New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem az esetről ez jutott eszembeSztem pont az az apró eltérés, h azt elkaphatónak ítélték, Gronkét meg nem.
www.youtube.com/watch?v=dOu1dhzyYKw
teljesen ugyanaz a szituSpigo
Azt a cikk szerint a sporik sem vitatták, h az érintkezés szabálytalan volt, a kérdés csupán az volt, h elkapható volt-e.
A döntő szerintem is Cam 62 futott yardja volt, amit nem igazán sikerült megállítani kulcsszituációkban...
több mint 12 éve
...Teljesen mindegy, hogy vádoltak volna 😀 , mert mindig vádolnak valamivel. Akkor inkább vádoljanak egy W után.
Nézd a jó oldalát: ha marad a zászló és nyerünk egy időntúli TD-vel, az egész NFL közönség bennünket vádol, h nekünk fújnak😉Rule
Egyébként jól játszottunk, de végig azt éreztem, hogy a védelem nem elég éles.Persze úgy nehéz szintet tartani, ha a kezdő 50%-a kórházban van (Talib se volt 50%-nál jobb állapotban - mentálisan meg hagyjuk). Cam meg életében nem játszott ilyen pontosan. A csúnyán benyalt third down futásainál a secondary végig túl mélyen volt, hogy fellépjenek megcsinálni a szerelést, ha már a többiek csak az árnyékát kergették.
több mint 12 éve
Ezek szerint egy védőt ki lehet tolni az endzone-ból, majd büszkén bejelenteni, hogy nem volt esélye a labda elkapására. Méterekkel a DB/WR feje felett elszálló, vagy éppen endzone-ból kiszálló labdákra dobják könnyű szívvel a zászlókat. A védő nem figyelte a labdát, és akadályozta Gronkot a mozgásban. Persze, hogy remek no call.Továbbra is fenntartom, h sajnos jó volt a no call.
DoM
Néhány nagyon reklamált esetben visszanéztem még korábban pl. Talib védekezését Holmes-on (a meccs kulcspillanatában) Grahamen, Julio Jones-on (szintén kulcspillanatban). Folyamatos volt az érintkezés. Nem volt ezekre zászló.
Sima érintkezés nem DPI, csak ha korlátozza/ akadályozza az elkapót -->
Actions that do not constitute pass interference include but are not limited to:
(d) Laying a hand on a receiver that does not restrict the receiver in an attempt to make a play on the ball.
A LB59 valóban nem figyelte a labdát (not playing the ball),ez egyértelmű, a CB38 viszont egyértelműen igen. Ezért is szerzett INT-et.
CB 38 bevágott a labda vonalába és elkapta a labdát kb. 2 yardra Gronktól.
Gronk túlfutott a labda ívén és ekkor volt egy sima érintkezés, majd ezután jött egy kis lökdösődés + ami sokkal fontosabb - ami alapból DPI - lefogta Gronkot.
-->
Actions that constitute defensive pass interference include but are not limited to:
(a) Contact by a defender who is not playing the ball and such contact restricts the receiver’s opportunity to make the catch.
(c) Grabbing a receiver’s arm(s) in such a manner that restricts his opportunity to catch a pass.
(f) Hooking a receiver in an attempt to get to the ball in such a manner that it causes the receiver’s body to turn prior to the ball arriving.
Nagyjából ezek mind megvalósultak.
VISZONT, Gronk lendülete alapján esélye nem lett volna CB 38 előtt elkapni a passzt akkor sem, ha LB59 nincs ott, vagy ha csak sima kontaktot csinál (amit Talib DPI bünti nélkül rendszeresen). --> the pass was clearly uncatchable
Emellett egyébként jogos a felvetésed, mert a DPI szerintem a leginkonzisztensebben megítélt szabálytalanság az NFL-ben. Pont ami miatt írtál, amiatt.
