New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ha BB most nem jelentkezik be Ed Reed-ért, akkor soha 😉Spigo
Ha lábra tud állni egy tackle után két másodperc alatt, akkor biztos.😊tomi-tomi
Van egy bpár csapat aki claimelni fogja előttünk úgyis. Csak 400k-t kell fizetni neki idén
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha lábra tud állni egy tackle után két másodperc alatt, akkor biztos.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
???mascherano
kitette a texans
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hygavwocx1w3tzaq5dcd
Ed Reed released by Houston Texans after demotion
Ed Reed was released by the Houston Texans on Tuesday. The nine-time Pro Bowl safety was in his first season with the team after spending 11 years with the Baltimore Ravens.
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
???mascherano
Ed Reed reportedly released by Houston Texans
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
???

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ha BB most nem jelentkezik be Ed Reed-ért, akkor soha 😉
több mint 12 éve
Vagy akkor csak fussunk 😛Wyatt
Tegnap Ricsi a sporttv-n kifejtette, hogy olyat nem lehet, dobni is kell😊NB2
Ezt elmondta Alex-nek is?!😛
több mint 12 éve
Tegnap Ricsi a sporttv-n kifejtette, hogy olyat nem lehet, dobni is kell😊NB2
Kaepernick meg hallgatott rá.😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Tegnap Ricsi a sporttv-n kifejtette, hogy olyat nem lehet, dobni is kell😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én tök örülnék, ha a Mankins, Wendell, Connolly hármas csinálna már valami biztatót a passzjáték során is. Vagy akkor csak fussunk 😛

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
MegDermett-Holcomb páros is nevezi Kücslit valami elborzaszórasutianap
Tartok tőle, hogy hosszabb lesz a nevezési lista.😊tomi-tomi
Csak az elejit olvastam, .... a Wendolok anyja imádkozhat Mankindsofmagic-ér, underpressure
Fütyöljed csak Frédibácsinak gyósan 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
MegDermett-Holcomb páros is nevezi Kücslit valami elborzaszórasutianap
Tartok tőle, hogy hosszabb lesz a nevezési lista.😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
elnézve ezt a panthers D-line-t és a mi O falunkat..háát van ok némi-nemű aggódalomra😊 ha a 4 emberes pass-rush-uk megeszi a Hóemberrel megerősített falunkat akkor TB többet lesz a hátán , mint egy amszterdami szépség...gordon
Az egy teljesen más meccs lesz, meglepne ha Bradyt annyira tudnánk abajgatni, mint tettük az Kaepernickkel.
Belichick nagy varázsló, az NFL történetének egyik legjobb edzője, meglepne ha byeweekről érkezve nem találna ki vmi nagyon okosat.gabokocka
ebben bízom én is( a bye week utáni első meccseket nagy százalékban nyeri a pats DOM biztos tud statisztikát😊 ) de eddig 1 meccs volt amelyre sikerült egy kitűnő gameplan-t összekovácsolni , a Szentek elleni. A ligeleit DL-el rendelkező csapatok ellen rendre szenvedünk idén (bills, jets, bengals).gordon
gabo,
őszintén remélem, mert a tegnapi Panthers védelem számomra az idény védelmi teljesítményét tette le az asztalra.

gordon,
háromszor kaptunk ki, Broncos, Bills, Steelers, 10-3 a mérlege. Az érett BB-TB párost csak 2011-ben tudta kicsinálni Daddy LeBeau.tomi-tomi
MegDermett-Holcomb páros is nevezi Kücslit valami elborzaszóra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
elnézve ezt a panthers D-line-t és a mi O falunkat..háát van ok némi-nemű aggódalomra😊 ha a 4 emberes pass-rush-uk megeszi a Hóemberrel megerősített falunkat akkor TB többet lesz a hátán , mint egy amszterdami szépség...gordon
Az egy teljesen más meccs lesz, meglepne ha Bradyt annyira tudnánk abajgatni, mint tettük az Kaepernickkel.
Belichick nagy varázsló, az NFL történetének egyik legjobb edzője, meglepne ha byeweekről érkezve nem találna ki vmi nagyon okosat.gabokocka
ebben bízom én is( a bye week utáni első meccseket nagy százalékban nyeri a pats DOM biztos tud statisztikát😊 ) de eddig 1 meccs volt amelyre sikerült egy kitűnő gameplan-t összekovácsolni , a Szentek elleni. A ligeleit DL-el rendelkező csapatok ellen rendre szenvedünk idén (bills, jets, bengals).gordon
gabo,
őszintén remélem, mert a tegnapi Panthers védelem számomra az idény védelmi teljesítményét tette le az asztalra.

