New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Dennard "sokkolóan" jól mozgott a térdműtétjéhez képest Kyad (NESN) szerint a mai edzésen.
Még nem akarom elhinni, hogy játszhat vasárnap...tomi-tomi
Talán nem is lenne baj, ha nem erőltetnénk. Többiek állapotáról mit lehet tudni?
Talib játszik? Arrington? Gregory sérülése javul?Wyatt
Talib tegnap azt mondta, hogy jól érzi magát, day to day.
Arrington-ról semmi hír.
Gregory kezéről egy fénykép megjelent, 5-6 cm hosszú műtéti heg varratokkal, duzzanat nincs; valami védőcuccal szerintem ő játszhat.tomi-tomi
Köszi
Na mondjuk az elég komoly lenne, ha gyakorlatilag mindenki játszhatna a végén, annyi max, hogy Arrington helyett Ryannel
Egészen bizakodó lennék 😊

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Dennard "sokkolóan" jól mozgott a térdműtétjéhez képest Kyad (NESN) szerint a mai edzésen.
Talán nem is lenne baj, ha nem erőltetnénk. Többiek állapotáról mit lehet tudni?
Talib játszik? Arrington? Gregory sérülése javul?Wyatt
Talib tegnap azt mondta, hogy jól érzi magát, day to day.
Arrington-ról semmi hír.
Gregory kezéről egy fénykép megjelent, 5-6 cm hosszú műtéti heg varratokkal, duzzanat nincs; valami védőcuccal szerintem ő játszhat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Talib játszik? Arrington? Gregory sérülése javul?

több mint 12 éve
Még nem akarom elhinni, hogy játszhat vasárnap...

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Basszus Belichick olvassa a fórumot! Igazán felvehetne asszisztensnek 😀 😀 😀

espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10009075/bill-belichick-sends-new-england-patriots-message-film-class?ex_cid=espnapi_publicSpigo
Ezen én is elgondolkoztam, amikor reggel olvastam Reiss blogján, h BB milyen videót vetített.
Ne lepődj meg ha postáznak Neked ezek után egy egy belépőt a Broncos meccsre az első sorba. Vasárnap estére(éjszakára) ne csinálj programot😊😊
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
no call... (kb. az összes szaki szerint ezt bizony nagyon csúnyán benézték)
 twitter.com/si_vault/status/402660136449499136/photo/1

szakik szerint simán elkapható lett volna a labda, hiszen ha nem öleli át és tolja hátra, simán egyet kellett volna előre lépnie csak Gronknak, ami azért nem egy nagy feladat.. láttunk már ilyen visszalépéseket.Danna
Kövezzetek meg, de a második visszanézéstől kezdve sajnos good no call-nak tartom.
Rule
Nekem az esetről ez jutott eszembe
 www.youtube.com/watch?v=dOu1dhzyYKw

teljesen ugyanaz a szituSpigo
Basszus Belichick olvassa a fórumot! Igazán felvehetne asszisztensnek 😀 😀 😀

espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10009075/bill-belichick-sends-new-england-patriots-message-film-class?ex_cid=espnapi_public
több mint 12 éve
Tom Brady vs. Jack Del Rio defenses (6 games): 137-of-185 (74.1%), 1,430 yards (7.7 YPA), 14 TD, 0 INT, 121.2 passer rating.
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Brady mamája azt mondta, hogy szabálytalan volt a Carolina az utolsó játékban. Gronk mamája szintén... 😊

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4753579/tom-brady-my-mom-thought-it-was-a-penalty
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem tudom, hogy miért vagytok ennyire pesszimisták. Nagy derbikre mindig összeszedi magát a csapat, főleg otthon. Az egy dolog hogy a Denver O vs. Pats D párharc nagyon szarul fest egyelőre, de a Denver D-t évek óta rendszeresen oktatja az O (szerintem most sem lesz másképp). Ezek a sérülések D oldalon nagyon elkeserítőek, el nem tudom képzelni, hogy hol tarthatnának, ha nem hiányzik az év nagy részében 4-5 kezdő a csapatrészből.Imitheking
Elég pontosan leírtad, hogy miért is vagyunk pesszimisták. A Denver O-t a Pats-nél jobb D sem tudta megfogni - a Kansas sem - és én attól tartok, hogy az O nem fogja tartani a lépést a denveri pontgyártással. Megnéztem a Skins - Broncos meccset múltkor, a Skins váratlanul 14 pontos vezetésre tett szert, akkor a Denver O megrázta magát és úgy tett fel egy negyed alatt 28 pontot a táblára, hogy a Skins védelemnek nulla esélye volt... Manning odapasszol ahova kell, az elkapóik pedig remekül szakadnak el Cole-nál és Ryan-nál jobb védőknél is. És még a futójátékuk sem rossz.

