New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
A mai meccset párhuzamba lehet állítani a 2009es Colts meccsel. Ott 4th&2re neki mentünk, mert BB nem bízott a D-ben, erre fel most az OT-ban oda adtuk Manningnek a labdát, mert bízott az egységben. Idén valahogy minden más, mint az elmúlt években. Nagyon bizakodó vagyok.FViktor93Ez nekem is eszembe jutott a 4. negyed végén, amikor nem mentünk neki a 4&2-nak, hanem punt jött. A DEF meg is állította Manningéket. Meg utána még néhányszor...
több mint 12 éve
Sobri befejezem,mert Veled csak abszolút parttalan vitába lehet bonyolódni,de privátban folytathatjuk.2 megjegyzés csak: 1. Azt mondod belül örülsz...Az a baj ezzel,hogy én azt látom,hogy amikor nyerünk és ad abszurdum TB még jól is játszik,akkor érdekes módon "belül örülsz",egyszerűen sztem csak azért ,mert ez nem illik bele a TB kiégett fixa ideádba,főleg nem ,ha láthatóan TB még teljesen feltüzelt.Ilyenkor jössz elő a "ja dehát ez csak egy érdektelen alapszakasz meccs" dumáddal. Érdekes módon viszont ha egy uilyen "érdektelen alapszakasz meccsen" játszik Brady szarul (ilyenre is volt idén jópár példa),akkor nem magadban bosszankodsz,hanem azért ha más nem legalább egy mondattal biztos előjössz a mantrával.Ha a meccsek alakulása alátámasztja a rögeszmédet akkor biztos megnyilvánulsz,ha nem ,akkor hallgatsz,vagy elintézed azzal h ez csak az alapszakasz. 2.Atomcsőd PO= épphogy elvesztett SB ??? WTF...(ahol ráadásul TB-n aztán abszolút nem múlott) Itt ráadásul az eredeti szöveg sem működik,hiszen a PO-ban is nyertük a meccseket. Ilyenkor jön az(mivel más már nem marad),hogy na dehét a SB-t elbuktuk. Az egyáltalán nem zavar,hogy ez legkevésbé múlott Bradyn,mert ez nem illik a teóriádba.Én azt látom,hogy h csak akkor kerülsz elő amikor kárörvendeni lehet,hogy megint kiszoptunk és ezáltal igazolni a teóriádat(lsd a bukott SB után órákkal azonnal kirakott loosers sigedet). Bocs,de nekem nem hiteles,hogy ez a kedvenc csapatod.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
triangle
1 283
én maximálisan egyetértek az idénvanalegerősebbkeretünkazutóbbiévekben véleménnyel, és kb a legnagyobb SB esélyesnek tartanám magunkat, ha lenne még Wilfork és Mayo. így viszont az a rossz sejtésem van, hogy a PO-ban majd 1 elrontott szerelésen vagy engedett 3&long-on (ezeknél nagyon hiányzik Mayo szerintem - hajrá Fletcher) fog múlni az egész szezonunk, ami után azért lesz hiányérzetem, mert Mayoval/Wilforkkal meglett volna... (nem pótolhatatlanok, de pont ennyi fog hiányozni - ne legyen igazam)
több mint 12 éve
Nagyon kellemes meglepetés az újoncok játéka, eddig úgy néz ki sok hiányposztot sikerült betömni. - WR-ek teljesen rendben vannak. Dobson és KT elég jól kiegészítik egymást, még nem klasszisok, de azt megadják a csapatnak ami kell.
- Sec-ben: Ryan és Harmon is jó fogásnak tűnik.
- DT poszton: Chris Jones és Vallano kiegészülve Kellyvel és Baby Vinceel teljes mértékben megoldják a posztot.
Ti melyik posztot érzitek gyengének? Hova Draftolnátok az első körökben?
