New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Persze ezt is kimagyarázta az ESPN ex játékvezető elemzője, hogy jó ítélet született, mert nem nem volt elkapható a labda. Ha ledöntik az elkapót a lábáról, persze, hogy nem elkapható.
twitter.com/si_vault/status/402660136449499136/photo/1
szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.Danna
Nagyon csalódott vagyok, mert ez simán nyerhető lett volna. Annál a majdnem sack-el végződő Cam first downnál amúgy akkora holding volt Ninkovichon, hogy csak na. Ha nem húzza vissza a védő, simán eléri és megállítja -15 yardon.
Persze adva volt a lehetőség, de elridlizték.
több mint 12 éve
A hab a tortán a harmadik downon befújt "holding" McCourty ellen, amiből 50+ yard mezőnygól helyett maradt esélyük a TD-re/könnyebb FG-re.DoMVisszanéztem ezt is. (hajnalban is jogosnak tűnt, de a lassítás is megerősített)
K... felesleges volt McCourty részéről az a megmozdulás. Nem is értem, h kulcsszituációban hogy adhatta ezt elő:S:S
A hívás teljesen egyértelmű és jogos volt szerintem.
Ez az, amit Talib nagyon profin csinál: nincs folyamatos érintkezés az elkapóval. Kontakt mindig van, de nem folyamatos.
Emiatt nem is dobnak rá zászlót. Arra pont elég, h megzavarja az elkapót, de mivel nem folyamatos a 'restriction' ezért nincs def. holding miatt zászló.
(DPI meg az előre passz eldobása előtt ugye nem lehet.)
Kb. akkora hiba volt ez sztem DMC részéről, mint amit vmelyik szupertehetséges CB-nk/safetynk adott elő egy Bills elleni L-nál, amikor kb. 2 yardnál csinált egy hatalmas DPI-t a meccs vége előtt kb. 1 perccel. A Bills lepörgette az órát, rúgott egy FG-t amivel megfordította az eredményt. Brady-éknek így esélyük nem volt pályára lépni.
több mint 12 éve
Intentional grounding esetén szinte mindig megbeszélik a döntést - jogosan, érthetően. Szerintem nem találsz még egy ilyen IG hívást 30 yard mélyen a pálya (tök) közepére menő passz után. A négy említett esetből nekem ez bassza még fel ma is az agyamat.Nem betrollkodni akarok ide, meg lehet hazabeszélek, de azért nem egy ahhoz hasonló ítéletet láttam már. Play lemegy, zebrák megbeszélik, zászlót bedob.Asbee--> the pass was clearly uncatchableAzért nehéz lenyelni a döntést, mert sose fújják be. Nem szoktak DPI zászlót visszavonni ilyen helyzetben. Főleg mélységi passzoknál. Köze nincs az elkapónak a labdához, de akadályozás,. kontakt, egyből repül a zászló. A safety intentional grounding miatt Super Bowlon a Giants ellen ugyanez a kategória. Jets elleni FG szintén. A hab a tortán a harmadik downon befújt "holding" McCourty ellen, amiből 50+ yard mezőnygól helyett maradt esélyük a TD-re/könnyebb FG-re.DoM
Rule
Egyébként egy nagyon jó meccs volt. Ridley fumble volt a difference maker. A Panthers labdát szerzett a saját RZ-jukban; nekik lett kivédekezett (pont nélküli) RZ lehetőség. Az egész első félidőre rányomta a bélyegét az a play.
Egy stílus idegen, de PO-ban várhatóan előforduló matchup-ban voltunk jók. Türelmesen vezetett, koncentrált drive-ok, TOP3 védelmet tudott az Off. - a 2. félidőben már nagyon hatékonyan - felszeletelni. Blount is nagyon jól futott, ennek ellenére Ridley pályára engedése azt jelentheti, hogy nem kerül kutyaólba. Ennek az állománynak kell összeszoknia (és egészségesnek maradnia), az OL-nak még egy kicsit javulnia és akkor támadó oldalon pipa.
