New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Pont ezért bust. Egy 3. körös játékostól az ember nem azt várja, hogy egy sehova nem kell, vén játékos és egy 7. körös újonc mellett sem jut szóhoz a második évében... Pedig én aztán reménykedtem benne, de hiábaWyatt
Nála "minden adott volt", hogy a sikeres 3. körös pickek közé tartozzon egy tanulóévet követően. Jó lenne tudni, mi ment félre Bequette-nél.DoM
Bequette-nél is...
Utóbbi években kétféle újoncunk volt:
1. Elejétől "biztató"
2. Bust - ők jóval többen vannak
Amit en nagyon hiányolok: az 1-2 év alatt felépített, beépített játékosok.Sinisa
Mondjuk ezek főleg az 1. kategóriából esnének ebbe a rétegbe, akkor meg már inkább legyen egyből jó, mint később 😊Wyatt
Persze
Lehet nem fogalmaztam elég pontosan.
En ket végletet érzek a csapatnál, es hiányolom a rookie-kból úgy felépített játékosokat mint pl.: Ninko.Sinisa
Solder, Wendell, Connolly, Vollmer, Cannon, Gronk, Ridley, Vereen, Edelman, Chandler Jones, Mayo, Spikes, Hightower, DMC, Arrington, Dennard, Slater, Gostkowski. Az öregek közül Brady, Mankins, Wilfork. A csapat gerince.
Többnyire fogalmatlanok vagyunk DB és WR fejlesztésben, Bequette valóban besült, húztunk máshová is bust-ot (Maroney például), de ne essünk már át a ló túl oldalára!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Pont ezért bust. Egy 3. körös játékostól az ember nem azt várja, hogy egy sehova nem kell, vén játékos és egy 7. körös újonc mellett sem jut szóhoz a második évében... Pedig én aztán reménykedtem benne, de hiábaWyatt
Nála "minden adott volt", hogy a sikeres 3. körös pickek közé tartozzon egy tanulóévet követően. Jó lenne tudni, mi ment félre Bequette-nél.DoM
Bequette-nél is...
1. Elejétől "biztató"
Amit en nagyon hiányolok: az 1-2 év alatt felépített, beépített játékosok.Sinisa
Mondjuk ezek főleg az 1. kategóriából esnének ebbe a rétegbe, akkor meg már inkább legyen egyből jó, mint később 😊Wyatt
Persze
Lehet nem fogalmaztam elég pontosan.
En ket végletet érzek a csapatnál, es hiányolom a rookie-kból úgy felépített játékosokat mint pl.: Ninko.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bequette-nél is...
1. Elejétől "biztató"
Mondjuk ezek főleg az 1. kategóriából esnének ebbe a rétegbe, akkor meg már inkább legyen egyből jó, mint később 😊

több mint 12 éve
Bequette-nél is...
1. Elejétől "biztató"
Amit en nagyon hiányolok: az 1-2 év alatt felépített, beépített játékosok.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nála "minden adott volt", hogy a sikeres 3. körös pickek közé tartozzon egy tanulóévet követően. Jó lenne tudni, mi ment félre Bequette-nél.
több mint 12 éve
Elnézve Wilson 5 ! és Beq 14 def. snapjét a kb. 670-ből,orbitális bustot húztunk velük a 2. és 3. körbenkolok1972
Wilson sérült is volt, lecsúszott a rangsorban ST-ben használható, róla tényleg elmondható a bust.
De Bequette-nél kissé korai kijelentésnek érzem, főleg, hogy érkezett Carter és előtte van Buchanan is a sorban, ráadásul ez a sok sub felállás sem neki kedvez.