több mint 12 éve
Csak, hogy ott Faulk megcsinálta a játékot, csak rossz helyre tették vissza a labdát és nem tudtuk visszanézetni, pedig több kamerából is meg volt a 1st down.. De igazad van akkor nem bízott a D#-ben BB, most viszont a Denver ellen az OT-ben maximálisan.Hasonlóan látom én is. Azonban van valami az idei csapatban, amit már szeptember óta nem tudok kiverni a fejemből és hétről-hétre csak megerősítenek, hogy talán ez lesz a negyedik. Más lett a csapat szerkezete, felépítése az elmúlt évek "bukott" Patseihez képest. Komoly tartásuk lett. három idegenbeli meccs is lesz még az alapszakaszban, ott lehet edződni, még bizonyítani.Végre van csapatunk. A mai meccset párhuzamba lehet állítani a 2009es Colts meccsel. Ott 4th&2re neki mentünk, mert BB nem bízott a D-ben, erre fel most az OT-ban oda adtuk Manningnek a labdát, mert bízott az egységben. Idén valahogy minden más, mint az elmúlt években. Nagyon bizakodó vagyok.FViktor93
Bizakodó vagyok. Jó lenne idén végre megszabadulni ettől a nyomástól. Ki tudja, talán újabb sorozat is indulhatna még! 😉DoM
Az idei évben a sérültekkel teli D# erősödése miatt bizakodhatunk, az utóbbi évek legjobbja, pedig kiestek vezérek, akik hiányoznak és fontos kiélezett meccseket nyertünk.
Nekem az első félidő alapján a Ravens meccs borzalmai jutottak villantak fel, a 2. alapján pedig a Kóc fordítása ellenünk a PO-ban, ahol ugye ők megnyerték az SB-t lendületből..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Hasonlóan látom én is. Azonban van valami az idei csapatban, amit már szeptember óta nem tudok kiverni a fejemből és hétről-hétre csak megerősítenek, hogy talán ez lesz a negyedik. Más lett a csapat szerkezete, felépítése az elmúlt évek "bukott" Patseihez képest. Komoly tartásuk lett. három idegenbeli meccs is lesz még az alapszakaszban, ott lehet edződni, még bizonyítani.Végre van csapatunk. A mai meccset párhuzamba lehet állítani a 2009es Colts meccsel. Ott 4th&2re neki mentünk, mert BB nem bízott a D-ben, erre fel most az OT-ban oda adtuk Manningnek a labdát, mert bízott az egységben. Idén valahogy minden más, mint az elmúlt években. Nagyon bizakodó vagyok.
Bizakodó vagyok. Jó lenne idén végre megszabadulni ettől a nyomástól. Ki tudja, talán újabb sorozat is indulhatna még! 😉DoM
több mint 12 éve
Váó.
több mint 12 éve
Brady nyer két SB-t és visszavonul mint Elway? 😊De én a SB-győzelmeket szeretem, az elvesztett SB és a 1/4-es draftcetli nekem pont ugyanannyit ér.Hasonlóan látom én is. Azonban van valami az idei csapatban, amit már szeptember óta nem tudok kiverni a fejemből és hétről-hétre csak megerősítenek, hogy talán ez lesz a negyedik. Más lett a csapat szerkezete, felépítése az elmúlt évek "bukott" Patseihez képest. Komoly tartásuk lett. három idegenbeli meccs is lesz még az alapszakaszban, ott lehet edződni, még bizonyítani.
Meg lehet erről a véleményed, én mégis így gondolom.
Én a győzelmet élvezem, nem a második, vagy 29.helyet.Sobri Jóska
több mint 12 éve
"A boldogsághoz nem vezet út.A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...kolok1972Én belül örülök.
És majd akkor, ha nem nézek végig különböző parádés alapszakaszokat - bocs, hogy már 10+ éve vagyok Pats fan -, majd ezt követően atomcsőd PO-kat, mint kétszer a Giants, vagy a Ravens és a Jets ellen.
Senki örömét nem akarom én elvenni, csak egy ilyen tét nélküli meccset más nézőpontból látok. És én örülnék a legjobban, ha végre egy PO rámcáfolna, ahogy eddig nem tette.
Szívesen folytatom a disputát miután megint elchockerkedjük a PO-t, de sokkal szívesebben, ha valami csoda folytán idén mégsem.
Szerinted melyikre nagyobb a sansz?Sobri Jóska
Az út maga a boldogság." - Buddha
Élvezd az SB-hez vezető utat Bro.