A védelem futás elleni része ismét rendben van, 41 yard attól a futó hármastól tökéletes. Cam lényegi futásai többnyire scrambling futások voltak, ezek már a passz elleni védekezésből (hiányosságaiból) jöttek. A Sec ebben az állapotában ennyit tud és emiatt a pass rush legyen vagy Cam maradjon a seggén kérdést sem sikerült hatékonyan megválaszolni. Két kezdő nélkül a két újonc (Harmon, Ryan) jól játszott. Ennyi sérülttel tart ott az idei védelem, ami a tavalyinak a csúcs teljesítménye volt. Talib, Dennard és Gregory nélkül PM dobszó és fanfárok mellett fog kivégezni minket. DMC most már másodszor ugrik be (vissza) CB szerepbe (Talib sérülése után ő fogta Graham-et), ha egy felforgatott Sec-t tudunk kiállítani az alapszakasz végére, akkor lesznek még érdekes meccseink.
A Panthers nagyon-nagyon jól játszott, Cam megmutatta, hogy a saját játékát képes nagyon magas szinten előadni. Semleges szurkoló ennél jobb MNF-t nem is kívánhatna magának, nekem is nagy élmény volt. Éppen most mi kaptunk ki, de a döntetlen ritka az NFL-ben.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
3. és 1. Egyértelmű, hogy futás kellett volna. Nem vagyok biztos benne, hogy meg lett volna, de én még egy Brady-kígyón sem lepődtem volna meg 3. vagy 4. kísérletre sem. ViszontEz az ember a második félidőben addig nem tudott hibázni. Minden passza ült, óriási formában játszott, kire másra bízná szívesebben az ember a játék megoldását?
Ott továbbra is azt tartom bajnak, hogy nem lett átívelve a védők felett a fullbacknek
Bírói döntést meg most próbálom ignorálni 😊

több mint 12 éve
...kis szerencsével az egyik megszerezhető lett volna. Ez most egy ilyen meccs volt. DoMIgen, de kellenek az ilyen meccsek. Jó volt látni, hogy nem balfaszkodás megy, hanem tudatos játéképítés. Első félidőben kivárás, (ok, kevés a 3 pont, de ott lihegtünk a nyakukon), és utána a nagyon jó félidei adjustment! Ha nyerünk a dpi miatt, akkor most hihetné a csapat, hogy minden ok, ennyi elég. Ha nem is hinné (mert profik), akkor is belekényelmesedne a helyzetbe. A majdnem tökéletes játék és coaching nem volt elég. Ez a meccs tökéletes szimulációja volt egy késhegyre menő divisional PO meccsnek. Elvesztettük, így látják a srácok is, hol kell még javítani. Remélem ennek az eredményét látni fogjuk már vasárnap!
több mint 12 éve
Gronk a labda felé lépett volna és visszafelé tolta a LB. Egyértelműen szabálytalan volt. A CB akkor ugrott oda, amikor Gronk már akadályozva volt, hogy elérje a labdát. Nekem a DMC-re fújt holding jobban fájt, ott egyértelműen a TE szorította magához DMC karját, szó sem volt szabálytalanságról, legfeljebb OPI lehetett volna.--> the pass was clearly uncatchableAzért nehéz lenyelni a döntést, mert sose fújják be. Nem szoktak DPI zászlót visszavonni ilyen helyzetben. Főleg mélységi passzoknál. Köze nincs az elkapónak a labdához, de akadályozás,. kontakt, egyből repül a zászló. A safety intentional grounding miatt Super Bowlon a Giants ellen ugyanez a kategória. Jets elleni FG szintén. A hab a tortán a harmadik downon befújt "holding" McCourty ellen, amiből 50+ yard mezőnygól helyett maradt esélyük a TD-re/könnyebb FG-re.DoM
Rule
Nem voltak velünk a bírók, az biztos. De nem ezen ment el a meccs, Brady is ezt mondta. A 3&1-et most sem értem, de ettől az offense-től 3 pont az első félidőben szintén gyatra teljesítmény.
