New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
a múlt hét ismeretében fura nézni, hogy passzolja szét Manning a KC secondaryt
soha sem értettem Manningnek mi szüksége van amúgy az RB-ire?😊))NB2
Hogy kicsit pihentesse a karját 😊mascherano
Blokkolni?!😊
kicsit az az érzésem, hogy a D kezd elfáradni fejben...a sok sérülés és a rotáció hiánya most kezd igazán megmutatkozni.gordon
pihent 8 meccset az O, most pihen 8-at a DEF. aztán majd 3 meccsen egyszerre adnak bele 100%-ot😀 (optimista forgatókönyv😉😉)
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
- Edelman a "Minitron" 😀
Spigo
Csak én láttam b...ott hatalmas nagy kick catch/fair catch interference-nek, amikor Edelmannek egy punt return során nekiszaladt a HOU 27-ese?
Szidtam is a sporikat rendesen, mert ha van fair catch, ha nincs fair catch a rúgás elkapásának a lehetőségét biztosítani kellett volna Edeltronnak😊
Konkrétan ott muffolta a labdát, ami kipatoggot az oldalvonal kívülre, így nem volt belőle vita. DE!!! ha nem pattan ki és nincs zászló, akkor az simán egy szabad labda, amit a HOU visszaszerezhetett volna a Pats 45 yardos vonalánál...na az nagyon nem lett volna mindegy.
Így sem .... mert abból a driveból FG-t értünk el, míg ha 15 yarddal előrébbről jövünk a bünti miatt, akkor simán lehet, h TD és nem rágom tövig a körmömet a végén...
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hogy kicsit pihentesse a karját 😊mascherano
Blokkolni?!😊
kicsit az az érzésem, hogy a D kezd elfáradni fejben...a sok sérülés és a rotáció hiánya most kezd igazán megmutatkozni.
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Hogy kicsit pihentesse a karját 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Csak hogy kicsit adjam az optimista oldalt 😉

- bár valóban szörnyen nézett ki a futás elleni védelem, azért az éves átlag alatt tartotta a csapat a Texanst --> Houston futás idén 116 yrd/ game, tegnap 121 yard -- azaz "csak" hozták az átlagot ez ellen a szerintem holtfáradt front D ellen

- Ugyan Arrington azt a 66 yardos Hopkins elkapást nagyon benézte, de valszeg nem véletlen, hogy az volt az egyetlen dobás, ami Arrington felé ment

- ha a secondary teljes harcdíszben jelenik meg végre, akkor lehet blitzelni is (run & pass)

- Magastorony felé 3 labda ment, ebből egy elkapás lett 17 yardért és volt 7 szerelése is

- amikor nagyon kellett jött a stop a védelem részéről (meccs vége)

- Edelman a "Minitron" 😀

- nem az első feltámadásunk a második félidőben --> müxik a sokat hiányolt félidei adjustment

