New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
nyernetek kell, nagyon bizom Brady-ban, oda kell basznotok, nincs mese!! a denvernek most kell a 2. vereseg, hogy a jovoheti harmadikat nyugodtabban fogadhassa. hajra sracok!
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 12 éve
Engem érdekelnek a statisztikák, felfogtam, hogy téged nem. Ettől még nem kéne abszurd következtetésekkel fáradnod minden egyes alkalommal, amikor valaki beír valamit. Remélem PM megint megfázik majd a hidegben^^

több mint 12 éve
Szerintem igazad van.Szerintem bármit eszel abból csak "fa...got böfögsz" ennyire egyszerű!ParadSECPontosan.Én eddig jót mosolyogtam az esetek többségében a faszságaidon, de most már kezdesz kurvára sok lenni. Csak gondoltam szólokWyattEgyszerű, nem kell etetni (senkinek).Gogo
Pláne nem olyan baromságokkal, hogy a múltra vonatkozó statisztikákból következtetéseket lehet levonni a jövőre nézve - az NFLben.
Mert ha baromságot eszek, faszságot böfögök tőle.Sobri Jóska
Vagyis akkor ez faszság, tehát tévedsz.
több mint 12 éve
Szerintem bármit eszel abból csak "fa...got böfögsz" ennyire egyszerű!Pontosan.Én eddig jót mosolyogtam az esetek többségében a faszságaidon, de most már kezdesz kurvára sok lenni. Csak gondoltam szólokWyattEgyszerű, nem kell etetni (senkinek).Gogo
Pláne nem olyan baromságokkal, hogy a múltra vonatkozó statisztikákból következtetéseket lehet levonni a jövőre nézve - az NFLben.
Mert ha baromságot eszek, faszságot böfögök tőle.Sobri Jóska
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Pontosan.Én eddig jót mosolyogtam az esetek többségében a faszságaidon, de most már kezdesz kurvára sok lenni. Csak gondoltam szólokWyattEgyszerű, nem kell etetni (senkinek).Gogo
Mert ha baromságot eszek, faszságot böfögök tőle.
több mint 12 éve
Én eddig jót mosolyogtam az esetek többségében a faszságaidon, de most már kezdesz kurvára sok lenni. Csak gondoltam szólokWyattEgyszerű, nem kell etetni (senkinek).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Kedves tőled.Én eddig jót mosolyogtam az esetek többségében a faszságaidon, de most már kezdesz kurvára sok lenni. Csak gondoltam szólokWyattVagyis ha ebből bármi is következik, akkor áruld el: ki fog nyerni?Segítségül, hátha meggyőzöd magad, vagyis rájössz, hogy miben más két egymást követő pénzfeldobás illetve két NFL meccs.😊Nem vagyok meggyőzve, de végülis mindegy.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Sobri Jóska
Fagypont alatt játszott meccsek.
PM mérlege: 2W-5L, 8 TD - 8 INT, 75,8 QBR
TB mérlege: 33W-2L, 67 TD - 22 INT, 91,2 QBRtomi-tomi
Egyébként durva, hogy hidegben Brady majd háromszor annyi INT-et dobott, mint Manning.
És tudod melyik a legdurvább statisztika?
Hogy ha egy SB-on egyszerre játszik Brady is Manning is, MINDIG a Manning nyer. 100%-ban.Sobri Jóska
Sajnálom ha elveszett a mosolyod.
több mint 12 éve
Én eddig jót mosolyogtam az esetek többségében a faszságaidon, de most már kezdesz kurvára sok lenni. Csak gondoltam szólokVagyis ha ebből bármi is következik, akkor áruld el: ki fog nyerni?Segítségül, hátha meggyőzöd magad, vagyis rájössz, hogy miben más két egymást követő pénzfeldobás illetve két NFL meccs.😊Nem vagyok meggyőzve, de végülis mindegy.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Sobri Jóska
Egyébként durva, hogy hidegben Brady majd háromszor annyi INT-et dobott, mint Manning.