több mint 12 éve
Komolyan nekem is van egy érzésem, hogy most valami más. Valami még lehet.De én a SB-győzelmeket szeretem, az elvesztett SB és a 1/4-es draftcetli nekem pont ugyanannyit ér.Hasonlóan látom én is. Azonban van valami az idei csapatban, amit már szeptember óta nem tudok kiverni a fejemből és hétről-hétre csak megerősítenek, hogy talán ez lesz a negyedik. Más lett a csapat szerkezete, felépítése az elmúlt évek "bukott" Patseihez képest. Komoly tartásuk lett. három idegenbeli meccs is lesz még az alapszakaszban, ott lehet edződni, még bizonyítani.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
De én a SB-győzelmeket szeretem, az elvesztett SB és a 1/4-es draftcetli nekem pont ugyanannyit ér.Hasonlóan látom én is. Azonban van valami az idei csapatban, amit már szeptember óta nem tudok kiverni a fejemből és hétről-hétre csak megerősítenek, hogy talán ez lesz a negyedik. Más lett a csapat szerkezete, felépítése az elmúlt évek "bukott" Patseihez képest. Komoly tartásuk lett. három idegenbeli meccs is lesz még az alapszakaszban, ott lehet edződni, még bizonyítani.
Bizakodó vagyok. Jó lenne idén végre megszabadulni ettől a nyomástól. Ki tudja, talán újabb sorozat is indulhatna még! 😉
több mint 12 éve
Igen, ez is egy nézőpont.Ha 10+ éve vagy - állítólag - Pats fan, akkor végignéztél 3 SB győzelmet és 2 meg nem nyert SB-t és még két elvesztett főcsoportdöntőt. Ez 12 év alatt 7 főcsoportdöntő és 5 SB. Valóban, elég ócska PO szereplés. Ja és láthattad - ha nézted - a liga történetének eddigi legeredményesebb irányítóját a SB szerepléseket illetően.A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...kolok1972Én belül örülök.
És majd akkor, ha nem nézek végig különböző parádés alapszakaszokat - bocs, hogy már 10+ éve vagyok Pats fan -, majd ezt követően atomcsőd PO-kat, mint kétszer a Giants, vagy a Ravens és a Jets ellen.
Senki örömét nem akarom én elvenni, csak egy ilyen tét nélküli meccset más nézőpontból látok. És én örülnék a legjobban, ha végre egy PO rámcáfolna, ahogy eddig nem tette.
Szívesen folytatom a disputát miután megint elchockerkedjük a PO-t, de sokkal szívesebben, ha valami csoda folytán idén mégsem.
Szerintem legyél egy pár évig Jags szurkoló és akkor meg fogod tudni becsülni ezeket az eredményeket is. 😊Burkus
De én a SB-győzelmeket szeretem, az elvesztett SB és a 1/4-es draftcetli nekem pont ugyanannyit ér.
Én a győzelmet élvezem, nem a második, vagy 29.helyet.
És úgy gondolom, ha bizonyos döntéseket időben vagy helyesen meghoztak volna, akkor most nem csak 3 gyűrű lenne. Engem ez zavar, nem a 3 SB-győzelem. Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam.
Valamint én úgy látom, hogy attól, hogy van 3 gyűrű, az nem oldoz fel senkit az alól amit évekkel késöbb elront.
Vagy szerinted a 3 gyűrű miatt BB már nem tud hibázni?
Vagy azért, mert a Jax-nek egy sincs?
több mint 12 éve
Ha 10+ éve vagy - állítólag - Pats fan, akkor végignéztél 3 SB győzelmet és 2 meg nem nyert SB-t és még két elvesztett főcsoportdöntőt. Ez 12 év alatt 7 főcsoportdöntő és 5 SB. Valóban, elég ócska PO szereplés. Ja és láthattad - ha nézted - a liga történetének eddigi legeredményesebb irányítóját a SB szerepléseket illetően.A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...kolok1972Én belül örülök.
Szerintem legyél egy pár évig Jags szurkoló és akkor meg fogod tudni becsülni ezeket az eredményeket is. 😊
több mint 12 éve
A PFF értékelése szerint:"The three highest graded players were Von Miller (+11.4), Manny Ramirez (+7.7) and Tom Brady (+4.7)."
"The three lowest graded players were Joe Vellano (-5.9), Nate Solder (-4.4) and Chris Jones (-4.0)."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...kolok1972Én belül örülök.
Szerinted melyikre nagyobb a sansz?
több mint 12 éve
Ez a comeback... nem bíztam benne, de szerencsére rámcáfoltak.kollegám egyben haverom a félidőben mérgesen lefeküdt.. reggel yoyozó szemmel ébredt 😀😀😀 nem volt semmi, gratula
Eddig nekem ez volt az év meccse.Gogo
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
Nem csak fújnak de még szabályokat is kitalálnak, ha a fújás már nem segít. 😛LecsóJaja, sőt a döntőben Hocsuli fogja bevinni a labdát 1 yardról az utolsó másodpercben

több mint 12 éve
Ez a comeback... nem bíztam benne, de szerencsére rámcáfoltak.Eddig nekem ez volt az év meccse.