- mindettől függetlenül szarok voltunk tegnap 😀
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 433 — Ajmo Vatreni
A D-line közepe iszonyú ergya. Vellanot csak az nem rakja félre aki nem akarja. Nem tudom mennyivel lenne rosszabb bárki mást kipróbálni a helyén, mert ez nagyon kevés. Olyan lyukak nyílnak, hogy egy Ifa is átférne rajtuk. Ez miatt (szvsz) túltöltjük a boxot, feljebb kerül a safety, gyakorlatilag egyedül maradnak a CB-k (pl Arrington szélen atyaég) és ilyen pass D lesz a vége. Természetesen, ha mindenki (aki nincs IR-en) egészséges lenne a DB-k közül (Talib, Gregory, Dennard), plusz a két hústorony LB-nek lenne fogalma a passzvédekezésről, akkor könnyebb lenne. BTW Spikes mutatott azért coverben tegnap szép dolgokat is.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 195 — nabege2@yahoo.com
soha sem értettem Manningnek mi szüksége van amúgy az RB-ire?😊))
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Remény mindig van a javulásra, legalábbis ezért is szurkolunk hétről-hétre. 😊
A vezérek hiányoznak nagyon a D#-ből, Baby Vince, Mayo, még talán Gregory is.
De Kelly pótlását sem sikerült megoldani, az újoncok hullámzóan teljesítenek, kiemelten a run D# borzasztó, súlytalan középen hetek óta, előzetesen a Texansnál erre lehetett számítani, hogy inkább a "félig sérült" Tate-re bízzák, mint Keenumra az O#-t.
A PO-ra remélhetőleg Dennard, Gregory is visszatér meg az Lb sornak is fel kell javulnia, Spikes/Magastorony párossal az élen, és ahol szintén újonc Collins játszik, a fal mellett és persze a nekünk kedvező időjárás is ott lesz, de a cél a pihenőhét, mert plusz 1 hét is igen sokat számít majd.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 195 — nabege2@yahoo.com
A meccs végén bemondták, hogy nem volt ellenünk sárga és nem volt fumble.
De ahogy az eredménykövetőben is irtam, a döntéssel baromira nem értek egyet!
Rossz nézni a védelmet, ti mit mondtok van remény a javulásra?
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
remélem azért az edzői stáb rájön arra hogy Ridleyt padoztatni mekkora nagy baromság.....manuszka86
Amúgy ezzel tényleg semmi pozitív hatást nem érnek el szerintem

több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
remélem azért az edzői stáb rájön arra hogy Ridleyt padoztatni mekkora nagy baromság.....

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Azért a futás ellen nagyon hiányzik a BabyVince középről. Az újoncok egész jók passz ellen, de egyetértek az előttem szólókkal, így baj lesz még az év hátralévő részében...

Szerk: igazából nem is tudom, hogy a DT-ken vagy a LB-ken megy el a futás. Lehet Mayo inkább a hiányzó láncszem.
több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Van nekünk Welker-ünk! Edelman-nak hivják!Proxi
Azért nem fogja mindig kihúzni a szarból a csapatot. A védelem megszűnt létezni, az a baj.polonic
Mint ahogy Welker sem! Erre vannak a többiek! 😉
Amúgy Ridley-vel mi volt? Sérülés vagy bünti? Nagy volt a kép ahogy tartotta a labdát a pálya szélén! 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Just win, baby!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hát, a futás elleni védelem nem működik továbbra sem, enélkül pedig sokáig nem lehet menni...Wyatt
Viszont háromszor is megállították végül az ellent, és legalább 9–3Wyatt
Pillanatnyilag ez a védelem elfogyott. Ha nem jönnek rendbe a sérültek, akkor nagyon necces lesz a PO szereplés. Nagy szükség lenne a bye week-re; sokat számított ez a győzelem.
A TB galeri a kezdeti bénázás után teljesen kerek játékot adott elő. Julian állatkodik rendesen, szerintem már most elérte a szerződése összes ösztönzőjét.tomi-tomi
Nem lesz necces a PO szereplés. Sima loss lesz 😊
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Hát, a futás elleni védelem nem működik továbbra sem, enélkül pedig sokáig nem lehet menni...Wyatt
Pillanatnyilag ez a védelem elfogyott. Ha nem jönnek rendbe a sérültek, akkor nagyon necces lesz a PO szereplés. Nagy szükség lenne a bye week-re; sokat számított ez a győzelem.
A TB galeri a kezdeti bénázás után teljesen kerek játékot adott elő. Julian állatkodik rendesen, szerintem már most elérte a szerződése összes ösztönzőjét.tomi-tomi
Hát,az a necces azt jelenti, hogy garantált kiesés az első körben. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Van nekünk Welker-ünk! Edelman-nak hivják!Proxi
Azért nem fogja mindig kihúzni a szarból a csapatot. A védelem megszűnt létezni, az a baj.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A TB galeri a kezdeti bénázás után teljesen kerek játékot adott elő. Julian állatkodik rendesen, szerintem már most elérte a szerződése összes ösztönzőjét.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Van nekünk Welker-ünk! Edelman-nak hivják!

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Viszont háromszor is megállították végül az ellent, és legalább 9–3

több mint 12 éve
Hát, a futás elleni védelem nem működik továbbra sem, enélkül pedig sokáig nem lehet menni...

