New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem örülök, nagyon nem, meglehetett volna, meg kellett volna legyen. Kétszer volt lehetőség korán megállítani őket, egyszer sem sikerült. A yardok ennyit számítanak... 😊

több mint 12 éve
Dühítő vereség, mert ez a Panthers semmivel nem volt jobb, sőt, naggyá lettek téve az első félidőben. Ridley fumble redzoneban, Solder nem blokkolja Hardyt, Mankins personal foul redzoneban.
több mint 12 éve
Nem egy élethalál meccs, a legfontosabb, hogy végre egyszer ne sérüljön meg senki. A fél sec így sem lép pályára. Talib-tól függően az év eleji kezdő 4-2-5-ös felállásnak az 55%-a sérült...Go Pats!
több mint 12 éve
De BB kiállt a jelenlegi secondary mellett, jogosan, hiszen DMC Pro Bowl szinten karistol hétről hétre és Harmon feljődése is fontos szempont, szóval bár sajnálom Reed-et a korábban leírtak miatt, de előre tekintek és részemről lezárom, ezt a kérdéstBruschi85Ez a lényeg, jó MNF-et, aztán már csak kapjatok ki tőlünk 😉

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Itt nem az kérdés, hogy jó volt-e egy jelenleg sérültekkel teli Texans D#-ben, ahol kissé kikezdték, hanem, hogy hasznunkra válna-e, ugye az ismert BB-Reed kapcsolat, erősítésként, pláne, hogy a kezdő S Gregory nem edzett a héten, ahogy írtam is a "puszta jelenlétével" a maradék 7 meccsen és a PO-ban. Mert ugye tudjuk, hogy vezérnek születni kell, képességeit, tudását, nem lehet megkérdőjelezni, ráadásul meg is kerestük, ezért is bosszant, az a kissé kamu indoklás a cikkben, hogy új séma.. Mondjuk a motivációs pluszt, esetleges PO-t, akár a Jetsben is visszaszerezheti.De BB kiállt a jelenlegi secondary mellett, jogosan, hiszen DMC Pro Bowl szinten karistol hétről hétre és Harmon feljődése is fontos szempont, szóval bár sajnálom Reed-et a korábban leírtak miatt, de előre tekintek és részemről lezárom, ezt a kérdést, mert fontos meccs MNF jön a Frisco ellen brillírozó Panthers ellen.
Szóval köszi Collapo a kimerítő választ, külön pontokba szedve.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Olvastam Collapo véleményét, nem is értek vele egyet, de hát ezért van ez a fórum.Én se mondhatnám szebben 😊
Bruschi85
Vele ellentétben nekem egyik kedvenc safetym jelenleg, Bruschi85Én is bírom, de mint Raven sose volt a kedvencem, a franchise sokat köszönhet neki, de ettől még mást bírok 😛 Viszont az már érdeklene, hogy miért jó Ő szerinted jelenleg? A meccseket nézve a Tekiknél nem alkotott korszakost...
a vezér szerep és ahogy írtad foci IQ a PO-ban "megfizethetetlen".Csakhogy ahhoz pályára is kellene lépni... és leírták már, hogy az még csak az egyik fele, hogy pályán vagyok és tudom mit kell tenni, de odaérek-e, illetve meg tudom-e úgy csinálni a szerelést, hogy nem "halok bele". Ő folyamatosan sérült, ezért nem megoldás (már)... 😒
Bruschi85
Persze, hogy nem kellett a Ravensnek, hiszen, nem éppen kedvesen váltak el, de ez már korábbi hír, hogy nem fogják waiverről felvenni.Bruschi85Ha tudna annyit amennyi nekünk kell, visszavennénk... de már nem tud... sajnos. 😓
Az, hogy mekkora ziccer volt, majd meglátjuk, mert Gregory egyelőre nem edz, Tálib próbál.Bruschi85Másik mérce, hogy a Röpcsiknél megtáltosodik-e és szerez-e 10 intet, meg akármi... 🏈
A név nem garancia arra az Ő korában, hogy instant upgrade is lesz a csapatnál... továbbá mennyi meccs van még? 6?! El kell költeni a jövőévi pénzből meccsenként 2-300e $-t? Szerintem nem, pedig megint mondom, bírom az öreget...
Szerintem jobban is el tudjátok költeni a pénzt jövőre egy fiatalra, vagy egy FA S/CB játékosra. Akkor meg miért ne tennétek azt?!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Lafleurksbzi
22
Sziasztok új vagyok és Pats drukker😊 Remélem 1utt sok sikerbe lesz részünk . Hajrá Hajrá
több mint 12 éve
Olvastam Collapo véleményét, nem is értek vele egyet, de hát ezért van ez a fórum. Vele ellentétben nekem egyik kedvenc safetym jelenleg, a vezér szerep és ahogy írtad foci IQ a PO-ban "megfizethetetlen".Érdekes ezt az "öreg" Reed-et pont a Jest fel tudta venni, Dawan Landry mellé. Mondjuk Ryan ismerte a Ravens-es időben, gondolom ez döntött.A Ravensnek sem kellett. Belichick minden egyes alkalmat megragadt korábban, hogy ódákat zengjen Reedről. Most tudomásunk szerint a füle botját sem mozdította. Nullához közelít az esélye, hogy valami nagy ziccert hagyott ki i a Pats.
Simán felvehettük volna vezér szerepre, DMC mellett bőven elfért volna, főleg, hogy BB "kedvence".Bruschi85
Lásd Collapo korábbi megjegyzését.DoM
Persze, hogy nem kellett a Ravensnek, hiszen, nem éppen kedvesen váltak el, de ez már korábbi hír, hogy nem fogják waiverről felvenni.
Az, hogy mekkora ziccer volt, majd meglátjuk, mert Gregory egyelőre nem edz, Tálib próbál.

