New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Botrányos a védelmünk. Ha BR elszúrta a passzt, csak akkor lett rossz a dobás, különben minden elkapás ült a steelersnél. Támadók nyerhetik meg a meccset, ha egyáltalán megnyerik.
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Thomkins és Boyce inaktív. A nagy preseason rookie hármasból (Thomkins, Sudfeld, Boyce) senki nem játszik ma. Legalábbis nálunk.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nézem a Jets meccset. Egymás után két first down-t szerzett Greg Salas, utána meg Sudfeld 😊.LordTamas
Igen. Sudfeld 2/45. Nem tudom, nálunk mi történt vele az alapszakaszban. (Mert a preseasonben remek volt.)
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nézem a Jets meccset. Egymás után két first down-t szerzett Greg Salas, utána meg Sudfeld 😊.
több mint 12 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Remélem ma nem Gronk agyonerőltetése 3. részét látjuk, és képesek leszünk haladni a meccs elejétől fogva. A védelem meg rem hozza a szokásos szintet, és akkor 20-24 pont is elég lehetWyatt
ezt Én is remélem bár szerintem irtó nehéz meccs lesz, szerintem kevés pont/TD-vel

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Remélem ma nem Gronk agyonerőltetése 3. részét látjuk, és képesek leszünk haladni a meccs elejétől fogva. A védelem meg rem hozza a szokásos szintet, és akkor 20-24 pont is elég lehet

több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
hehe
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez mekkora lépés volt, szerintem már akkor tudták hogy IR, amikor megvizsgálták a sérülését, de így jobb sokkal jobb tárgyalási pozícióban voltak egy NT/DT-re.
Nem véletlen hogy pont a trade deadline előtt jelent meg edzéseken.
Nomac
Kedden volt a trade deadline, a Pats első edzését szerdán tartotta a Dolphins meccs után. Tehát Kelly már Sopoaga megszerzését követően jelent csak meg hetek óta először a Pats edzésén.
több mint 12 éve
Hogy fog felállni így a fal? Szopóág elvileg NT... Átmentek 3-4-be? Vagy beáll Jones mellé DT-be? Játszott már egyáltalán ilyen poszton?peterk2005
A 49ers is sok 4-tagú falat használt. Kelly már meccsek óta nem volt. Olyan nagy változás nem lesz ezzel az IR-rel. Természetesen kényelmesebb lett volna, ha vissza tud jönni, mert más minőséget jelentett volna a rotációban. Nehéz elhinni, hogy a 0 és 1 tech mellett ne lenne képes Sopoaga ha kell 3 techben játszani. A hatékonysága kb annyi lenne mint Wilforknak, aki dettó nulla pass rush veszélyt jelentett onnan.

Dime felállásban Andre Carter v. Chandler Jones elviszi az egyik DT posztot. Base-ben, big nickelben Sopoaga megkaphatja simán a 30-40% játékidőt. A maradék helyeket Chris Jones és Vellano megoldja.
több mint 12 éve
Hernandez miért foglal jövőre is cap spacet? Igazából az ideit sem értem teljes mértékben, de azt még elfogadom. Na de jövőre?GRAFI
Idén Hernandez 3,7 milliót foglalt volna el a sapkából. Ebből 984 ezer lett volna az alapbére és 2,5 millió az aláíráspénz erre az évre eső része. Amikor kirúgták az aláíráspénz bennragadt a sapkában, mint már kifizetett tétel, ezért el is kellett könyvelni. Az új szerződés kötésekor kifizetett aláíráspénz a szerződés hosszára arányos volt elosztva a könyvelés szempontjából. Azonban mivel Hernandezt kirúgták az aláíráspénz hátralévő részei egy összegben jelennek meg a 2014-es sapkában (ez a 7.5 milliós hit).
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hernandez miért foglal jövőre is cap spacet? Igazából az ideit sem értem teljes mértékben, de azt még elfogadom. Na de jövőre?
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Ez mekkora lépés volt, szerintem már akkor tudták hogy IR, amikor megvizsgálták a sérülését, de így jobb sokkal jobb tárgyalási pozícióban voltak egy NT/DT-re.
Nem véletlen hogy pont a trade deadline előtt jelent meg edzéseken.

Az ilyen lépésekben mutatkozik meg a franchise igazi ereje, a legrosszabb helyzetekből is kihozzuk a legjobbat!
Le kalappal! (Y)
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Kellyt jó eséllyel utoljára láttuk Pats mezben, remélem a Vellano-Forston-Jones hármasból legalább egy "állandóra" beválik és Armstead jövőre már pályára léphet (az idei évről lemondhatunk).

Megnéztem a patscap.com-os kimutatásokat... idén hörni 3,5... jövőre több, mint 7 milliós cap hitet jelent. Azért ez kemény.

Szükség lesz a sok fiatalra, mert Vince max. akkor maradhat majd, ha belemegy egy alapos fizucsökkentésbe, 7,5 millió szabadulna fel a fizetési sapkából egy cutolás esetén. A tavalyi év első felét, s az idei szezonját elnézve nincs sok esélye.

Szopóág - ha jól veszem ki - szükség esetén tud 2-gapet játszani. Ami azért jó, mert Vince 4-3 DT-ként is sokszor így nyomta.
több mint 12 éve
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy Belichickék vagy már tudták ezt, vagy ha nem is tudták, de legalábbis sejtették, csak nem akarták világgá kürtölni a Szopóág trade előtt, nehogy felverjék az árát. Vagy eleve ködösítésnek öltöztethették be a héten, vagy max. azért, hogy kiderítsék, van-e valami halvány esély. De azt biztos tudták, hogy komolyabb a sérülés, mint amit a média tudott.