gordon,
háromszor kaptunk ki, Broncos, Bills, Steelers, 10-3 a mérlege. Az érett BB-TB párost csak 2011-ben tudta kicsinálni Daddy LeBeau.

több mint 12 éve
Na, most már csak azt áruljátok el, hogy hol volt szó nálam Gronk-ról? 😊 Vagy csak úgy általában vagytok kibukva a TE posztot félreértő fotel szurkolóra, és éppen én adtam apropót? Hálás szerep. 😊
peterk2005
Nekem Wyatt válasza (Csak nehogy egy Szent megtudja...) adta az apropót.

DoM irásához hozzátartozik az is, hogy azért nem könnyű úgy jól draftolni, hogy tizenpár éve átlagban 20+ körül kell kezdeni a húzást.peterk2005
A Pats átlaga azért úgy jön össze, hogy egyrészt BB-től nem áll távol a letrade,tomi-tomi
Azt néztem, hogy hol végzett a csapat, milyen első pickje lehetett volna, magát a draftot nem elemeztem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy 1 évtizednyi elit csapat lét milyen hatással van a draft lehetőségekre. Így jöttek ki a lenti számok, a drafton való ügyeskedés utána jön, de ugye azért nem mindegy, hogy minden kör 5. pickjével vagy 25. pickjével kell gazdálkozni, akár letrade, akár pick a vége.

(Mindezt csak azért írtam, hogy az elmúlt évek "átlagos", "nem jó", "rossz", "pocsék" - ki-ki hogyan jellemzi - draftjaiban azért a lehetőségek is erősen szerepet játszottak.)peterk2005
Teljesen egyetértek.
A különbség még mindig ott van, hogy a Colts általában draftolt ott, ahol a cetlije volt, míg a Pats-nél elég sokszor előfordult viszonylag előkelő pick. (Solder, Mayo, Maroney, Wilfork, Ty Warren, Daniel Graham mind hamarabb jöttek a "jártnál".)
Szóval, a Colts átlagában nagyon kicsi a kilengés, a Pats-ében meg kifejezetten nagy.

több mint 12 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Mallett kezd... 😀😀😀

több mint 12 éve
ebben bízom én is( a bye week utáni első meccseket nagy százalékban nyeri a pats DOM biztos tud statisztikát😊 ) de eddig 1 meccs volt amelyre sikerült egy kitűnő gameplan-t összekovácsolni , a Szentek elleni. A ligeleit DL-el rendelkező csapatok ellen rendre szenvedünk idén (bills, jets, bengals).
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
Belichick nagy varázsló, az NFL történetének egyik legjobb edzője, meglepne ha byeweekről érkezve nem találna ki vmi nagyon okosat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
DoM irásához hozzátartozik az is, hogy azért nem könnyű úgy jól draftolni, hogy tizenpár éve átlagban 20+ körül kell kezdeni a húzást.peterk2005
A Pats átlaga azért úgy jön össze, hogy egyrészt BB-től nem áll távol a letrade,tomi-tomi
Azt néztem, hogy hol végzett a csapat, milyen első pickje lehetett volna, magát a draftot nem elemeztem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy 1 évtizednyi elit csapat lét milyen hatással van a draft lehetőségekre. Így jöttek ki a lenti számok, a drafton való ügyeskedés utána jön, de ugye azért nem mindegy, hogy minden kör 5. pickjével vagy 25. pickjével kell gazdálkozni, akár letrade, akár pick a vége.

(Mindezt csak azért írtam, hogy az elmúlt évek "átlagos", "nem jó", "rossz", "pocsék" - ki-ki hogyan jellemzi - draftjaiban azért a lehetőségek is erősen szerepet játszottak.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fleener sosem tetszett, és eddig semmi olyat nem mutatott az NFL-ben, ami arra mutatna, hogy veszélyes fegyver lehet a passzjátékban. Sosem ért annyit, ahol választották és csak azért nem kell jobban elragadtatnia magát az embernek, mert jött Allen, aki valóban azt a szintet képviselheti a tight endek között, amit Witten, Gronk, Heath Miller tud és mindig megkülönbözteti őket az olyan egysíkú, tight endnek csúfolt óriáselkapóktól, ahova Fleener is tartozni szeretne és akiktől elalél az átlag fotelszurkoló, mert azt hiszi, hogy csakis attól lesz jó egy tight end, hogy mennyi yardot kap el.DoM
Pedig jó lenne egyszer végre különbséget tenni a két poszt között. BB elég egyértelmű volt a Saints meccs utáni egyik nyilatkozatában, Graham WR pozíciókba áll fel (a Pats ellen egyszer(!) volt klasszikus TE helyen), ezért úgy is kezeli. Valószínűleg azért is bosszant a dolog, mert Gronk elit blokkolási képessége teljesen elsikkad, csak azért, mert elkapásban is hozza az óriás WR-ek számait. Graham(-típus) sokkal-sokkal közelebb áll Megatronhoz, mint Witten-hez, Gronk-hoz, Miller-hez.tomi-tomi
Na, most már csak azt áruljátok el, hogy hol volt szó nálam Gronk-ról? 😊 Vagy csak úgy általában vagytok kibukva a TE posztot félreértő fotel szurkolóra, és éppen én adtam apropót? Hálás szerep. 😊