több mint 12 éve
Érdekes ezt az "öreg" Reed-et pont a Jest fel tudta venni, Dawan Landry mellé. Mondjuk Ryan ismerte a Ravens-es időben, gondolom ez döntött.A Ravensnek sem kellett. Belichick minden egyes alkalmat megragadt korábban, hogy ódákat zengjen Reedről. Most tudomásunk szerint a füle botját sem mozdította. Nullához közelít az esélye, hogy valami nagy ziccert hagyott ki i a Pats.
Simán felvehettük volna vezér szerepre, DMC mellett bőven elfért volna, főleg, hogy BB "kedvence".Bruschi85
Lásd Collapo korábbi megjegyzését.
több mint 12 éve
Érdekes ezt az "öreg" Reed-et pont a Jest fel tudta venni, Dawan Landry mellé. Mondjuk Ryan ismerte a Ravens-es időben, gondolom ez döntött.Simán felvehettük volna vezér szerepre, DMC mellett bőven elfért volna, főleg, hogy BB "kedvence".

több mint 12 éve
Így van, a Reiss számolás a jó. 400 ezer a hátralévő fizetése, plusz meccsenként 60 ezer és még 800 ezret kellett volna fizetni a Texans helyett a claime-elő csapatnak.Csodálkozom, hogy senki nem csapott le rá. Tényleg szinte ingyen van. Viszont ha waiveren nem jelentkeztünk be érte, szerintem FA-ról se fogjuk elhozni.GRAFIEgyáltalán nem annyira olcsó! A topicban itt lehetett olvasni vmi 400K / idei évet, de Reiss következetesen sokkal nagyobb összeget ír:
Had a team claimed Reed on waivers, his price tag for the rest of 2013 essentially would have been $1,673,500.
Rule
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
A műtét előtt is lassult már Reed, azóta se lett gyorsabb, pontosan ahogy DoM írta, a térde is kivan és eleve jobban is járt volna, ha visszavonul... nagy név, de eljárt felette az idő... még megpróbálta, de nem jött össsze.. Ő már nem upgrade gyakorlatilag sehol... max mentornak lehetne vinni, de azért meg nem fizet senki... sajnálom, mert bírtam - bár nem Ő a kedvenc - de neki gyakorlatilag vége.

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Mondjuk egy 5 évvel ezelőtt egy Reed, A. Wilson s-duó bármely csapatnál igen masszív lett volna 😀Más kérdés, hogy mindkettő vén már mint az országút, utóbbi meg IR is