Nézd a jó oldalát: ha marad a zászló és nyerünk egy időntúli TD-vel, az egész NFL közönség bennünket vádol, h nekünk fújnak😉
több mint 12 éve
Nekem az esetről ez jutott eszembeno call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
twitter.com/si_vault/status/402660136449499136/photo/1
szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.Danna
Rule
www.youtube.com/watch?v=dOu1dhzyYKw
teljesen ugyanaz a szitu
több mint 12 éve
Ezek szerint egy védőt ki lehet tolni az endzone-ból, majd büszkén bejelenteni, hogy nem volt esélye a labda elkapására. Méterekkel a DB/WR feje felett elszálló, vagy éppen endzone-ból kiszálló labdákra dobják könnyű szívvel a zászlókat. A védő nem figyelte a labdát, és akadályozta Gronkot a mozgásban. Persze, hogy remek no call.no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.Danna
Rule
Ezen felül a harmadik és 1-re dobott passz került nagyon sokba és teljesen felesleges is volt, tekintve, hogy negyedikre meg FG-t rúgtak a végén. Ha már passz akkor a spread felállás kellett volna Vereennel, ami egész meccsen működött.
több mint 12 éve
Most néztem meg, még mindig ideges vagyok!!! Mi vertük meg saját magunkat. Mikor Cam az öltőzőbe visszafutva is megcsinálta a first down-t.... 3és1-nél kár, hogy nem futottunk a FG előtt... Kiváncsi leszek Manning ellen mit csinálunk, főleg a védelem...
több mint 12 éve
Lehet kattogni ezen a DPI-n, azt egy yardról be is kellett volna vinni. Büszkék lehetünk a csapatunkra, mert végig partiban voltak a Pantherssel. Félelmetes volt, ahogy bántak az órával, végig lent tartották az offensünket. Amikor pályára engedték őket, akkor megtették a maximumot. Le kell higgasztani Talibot, formába kell hozni, vissza kell jöjjön Dennard, és akkor a Broncos ellen is lehet egy legalább ekkora meccset nyomni. Ha ott is végig partiban leszünk, akkor egy ki-ki meccsen ki is kaphatunk. Majd a POban visszakapjuk! 😀
több mint 12 éve
no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
Ami felháborító volt, h a Ref. nem adott magyarázatot arra, h miért no call. Ezt egy olyan sportban, ahol a vezetőbírónak mikrofonja van és minden lényeges döntést, infót megoszt a közönséggel, elfogadhatatlannak tartom.
Call: A
Communication: C-
A contact önmagában még nem DPI. Az, h hozzáért Gronkhoz az 59-es LB, az még szabályos. Az átölelés része volt csak szabálytalan, amely a kontakt után kb. 1,5-2 mp-cel kezdődött. Ez viszont így már akkor történt, amikor a labda, sokkal kisebb ívben, a 28-as CB karjaiban landolt, kb. 2 yarddal hátrébb. Teljesen jogos szerintem, h elkaphatatlan. (Viszont, mi a jó életért nem ezt mondta be a Ref?! Egy csomó vita + egy Brady fine megelőzhető lett volna...)
Reiss blogján már írják azt a magyarázatot, amit sztem kommunikálni kellett volna röviden a mérkőzésen:
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4753404/ref-explains-picking-up-penalty-flag
több mint 12 éve
Dühítő egy vereség, de belefér. Ami nagyon aggaszt, hogy Talib megint lesérült a 4-ik negyedben, ugyanúgy csípővel. Denver ellen nagyon kéne, hogy pályán legyen, lehetőleg egészségesen és jó formában.
több mint 12 éve
Kár, ezért a meccsért, hanem csak a 2. félidőben kezdünk focizni meg is lehetett volna, mondjuk így is. Kamu volt az Olsen fújás és a végén is egyértelmű szabálytalanság volt Gronkon Nem szeretek a bírókkal foglalkozni, de idén már nem először kell velük, mert ismét tévedtek és hibáztak,de nem ezen múlott a vereség, hanem a saját egyéni hibáinkon.Engem nem is az zavart, hogy 4. és 1-re field goalt rúgtunk, inkább az, hogy előtte miért passzt hívtunk, mikor abban a driveban meg mondjuk az egész meccsen Blount szépen tört át a védelmen.
