New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Szvsz ha Welker ellen emberezés lesz, akkor inkább Talib.Hát,Welker ellen bizonyíthat ...kolok1972Én csak azt mondtam,hogy egy csak egydimenziós ( szélen nem megy el szódával,csak az nem szopatta ott hülyére,aki nem járt arra) slot CB ennyi pénzért szvsz kurvára túl van fizetve,akármennyire is jól jatszik slotbanA poszt fontosságát látjuk különbözően. Szerintem mára a slot CB legalább annyira fontos, mint pár éve egy 2 down futás elleni LB.tomi-tomi
(Azért az sokat elárul ha vkit egy negyed után lecserélnek a szélen egy Colera...)kolok1972
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Dennard újabb halasztást kapott a bíróságtól, így december 5-én és 6-án lesz jelenése. Vagy mégsem, és a nagy leterheltségük miatt átcsúsztatják februárra.😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Hát,Welker ellen bizonyíthat ...Én csak azt mondtam,hogy egy csak egydimenziós ( szélen nem megy el szódával,csak az nem szopatta ott hülyére,aki nem járt arra) slot CB ennyi pénzért szvsz kurvára túl van fizetve,akármennyire is jól jatszik slotbanA poszt fontosságát látjuk különbözően. Szerintem mára a slot CB legalább annyira fontos, mint pár éve egy 2 down futás elleni LB.tomi-tomi
(Azért az sokat elárul ha vkit egy negyed után lecserélnek a szélen egy Colera...)kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Én csak azt mondtam,hogy egy csak egydimenziós ( szélen nem megy el szódával,csak az nem szopatta ott hülyére,aki nem járt arra) slot CB ennyi pénzért szvsz kurvára túl van fizetve,akármennyire is jól jatszik slotbanA poszt fontosságát látjuk különbözően. Szerintem mára a slot CB legalább annyira fontos, mint pár éve egy 2 down futás elleni LB.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Én csak azt mondtam,hogy egy csak egydimenziós ( szélen nem megy el szódával,csak az nem szopatta ott hülyére,aki nem járt arra) slot CB ennyi pénzért szvsz kurvára túl van fizetve,akármennyire is jól jatszik slotban(Azért az sokat elárul ha vkit egy negyed után lecserélnek a szélen egy Colera...)
több mint 12 éve
De csak egy kicsit!😊 Amennyire kolok1972 elfelejtkezett a slot teljesítményéről. Btw a három tényezőből szerintem ez a legkevésbé fontos.Kicsit szépítettél.zinedine5Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantáltal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...kolok1972Vagy: slotban (ez kezdő poszt a Pats-ben!) elit és szélen szódával elmegy CB, aki hibátlanul ismeri a Pats rendszerét. (Érdekes volt az eheti Sound FX. Vajon hány olyan play-ről nem tudunk, ahol BB/edző hibázott és nem a játékos?)
tomi-tomi
Bár ő lenne a legjobban túlfizetett játékosunk!
több mint 12 éve
Kicsit szépítettél.Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantáltal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...kolok1972Vagy: slotban (ez kezdő poszt a Pats-ben!) elit és szélen szódával elmegy CB, aki hibátlanul ismeri a Pats rendszerét. (Érdekes volt az eheti Sound FX. Vajon hány olyan play-ről nem tudunk, ahol BB/edző hibázott és nem a játékos?)
tomi-tomi
több mint 12 éve
Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantáltal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...kolok1972Vagy: slotban (ez kezdő poszt a Pats-ben!) elit és szélen szódával elmegy CB, aki hibátlanul ismeri a Pats rendszerét. (Érdekes volt az eheti Sound FX. Vajon hány olyan play-ről nem tudunk, ahol BB/edző hibázott és nem a játékos?)