Hogy ha egy SB-on egyszerre játszik Brady is Manning is, MINDIG a Manning nyer. 100%-ban.Sobri Jóska

több mint 12 éve
Booo, Wendy Testabu.. ize, Booo, Sobri, boo... 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Vagyis ha ebből bármi is következik, akkor áruld el: ki fog nyerni?Segítségül, hátha meggyőzöd magad, vagyis rájössz, hogy miben más két egymást követő pénzfeldobás illetve két NFL meccs.😊Nem vagyok meggyőzve, de végülis mindegy.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Sobri Jóska
Hogy ha egy SB-on egyszerre játszik Brady is Manning is, MINDIG a Manning nyer. 100%-ban.
több mint 12 éve
Segítségül, hátha meggyőzöd magad, vagyis rájössz, hogy miben más két egymást követő pénzfeldobás illetve két NFL meccs.😊Nem vagyok meggyőzve, de végülis mindegy.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Sobri Jóska
TB mérlege: 33W-2L, 67 TD - 22 INT, 91,2 QBR
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Egy PM-el az élen lévő Denver, de korábban a Kóc elleni AFC meccs sosem volt érdektelen "rivalizálás", amíg mi a #12-es vezetésével futunk ki a gyepre, főleg hazai pályán, legalábbis egyik oldal szurkolóinak sem semleges.Nem vagyok meggyőzve, de végülis mindegy.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Ahogy a Denver elleni meccs is.
Történjék bármi a PO megvan ebben a csoportban, ha úgy alakul a főcsoportdöntő úgyis idegenben lesz, a Super Bowl győzelem meg Bradyvel sansztalan.
Szóval ha van érdektelen meccsünk idén, akkor ez a mostani.Sobri Jóska
Közel sem elérhetetlen a #2 Seed elérése és a hazai pálya az AFC-ben, főleg, hogy még 6 hét vissza van..
itt lehet lezongorázni a párharcokat:
espn.go.com/nfl/playoffs/machine

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Vagy ha mondjuk az első 15 meccsen W-L-W-L-W-L-W-L-W-L-W-L-W-L-W a sorminta, akkor az utolsó meccsen valószínűbb a L, csak ezért?Hehe, az ilyen fajta ciklukusságot mindig figyelem. 😀 Persze nem azért, mert vakon hiszek benne, csak egyszerűen tetszik. Halkn jegyezném meg, hogy a mostani "sorminta szerint W kell, hogy jöjjön. 😀
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nem vagyok meggyőzve, de végülis mindegy.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Ahogy a Denver elleni meccs is.
Történjék bármi a PO megvan ebben a csoportban, ha úgy alakul a főcsoportdöntő úgyis idegenben lesz, a Super Bowl győzelem meg Bradyvel sansztalan.
Szóval ha van érdektelen meccsünk idén, akkor ez a mostani.
több mint 12 éve
Nem mindegyiknél, csak nálunk. De a bye után is kurva jó a mérlegünk, mégis kikaptunk. Ritkán követi el a stáb ugyanazt a hibát mégegyszer, és tényleg ritkán kapunk ki kétszer egymás után. Remélem most semezek a statisztikák arra valók, hogy az újságíróknak legyen miről írni a felvezetésekben, a riportereknek pedig legyen miről beszélni meccs közben, ezt az nfl-ben már kabarészintre emelik az ilyen "160cm alatti RB még soha nem kapott el egy meccsen 4 lasztit és futott 102 yard-ot" féle abszolút érdektelen és haszontalan kimutatásokkal.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... attól még ezek az erők létezhetnek. De tréfát félre: a vereség utáni felkészítés, fogadkozás, megkétszerezett erőbedobás az edzéseken meg pláne létezik. Nem azért nyerünk vereség után, mert ennek kell következni, hanem azért, mert az edzők többszörös erőbedobásra késztetik a csapatot, a játékosok meg partnerek ebben. Mert hajtanak a szurkolóikért és saját magukért is. Ezek releváns tényezők, és sokkal jobban befolyásolják a meccset, mint a statisztika. Gondolom ha elszúrtál valamit melóhelyen vagy suliban te is jobban koncentrálsz legközelebb.Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Nem szeretnék vitatkozni de én ebben a "jobban koncentrálok legközelebb" dologban sem hiszek.
Ha ez olyan egyszerű lenne, mint ahogy leírtad akkor minden csapatnak egy vereség után egy győzelem következne😀gordon

több mint 12 éve
ezek a statisztikák arra valók, hogy az újságíróknak legyen miről írni a felvezetésekben, a riportereknek pedig legyen miről beszélni meccs közben, ezt az nfl-ben már kabarészintre emelik az ilyen "160cm alatti RB még soha nem kapott el egy meccsen 4 lasztit és futott 102 yard-ot" féle abszolút érdektelen és haszontalan kimutatásokkal.A Professzor Úr agyát sem látta még senki... attól még ezek az erők létezhetnek. De tréfát félre: a vereség utáni felkészítés, fogadkozás, megkétszerezett erőbedobás az edzéseken meg pláne létezik. Nem azért nyerünk vereség után, mert ennek kell következni, hanem azért, mert az edzők többszörös erőbedobásra késztetik a csapatot, a játékosok meg partnerek ebben. Mert hajtanak a szurkolóikért és saját magukért is. Ezek releváns tényezők, és sokkal jobban befolyásolják a meccset, mint a statisztika. Gondolom ha elszúrtál valamit melóhelyen vagy suliban te is jobban koncentrálsz legközelebb.Feribalinem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
Nem szeretnék vitatkozni de én ebben a "jobban koncentrálok legközelebb" dologban sem hiszek.