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Hightower nyilatkozata: "Right now I’m at 268. Not exactly 270. I’m moving [in coverage] -- I’ve done it in college and I’m doing it here. Bill set my weight at 270. I’m at my weight. So as long as he’s good with it, I’m good with it. If he has any changes in mind, I will drop down."

Érdekes ez a nyilatkozat, hogy BB kérte, hogy maradjon ekkora a súlya.

Nem tudom, hogy BB-nek pontosan mi is a célja, de LB-ként Hightower paraméterei (6 ft 3 in, 270 lb) hajszállal magasabbak, mint Ninkoé (6 ft 3 in, 260 lb), aki pedig hát hibrid DE/OLB-ként LOS-on játszik fenn, konstans magas színvonalon, míg Hightower meg OLB jobbára, és amikor csak lehet, lemarad, elkésik, puha, nem ér oda... Ami talán nem véletlen. Nem hiszem, hogy hibridként esélye lenne, mivel LOS a futás ellen szerintem simán elnyomják.

Nagyon kevés esélye marad a Pats rendszerében, ha 2014-es offseasonban nem találunk ki neki valami szerepkört (akár csak szituációs pass rush, vagy valami), akkor nem sok jövője van már nálunk.Guggenheim
Dom már írta régebben, hogy Hightower-nek base 3-4-es LB ként lenne esélye valamit hozzátenni a játékhoz és kérdéses, hogy BB milyen szerepet szán neki de a többletsúly miatt iszonyatosan lelassult. Cover-ben borzasztó, futás ellen csupán átlagos nem ezt várná az ember egy első körös (egy-két mock-ban Ray Lewis szintű játékosnak is kikiáltott) játékostól.
sose volt rajtam 10+ kiló (még😊 ) de néha úgy néz ki, mint aki menne-futna de nem viszik a lábai😀gordon
Szerintem továbbra is AD II sajnos. Csak mindenben egy kicsit rosszabb Nála...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az is elég lenne, ha át tudná venni Spikes helyét.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hightower nyilatkozata: "Right now I’m at 268. Not exactly 270. I’m moving [in coverage] -- I’ve done it in college and I’m doing it here. Bill set my weight at 270. I’m at my weight. So as long as he’s good with it, I’m good with it. If he has any changes in mind, I will drop down."

Nem tudom, hogy BB-nek pontosan mi is a célja, de LB-ként Hightower paraméterei (6 ft 3 in, 270 lb) hajszállal magasabbak, mint Ninkoé (6 ft 3 in, 260 lb), aki pedig hát hibrid DE/OLB-ként LOS-on játszik fenn, konstans magas színvonalon, míg Hightower meg OLB jobbára, és amikor csak lehet, lemarad, elkésik, puha, nem ér oda... Ami talán nem véletlen. Nem hiszem, hogy hibridként esélye lenne, mivel LOS a futás ellen szerintem simán elnyomják.

Nagyon kevés esélye marad a Pats rendszerében, ha 2014-es offseasonban nem találunk ki neki valami szerepkört (akár csak szituációs pass rush, vagy valami), akkor nem sok jövője van már nálunk.Guggenheim
Dom már írta régebben, hogy Hightower-nek base 3-4-es LB ként lenne esélye valamit hozzátenni a játékhoz és kérdéses, hogy BB milyen szerepet szán neki de a többletsúly miatt iszonyatosan lelassult. Cover-ben borzasztó, futás ellen csupán átlagos nem ezt várná az ember egy első körös (egy-két mock-ban Ray Lewis szintű játékosnak is kikiáltott) játékostól.
sose volt rajtam 10+ kiló (még😊 ) de néha úgy néz ki, mint aki menne-futna de nem viszik a lábai😀
több mint 12 éve
Guggenheim 38

Nagyon kevés esélye marad a Pats rendszerében, ha 2014-es offseasonban nem találunk ki neki valami szerepkört (akár csak szituációs pass rush, vagy valami), akkor nem sok jövője van már nálunk.