Pont ezért hangzik ilyen szépen. Egy hátsó körös stabil kezdő #2 CB poszton, újonc szerződéssel Pro Bowler-AllPro Safety. Ez a dolga a FO-nak és az edzői stábnak. Majd amikor ennek a csapatrésznek az ára megnő, akkor kell máshol olcsó, de magas teljesítmény. Ezt a dinamikát kell jól menedzselni folyamatosan. Azzal meg nem nagyon érdemes foglalkozni a mai állapot értékelésénél, hogy mennyire nőhetnek meg ezek a szerződések két év múlva. Semmilyen kötelezettség nincs még velük kapcsolatban. Persze, szeretnénk, ha maradna DMC, sejtjük, hogy (sokkal) nagyobb pénzt fog kérni, de ez most még nem tényező. Arról nem is beszélve, hogy ez sokkal kellemesebb gond, mint egy beégett 1. körös elengedése.
A Pats csapatépítési, fejlesztési szempontból nagyon jó helyzetben van, szinte az összes impact, playmaker játékosa (QB-tól tekintsünk el) nagyon olcsó szerződésű - Jones, Ninko, (Hightower, Spikes), DMC, Talib, Gronk, Ridley, Vereen, Solder, Dobson. Másik oldalról kell is ez, hiszen a négy legnagyobb cap hittel rendelkező játékosból kettő IR-en, egy meg bénázik (Mankins, btw nála elkezdték pedzegetni, hogy (ismét eltitkolt) sérülése lehet). Ha nem lenne ez a fiatal/olcsó gerinc, akkor már rég kukában landolt volna ez a szezon.
több mint 12 éve
Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantálttal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...
több mint 12 éve
Súlyos sérülés ez tény, de vannak példák, hogy vissza lehet térni bőven, ennél súlyosabb sérülésből is az NFL-ben és talán még jobb formában, mint a sérülést megelőzően.Nem volt abban semmi lesajnálás. Tényszerű volt. Annyi a súlya, kb. itt tart a műtétje után. Jövő szeptemberben pedig adott esetben annak az Achillesnek bő négy mázsa bivalyerős izmozását kell megtartania. A falemberek - következményeit tekintve - egyik lehető legsúlyosabb sérülése érte.Wilfork paycut-járól nem szabad erről a topikban írni, mert az tiszteletlenség.😊 Magunk között: szerintem rá fog próbálni a FO erősen.Miért ne lehetne írni, nyugodtan, ha nekem céloztad, max nem reagálok rá 😛.
Ha Mankins így folytatja, akkor az ő ügynöke is felkötheti a gatyát.
Nagy cápaság nem lesz ekkor sem, kell a pénz DMC-re, Solder-re és talán Talib-ra, nagyon esetleg Spikes-ra.tomi-tomi
Csak ez a lesajnáló lábra állásos beszólás nem tetszett, annál többet tett le az asztalra Baby Vince, a fizetéscsökkentés logikus lépés lehet.
Spikesra nem kell költeni, Solderre, DMC-re mindenképp, Tálib meg ha egészséges tud maradni csak akkor, bár FA-ről lehetne hozni CB-t, idén is lehetett volna, ahelyett, hogy pl. Arrington-t túlfizettük.Bruschi85
Szerintem örüljünk, hogy végre beletaláltunk néhány CB-be annyi bénázás után; Talib maradjon csak lehetőség szerint. Arrington ugyanez a kategória, egyáltalán nincs túlfizetve. A Sec kezdő ötöse (Talib-Dennard-Arrington-DMC-Gregory) 11,5 millióért TOP3 Def. QB rating-ben. Ár-érték arányban kimagasló.tomi-tomi
Nyilván kiváltó oka, hogy jelentősen túlterheltük, sokszor feleslegesen, nulla rotációval. Baby Vince kérdésben nagyon nem értünk egyet, de majd visszatérünk akkor ha, korábbi formáját hozza, posztja elitjeként. .
Tálibnál írtam, hogy persze ha egészséges maradjon.
Arrington széleken használhatatlan slotban opció, bőven túl van fizetve Zinedine számokkal is példázta. Dennard rendben még, kérdés meddig, Ryan is, Gregory sérült, Harmon bizonyíthat most hetekig, DMC Pro Bowl szinten nyomja.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Mondjuk, ha egy Arrington–Ryan, Gregory–Harmon cserét meg tudnánk még ejteni, még durvább lenne 😊Nem volt abban semmi lesajnálás. Tényszerű volt. Annyi a súlya, kb. itt tart a műtétje után. Jövő szeptemberben pedig adott esetben annak az Achillesnek bő négy mázsa bivalyerős izmozását kell megtartania. A falemberek - következményeit tekintve - egyik lehető legsúlyosabb sérülése érte.Wilfork paycut-járól nem szabad erről a topikban írni, mert az tiszteletlenség.😊 Magunk között: szerintem rá fog próbálni a FO erősen.Miért ne lehetne írni, nyugodtan, ha nekem céloztad, max nem reagálok rá 😛.