Ha játszana Talib és Dennard, fogva Deckert és Thomast, akkor lenne esélyünk, különösen, ha Welker nem játszik. De ezzel az összeállítással bármikor elmehet egy 60 yardos passz, jó eséllyel max. egy DPI jön össze belőle. Az O faluk pedig szerintem sokkal jobb a szezon előtt vártnál, nem fogunk odaérni Manninghez, aki amúgy is gyorsan passzol. És ki tudja fogni J Thomast vajon?

Nekem az van a fejemben, hogy mindegy mi a meccs eredménye - csak olyat ne kapjunk, ami morálisan töri meg a csapatot - 2nd vagy 3rd seed-en kellene bejutni a PO-ba. Ha addigra felépülnek a sérültek, akkor egy 2nd seed Kóc verhető, utána egy egészséges secondaryvel bármi lehet egy főcsoportdöntőben, különösen azt tudva, hogy Manning nem egy PO menő, el szokta izgulni.
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Nem tudom, hogy miért vagytok ennyire pesszimisták. Nagy derbikre mindig összeszedi magát a csapat, főleg otthon. Az egy dolog hogy a Denver O vs. Pats D párharc nagyon szarul fest egyelőre, de a Denver D-t évek óta rendszeresen oktatja az O (szerintem most sem lesz másképp). Ezek a sérülések D oldalon nagyon elkeserítőek, el nem tudom képzelni, hogy hol tarthatnának, ha nem hiányzik az év nagy részében 4-5 kezdő a csapatrészből.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
TB:" We get our fair share of calls and we don't. Referees never want to be in that position either ... I guess being in the NFL for as long as I've been in you see kinda everything. It happened and we're gonna have to move on. You don't have long to grieve in the NFL. "--korrekt
több mint 12 éve
Én az esélytelenek nyugalmával fogok leülni, és megnézni a meccset. Szerintem a csapat is ezt teszi, és ebből még bármi kisülhet. 😊GRAFI
Na, remélem nem csak leülnek és nézik a Manning-show-t 😀 De értem persze, és remélem igazad lesz 😊

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én az esélytelenek nyugalmával fogok leülni, és megnézni a meccset. Szerintem a csapat is ezt teszi, és ebből még bármi kisülhet. 😊
több mint 12 éve
Én inkább attól fosok, hogy DMC megint CB lesz, mellette bánat se tudja, tán Arrington a szélen, S-ben meg Harmon meg még valaki S-ben. Nem hiszem, hogy jön Aso, inkább a fiatalokkal próbálunk meg nem nagyot szopni (nem sok reményem van)

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért én rámozdulnék Nnamdi Asommugha-ra az FA piacon..
Jobban örülnék annak, ha Dennard és Talib felépüléséig ő kóricálna a széleken mint Arrington és Cole..Lehet, hogy 32 éves, de jamelésben mindig jó volt..A backupjainknál azért még mindig jobb.. Nálam Leon Washington cut és jöhetne ő veterán minimumért..kyobalu
Van benne valami. Bár ha Talib nem lesz, akkor tulajdonképpen mindegy, még akkor is, ha Welker nem játszik. A két Thomas-t és Decker-t ez a sec/LB sor nem fogja meg. Majd a PO-ban virítunk a Denver ellen, ha teljes secondary egészséges lesz.

Nem emlékszem, mikor éreztem úgy, hogy minimális az esélyünk egy meccsen, úgy meg soha, hogy Brady játszott.
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azért én rámozdulnék Nnamdi Asommugha-ra az FA piacon..
Jobban örülnék annak, ha Dennard és Talib felépüléséig ő kóricálna a széleken mint Arrington és Cole..Lehet, hogy 32 éves, de jamelésben mindig jó volt..A backupjainknál azért még mindig jobb.. Nálam Leon Washington cut és jöhetne ő veterán minimumért..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Dennard átesett egy kisebb porc műtéten. Pár hét kihagyás 😕
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ugyanakkor szerintem ismét egy legendás meccset látunk majd, az NFL történetének magasan legjobb QB rivalizálásával. Két HoF, hatalmas élmény lesz...LordTamas
Te is a Geno Smith - Joe Flacco párharcot fogod nézni? 😛 XD
Amúgy legyen egál a meccsetek, annak lenne stílusa! 🏈 🏈 🏈

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Lesz, ami lesz vasárnap, nagyon jó lenne nyerni, de nem látom magunkat esélyesnek. Ha az év eleji def állna fel a mostani támadósor mellett, akkor inkább magunkra fogadnék.

