival, hogy azért ne felejtsük el, hogy a PO az más kávéház. Bár szerintem ez már egy kicsit közelített ahhoz. De mindenképp jó alapot tud adni hozzá, hogy egy ilyen kiélezett rangadót meg tudunk nyerni. Megtudunk nyerni úgy, hogy az első félidőben gyakorlatilag minden ami rossz összejött és ebből fel tudtunk állni. Régebben azért egy ilyen kezdés után a folytatás sem sikerült túl jól.Én inkább azért aggódok, hogy Ridley folyamatosan azokon a meccseken hozza a fumblikat amik kiélezett rangadó és PO-hoz közeli hangulatú és felfokozott hangulatú. Ezt valahogy ki kéne küszöbölni nála. Az nem biztos, hogy jó megoldás, hogy ilyen alkalmakkor leültetjük, mert ez fejben benne marad, hogy jaj csak ne hibázzak mert akkor jön a padozás.
Kellettek a DEF megmozdulások is amik nélkül nem lett volna meg a meccs.
Ezzel a 2xx futott yarddal szintén kezdeni kell valamit, bár ekkora sérüléshullámmal valahol várható is lett. Persze lehet ez volt a terv, hogy hagyjuk futni őket viszont PM ne nagyon dobálgasson. Ez össze is jött.
Szóval én nem vártam győzelmet ezen az estén és igazán nagy meglepetés volt. A hogyan pedig pláne!!
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Ra se rants, Sobri! Tevedtel mar parszor, van ez igy, ezt az utobbit (ha a "tetnelkuliseget" most nem veszem figyelembe) elnevezheted #6669nek es lephetunk is tovabb! 😉Űűű még mindig ég 😉Alapszakasz bébi, alapszakasz.
sutianap
Egy -valójában- tét nélküli meccsen.
Statisztika pedig:
Eddig a Pats az összes meccsét elvesztette, amikor a félidőben 24 vagy több ponttal égett. Mindegyiket.
Most nem.Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Tényleg abbahagyhatnád a trollkodást és rontsd mások örömét máshol.A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...kolok1972Űűű még mindig ég 😉Alapszakasz bébi, alapszakasz.
sutianap
Statisztika pedig:
Eddig a Pats az összes meccsét elvesztette, amikor a félidőben 24 vagy több ponttal égett. Mindegyiket.
Most nem.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Örülünk, hogy itt vagy nekünk, komolyan, mindenki. Nélküled fekete és fehér lenne a világ számunkra, te mutatod meg, hogy valójában mennyire színes.Köszönjük, hogy itt vagy nekünk és köszönjük, hogy realista szemléleteddel vissza-visszarántasz bennünket gyarló Patriots szurkolókat (akiket feldob egy holmi Denver legyőzése) a valóság komor és buktatókkal teli mezejére.Űűű még mindig ég 😉Alapszakasz bébi, alapszakasz.
sutianap
Statisztika pedig:
Most nem.Sobri Jóska
Elvesznénk nélküled, köszönjük, hogy eme nehéz , vereségekkel átitatott szezonban is fogod a kezünket.
több mint 12 éve
A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...Űűű még mindig ég 😉Alapszakasz bébi, alapszakasz.
sutianap
Statisztika pedig:
Most nem.Sobri Jóska
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Űűű még mindig ég 😉Alapszakasz bébi, alapszakasz.
sutianap
Statisztika pedig:
Most nem.
több mint 12 éve
hát ez hihetetlen egy meccs volt, a kezdés tényleg a Ravens elleni PO zakóra hasonlított, sok eladott laszti, akkor Rice futotta szét az agyát ellenünk most meg Moreno, de most vissza tudtunk kapaszkodni és nyerni. Canont sajnáltam nagyon, amióta beállt Vollmer helyére jól nyomta, de amit az OL művelt az valami katasztrófa volt főleg Solderből csinált hülyét Miller állandóan....azért voltak megkérdőjelezendő döntések a meccs során ( nemcsak a bírókra gondolok), de JMD playhívásai a meccs vége felé azért eléggé gyengére sikeredtek, OT-ben volt egy 3&4 erre dobat Bradyvel egy hosszú passzt az oldalvonal melllé?! Hát meg BB is miket zsugázott hogy nekik adtuk a lasztit először meg stb, hát lerágtam a körmöm az egyszer tuti...azért megnézném ezt a pats D-t egészségesen mire lenne képes, mert így ezer sebből vérezve is egész jók vagyunk, mondjuk a futás ellen not so much, de jöttek a big playek azért szépen tőlük és a stoppok is. fúúú életem egyik legjobb NFL meccse volt az tuti! 😊
több mint 12 éve
Gratulálok, mindenkinek jobb hogy most nyertetek, nem pedig a múlt héten 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Űűű még mindig ég 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy Ridley-t nem jegeljük, pont a fumble-je miatt, sem, mert az nem csak az ő hibája volt, hanem az addig is gyengén teljesítő O# falból Connolly nem blokkolt, így tevékenyen kivette a részét, hogy ott érintés nélkül jött át Woodyard, aki egy kiváló Lb. Ideje se volt rendesen magához szorítani a disznóbőrt.Ennyiből Blount-ot is jegelhetnénk, mert ő is hibázott.
Ridley tehetség, sebesség, képesség szerint is a legjobb Rb-nk hozzá párosul Vereen a kulcs 3rd downoknál. Rájuk kell építenünk a futójátékot.
Ridley remélhetőleg a következő meccseken vissza tudja szerezni az önbizalmát, különösen fontos a PO-hoz közeledve, mert most is látszott, hogy mennyire bosszantja és frusztrált ettől, nem hiába repült a sisak, szóval be kell még rúgnia az ellen ajtókat. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába!Drew Magaryt idézve: "Throw it deep the Edeltron." 😀
Meg fogjuk nyerni!
.tomi-tomi
több mint 12 éve
A sérülések ellenére az idei csapatunkat többre tartom, mint 2007 óta bármelyik keretünket!!!Tavaly mindenki ekézett minket, hogy csak a gyengék ellen tudunk nyerni, idén az erősebb csapatokkal szoros meccseket játszunk és sikerül is nyerni egyiken-másikon 😉
Pedig szünetben majdnem elmentem aludni, de azt gondoltam, hogy adok a csapatnak még egy drive-ot és milyen jól tettem!!!!!!!!!!!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!