Nagy cápaság nem lesz ekkor sem, kell a pénz DMC-re, Solder-re és talán Talib-ra, nagyon esetleg Spikes-ra.tomi-tomi
Csak ez a lesajnáló lábra állásos beszólás nem tetszett, annál többet tett le az asztalra Baby Vince, a fizetéscsökkentés logikus lépés lehet.
Spikesra nem kell költeni, Solderre, DMC-re mindenképp, Tálib meg ha egészséges tud maradni csak akkor, bár FA-ről lehetne hozni CB-t, idén is lehetett volna, ahelyett, hogy pl. Arrington-t túlfizettük.Bruschi85
Szerintem örüljünk, hogy végre beletaláltunk néhány CB-be annyi bénázás után; Talib maradjon csak lehetőség szerint. Arrington ugyanez a kategória, egyáltalán nincs túlfizetve. A Sec kezdő ötöse (Talib-Dennard-Arrington-DMC-Gregory) 11,5 millióért TOP3 Def. QB rating-ben. Ár-érték arányban kimagasló.tomi-tomi

több mint 12 éve
Nem volt abban semmi lesajnálás. Tényszerű volt. Annyi a súlya, kb. itt tart a műtétje után. Jövő szeptemberben pedig adott esetben annak az Achillesnek bő négy mázsa bivalyerős izmozását kell megtartania. A falemberek - következményeit tekintve - egyik lehető legsúlyosabb sérülése érte.Wilfork paycut-járól nem szabad erről a topikban írni, mert az tiszteletlenség.😊 Magunk között: szerintem rá fog próbálni a FO erősen.Miért ne lehetne írni, nyugodtan, ha nekem céloztad, max nem reagálok rá 😛.
Szerintem örüljünk, hogy végre beletaláltunk néhány CB-be annyi bénázás után; Talib maradjon csak lehetőség szerint. Arrington ugyanez a kategória, egyáltalán nincs túlfizetve. A Sec kezdő ötöse (Talib-Dennard-Arrington-DMC-Gregory) 11,5 millióért TOP3 Def. QB rating-ben. Ár-érték arányban kimagasló.
több mint 12 éve
Ha Talib egészséges marad, akkor nem kérdés, meg kell tartani. Amit a szezonban eddig leművelt, olyat nem fogunk FA-n találniWilfork paycut-járól nem szabad erről a topikban írni, mert az tiszteletlenség.😊 Magunk között: szerintem rá fog próbálni a FO erősen.Miért ne lehetne írni, nyugodtan, ha nekem céloztad, max nem reagálok rá 😛.

több mint 12 éve
Wilfork paycut-járól nem szabad erről a topikban írni, mert az tiszteletlenség.😊 Magunk között: szerintem rá fog próbálni a FO erősen.Miért ne lehetne írni, nyugodtan, ha nekem céloztad, max nem reagálok rá 😛.
Spikesra nem kell költeni, Solderre, DMC-re mindenképp, Tálib meg ha egészséges tud maradni csak akkor, bár FA-ről lehetne hozni CB-t, idén is lehetett volna, ahelyett, hogy pl. Arrington-t túlfizettük.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000277745/Sound-FX-Bill-Belichick1:50 - "That's my fault, I fucked it up" 😀😀😀
több mint 12 éve
Hernandez 7.5 millája? beleszámít jövőre nem?Mondjuk Gronk kettőegész valahány millióját nem értem. Ha jól emlékszem valami átlag 8 millás contracot kapott, nem? Milyen bődületes backload van már akkor abban?peterk2005Nem sok. Salary cap adatokért, táblázatokért az Over the Cap oldal látogatása javasolt, mert könnyű ugrálni rajta, akár csapaton belül, akár NFL szintű összehasonlítás miatt. Gronkowski 2014-től kezdve 5.4, 8.7, 6.7, 7.0, 11 és 12 millió (a teljes cap figure). Az utolsó két év 8 ill. 9 milliós alapbérét valószínűleg sosem fogja látni. Nagyon csapatbarát hosszabbítást sikerült vele összehozni: részletek.