Overall, here are the numbers for the season (includes penalties):
Sub defense: 454 of 667 snaps
Base defense: 199 of 667 snaps
Short-yardage: 14 of 667 snaps

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4752873/defensive-groupings-sudden-change-to-subBruschi85
Pont ezért bust. Egy 3. körös játékostól az ember nem azt várja, hogy egy sehova nem kell, vén játékos és egy 7. körös újonc mellett sem jut szóhoz a második évében... Pedig én aztán reménykedtem benne, de hiába

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Elnézve Wilson 5 ! és Beq 14 def. snapjét a kb. 670-ből,orbitális bustot húztunk velük a 2. és 3. körbenkolok1972
Wilson sérült is volt, lecsúszott a rangsorban ST-ben használható, róla tényleg elmondható a bust.
De Bequette-nél kissé korai kijelentésnek érzem, főleg, hogy érkezett Carter és előtte van Buchanan is a sorban, ráadásul ez a sok sub felállás sem neki kedvez.

Overall, here are the numbers for the season (includes penalties):
Sub defense: 454 of 667 snaps
Base defense: 199 of 667 snaps
Short-yardage: 14 of 667 snaps

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4752873/defensive-groupings-sudden-change-to-sub

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
az a Wilson pick már az elején is eléggé bust szagú volt, viszont Beq-től többet várt az ember, nyilván a college meg NFL más kávéház, sajnos ő se váltja meg nálunk a világot az egyszer biztos.

több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 121 — Pats fan
Elnézve Wilson 5 ! és Beq 14 def. snapjét a kb. 670-ből,orbitális bustot húztunk velük a 2. és 3. körben

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
DMC sokat segíthetne Dennardnak Eric Decker ellen, mert az viszont nem a mi matchupunk lesz.Boston
1-1-ben Deckert Talib jó eséllyel ki tudná kapcsolni, a többiek ellen meg maradna mindenki más és lehetne variálni a zónákat. Tippre sokkal inkább változó lesz a coverage, mint amit az előző fordulókban megszoktunk, gyakorlatilag az előre kiosztott szerepek (emberfogás jelentős túlsúlyban) alig változtak valamit a teljes meccsen.DoM
Valószínűleg megoldaná, de D. Thomas sokkal veszélyesebb szerintem is, mint Decker. Nem lesz könnyű. Zavarni kell Manninget mint állat, de ha eszetlenül Blitzelünk, akkor Spikes és Hightower úgy felül a szopórollerre, hogy azt öröm lesz nézni. Már a denverieknek persze... Egyelőre nem látom, hogy 20 pont alatt tudnánk őket tartani (talán, ha a futásuk nem megy majd, és DT sem kap labdát, valahogy limitálni tudjuk őket), szal mindenképpen szükség lesz a támadók jó játékára, remélhetőleg valami Steelers ellenihez hasonlót látunk, és nem csak 25 percig játszunk jól (abba bele sem merek gondolni, ha addig sem 😀)
Mindenesetre elég húzós hetek várnak a Denverre azért. @SD (ez még nem annyira, bár én még mindig bízom Riversben 😊 ), KC, @NE, @KC, hátha megtörik azért a lendületük.
Mondjuk mi sem panaszkodhatunk. A Panthersre idén a red zone-channelben mikor átváltanak, mindig szereznek egy interceptiont épp. És nem egyszer szoktak átváltani. TD-t eddig egyet engedtek a szünet előtt, a múlt héten. Brutális DL, amit imádunk, erős futójáték, amit jól megtartunk... Legalább 2 labdát kell szerezni Newtontól, mert egyet jó eséllyel eladunk majd mi is, nagyon nem lesz az könnyű meccs