Flenerről szólva, én is eleve Graham típusúnak neveztem. Nem jó blokkoló, de ahogy Gronk mellett kiválóan elkaristolt (és csapat szinten baromi hasznos volt) egy Hernandez, úgy nagyon tudnék örülni, ha Allen mellett - aki valóban "klasszikus" TE tehetség - nekünk is lenne egy elkapó TE-nk Fleener személyében. Nem az a bajunk vele, hogy Graham típusú, hanem az, hogy egyelőre messze van tőle. 😕 De az utóbbi meccseken kezdi kicsit összeszedni magát, úgyhogy még nem reménytelen. (Colts téma lezárva.)peterk2005
Csak te adtad, nem neked lett konkrétan írva (illetve félig mégis, mert Fleener miatt jött szóba, ami végülis a te „hibád” volt 😀)
Nincs azzal gond, ha valaki „Graham-típusú”, nagyon hasznosak tudnak lenni ezek a játékosok! Csak a legjobb TE kitételnél ne jöjjön már elő a nevük, elkapónak pl tök jó. Valszeg lesz vagy 18-20 TD-je, és akkor lehet örülni, hogy övé a posztrekord, mert TE-ként sorolták be. Elkapóként 23-mal Moss a legjobb, ha ezt megdönti, akkor fog nálam rekordot dönteni. TE-ként Gronko 17(+1) TD-je a legjobb, de mégis arra fognak hivatkozni majd, ha összejön neki, hogy a legeredményesebb TE lesz (pláne legjobb 😀)

több mint 12 éve
elnézve ezt a panthers D-line-t és a mi O falunkat..háát van ok némi-nemű aggódalomra😊 ha a 4 emberes pass-rush-uk megeszi a Hóemberrel megerősített falunkat akkor TB többet lesz a hátán , mint egy amszterdami szépség...
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fleener sosem tetszett, és eddig semmi olyat nem mutatott az NFL-ben, ami arra mutatna, hogy veszélyes fegyver lehet a passzjátékban. Sosem ért annyit, ahol választották és csak azért nem kell jobban elragadtatnia magát az embernek, mert jött Allen, aki valóban azt a szintet képviselheti a tight endek között, amit Witten, Gronk, Heath Miller tud és mindig megkülönbözteti őket az olyan egysíkú, tight endnek csúfolt óriáselkapóktól, ahova Fleener is tartozni szeretne és akiktől elalél az átlag fotelszurkoló, mert azt hiszi, hogy csakis attól lesz jó egy tight end, hogy mennyi yardot kap el.DoM
Pedig jó lenne egyszer végre különbséget tenni a két poszt között. BB elég egyértelmű volt a Saints meccs utáni egyik nyilatkozatában, Graham WR pozíciókba áll fel (a Pats ellen egyszer(!) volt klasszikus TE helyen), ezért úgy is kezeli. Valószínűleg azért is bosszant a dolog, mert Gronk elit blokkolási képessége teljesen elsikkad, csak azért, mert elkapásban is hozza az óriás WR-ek számait. Graham(-típus) sokkal-sokkal közelebb áll Megatronhoz, mint Witten-hez, Gronk-hoz, Miller-hez.tomi-tomi