Gyenge volt az RZ-ben a tevékenységünk és hiányoznak a védelemből a vezérek sajnos, ezt a sok sérültet nem tudjuk pótolni. Ridley a 2. félidőben visszatért, kár volt jegelni a hibája ellenére és örömteli Vereen játéka a sérülése után.
JMD-től megkérdezném, hogy mégis mire gondolt, akkor amikor 4. és 1-nél nem mentünk neki, pedig előtte, mint kés a vajon haladtunk, hanem ebben a szélben inkább FG, mert ott dőlt el, hiába jöttünk vissza a végén bravúrosan. A momentum átkerült hozzájuk, azzal, hogy annyi időt hagytunk nekik és GW-vel eldöntsék a javukra.
Tálib felesleges szövegelésén Smitty-n elment az első félidő, akihez Mankins is felzárkózott, Arrington szokásos benézése, már csak hab a tortán, meg azok misstackle hegyek, amiket Cam könyörtelenül kihasznált a futásaival pedig már majdnem zsákban volt, nem kedvelem a futóbolond Qb-kat, de nagyot játszott, ezt el kell ismernem.
Viszont nincs nagy gond 7-3-a mérleg, csoport jelenleg nincs veszélyben, azt hozni kell, bár a Denver ellen még keményebb lesz, de hazai pályán, zsinórban kétszer nem szoktunk kétszer veszíteni.
Ja és jó volt látni a pálya szélén Baby Vince-t! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!Bruschi85
több mint 12 éve
Talib basszus, azt hittem, ha már ennyire pörög, akkor fog egy intit 😊Nem foglalkozom a bírókkal, ahogy az eredménykövetőben láttam, végig nekünk fújtak ( 😊 ), de tényleg meglehetett volna ez.
Azért az brutális volt, ahogy Brady a 2. félidőt elkezdte. Semmi szarozás, csak hibátlan passzok sorozatban. Kár, hogy pont az az egy végül, amivel megszakadt lett a sok 😊
A végén már nagy nyomás minden, de 4. és 10-re, meg utána ahogy vitte, az nekem nagyon tetszett. Nem jött be az utolsó másodperces fordítás, de nem is jöhet mindig. Láttam biztató dolgokat, PM nem fog 75.8 yardot rohanni egy playben, bár más kérdés, hogy neki meg szüksége nem lesz erre... Inkább most legyen az ilyen az ellenfél javára eldőlő, és a PO-ban meg nekünk majd

több mint 12 éve
Kár, ezért a meccsért, hanem csak a 2. félidőben kezdünk focizni meg is lehetett volna, mondjuk így is. Kamu volt az Olsen fújás és a végén is egyértelmű szabálytalanság volt Gronkon Nem szeretek a bírókkal foglalkozni, de idén már nem először kell velük, mert ismét tévedtek és hibáztak,de nem ezen múlott a vereség, hanem a saját egyéni hibáinkon.Gyenge volt az RZ-ben a tevékenységünk és hiányoznak a védelemből a vezérek sajnos, ezt a sok sérültet nem tudjuk pótolni. Ridley a 2. félidőben visszatért, kár volt jegelni a hibája ellenére és örömteli Vereen játéka a sérülése után.
JMD-től megkérdezném, hogy mégis mire gondolt, akkor amikor 4. és 1-nél nem mentünk neki, pedig előtte, mint kés a vajon haladtunk, hanem ebben a szélben inkább FG, mert ott dőlt el, hiába jöttünk vissza a végén bravúrosan. A momentum átkerült hozzájuk, azzal, hogy annyi időt hagytunk nekik és GW-vel eldöntsék a javukra.