"The comeback from 24 points down is the largest deficit overcome to win a game in Patriots history. " (ESPN)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Nem csak fújnak de még szabályokat is kitalálnak, ha a fújás már nem segít. 😛
több mint 12 éve
Így is van, nekünk minden pálya hazai 😊OFF:Nézem a Dallas-Giants meccs ismetleset...A 2. negyed legelején befújtak egy olyan DPI-t,hogy a labda kb. 3 méterrel a Wr után esett le. Ez nyilván elkapható volt.. Vhogy nekünk a fieldgoal előtti push flagje,meg a Gronk flag visszavonása is absz. a szabályoknak megfelelő volt,csak egyetlen másik meccsen sem fújják be az ilyet...kolok1972Így is nekünk fújnak mocskos módon minden meccsen, szal peccesnek csitt 😊Wyatt
Do your job
több mint 12 éve
OFF:Nézem a Dallas-Giants meccs ismetleset...A 2. negyed legelején befújtak egy olyan DPI-t,hogy a labda kb. 3 méterrel a Wr után esett le. Ez nyilván elkapható volt.. Vhogy nekünk a fieldgoal előtti push flagje,meg a Gronk flag visszavonása is absz. a szabályoknak megfelelő volt,csak egyetlen másik meccsen sem fújják be az ilyet...kolok1972Így is nekünk fújnak mocskos módon minden meccsen, szal peccesnek csitt 😊

több mint 12 éve
OFF:Nézem a Dallas-Giants meccs ismetleset...A 2. negyed legelején befújtak egy olyan DPI-t,hogy a labda kb. 3 méterrel a Wr után esett le. Ez nyilván elkapható volt.. Vhogy nekünk a fieldgoal előtti push flagje,meg a Gronk flag visszavonása is absz. a szabályoknak megfelelő volt,csak egyetlen másik meccsen sem fújják be az ilyet...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Álltunk fel 0–21-ről a Bills ellen, 0–17-ről és 3–17-ről a Dolphins ellen, és tavaly egy agyondominált meccsbe is visszajöttünk a 49ers ellen. Az mondjuk ettől függetlenül zacsi lett.Jó lenne a FA előtt kötni vele valami értelmes szerződést. Fafej is nagyon hasít a Boltsnál, kár lenne Edelman-t is kiengedni a piacra.
Sok labdaeladással valamit kezdeni kell: persze, de nagy tétben mernék fogadni, hogy nem mostanában lesz olyan, hogy az elején ennyire ne jöjjön össze semmi, szal emiatt nem aggódom.
Futás elleni védelem. Meg kell nézni újra, de valszeg azért volt, mert minden áron Manninget akartuk megfogni, kár, hogy ennek ellenére stabilan haladtak. Az elvesztett labdát és a jó futójáték miatt nem volt szükségük passzolni, de azért a kb 78 yard 1/1 td/in 31–24-ig rettenetesen brutális egy PM ellen. Hát, még ha Talib nem holdingol előtte 😊
De annak örülök, hogy kiderült, hogy megint undorító módon fújtak nekünk a bírók ( 😊 ), de ezzel ezúttal sem foglalkozom
Jó volt 😊 JA és
JuliaaaaaaaaaaaaaaaaaanWyatt
több mint 12 éve
A mostani körülmények között, amit "számon lehet kérni" a védelem játékán, az a második és nagyon sok ill. a harmadik és nagyon sok helyzetek során mutatott teljes impotencia, különösen, hogy checkdown és screen passzokkal szívatják őket folyamatosan. A meccs legnagyobb pozitívuma Collins és Fletcher játéka illetve, hogy Hightowert végre padra ültették (hacsak nem sérülés volt az oka), ahol a helye. Döbbenet, hogy mennyire súlytalan, fogalmatlan a játéka. Teljes csőd. Csak eggyel kevesebben vannak vele a pályán.
több mint 12 éve
na mégegyszer😊 és ha ehhez hozzáveszitek, hogy milyen állapotban volt a sec még inkább logikusnak tűnik.
most állok neki megnézni, azzal, hogy reggel ránéztem az eredményre megspóroltam magamnak egy pár lábon kihordott szívinfarktus/agyvérzés kombót😊