Flenerről szólva, én is eleve Graham típusúnak neveztem. Nem jó blokkoló, de ahogy Gronk mellett kiválóan elkaristolt (és csapat szinten baromi hasznos volt) egy Hernandez, úgy nagyon tudnék örülni, ha Allen mellett - aki valóban "klasszikus" TE tehetség - nekünk is lenne egy elkapó TE-nk Fleener személyében. Nem az a bajunk vele, hogy Graham típusú, hanem az, hogy egyelőre messze van tőle. 😕 De az utóbbi meccseken kezdi kicsit összeszedni magát, úgyhogy még nem reménytelen. (Colts téma lezárva.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hát ez a jövő hét valóban nem lesz egyszerű. Kaepernick 3x mobilisabb mint TB és 6x minimum sackelték. Rengetegszer siettetni fogják TB-t. NB2
Mert olyan hű de sok köze van egy QB mobilitásának a pocket presence-hez.
több mint 12 éve
húztunk máshová is bust-ot (Maroney például)tomi-tomi
Maroney miért lenne bust?
Mert nem lett Peterson vagy Tomlinson?
Első körös futó persze sülhetne jobban, de számos példa van, hogy még ez a 4-5 hasznos év sincs benne, egy közepes szinten pedig addig a pár évig amíg nálunk volt jól eljátszott.
Nem érzem bust-nak.Sobri Jóska
4-5 hasznos év? 4-5 hasznos mérkőzés. Igaz, benne volt a 2007-es csapat 2 PO meccse, ha ő nem teszi oda magát, akkor már a Chargers elseggel minket. De ez egy 1. köröstől nagyon kevés. (Autót beltérben nagyon szépen átrepült.)

Ez itt OFF lesz Pats szempontból, de ha már volt névsorolvasás, akkor két megjegyzést fűzök hozzá. Ballard tudja azt, amit Richardson. Ha ő nincs IR-en soha nem kerül sor arra a trade-re, ami már alapból mögé tesz egy kérdőjelet a lépéshez. Fleener sosem tetszett, és eddig semmi olyat nem mutatott az NFL-ben, ami arra mutatna, hogy veszélyes fegyver lehet a passzjátékban. Sosem ért annyit, ahol választották és csak azért nem kell jobban elragadtatnia magát az embernek, mert jött Allen, aki valóban azt a szintet képviselheti a tight endek között, amit Witten, Gronk, Heath Miller tud és mindig megkülönbözteti őket az olyan egysíkú, tight endnek csúfolt óriáselkapóktól, ahova Fleener is tartozni szeretne és akiktől elalél az átlag fotelszurkoló, mert azt hiszi, hogy csakis attól lesz jó egy tight end, hogy mennyi yardot kap el.
ONDoM
Óóó, csak meg ne lássa ezt egy Szent véletlenül 😊)Wyatt
Pedig jó lenne egyszer végre különbséget tenni a két poszt között. BB elég egyértelmű volt a Saints meccs utáni egyik nyilatkozatában, Graham WR pozíciókba áll fel (a Pats ellen egyszer(!) volt klasszikus TE helyen), ezért úgy is kezeli. Valószínűleg azért is bosszant a dolog, mert Gronk elit blokkolási képessége teljesen elsikkad, csak azért, mert elkapásban is hozza az óriás WR-ek számait. Graham(-típus) sokkal-sokkal közelebb áll Megatronhoz, mint Witten-hez, Gronk-hoz, Miller-hez.

DoM irásához hozzátartozik az is, hogy azért nem könnyű úgy jól draftolni, hogy tizenpár éve átlagban 20+ körül kell kezdeni a húzást. Annak idején - még Polian s*ggét védve, ma már szégyellem megemlíteni is 😀 - összeállítottam, hogy az Indy Manning idejében átlagosan hol húzott, és más csapatok közben hol húztak. A pontos számokra nem emlékszem, de kb. úgy nézett ki a lista, hogy első helyen volt a Colts, átlagosan 25. körüli húzással, utána a Pats pár hellyel jobb pozícióban (22 körül talán?), és utánuk a vízözön, a következő csapatnak már sokkal kisebb volt az átlaga. A Pats azóta is halad a 20+-as úton.peterk2005
A Pats átlaga azért úgy jön össze, hogy egyrészt BB-től nem áll távol a letrade, másrészt (ennek is köszönhetően) összekapar TOP 15-ös cetliket is. Az a bizonyos TOP100-ban 20 választás nagyon magas szám, a Pats egyértelműen ezzel a stratégiával próbálja minimalizálni a mellényúlásból eredő károkat. (Ne feledjük, hogy ebben az időszakban egy 1. körösért nagyon sokat kellett kifizetni látatlanban.)
Solder (Big Sey cetli), Chandler Jones és Hightower lesz ennek a stratégiának a fokmérője - szinte az összes plusz picket rájuk költötték. (Meg személyes kedvencemre (Ras-I.))

DoM
Nagyon tetszik, amit a (Pats) draftról írtál!

több mint 12 éve
Sőt, kettő is