New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó hát azt eddig is tudtuk, hogy a szélen teljesen fogalmatlan Arrington. Viszont nickelben egészen kiválóan játszik. És a mostani ligában ez hatalmas fegyvertény azért.FViktor93Akkor játsszon ott.
De nemcsak ő volt teljesen fogalmatlan tegnap, hanem gyakorlatilag az első negyed kivételével az egész pass D. Botrányosan gyengék voltak. Nem tudom mennyi köze lehetett ennek ahhoz, hogy Ninko megsérült és az ő helyét átvette Jones, aki helyére Carter került.
Engem sokkal inkább aggaszt Mankins fizetése. Tegnap is amit leművelt.FViktor93
2011 - 20 millió dollár aláírási bónusz + 1,5 millió dollár fizetésJó felvetés Wendell gyenge játéka. Többször is látszott, hogy azért hagyta el a helyét Logan, hogy besegítsen középre. Mondjuk 10 misit akkor sem ért amikor jól játszott. Ha ez így marad, akkor nem kérdés, hogy cutnak kell lennie. Azokból az összegekből, amiket spórolnak kis túlzással egy új interior részt lehetne szerződtetni.
2012 - 2,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2013 - 5,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2014 - 6,25 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2015 - 6,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2016 - 6,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
6 év / 51 millió dollár
30 millió dollár garantált
Elég sokba kerülne cut-olni.
Nem értem, hogy pass protection-ben hogy lett ennyire gyenge.
Futójátéknál akkor folyosókat nyit, húzó guard-ként is, ezt meg mintha teljesen elfelejtette volna.
Wendell+Mankins
Nem tudom eldönteni, hogy melyikük a gyengébb, ill. melyikük rossz játéka miatt tűnik a másik is gyengébbnek.
OG/C-t szeretnék kérni az 1/2. körben!Sinisa
Viszont az edzők tegnapi teljesítményét mindenképpen meg kell süvegelni.
több mint 12 éve
Ch Jones-nak 9 forduló után több sack-je van , mint Allen-nek vagy Avril-nak ..azt adom😛 BB előző életében hajléktalan lehetett, hogy ennyire jól kukázik😀
több mint 12 éve
íme a kiégett egy újabb értelmezése, postgazette/Ed Buchette"They will find that Brady plays the part of Freddy Krueger."

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A WR kérdés elég "fura" a patsnél most. Javarészt ugye panaszra ad okot, hogy újoncok ide oda, amendola sérült / nem sérült, tegnap viszont eléggé elcsodálkoztam azon, hogy Thompkins az 5. számú WR-ér csúszott le és nem is aktiválták a meccsre, Ha az eddigieket néznénk, elég nagy luxusnak tűnhetne, de persze mi tudjuk, hogy ha itt van Gronk, akkor ez sem luxus 😊
több mint 12 éve
Jó lenne még idény közben megkínálni egy rendes szerződéssel. Lassan egyébként is eljön az ideje, hogy beugorjon szokásos egyéb szerepeibe, pld. játszhatna NT-t Szopóka mellett 😊FA volt, egy évre írt alá.Számomra az volt a meccset eldöntő pillanat, amikor Edelman 43 yardot vitte vissza a puntot. Nem tudom meddig van szerződése, de fantasztikus a srác. Remélem, nem fogunk vele is olyan okosan "gazdálkodni", mint Fafejjel és WW-el.BurkusEttől én is nagyon tartok. Ha jól tudom csak idénre van egy egyével szerződése, nulla garantált.winston
Akkor még gyógyult a tavalyi sérüléséből.Sinisa
több mint 12 éve
FA volt, egy évre írt alá.Számomra az volt a meccset eldöntő pillanat, amikor Edelman 43 yardot vitte vissza a puntot. Nem tudom meddig van szerződése, de fantasztikus a srác. Remélem, nem fogunk vele is olyan okosan "gazdálkodni", mint Fafejjel és WW-el.BurkusEttől én is nagyon tartok. Ha jól tudom csak idénre van egy egyével szerződése, nulla garantált.winston
Akkor még gyógyult a tavalyi sérüléséből.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Jó hát azt eddig is tudtuk, hogy a szélen teljesen fogalmatlan Arrington. Viszont nickelben egészen kiválóan játszik. És a mostani ligában ez hatalmas fegyvertény azért. Engem sokkal inkább aggaszt Mankins fizetése. Tegnap is amit leművelt.FViktor932011 - 20 millió dollár aláírási bónusz + 1,5 millió dollár fizetés
2012 - 2,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2013 - 5,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2014 - 6,25 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2015 - 6,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
2016 - 6,75 millió dollár fizetés + 250.000 dollár workout bónusz
6 év / 51 millió dollár
30 millió dollár garantált
Elég sokba kerülne cut-olni.
Nem értem, hogy pass protection-ben hogy lett ennyire gyenge.
Futójátéknál akkor folyosókat nyit, húzó guard-ként is, ezt meg mintha teljesen elfelejtette volna.