Tálib felesleges szövegelésén Smitty-n elment az első félidő, akihez Mankins is felzárkózott, Arrington szokásos benézése, már csak hab a tortán, meg azok misstackle hegyek, amiket Cam könyörtelenül kihasznált a futásaival pedig már majdnem zsákban volt, nem kedvelem a futóbolond Qb-kat, de nagyot játszott, ezt el kell ismernem.
Viszont nincs nagy gond 7-3-a mérleg, csoport jelenleg nincs veszélyben, azt hozni kell, bár a Denver ellen még keményebb lesz, de hazai pályán, zsinórban kétszer nem szoktunk kétszer veszíteni.
Ja és jó volt látni a pálya szélén Baby Vince-t! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)twitter.com/si_vault/status/402660136449499136/photo/1
szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.
több mint 12 éve
Grat srácok sztem jobbak voltatok, én tuti agyfaszt kaptam volna,Sok sikert a továbbiakban!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Az a csúnya, hogy a 3. és 1 volt az egyetlen rossz passza addig a félidőben. Ha megy a fullbacknek, szerintem megvan a TD is. Mindegy, NFC-s ellenfél, 2 meccs előny így is van, a Broncos ellen viszont nagyon kell valami óriási...

több mint 12 éve
Sztyopa
315
Ez nagyon dühítő. Ingyen yardok büntetésekkel, 3&7-nél saját 20-ról punt helyett megcsinálja a first down-t CN aztán később TD. Ridley fumble. A végén nálunk 3&1 nél endzonban TD helyett FG. Aztán az utolsó kapott TD, hát abba meg benne volt az eddigi összes: 3&6, nincs elkapója, csak zsebben kell tartani, simán megfutja, később idióta bünti, Fg helyett TD-t kapunk, 1 perc, game ower. Az ilyen vereségeket nehéz megemészteni, jobbak voltunk.
Why so serious?
több mint 12 éve
Nem örülök, nagyon nem, meglehetett volna, meg kellett volna legyen. Kétszer volt lehetőség korán megállítani őket, egyszer sem sikerült. A yardok ennyit számítanak... 😊

több mint 12 éve
Dühítő vereség, mert ez a Panthers semmivel nem volt jobb, sőt, naggyá lettek téve az első félidőben. Ridley fumble redzoneban, Solder nem blokkolja Hardyt, Mankins personal foul redzoneban.
több mint 12 éve
Nem egy élethalál meccs, a legfontosabb, hogy végre egyszer ne sérüljön meg senki. A fél sec így sem lép pályára. Talib-tól függően az év eleji kezdő 4-2-5-ös felállásnak az 55%-a sérült...Go Pats!
több mint 12 éve
De BB kiállt a jelenlegi secondary mellett, jogosan, hiszen DMC Pro Bowl szinten karistol hétről hétre és Harmon feljődése is fontos szempont, szóval bár sajnálom Reed-et a korábban leírtak miatt, de előre tekintek és részemről lezárom, ezt a kérdéstBruschi85Ez a lényeg, jó MNF-et, aztán már csak kapjatok ki tőlünk 😉

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Itt nem az kérdés, hogy jó volt-e egy jelenleg sérültekkel teli Texans D#-ben, ahol kissé kikezdték, hanem, hogy hasznunkra válna-e, ugye az ismert BB-Reed kapcsolat, erősítésként, pláne, hogy a kezdő S Gregory nem edzett a héten, ahogy írtam is a "puszta jelenlétével" a maradék 7 meccsen és a PO-ban. Mert ugye tudjuk, hogy vezérnek születni kell, képességeit, tudását, nem lehet megkérdőjelezni, ráadásul meg is kerestük, ezért is bosszant, az a kissé kamu indoklás a cikkben, hogy új séma.. Mondjuk a motivációs pluszt, esetleges PO-t, akár a Jetsben is visszaszerezheti.De BB kiállt a jelenlegi secondary mellett, jogosan, hiszen DMC Pro Bowl szinten karistol hétről hétre és Harmon feljődése is fontos szempont, szóval bár sajnálom Reed-et a korábban leírtak miatt, de előre tekintek és részemről lezárom, ezt a kérdést, mert fontos meccs MNF jön a Frisco ellen brillírozó Panthers ellen.