több mint 12 éve
Csodálkozom, hogy senki nem csapott le rá. Tényleg szinte ingyen van. Viszont ha waiveren nem jelentkeztünk be érte, szerintem FA-ról se fogjuk elhozni.GRAFIEgyáltalán nem annyira olcsó! A topicban itt lehetett olvasni vmi 400K / idei évet, de Reiss következetesen sokkal nagyobb összeget ír:
Had a team claimed Reed on waivers, his price tag for the rest of 2013 essentially would have been $1,673,500.
Ehhez azért nagyon nagy neednek kellett volna lennie FS poszton.
Most viszont már szabad a vásár.
több mint 12 éve
Csodálkozom, hogy senki nem csapott le rá. Tényleg szinte ingyen van. Viszont ha waiveren nem jelentkeztünk be érte, szerintem FA-ról se fogjuk elhozni.GRAFIMiután végre megszerezte az SB gyűrűt, nem hiszem, hogy annyira motivált lenne már a játékra. A Texansnál is beszólt az edzőknek. Térdproblémái vannak, plusz a tavaszi csípőműtétjét követően állítóleg nagyon megkopott (gyakorlatilag eltűnt) a sebessége, ami egy free safetynél nem hátrány, ha még van. Hiába magas a football IQ, ha fizikailag képtelen odaérni.
Patsnél pont az a szerep jutna neki, amit McCourty tölt be, hiszen Reed sem az a tipikus ütköző safety, bár itt a sebességét lehetne palástolni, de amennyi baja van, sokáig nem hiszem, hogy bírná. McCourty sem az a tipikus SS.
Minél több cap space megőrzése jó lenne jövőre. Veterán minimumért jöhetne 25-35 százaléknyi játékidőre, de nem lenne akkora haszna már egyetlen csapat számára sem, mint a neve sugall.
több mint 12 éve
Csodálkozom, hogy senki nem csapott le rá. Tényleg szinte ingyen van. Viszont ha waiveren nem jelentkeztünk be érte, szerintem FA-ról se fogjuk elhozni.
több mint 12 éve
Reed egyértelműen jöhetne hozzánk, simán megérné.Túlélte a waivert - ez mondjuk sok mindent elmond az idei teljesítményéről -, így sztem sokkal nagyobb esély van rá. Én már várom a bejelentést. 2 év 0 garantált + roster bonus + workout bonus + egyéb teljesítmény bonus-ok, amikkel viszont egy csomó pénzt tud szerezni, HA teljesít.
Még fél lábbal is képes eldönteni bármilyen meccset plusz ugye a jelenléte a secondaryben sem lenne utolsó mondjuk a PO-ban.
Harmon mondjuk nem mozgott rosszul, de Reed jelenlétével az eddigi nem rossz secondary még jobb is lehetne.Bruschi85
Én is örülnék neki, mert a D-line-t sújtó sérüléshullám miatt még nagyobb szükség van arra, h a secondary rendben legyen.
ha mind futással, mind passzal szét tudja szedni a D-t egy komoly rivális, - miközben az O folyamatosan megállítják -, akkor az max. egy wild car körös kieséshez lehet elég.
Ha a secondary olyan lesz, mint a szezon első 5-6 meccsén, akkor erőt lehet a front sevenre átcsoportosítani, ahol így szintén sikerülhet megfogni a futásokat, ami meccsben tarthatja a Pats-et.
Ekkor pedig már csak egy TB game winning drive kellhet a győzelemhez.
Ebbe a képbe beleillik egy fizikális S sztem, aki hibára készteti és elfumbleölteti a labdát egy kulcspillanatban vagy szerez egy INT-et 0:45-el a vége előtt.
több mint 12 éve
By the Bye Awards a Patriots.com-ról! www.patriots.com/media-center/photo-gallery/By-the-Bye-Awards/7280e439-c8ab-4497-890f-be1d24aed141#start
Nem nagyon tudok vitatkozni vele. Esetleg Talib mellett még Chandler Jones és McCourty aki nálam szóba jöhet!

több mint 12 éve
Reed egyértelműen jöhetne hozzánk, simán megérné.Még fél lábbal is képes eldönteni bármilyen meccset plusz ugye a jelenléte a secondaryben sem lenne utolsó mondjuk a PO-ban.
Harmon mondjuk nem mozgott rosszul, de Reed jelenlétével az eddigi nem rossz secondary még jobb is lehetne.

több mint 12 éve
Én nem sírnék, ha elhoznánk azért 😊Remek érzés, hogy Harmont látva a pályán nem fog el a szorongás. Csak maradjon is így 😊
De ha Harmonnal próbálkozunk sem fogok szomorkodni 😊Wyatt
több mint 12 éve
Én nem sírnék, ha elhoznánk azért 😊De ha Harmonnal próbálkozunk sem fogok szomorkodni 😊

több mint 12 éve
kritizálta a stábot..hmm.BB-nél nem tenné és 400ezret megér főleg úgy, hogy Gregory ujjtöréses..
több mint 12 éve
szerintem nincs rá szükségünk, inkább a fiatalokmascheranoszerintem is inkább Harmon. Elég rossz vélemények voltak Reed-ről a Texans topicban, meccsüket mondjuk nem láttam.
több mint 12 éve
szerintem nincs rá szükségünk, inkább a fiatalok
:: HIBÁS KÉP ::