Ugyanakkor szerintem ismét egy legendás meccset látunk majd, az NFL történetének magasan legjobb QB rivalizálásával. Két HoF, hatalmas élmény lesz, mint az elmúlt évtizedben mindig.
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Manning a vasárnapi meccsen a passzvédekezésben "kifejezetten tehetséges" LB sorunkat, s a backup cornereinket szét fogja cincálni.. Ennek a megoldására két lehetőség van igazából.
A: Nagyobb nyomást helyezni rá, hogy még gyorsabban szabaduljon a labdától..
B: Jamelni kell a 3 kifejezetten erős elkapóját végig a meccsen..
Az A verzió a kifejezetten erősebb Chiefs DL-nak sem ment..A B verzióra pedig a backupok minősége miatt nagy esélyt nem látok, még a mobilisabb Collins, és Fletcher LB használattal sem..De talán még mindig ez a járhatóbb út..
Brad Co-nak több futójátékot kell hívniuk, többet fenn kellene lenni a pályán, mint a Broncos O#-nek..Akkor talán egy pontban gazdag, de szoros meccs is kialakulhat..A Broncos védelmet már tavaly is nagyon jól olvasta Tom mester...

A Panthers meccs pedig DMC büntijén ment el..Az nem volt szabálytalanság, a TE befogta a corner karját és eljátszotta a nagy halált..Ha ott nem kapunk büntit, akkor A: 4.re nekimegy a Panthers, s valószínűleg nem sikerül nekik 1st downt szerezni. B: FG-t választ, amivel "csak" kiegyenlít..Ezt követően nekünk már csak le kellett volna futtatni az órát, vagy elvinni FG távolságra..Mindkét opciót megoldotta volna az O#.. Véleményem alapján ez volt a nagyobb bírói baki, ez döntötte el igazán a meccset..De teljesen mindegy már..Jó meccs volt, nekem győzelemmel felér ez a vereség.. Most a Broncos-al kell foglalkozni,meg kell oldani, hogy ne fussunk bele egy csúnya vereségbe..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Van 1 olyan érzésem vagy történelmi nfl rekordos vereségbe futunk bele vagy adok kapok Brady Maning God mode match!ParadSEC
Mekkora jóslat😀
tudok jobbat: bármi megtörténhet vagy annak az ellenkezője is😊

ha már momentumot keresünk akkor én nem ridley fumble-ját emelném ki hanem Newton hatalmas menekülését, a panthers 20yard-osán megkellett volna csinálni a tackle-t ehelyett TD-t értek el abban a drive-ban..
A denver-t pedig nem most kell megverni, persze most is törekedni kell rá de inkább próbáljunk "olvasni" majd ebből a meccsből(persze ettől függetlenül nem bánnám ha megvernénk őket😊 )
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 343 — Patriots fan
Van 1 olyan érzésem vagy történelmi nfl rekordos vereségbe futunk bele vagy adok kapok Brady Maning God mode match!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Talib amióta a Patsnél játszik összesen 19 meccsen szerepelhetett. Ebből hetet hagyott ki (vagy csak minimális időt töltött a pályán) sérülés miatt.
több mint 12 éve
(Már megjelentek az első hírek, hogy Dennard nem lesz a Broncos ellen bevethető. Talib rásérült, Arrington is valószínűleg, Gregory vagy lesz vagy nem. Marad Ryan, Cole, DMC, Harmon, Wilson és Ebner. Manning ellen ez kb. a rituális öngyilkosság minősített esete.)
tomi-tomi
Felkészül Edelman😊
(rossz nézni ezt a sort, bízom, hogy Bostonba hirtelen beköszönt a tél😊NB2
Hú, Julian-t elfelejtettem; Wyatt felnégyel.😀

Ez még be is jöhet, vasárnapra Bostonba 9 fokot, éjjelre -1 fokot és záporokat mondanak. Mondjuk ettől a Broncos játékosai sem viselődnek meg. Ez már nem a Kóc. 😊Burkus
De PM még mindig dome QB!😛
(-5 fok, érzetre -13, erős szél, 30km/h, csillagfényes éjszaka - ez az előrejelzés jobban tetszik.😊 )tomi-tomi
Egye fene, most elnézem 😀, remélem a második fele megint beválik, és ráfázik Peyton 😊

több mint 12 éve
(Már megjelentek az első hírek, hogy Dennard nem lesz a Broncos ellen bevethető. Talib rásérült, Arrington is valószínűleg, Gregory vagy lesz vagy nem. Marad Ryan, Cole, DMC, Harmon, Wilson és Ebner. Manning ellen ez kb. a rituális öngyilkosság minősített esete.)
tomi-tomi
Felkészül Edelman😊
(rossz nézni ezt a sort, bízom, hogy Bostonba hirtelen beköszönt a tél😊NB2
Hú, Julian-t elfelejtettem; Wyatt felnégyel.😀

Ez még be is jöhet, vasárnapra Bostonba 9 fokot, éjjelre -1 fokot és záporokat mondanak. Mondjuk ettől a Broncos játékosai sem viselődnek meg. Ez már nem a Kóc. 😊Burkus
De PM még mindig dome QB!😛
(-5 fok, érzetre -13, erős szél, 30km/h, csillagfényes éjszaka - ez az előrejelzés jobban tetszik.😊 )