Wendell+Mankins
Nem tudom eldönteni, hogy melyikük a gyengébb, ill. melyikük rossz játéka miatt tűnik a másik is gyengébbnek.
OG/C-t szeretnék kérni az 1/2. körben!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Számomra az volt a meccset eldöntő pillanat, amikor Edelman 43 yardot vitte vissza a puntot. Nem tudom meddig van szerződése, de fantasztikus a srác. Remélem, nem fogunk vele is olyan okosan "gazdálkodni", mint Fafejjel és WW-el.BurkusEttől én is nagyon tartok. Ha jól tudom csak idénre van egy egyével szerződése, nulla garantált.
több mint 12 éve
Jó hát azt eddig is tudtuk, hogy a szélen teljesen fogalmatlan Arrington. Viszont nickelben egészen kiválóan játszik. És a mostani ligában ez hatalmas fegyvertény azért. Engem sokkal inkább aggaszt Mankins fizetése. Tegnap is amit leművelt.FViktor93Ne is mondd! Elégg felidegelt, amikor nem először került szóba Mankins.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Jó hát azt eddig is tudtuk, hogy a szélen teljesen fogalmatlan Arrington. Viszont nickelben egészen kiválóan játszik. És a mostani ligában ez hatalmas fegyvertény azért. Engem sokkal inkább aggaszt Mankins fizetése. Tegnap is amit leművelt.
több mint 12 éve
Az első félidőben megígértem magamnak, hogy ezt berakom ide:Ez valami vicc? o_o
CONTRACT:4 yr(s) / $16,000,000 SIGNING BONUS $6,500,000 AVERAGE SALARY $4,000,000 GUARANTEED: $7,500,000 FREE AGENT:2018 / Unrestricted
YEAR BASE S. BONUS MISC. CAP HIT DEAD
2013 1,000,000 1,625,000 - 2,625,000 7,500,000
2014 2,000,000 1,625,000 - 3,625,000 4,875,000
2015 3,000,000 1,625,000 - 4,625,000 3,250,000
2016 3,500,000 1,625,000 - 5,125,000 1,625,000
Kiről is van szó? Ugye mindenki tudja. Mindenki kedvenc Kyle-ja.zinedine5
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Az első félidőben megígértem magamnak, hogy ezt berakom ide:CONTRACT:4 yr(s) / $16,000,000 SIGNING BONUS $6,500,000 AVERAGE SALARY $4,000,000 GUARANTEED: $7,500,000 FREE AGENT:2018 / Unrestricted
YEAR BASE S. BONUS MISC. CAP HIT DEAD
2013 1,000,000 1,625,000 - 2,625,000 7,500,000
2014 2,000,000 1,625,000 - 3,625,000 4,875,000
2015 3,000,000 1,625,000 - 4,625,000 3,250,000
2016 3,500,000 1,625,000 - 5,125,000 1,625,000
Kiről is van szó? Ugye mindenki tudja. Mindenki kedvenc Kyle-ja.
több mint 12 éve
Tanulságos, néhol már-már szenvedős meccs volt, katarzissal a végén. Bízom benne, hogy ez a győzelem, meg a most következő pihi feltölti a srácokat az alapszakasz második felére mind fizikailag, mind szellemileg. Bár a 3. negyed botrányos volt, de nagy lelki pluszt adhat, hogy akkor megint tudtunk tempót váltani.
több mint 12 éve
Jó meccs volt, Pats-es szemmel szórakoztató, bár 24:24-nél kezdtem parázni, hogy jön szokásos leolvadás.Retro feeling volt a meccs, mintha 2011-ben vagy 2012-ben lettünk volna - szárnyaló, pontgyár O, elfogadható run D és elfogadhatatlan pass D a "szokásos" turnovergyárral. Arrington "legszebb napjait" idézte, Cotchery akkor csinált róla TD-t, amikor akart. (Jellemző, hogy eddig a meccsig volt neki kettő, most három). Azt sem tudta, hol az elkapója, de ebben Dennard is jeleskedett többször. Hihetetlennek hogy ugyanez a sec. levette a pályáról az Atlanta elkapóit és Jimmy Grahamet, nem örülök, hogy már megint egy emberen - Talibon - múlhat az egész szezon...
Mankins a második meccsen játszik egymás után botrányosan, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele az offseasonben.
Dropson végre hozza a várt mélységi elkapásokat, nem tudom, hogy Thompkins miért került ki a pixisből, rookieként nem volt rosszabb mint Dobson és több meccsen is meccsdőntő elkapásai voltak. Most, hogy Collie megsérült, vissza fog kerülni a rosterre. (Állítólag egyébként is egészségügyi ok miatt maradt csak ki.
Dennard sérüléséről lehet tudni valamit?
