New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Just win, baby!Mi vagyunk a legnagyobbak!
Mentalitás, erő, szív, hit, zsenik a pályán belül és kívül és a lehetőségek kihasználása, óriási győzelem, de annál sokkal több, hazai pályán!
Szép volt Fiúk!
Maximális Tisztelet!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
klassz! életemben először bealudtam a félidőben, még tavaly a 49ers ellen sem tettem meg. de jó erre kelni 😊
több mint 12 éve
Ez brutális volt! 😀
több mint 12 éve
Futással kell valamit kezdeni... de a winnél is többet ér, hogy egy maninget 150 yardon tartunk!
több mint 12 éve
KATARZISMást nem is tudok mondani most, csak annyit, hogy mindenki nézze meg!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
HIHETETLEN ez a csapat.
több mint 12 éve
A tavalyi 49ers elleni is hasonló volt, de ott legalább felálltunk a padlóról a végéreWyattHát ez gyönyörű volt srácok. Szóhoz sem jutok. Imádom ezt a csapatot

több mint 12 éve
A tavalyi 49ers elleni is hasonló volt, de ott legalább felálltunk a padlóról a végére

több mint 12 éve
Csináltunk 20 perc alatt 5 fumble-t, 2 mi szereztünk vissza😊Amúgy siralmas a meccs, ez a kezdés kb mint a Baltimore elleni PO-s meccs 2009v2008-ban. Szenvedés a köbön! De csak végignézem!😊
több mint 12 éve
Én bármit 😊Költői kérdés volt. Remélem megengeded, h kurva frusztrált legyek ezt a szerencsétlenkedést látva.SztyopaMi a bánatért nézem én ezt nem is értem. Vicc az egész.SztyopaMert nem csak akkor nézed a csapat meccsét, ha jól áll.Wyatt

több mint 12 éve
Sztyopa
315
Költői kérdés volt. Remélem megengeded, h kurva frusztrált legyek ezt a szerencsétlenkedést látva.Mi a bánatért nézem én ezt nem is értem. Vicc az egész.SztyopaMert nem csak akkor nézed a csapat meccsét, ha jól áll.Wyatt
Why so serious?
több mint 12 éve
Sanyinak igaza van! 😀
több mint 12 éve
Mi a bánatért nézem én ezt nem is értem. Vicc az egész.SztyopaMert nem csak akkor nézed a csapat meccsét, ha jól áll.

több mint 12 éve
Sztyopa
315
Mi a bánatért nézem én ezt nem is értem. Vicc az egész.
Why so serious?
több mint 12 éve
Ez eddig nem a mi meccsünk, Ridley kezd idegesíteni, egy fájintos támadást buktunk.
több mint 12 éve
Bármennyit is játszik ma, Dennard egy állat! 😉
több mint 12 éve
Seregszemlét tartottak a hű fegyverhordozók:Dr. Thomas Gill (csapatorvos), Jim Whalen (erőnléti edző), Josh Boyer (CB edző), Harold Nash (erőnléti edző helyettese) & Ernie Adams (Ernie) figyeli Talib és Dennard bemelegítését. Mike Reiss twitterÁllítólag szemre mindkettőjük mozgása rendben van.
Spikes játékát egyelőre nem zárták ki, még készítik elő a sisakját:
több mint 12 éve
Carolina a szívbajt hozta rám😊 Egy Miami W nem esett volna most jól. Ha még nyernénk is😊NB2Hát nem árt, ha mindenki zacsizik a csoportból persze, de ha nyert volna a Miami sem lettem volna kétségbe esve
És ez a 4 mp sem az, ami miatt bírózni kezdenék 😊

több mint 12 éve
Carolina a szívbajt hozta rám😊 Egy Miami W nem esett volna most jól. Ha még nyernénk is😊
több mint 12 éve
Mennyi minden függ a bíróktól. Főleg a labda letétele. Nem is tudják megállapítani az egyszer látott play alapján, hogy total pontosan hova kéne lerakni a lasztit. Érdekes, hogy ezt még nem nagyon említették meg. Főleg a mai digitáis, videóbírós, visszanézős nfl világbanHátha valaki nem tüzelte még fel magát kellően a mai meccsre. 😉Statisztikával nem tudom alátámasztani, de meggyőződésem, hogy ez standard járulékos veszteség az NFL-ben, s TD-knél nem másodpercre pontosan állítják meg az órát. Egyik hétvégén majd strigulázok. 😉 Úgy tudom, hogy a bírók között is van egy, aki méri a hivatalos időt és ő számít a tartaléknak, ha a stadion órája elromlik, ami egyébként szintén a bírók jelzései alapján üzemel.DoM
"@AdamSchefter: Another MNF controversy: Panthers clock operator allowed 4 seconds to run off AFTER Ted Ginn TD.Cost Pats an added play."GRAFI
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Hátha valaki nem tüzelte még fel magát kellően a mai meccsre. 😉Statisztikával nem tudom alátámasztani, de meggyőződésem, hogy ez standard járulékos veszteség az NFL-ben, s TD-knél nem másodpercre pontosan állítják meg az órát. Egyik hétvégén majd strigulázok. 😉 Úgy tudom, hogy a bírók között is van egy, aki méri a hivatalos időt és ő számít a tartaléknak, ha a stadion órája elromlik, ami egyébként szintén a bírók jelzései alapján üzemel.
"@AdamSchefter: Another MNF controversy: Panthers clock operator allowed 4 seconds to run off AFTER Ted Ginn TD.Cost Pats an added play."GRAFI
több mint 12 éve
Hátha valaki nem tüzelte még fel magát kellően a mai meccsre. 😉"@AdamSchefter: Another MNF controversy: Panthers clock operator allowed 4 seconds to run off AFTER Ted Ginn TD.Cost Pats an added play."
több mint 12 éve
Én az időjárásban bízok, egyébként nem látok sok okot reménykedni...Mondjuk az ellenfelet látva az ő játékára talán nincs is akkora szükség.
Spikes is "questionable" besorolást kapott (térd miatt) (Reiss, twitter)Gogo
több mint 12 éve
Én az időjárásban bízok, egyébként nem látok sok okot reménykedni...Spikes is "questionable" besorolást kapott (térd miatt) (Reiss, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."