több mint 12 éve
Nem betrollkodni akarok ide, meg lehet hazabeszélek, de azért nem egy ahhoz hasonló ítéletet láttam már. Play lemegy, zebrák megbeszélik, zászlót bedob.--> the pass was clearly uncatchableAzért nehéz lenyelni a döntést, mert sose fújják be. Nem szoktak DPI zászlót visszavonni ilyen helyzetben. Főleg mélységi passzoknál. Köze nincs az elkapónak a labdához, de akadályozás,. kontakt, egyből repül a zászló. A safety intentional grounding miatt Super Bowlon a Giants ellen ugyanez a kategória. Jets elleni FG szintén. A hab a tortán a harmadik downon befújt "holding" McCourty ellen, amiből 50+ yard mezőnygól helyett maradt esélyük a TD-re/könnyebb FG-re.DoM
Rule
több mint 12 éve
RE Newton futásaiHa nem is voltak komoly blitzek, de amint agresszívabban nyomult a pass rush, a védővonal szélei folyamatosan nyitva voltak, amit a futásokkal meg is büntettek, mert az LB belülről már nem fog odaérni (különösen egy Hightower vagy Spikes). Ha meg visszafogta magát a két end, hogy QB futást elvegyék, nem volt elég a nyomás és jöttek a jó passzok.
A meccs negatív csalódása egyébként Talib játéka volt a PB-k ellenére is. A szerzett labdák sorozat is megszakadt. Kétszer voltak közel az interceptionhöz, kis szerencsével az egyik megszerezhető lett volna. Ez most egy ilyen meccs volt.
Még egyszer edzői oldalon egyedül azt a harmadik és 1-re hívott passzt lehet felróni 8 yardra a gólterülettől a negyedik negyedben. Felesleges volt trükközni. A második félidőben már jól működött a futás, erőből meg kellett volna oldani.
több mint 12 éve
--> the pass was clearly uncatchableAzért nehéz lenyelni a döntést, mert sose fújják be. Nem szoktak DPI zászlót visszavonni ilyen helyzetben. Főleg mélységi passzoknál. Köze nincs az elkapónak a labdához, de akadályozás,. kontakt, egyből repül a zászló. A safety intentional grounding miatt Super Bowlon a Giants ellen ugyanez a kategória. Jets elleni FG szintén. A hab a tortán a harmadik downon befújt "holding" McCourty ellen, amiből 50+ yard mezőnygól helyett maradt esélyük a TD-re/könnyebb FG-re.
Rule
több mint 12 éve
Nekem az esetről ez jutott eszembeSztem pont az az apró eltérés, h azt elkaphatónak ítélték, Gronkét meg nem.
www.youtube.com/watch?v=dOu1dhzyYKw
teljesen ugyanaz a szituSpigo
Azt a cikk szerint a sporik sem vitatták, h az érintkezés szabálytalan volt, a kérdés csupán az volt, h elkapható volt-e.
A döntő szerintem is Cam 62 futott yardja volt, amit nem igazán sikerült megállítani kulcsszituációkban...
több mint 12 éve
...Teljesen mindegy, hogy vádoltak volna 😀 , mert mindig vádolnak valamivel. Akkor inkább vádoljanak egy W után.
Nézd a jó oldalát: ha marad a zászló és nyerünk egy időntúli TD-vel, az egész NFL közönség bennünket vádol, h nekünk fújnak😉Rule
Egyébként jól játszottunk, de végig azt éreztem, hogy a védelem nem elég éles.Persze úgy nehéz szintet tartani, ha a kezdő 50%-a kórházban van (Talib se volt 50%-nál jobb állapotban - mentálisan meg hagyjuk). Cam meg életében nem játszott ilyen pontosan. A csúnyán benyalt third down futásainál a secondary végig túl mélyen volt, hogy fellépjenek megcsinálni a szerelést, ha már a többiek csak az árnyékát kergették.
több mint 12 éve
Ezek szerint egy védőt ki lehet tolni az endzone-ból, majd büszkén bejelenteni, hogy nem volt esélye a labda elkapására. Méterekkel a DB/WR feje felett elszálló, vagy éppen endzone-ból kiszálló labdákra dobják könnyű szívvel a zászlókat. A védő nem figyelte a labdát, és akadályozta Gronkot a mozgásban. Persze, hogy remek no call.Továbbra is fenntartom, h sajnos jó volt a no call.