Szóval köszi Collapo a kimerítő választ, külön pontokba szedve.

több mint 12 éve
Olvastam Collapo véleményét, nem is értek vele egyet, de hát ezért van ez a fórum.Én se mondhatnám szebben 😊
Bruschi85
Vele ellentétben nekem egyik kedvenc safetym jelenleg, Bruschi85Én is bírom, de mint Raven sose volt a kedvencem, a franchise sokat köszönhet neki, de ettől még mást bírok 😛 Viszont az már érdeklene, hogy miért jó Ő szerinted jelenleg? A meccseket nézve a Tekiknél nem alkotott korszakost...
a vezér szerep és ahogy írtad foci IQ a PO-ban "megfizethetetlen".Csakhogy ahhoz pályára is kellene lépni... és leírták már, hogy az még csak az egyik fele, hogy pályán vagyok és tudom mit kell tenni, de odaérek-e, illetve meg tudom-e úgy csinálni a szerelést, hogy nem "halok bele". Ő folyamatosan sérült, ezért nem megoldás (már)... 😒
Bruschi85
Persze, hogy nem kellett a Ravensnek, hiszen, nem éppen kedvesen váltak el, de ez már korábbi hír, hogy nem fogják waiverről felvenni.Bruschi85Ha tudna annyit amennyi nekünk kell, visszavennénk... de már nem tud... sajnos. 😓
Az, hogy mekkora ziccer volt, majd meglátjuk, mert Gregory egyelőre nem edz, Tálib próbál.Bruschi85Másik mérce, hogy a Röpcsiknél megtáltosodik-e és szerez-e 10 intet, meg akármi... 🏈
A név nem garancia arra az Ő korában, hogy instant upgrade is lesz a csapatnál... továbbá mennyi meccs van még? 6?! El kell költeni a jövőévi pénzből meccsenként 2-300e $-t? Szerintem nem, pedig megint mondom, bírom az öreget...
Szerintem jobban is el tudjátok költeni a pénzt jövőre egy fiatalra, vagy egy FA S/CB játékosra. Akkor meg miért ne tennétek azt?!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Lafleurksbzi
22
Sziasztok új vagyok és Pats drukker😊 Remélem 1utt sok sikerbe lesz részünk . Hajrá Hajrá
több mint 12 éve
Olvastam Collapo véleményét, nem is értek vele egyet, de hát ezért van ez a fórum. Vele ellentétben nekem egyik kedvenc safetym jelenleg, a vezér szerep és ahogy írtad foci IQ a PO-ban "megfizethetetlen".Érdekes ezt az "öreg" Reed-et pont a Jest fel tudta venni, Dawan Landry mellé. Mondjuk Ryan ismerte a Ravens-es időben, gondolom ez döntött.A Ravensnek sem kellett. Belichick minden egyes alkalmat megragadt korábban, hogy ódákat zengjen Reedről. Most tudomásunk szerint a füle botját sem mozdította. Nullához közelít az esélye, hogy valami nagy ziccert hagyott ki i a Pats.
Simán felvehettük volna vezér szerepre, DMC mellett bőven elfért volna, főleg, hogy BB "kedvence".Bruschi85
Lásd Collapo korábbi megjegyzését.DoM
Persze, hogy nem kellett a Ravensnek, hiszen, nem éppen kedvesen váltak el, de ez már korábbi hír, hogy nem fogják waiverről felvenni.
Az, hogy mekkora ziccer volt, majd meglátjuk, mert Gregory egyelőre nem edz, Tálib próbál.