Az elkölthető pénz soknak tűnhet, de Devin McCourty új szerződése nem lesz olcsó mulatság és remélhetőleg a csapat nem várja meg vele a 2014-es idény végét. Ott van a Talib kérdés is. Ha nincs is nagyon kényelmes helyzetben a Pats, de azért vállalható a cap helyzet, Csak a kis ördög mindig ott van, vajon kire lett volna pénz és mit jelentett volna ez a csapatsiker szempontjából, ha nem fizeti túl jelentősen az FO Mankinst és Wilforkot.DoM
több mint 12 éve
Gronk-nak alapvetően ez még az újonc szerződésének utolsó éve; erre az évre alig kapott a kiterjesztett pénzből. Egyébként is egy nagyon jó szerződés, nagyon alacsony garantált tartalommal. 2018-2019-re ugrik fel 9-10 millióra, de akkor meg már nincs benne egy cent garantált sem. Ha akkor is egy állat lesz, még olcsó is lesz, ha meg nagyon nem, akkor gond nélkül lehet búcsúzni.Már a múlt héten is edzett, bye után jogosult is lesz roster-re kerülni; minden valószínűség szerint igen. De ha fantasy miatt kérdezted, akkor nincs válasz, ne tessék itt offolni! 😉 😊tomi-tomiIlyen eszembe se jutna. 😀 😀
Más. Más okból (Steelers topic) ránéztem erre az oldalra, és ha már itt jártam megnéztem, hogy álltok ti pénzügyileg, és amondó vagyok, hogy ha Mankins és Wilfork contractjával tudtok jövőre mit kezdeni (értsd, valahogy eljuttatni a kukáig), akkor marha jó helyzetben lesztek, bőven cápaként mehettek majd akár az FA piacra is! (Mondjuk Gronk kettőegész valahány millióját nem értem. Ha jól emlékszem valami átlag 8 millás contracot kapott, nem? Milyen bődületes backload van már akkor abban?)peterk2005
Wilfork paycut-járól nem szabad erről a topikban írni, mert az tiszteletlenség.😊 Magunk között: szerintem rá fog próbálni a FO erősen.
Nagy cápaság nem lesz ekkor sem, kell a pénz DMC-re, Solder-re és talán Talib-ra, nagyon esetleg Spikes-ra.
több mint 12 éve
Mondjuk Gronk kettőegész valahány millióját nem értem. Ha jól emlékszem valami átlag 8 millás contracot kapott, nem? Milyen bődületes backload van már akkor abban?peterk2005Nem sok. Salary cap adatokért, táblázatokért az Over the Cap oldal látogatása javasolt, mert könnyű ugrálni rajta, akár csapaton belül, akár NFL szintű összehasonlítás miatt. Gronkowski 2014-től kezdve 5.4, 8.7, 6.7, 7.0, 11 és 12 millió (a teljes cap figure). Az utolsó két év 8 ill. 9 milliós alapbérét valószínűleg sosem fogja látni. Nagyon csapatbarát hosszabbítást sikerült vele összehozni: részletek.
Az elkölthető pénz soknak tűnhet, de Devin McCourty új szerződése nem lesz olcsó mulatság és remélhetőleg a csapat nem várja meg vele a 2014-es idény végét. Ott van a Talib kérdés is. Ha nincs is nagyon kényelmes helyzetben a Pats, de azért vállalható a cap helyzet, Csak a kis ördög mindig ott van, vajon kire lett volna pénz és mit jelentett volna ez a csapatsiker szempontjából, ha nem fizeti túl jelentősen az FO Mankinst és Wilforkot.