DoM
Néhány nagyon reklamált esetben visszanéztem még korábban pl. Talib védekezését Holmes-on (a meccs kulcspillanatában) Grahamen, Julio Jones-on (szintén kulcspillanatban). Folyamatos volt az érintkezés. Nem volt ezekre zászló.
Sima érintkezés nem DPI, csak ha korlátozza/ akadályozza az elkapót -->
Actions that do not constitute pass interference include but are not limited to:
(d) Laying a hand on a receiver that does not restrict the receiver in an attempt to make a play on the ball.
A LB59 valóban nem figyelte a labdát (not playing the ball),ez egyértelmű, a CB38 viszont egyértelműen igen. Ezért is szerzett INT-et.
CB 38 bevágott a labda vonalába és elkapta a labdát kb. 2 yardra Gronktól.
Gronk túlfutott a labda ívén és ekkor volt egy sima érintkezés, majd ezután jött egy kis lökdösődés + ami sokkal fontosabb - ami alapból DPI - lefogta Gronkot.
-->
Actions that constitute defensive pass interference include but are not limited to:
(a) Contact by a defender who is not playing the ball and such contact restricts the receiver’s opportunity to make the catch.
(c) Grabbing a receiver’s arm(s) in such a manner that restricts his opportunity to catch a pass.
(f) Hooking a receiver in an attempt to get to the ball in such a manner that it causes the receiver’s body to turn prior to the ball arriving.
Nagyjából ezek mind megvalósultak.
VISZONT, Gronk lendülete alapján esélye nem lett volna CB 38 előtt elkapni a passzt akkor sem, ha LB59 nincs ott, vagy ha csak sima kontaktot csinál (amit Talib DPI bünti nélkül rendszeresen). --> the pass was clearly uncatchable
Emellett egyébként jogos a felvetésed, mert a DPI szerintem a leginkonzisztensebben megítélt szabálytalanság az NFL-ben. Pont ami miatt írtál, amiatt.
Nézd a jó oldalát: ha marad a zászló és nyerünk egy időntúli TD-vel, az egész NFL közönség bennünket vádol, h nekünk fújnak😉
több mint 12 éve
Nekem az esetről ez jutott eszembeno call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.Danna
Rule
www.youtube.com/watch?v=dOu1dhzyYKw
teljesen ugyanaz a szitu
több mint 12 éve
Ezek szerint egy védőt ki lehet tolni az endzone-ból, majd büszkén bejelenteni, hogy nem volt esélye a labda elkapására. Méterekkel a DB/WR feje felett elszálló, vagy éppen endzone-ból kiszálló labdákra dobják könnyű szívvel a zászlókat. A védő nem figyelte a labdát, és akadályozta Gronkot a mozgásban. Persze, hogy remek no call.no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
Rule
Ezen felül a harmadik és 1-re dobott passz került nagyon sokba és teljesen felesleges is volt, tekintve, hogy negyedikre meg FG-t rúgtak a végén. Ha már passz akkor a spread felállás kellett volna Vereennel, ami egész meccsen működött.
több mint 12 éve
Most néztem meg, még mindig ideges vagyok!!! Mi vertük meg saját magunkat. Mikor Cam az öltőzőbe visszafutva is megcsinálta a first down-t.... 3és1-nél kár, hogy nem futottunk a FG előtt... Kiváncsi leszek Manning ellen mit csinálunk, főleg a védelem...