Ez meg jó: "His age is showing. He can't throw the deep ball. He's not the same quarterback we've seen in the past. All those storylines that have surrounded Brady can be tossed out the window after a game like this. Same old Brady. "
Számomra az volt a meccset eldöntő pillanat, amikor Edelman 43 yardot vitte vissza a puntot. Nem tudom meddig van szerződése, de fantasztikus a srác. Remélem, nem fogunk vele is olyan okosan "gazdálkodni", mint Fafejjel és WW-el.
több mint 12 éve
Rápillantva a táblára 55 pont még a végén elhisszük, hogy van egy jó OC-nk pedig nem...Fontos és nagy győzelem volt hazai pályán, 7-2-es mérleg, a 2. félidei gyenge kezdés ellenére sima lett a végére erődemonstrációval.
Nem is emlékszem láttam-e valaha ilyen gyenge Steelers D#-t, pedig nem a vasfüggönyt vártam, de a passz elleni D#ük talán 2. legjobb volt a ligában, erre a statot lehetett a kukába dobni, sokat elárult az általam is nagyon tisztelt LeBeau arca a végén, de ez nem von le semmit a mi érdemeinkből, amit az O# oldaláról nyújtottunk és a D# is megtette a hiányzók ellenére, amit kellett.
Nagyszerű egyéni teljesítmények mindkét oldalon Tom, Ridley, G-Force, Dola, Dobson, Jones, Ninko, DMC kiemelendő, voltak persze hibák is Arrington, Spikes, Magastorony. amiket ki kell javítani, de a bye week jókor jön, mert megint bővült a sérült lista.
Sérülteknek jobbulást!,
Készülhetünk a Párducok elleni MNF-re!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Dennard-ot is kezelés alá vette az orvosi stáb az utolsó drive során 😕((( Az Ég nem akarja, hogy mi nagy eredményt érhessünk el idén.Boston.com: Rob Ninkovich, who left the game, said he'll be alright
több mint 12 éve
Ezzel egyetértek. Szerintem BB-ék is úgy voltak vele, hogy ezt a meccset húzzuk be és akkor a byeweekkel együtt csak elég lesz a regenerálódás.Arrington és Spikes néha annyira fogalmatlan volt, mindig csak rohantak az emberük után.Nagyon örülni fogunk, amikor Talib visszatér, mert a komplett secondary (Dennard, Arrington, Ryan) óriásit fog ezzel javulni, és akkor Arringtonnak nem kell remélhetőleg állandóan a szélen rohangálnia 😊
AZ O ma extra volt. Igaz ha szenya akarnék lenni, azért a 3. negyed nem volt acélos😊 Cserébe 4 TD a 4. negyedben!
Jah és persze sérülések: Ninko, Gregory. Szerintem Gregory a súlyosabb, talán Ninkonak elég lesz ez a 2 hét.NB2
Btw, Fletcher?!Wyatt
több mint 12 éve
Arrington és Spikes néha annyira fogalmatlan volt, mindig csak rohantak az emberük után.Nagyon örülni fogunk, amikor Talib visszatér, mert a komplett secondary (Dennard, Arrington, Ryan) óriásit fog ezzel javulni, és akkor Arringtonnak nem kell remélhetőleg állandóan a szélen rohangálnia 😊
AZ O ma extra volt. Igaz ha szenya akarnék lenni, azért a 3. negyed nem volt acélos😊 Cserébe 4 TD a 4. negyedben!
Jah és persze sérülések: Ninko, Gregory. Szerintem Gregory a súlyosabb, talán Ninkonak elég lesz ez a 2 hét.NB2
Btw, Fletcher?!

több mint 12 éve
Arrington és Spikes néha annyira fogalmatlan volt, mindig csak rohantak az emberük után.AZ O ma extra volt. Igaz ha szenya akarnék lenni, azért a 3. negyed nem volt acélos😊 Cserébe 4 TD a 4. negyedben!
Jah és persze sérülések: Ninko, Gregory. Szerintem Gregory a súlyosabb, talán Ninkonak elég lesz ez a 2 hét.
több mint 12 éve
Nem bántanám a D-t, az elején labdát szereztek, majd még egyet, megállították a 4. kísérletet, de a sok hiányzót elkezdte kihasználni a Steelers. A második félidő elején két baromi jó mezőnypozíciónál sajna tényleg nem tudtak mit kezdeni, de ezt követően összesen 3 engedett pont, 4. kísérlet, int, sackek (a lecsúszottért kár)Bradynek remélem ez kell, hogy átlendüljön a holt ponton 😊

több mint 12 éve
Én személy szerint, most 2 hétig nem mondok rosszat JMDről és az Offenseről, ez fantasztikus amit ma csináltak.
több mint 12 éve
Deja vu. Az O szárnyal, a D meg szenved (a sérülések után). Ha Ninko, Gregory és Talib teljesen felépülnek, szép kilátások vannak.
több mint 12 éve
Botrányos a védelmünk. Ha BR elszúrta a passzt, csak akkor lett rossz a dobás, különben minden elkapás ült a steelersnél. Támadók nyerhetik meg a meccset, ha egyáltalán megnyerik.NB2Jó hát bassza meg, ha ember nem marad a kezdőből, akkor nem olyan könnyű...

DoM