több mint 12 éve
DMC sokat segíthetne Dennardnak Eric Decker ellen, mert az viszont nem a mi matchupunk lesz.Boston
1-1-ben Deckert Talib jó eséllyel ki tudná kapcsolni, a többiek ellen meg maradna mindenki más és lehetne variálni a zónákat. Tippre sokkal inkább változó lesz a coverage, mint amit az előző fordulókban megszoktunk, gyakorlatilag az előre kiosztott szerepek (emberfogás jelentős túlsúlyban) alig változtak valamit a teljes meccsen.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Anno a Jets "beáldozta" Revist Wes ellen.
Kérdés BB mit/kit tart a Broncos legveszélyesebb fegyverének, amit minimalizálni akar, McC kinek fog be segíteni.
Zónától én egyelőre nagyon fázom Spikes is Hightower miatt.Sinisa
Igen, mert az akkori Pats-ben Welker volt szinte az egyetlen olyan WR, akitől komolyabban tartani kellett.
A Denverben fizikálisan messze Bay-Bay a legbrutálisabb elkapó remélem Talib vele is bírni fog majd. Ha egy az egyben megtudná őt is fogni, akkor DMC sokat segíthetne Dennardnak Eric Decker ellen, mert az viszont nem a mi matchupunk lesz.

Do your job
több mint 12 éve
Szvsz ha Welker ellen emberezés lesz, akkor inkább Talib.Sinisa
Szerintem: Thomas - Talib, Decker - Dennard, Welker - aki jut. A Wesnek dobott gyors, rövid passzoknál úgysem tehet sokat az elit CB sem. Kár lenne oda elpazarolni Talibot. Bár én személy szerint a zónát preferálnám. Majd figyelni kell, hogy miként reagál a Denver a Chiefs agresszívabb sémájára, és onnan is lehet meríteni, hogy mi lenne a legjobb Manning ellen.DoM
Anno a Jets "beáldozta" Revist Wes ellen.
Kérdés BB mit/kit tart a Broncos legveszélyesebb fegyverének, amit minimalizálni akar, McC kinek fog be segíteni.
Zónától én egyelőre nagyon fázom Spikes is Hightower miatt.

Chiefs meccset en is nézni fogom amiatt amit Te is írtál.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Szerintem: Thomas - Talib, Decker - Dennard, Welker - aki jut. A Wesnek dobott gyors, rövid passzoknál úgysem tehet sokat az elit CB sem. Kár lenne oda elpazarolni Talibot. Bár én személy szerint a zónát preferálnám. Majd figyelni kell, hogy miként reagál a Denver a Chiefs agresszívabb sémájára, és onnan is lehet meríteni, hogy mi lenne a legjobb Manning ellen.
több mint 12 éve
Én csak azt mondtam,hogy egy csak egydimenziós ( szélen nem megy el szódával,csak az nem szopatta ott hülyére,aki nem járt arra) slot CB ennyi pénzért szvsz kurvára túl van fizetve,akármennyire is jól jatszik slotban
(Azért az sokat elárul ha vkit egy negyed után lecserélnek a szélen egy Colera...)kolok1972
A poszt fontosságát látjuk különbözően. Szerintem mára a slot CB legalább annyira fontos, mint pár éve egy 2 down futás elleni LB.tomi-tomi
Hát,Welker ellen bizonyíthat ...kolok1972
Az egy rohadt jó próba lesz. Demaryius, Decker, Welker, Julius Thomas. Ha ezt a négyet meg tudjuk állítani úgy, ahogy eddig az ellenfeleket, akkor onnantól egy szava nem lehet a védelemre senkinek 😊
Aztán reméljük, hogy a támadók besegítenek

több mint 12 éve
Ha a csapat a Logan Mankins úton halad tovább OG draft ügyben:

College OTs to NFL OGs:  www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=17099503#17099503

David Yankey (Stanford) neve ezen a fórumon is felmerült, hogy mennyire tartozik ide, de ha kedvencet kell mondani, akkor nálam ő vezet.
több mint 12 éve
Én csak azt mondtam,hogy egy csak egydimenziós ( szélen nem megy el szódával,csak az nem szopatta ott hülyére,aki nem járt arra) slot CB ennyi pénzért szvsz kurvára túl van fizetve,akármennyire is jól jatszik slotban
(Azért az sokat elárul ha vkit egy negyed után lecserélnek a szélen egy Colera...)kolok1972
A poszt fontosságát látjuk különbözően. Szerintem mára a slot CB legalább annyira fontos, mint pár éve egy 2 down futás elleni LB.tomi-tomi
Hát,Welker ellen bizonyíthat ...kolok1972
Szvsz ha Welker ellen emberezés lesz, akkor inkább Talib.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Dennard újabb halasztást kapott a bíróságtól, így december 5-én és 6-án lesz jelenése. Vagy mégsem, és a nagy leterheltségük miatt átcsúsztatják februárra.😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Hát,Welker ellen bizonyíthat ...