több mint 12 éve
Lehet kattogni ezen a DPI-n, azt egy yardról be is kellett volna vinni. Büszkék lehetünk a csapatunkra, mert végig partiban voltak a Pantherssel. Félelmetes volt, ahogy bántak az órával, végig lent tartották az offensünket. Amikor pályára engedték őket, akkor megtették a maximumot. Le kell higgasztani Talibot, formába kell hozni, vissza kell jöjjön Dennard, és akkor a Broncos ellen is lehet egy legalább ekkora meccset nyomni. Ha ott is végig partiban leszünk, akkor egy ki-ki meccsen ki is kaphatunk. Majd a POban visszakapjuk! 😀
több mint 12 éve
no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
Ami felháborító volt, h a Ref. nem adott magyarázatot arra, h miért no call. Ezt egy olyan sportban, ahol a vezetőbírónak mikrofonja van és minden lényeges döntést, infót megoszt a közönséggel, elfogadhatatlannak tartom.
Call: A
Communication: C-
A contact önmagában még nem DPI. Az, h hozzáért Gronkhoz az 59-es LB, az még szabályos. Az átölelés része volt csak szabálytalan, amely a kontakt után kb. 1,5-2 mp-cel kezdődött. Ez viszont így már akkor történt, amikor a labda, sokkal kisebb ívben, a 28-as CB karjaiban landolt, kb. 2 yarddal hátrébb. Teljesen jogos szerintem, h elkaphatatlan. (Viszont, mi a jó életért nem ezt mondta be a Ref?! Egy csomó vita + egy Brady fine megelőzhető lett volna...)
Reiss blogján már írják azt a magyarázatot, amit sztem kommunikálni kellett volna röviden a mérkőzésen:
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4753404/ref-explains-picking-up-penalty-flag
több mint 12 éve
Dühítő egy vereség, de belefér. Ami nagyon aggaszt, hogy Talib megint lesérült a 4-ik negyedben, ugyanúgy csípővel. Denver ellen nagyon kéne, hogy pályán legyen, lehetőleg egészségesen és jó formában.
több mint 12 éve
Kár, ezért a meccsért, hanem csak a 2. félidőben kezdünk focizni meg is lehetett volna, mondjuk így is. Kamu volt az Olsen fújás és a végén is egyértelmű szabálytalanság volt Gronkon Nem szeretek a bírókkal foglalkozni, de idén már nem először kell velük, mert ismét tévedtek és hibáztak,de nem ezen múlott a vereség, hanem a saját egyéni hibáinkon.Engem nem is az zavart, hogy 4. és 1-re field goalt rúgtunk, inkább az, hogy előtte miért passzt hívtunk, mikor abban a driveban meg mondjuk az egész meccsen Blount szépen tört át a védelmen.
Gyenge volt az RZ-ben a tevékenységünk és hiányoznak a védelemből a vezérek sajnos, ezt a sok sérültet nem tudjuk pótolni. Ridley a 2. félidőben visszatért, kár volt jegelni a hibája ellenére és örömteli Vereen játéka a sérülése után.
JMD-től megkérdezném, hogy mégis mire gondolt, akkor amikor 4. és 1-nél nem mentünk neki, pedig előtte, mint kés a vajon haladtunk, hanem ebben a szélben inkább FG, mert ott dőlt el, hiába jöttünk vissza a végén bravúrosan. A momentum átkerült hozzájuk, azzal, hogy annyi időt hagytunk nekik és GW-vel eldöntsék a javukra.
Tálib felesleges szövegelésén Smitty-n elment az első félidő, akihez Mankins is felzárkózott, Arrington szokásos benézése, már csak hab a tortán, meg azok misstackle hegyek, amiket Cam könyörtelenül kihasznált a futásaival pedig már majdnem zsákban volt, nem kedvelem a futóbolond Qb-kat, de nagyot játszott, ezt el kell ismernem.
Viszont nincs nagy gond 7-3-a mérleg, csoport jelenleg nincs veszélyben, azt hozni kell, bár a Denver ellen még keményebb lesz, de hazai pályán, zsinórban kétszer nem szoktunk kétszer veszíteni.