Ha ez olyan egyszerű lenne, mint ahogy leírtad akkor minden csapatnak egy vereség után egy győzelem következne😀
több mint 12 éve
A Professzor Úr agyát sem látta még senki... attól még ezek az erők létezhetnek. De tréfát félre: a vereség utáni felkészítés, fogadkozás, megkétszerezett erőbedobás az edzéseken meg pláne létezik. Nem azért nyerünk vereség után, mert ennek kell következni, hanem azért, mert az edzők többszörös erőbedobásra késztetik a csapatot, a játékosok meg partnerek ebben. Mert hajtanak a szurkolóikért és saját magukért is. Ezek releváns tényezők, és sokkal jobban befolyásolják a meccset, mint a statisztika. Gondolom ha elszúrtál valamit melóhelyen vagy suliban te is jobban koncentrálsz legközelebb.nem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt...Sobri Jóska
több mint 12 éve
nem szokásunk kétszer egymás után kikapni;FeribaliEz mindig érdekelt, hogy egy adott független eseményt mennyiben befolyásol egy olyan statisztikai adat, amelynek az adott eseményre semmi ráhatása nincs?
Pl. ha van egy olyan statisztika, hogy az NFL-ben, decemberben még sosem nyert a Pats minimum 21 pont különbséggel 1970 és 2012 között, akkor az mennyiben releváns egy idei Jacksonville elleni decemberi meccsen?
Vagy ha mondjuk az első 15 meccsen W-L-W-L-W-L-W-L-W-L-W-L-W-L-W a sorminta, akkor az utolsó meccsen valószínűbb a L, csak ezért?
Ha fej vagy írást játszol, és az első 100 dobásból 70 fej, és 30 írás születik, attól még a 101. dobás valószínűsége ugyanúgy 50% fej, 50% írás.
Sőt, ha mondjuk gurulósfociban a brazilok elleni örökmérlegünk mondjuk 6 győzelem 3 döntetlen 1 vereség lenne, attól még a brazilok lennének a favoritok egy holnapi meccsen.
Ja, és egyébként még Brady sosem szenvedett vereséget olyan csapattól, ahol 2 Thomas vezetéknevű játszik egyszerre, és Manning dobálja nekik a labdát. Szóval nyerünk.
És sosem nyert olyan csapat ellen, amelynek Fox az edzője, és 9-1-es mutatóval áll. Szóval vesztünk.
több mint 12 éve
Gyógyuló secondary; nem "DomeQB"nak való vidék (idő); egyre magabiztosabb offense; nem szokásunk kétszer egymás után kikapni; tavaly simán nyertünk - én azt mondom, féljenek ők! Nekünk, ahogy hétfőn, most sem életbevágó megnyerni ezt a meccset, tavaly kicsit fontosabb volt, hogy beinduljon a szezon, és akkor sikerült is. BB szerint is hálaadás után kezdődik az igazi szezon, decemberben kell nyerni, és őszintén, nem is látom kitől kaphatnánk ki decemberben. Igen, még a Brownstól és a Ravenstől sem! 12-4 akkor egy esetleges Broncos winnel - so what!
több mint 12 éve
Az első pontszerzésre fel 😊Már a szemeim előtt látom Blount kick return TD-ét 😊
Wyatt
több mint 12 éve
www.accuweather.com/en/us/foxboro-ma/02035/weekend-weather/2251291Az időjárás már alakul vasárnap estére 😀
több mint 12 éve
Na mondjuk az elég komoly lenne, ha gyakorlatilag mindenki játszhatna a végén, annyi max, hogy Arrington helyett RyannelTalán nem lenne akkora baj, hogy ha a sérült sec játékosok inkább pihennének. Manningéket ráérünk majd a PO-ban megverni.
Egészen bizakodó lennék 😊Wyatt
Wyatt