több mint 12 éve
Már a múlt héten is edzett, bye után jogosult is lesz roster-re kerülni; minden valószínűség szerint igen. De ha fantasy miatt kérdezted, akkor nincs válasz, ne tessék itt offolni! 😉 😊tomi-tomiIlyen eszembe se jutna. 😀 😀
Más. Más okból (Steelers topic) ránéztem erre az oldalra, és ha már itt jártam megnéztem, hogy álltok ti pénzügyileg, és amondó vagyok, hogy ha Mankins és Wilfork contractjával tudtok jövőre mit kezdeni (értsd, valahogy eljuttatni a kukáig), akkor marha jó helyzetben lesztek, bőven cápaként mehettek majd akár az FA piacra is! (Mondjuk Gronk kettőegész valahány millióját nem értem. Ha jól emlékszem valami átlag 8 millás contracot kapott, nem? Milyen bődületes backload van már akkor abban?)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az O fal szerintem most jobb volt, mint a Jets ellen, plusz TB nem a mozgékonyságáról híres. Ha meglát egyméteres közelében egy védőt, gömbölyödik is össze😊 De nézzük a pozitívumot is: volt nem egyszer, hogy el tudott nézni jobbra majd 2 mp múlva meg balra, plusz passz is belefért. De én is elismerem, hogy a tavaly nagyobb védelmet kapott TB.NB2Nem mondasz nagyot, azért a Jets DL konkrétan a liga egyik legjobbja, ha nem a legjobbja. A Steelers meg hát nem ugyanaz, mint pár éve volt.

több mint 12 éve
Az O fal szerintem most jobb volt, mint a Jets ellen, plusz TB nem a mozgékonyságáról híres. Ha meglát egyméteres közelében egy védőt, gömbölyödik is össze😊 De nézzük a pozitívumot is: volt nem egyszer, hogy el tudott nézni jobbra majd 2 mp múlva meg balra, plusz passz is belefért. De én is elismerem, hogy a tavaly nagyobb védelmet kapott TB.
több mint 12 éve
Már a múlt héten is edzett, bye után jogosult is lesz roster-re kerülni; minden valószínűség szerint igen.De ha fantasy miatt kérdezted, akkor nincs válasz, ne tessék itt offolni! 😉 😊
több mint 12 éve
Veeren lesz már a bye után ugye?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ki a kerékkötő? Mert az biztos, hogy egymásra nagy hatással van a játékuk...Fogalmam sincs. Remélem, Dante tudja.😊
Wendell?
Mankins?
Talán még Connolly a legkevésbé ergya hármuk közül.
Cannon viszont nagyon jól játszott a Vasas ellen!Sinisa
Cannon nagyon tetszett! Nem szarta össze magát Woodley-tól, nagyjából lenullázta. A tackle húzása egyik futásnál hatalmas volt. Blount-ot szinte ő tette be a TD-nél. Igazolja egyelőre Dante idény eleji róla szóló dicshimnuszát.
Btw Blount-ot nagyon kedvelheti a csapat, ekkora örömöt ritkán látni egy futott TD-nél, főleg egy eldőlt meccsen.
több mint 12 éve
Ki a kerékkötő? Mert az biztos, hogy egymásra nagy hatással van a játékuk...Egyszerűen a középső hármas totál homály pass protection-ben most már öt meccs óta.tomi-tomiMankins értékelése a PFF-en:Miközben meg a futásoknál elit szinten toljaWyatt
"A troubling trend is developing at left guard for the Patriots. Logan Mankins has earned three significant negative grades as a pass blocker in his last four games – a stretch unlike we’ve seen from him in the five-plus years we’ve been grading his play. His Pass Blocking Efficiency rating is dropping (now 95.5, 36th among guards) and, when combined with center Ryan Wendell’s known weakness in that aspect, is working to widen the danger area for potential problems, not something Brady will like to see given his history with pressure up the middle. With 13 total pressures allowed in the three games (sandwiched around a clean sheet against the Jets) compared to the seven pressures he gave up in the season’s first five weeks, there’s hope that is an extended blip. The Patriots will hope that’s the case and not a downturn of longer hold."Gogo
Wendell?
Mankins?
Talán még Connolly a legkevésbé ergya hármuk közül.
Cannon viszont nagyon jól játszott a Vasas ellen!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.