több mint 12 éve
A poszt fontosságát látjuk különbözően. Szerintem mára a slot CB legalább annyira fontos, mint pár éve egy 2 down futás elleni LB.

több mint 12 éve
(Azért az sokat elárul ha vkit egy negyed után lecserélnek a szélen egy Colera...)

több mint 12 éve
Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantáltal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...kolok1972
Vagy: slotban (ez kezdő poszt a Pats-ben!) elit és szélen szódával elmegy CB, aki hibátlanul ismeri a Pats rendszerét. (Érdekes volt az eheti Sound FX. Vajon hány olyan play-ről nem tudunk, ahol BB/edző hibázott és nem a játékos?)
tomi-tomi
Kicsit szépítettél.zinedine5
De csak egy kicsit!😊 Amennyire kolok1972 elfelejtkezett a slot teljesítményéről. Btw a három tényezőből szerintem ez a legkevésbé fontos.
Bár ő lenne a legjobban túlfizetett játékosunk!

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 500 — Ajmo Vatreni
Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantáltal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...kolok1972
Vagy: slotban (ez kezdő poszt a Pats-ben!) elit és szélen szódával elmegy CB, aki hibátlanul ismeri a Pats rendszerét. (Érdekes volt az eheti Sound FX. Vajon hány olyan play-ről nem tudunk, ahol BB/edző hibázott és nem a játékos?)
tomi-tomi
Kicsit szépítettél.
több mint 12 éve

Pont ezért hangzik ilyen szépen. Egy hátsó körös stabil kezdő #2 CB poszton, újonc szerződéssel Pro Bowler-AllPro Safety. Ez a dolga a FO-nak és az edzői stábnak. Majd amikor ennek a csapatrésznek az ára megnő, akkor kell máshol olcsó, de magas teljesítmény. Ezt a dinamikát kell jól menedzselni folyamatosan. Azzal meg nem nagyon érdemes foglalkozni a mai állapot értékelésénél, hogy mennyire nőhetnek meg ezek a szerződések két év múlva. Semmilyen kötelezettség nincs még velük kapcsolatban. Persze, szeretnénk, ha maradna DMC, sejtjük, hogy (sokkal) nagyobb pénzt fog kérni, de ez most még nem tényező. Arról nem is beszélve, hogy ez sokkal kellemesebb gond, mint egy beégett 1. körös elengedése.
A Pats csapatépítési, fejlesztési szempontból nagyon jó helyzetben van, szinte az összes impact, playmaker játékosa (QB-tól tekintsünk el) nagyon olcsó szerződésű - Jones, Ninko, (Hightower, Spikes), DMC, Talib, Gronk, Ridley, Vereen, Solder, Dobson. Másik oldalról kell is ez, hiszen a négy legnagyobb cap hittel rendelkező játékosból kettő IR-en, egy meg bénázik (Mankins, btw nála elkezdték pedzegetni, hogy (ismét eltitkolt) sérülése lehet). Ha nem lenne ez a fiatal/olcsó gerinc, akkor már rég kukában landolt volna ez a szezon.

több mint 12 éve
Egy kizárólag (!) slot CB 4év/16M , 7,5 misi garantálttal nincs túlfizetve...? Hát.... A 11,5 milla nagyon jól hangzik,apró szépséghibája a mondatnak,hogy Dennard újonc ,hátsó körös,DMC szintén rookie szerződéssel van benne.Így már mindjárt nem hangzik olyan szépen...