Ja és jó volt látni a pálya szélén Baby Vince-t! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!Bruschi85
több mint 12 éve
Talib basszus, azt hittem, ha már ennyire pörög, akkor fog egy intit 😊Nem foglalkozom a bírókkal, ahogy az eredménykövetőben láttam, végig nekünk fújtak ( 😊 ), de tényleg meglehetett volna ez.
Azért az brutális volt, ahogy Brady a 2. félidőt elkezdte. Semmi szarozás, csak hibátlan passzok sorozatban. Kár, hogy pont az az egy végül, amivel megszakadt lett a sok 😊
A végén már nagy nyomás minden, de 4. és 10-re, meg utána ahogy vitte, az nekem nagyon tetszett. Nem jött be az utolsó másodperces fordítás, de nem is jöhet mindig. Láttam biztató dolgokat, PM nem fog 75.8 yardot rohanni egy playben, bár más kérdés, hogy neki meg szüksége nem lesz erre... Inkább most legyen az ilyen az ellenfél javára eldőlő, és a PO-ban meg nekünk majd

több mint 12 éve
Kár, ezért a meccsért, hanem csak a 2. félidőben kezdünk focizni meg is lehetett volna, mondjuk így is. Kamu volt az Olsen fújás és a végén is egyértelmű szabálytalanság volt Gronkon Nem szeretek a bírókkal foglalkozni, de idén már nem először kell velük, mert ismét tévedtek és hibáztak,de nem ezen múlott a vereség, hanem a saját egyéni hibáinkon.Gyenge volt az RZ-ben a tevékenységünk és hiányoznak a védelemből a vezérek sajnos, ezt a sok sérültet nem tudjuk pótolni. Ridley a 2. félidőben visszatért, kár volt jegelni a hibája ellenére és örömteli Vereen játéka a sérülése után.
JMD-től megkérdezném, hogy mégis mire gondolt, akkor amikor 4. és 1-nél nem mentünk neki, pedig előtte, mint kés a vajon haladtunk, hanem ebben a szélben inkább FG, mert ott dőlt el, hiába jöttünk vissza a végén bravúrosan. A momentum átkerült hozzájuk, azzal, hogy annyi időt hagytunk nekik és GW-vel eldöntsék a javukra.
Tálib felesleges szövegelésén Smitty-n elment az első félidő, akihez Mankins is felzárkózott, Arrington szokásos benézése, már csak hab a tortán, meg azok misstackle hegyek, amiket Cam könyörtelenül kihasznált a futásaival pedig már majdnem zsákban volt, nem kedvelem a futóbolond Qb-kat, de nagyot játszott, ezt el kell ismernem.
Viszont nincs nagy gond 7-3-a mérleg, csoport jelenleg nincs veszélyben, azt hozni kell, bár a Denver ellen még keményebb lesz, de hazai pályán, zsinórban kétszer nem szoktunk kétszer veszíteni.
Ja és jó volt látni a pálya szélén Baby Vince-t! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)twitter.com/si_vault/status/402660136449499136/photo/1
szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.
több mint 12 éve
Grat srácok sztem jobbak voltatok, én tuti agyfaszt kaptam volna,Sok sikert a továbbiakban!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Az a csúnya, hogy a 3. és 1 volt az egyetlen rossz passza addig a félidőben. Ha megy a fullbacknek, szerintem megvan a TD is. Mindegy, NFC-s ellenfél, 2 meccs előny így is van, a Broncos ellen viszont nagyon kell valami óriási...

több mint 12 éve
Sztyopa
315
Ez nagyon dühítő. Ingyen yardok büntetésekkel, 3&7-nél saját 20-ról punt helyett megcsinálja a first down-t CN aztán később TD. Ridley fumble. A végén nálunk 3&1 nél endzonban TD helyett FG. Aztán az utolsó kapott TD, hát abba meg benne volt az eddigi összes: 3&6, nincs elkapója, csak zsebben kell tartani, simán megfutja, később idióta bünti, Fg helyett TD-t kapunk, 1 perc, game ower. Az ilyen vereségeket nehéz megemészteni, jobbak voltunk.
Why so serious?