Hogy fog felállni így a fal? Szopóág elvileg NT... Átmentek 3-4-be? Vagy beáll Jones mellé DT-be? Játszott már egyáltalán ilyen poszton?

Ja, és ahogy nézem, a off-the field cap hit listet valószínűleg vezetitek: Wilfork: 10.6 milla. Mayo: 6 milla. Vollmer: 6 milla, Börtöncár 7 milla, és most Kelly. Ő mennyiért van itt? Vet minimumért, vagy többet kapott?

(Megj.: A durva egyébként az, hogy még ennyi sérülttel is kb. a középmezőnyben vagytok sérülés szempontból. Csak nálatok a DT/LB-re koncentrálódik, máshol meg WR/TE, RB/TE, stb. SOk helyen meg QB ugye. Hihetetlen, az az érzése az embernek, hogy minél inkább puhít az NFL a szabályokon, szinte annál több a sérült.,,)peterk2005
Ez teljesen egyértelműnek tűnik
Na mondjuk azért WR/TE-ben mi sem panaszkodhatunk
Meg a ligaelit RT-nk is kidőlt
Meg a 3rd down/elkapó RB is
Emellett a front seven nagy része, meg Talib is azért kihagyott meccseket
De a Bengals halott pénze is lehet még ilyesmi
A 3–4-et én nem tudom, de szerintem csak átveszi majd Wilfork helyét, és Jones maradt a DT mellette (már ha azt feltételezzük, hogy szopóág kezdő lesz egyből)

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy Belichickék vagy már tudták ezt, vagy ha nem is tudták, de legalábbis sejtették, csak nem akarták világgá kürtölni a Szopóág trade előtt, nehogy felverjék az árát. Vagy eleve ködösítésnek öltöztethették be a héten, vagy max. azért, hogy kiderítsék, van-e valami halvány esély. De azt biztos tudták, hogy komolyabb a sérülés, mint amit a média tudott.

Hogy fog felállni így a fal? Szopóág elvileg NT... Átmentek 3-4-be? Vagy beáll Jones mellé DT-be? Játszott már egyáltalán ilyen poszton?

Ja, és ahogy nézem, a off-the field cap hit listet valószínűleg vezetitek: Wilfork: 10.6 milla. Mayo: 6 milla. Vollmer: 6 milla, Börtöncár 7 milla, és most Kelly. Ő mennyiért van itt? Vet minimumért, vagy többet kapott?

(Megj.: A durva egyébként az, hogy még ennyi sérülttel is kb. a középmezőnyben vagytok sérülés szempontból. Csak nálatok a DT/LB-re koncentrálódik, máshol meg WR/TE, RB/TE, stb. SOk helyen meg QB ugye. Hihetetlen, az az érzése az embernek, hogy minél inkább puhít az NFL a szabályokon, szinte annál több a sérült.,,)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tommy Kelly IR-en.vassadi
A veretes picsába, komolyan mondom már...
Eddig az volt a baj, hogy nincs, aki ki tudja használni, hogy Wilfork nálunk játszik, most lett egy, erre mindketten mentek IR-re... Mondjuk Jones miatt még mákunk is van, hogy így is találtunk erre a posztra egy fasza embert, most már viszont akkor a szopó ágról lejöhetnénk, és beválhatna Izsák barátunk...

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Tommy Kelly IR-en.
több mint 12 éve
ÉN úgy vagyok vele, hogy tényleg ha már itt van használjam. Mégha továbbra is tartom, hogy tutira akkor mész ha nem jössz fel😊 A Saints meccs után nem bírtam ki és feljöttem, ide is és pats.hu-ra. Elolvastam 200 hozzászólást, és egy közölük az volt, hogy kikapott a Denver😊 Egy csöppet ideges lettem😊))
több mint 12 éve
ha már a bézbóz szóbakerült
Two previous times Brady threw TD & Papi HRed in playoffs on same day, Sox won World Series & Pats made Super Bowl. They did it 3 weeks ago.Habi
Parádés. Mondjuk szerintem az a stat, hogy amikor az évezredben döntőbe jutott a Red Sox, akkor a Pats is – tehát idén is Super Bowlba jutunk, ahogy ezt már múlthéten megírtam 😀 – , ezt is magába foglalja, de persze biztos lehet még kisebb dolgokra is ráhúzni 😊

| Bengals elmehet a rákba | NB2
Nem tudom, hogy mennyire szolgál rá spoilerre a TNF meccs, mindegy.

| Jobb ez, mert hiába nyert a Dolphins, a Pats csoportelsősége nincs nagyobb veszélyben most. Viszont a Bengals vereség az AFC playoffs picture szempontjából egyáltalán nem mindegy, ha itt még valaki mer hazai pályaelőnyre gondolni a második körre. | DoM
A jó múltkor én morogtam, mert érdektelenné vált nekem onnantól az ismétlés megtekintése, de mivel látszólag mindenki másnak jó volt úgy, így nem feltétlen kell 😊
| Elsőre az eredmény láttán nem örültem, hogy minket bezzeg megvertek, de utána egyből eszembe jutott, hogy ezzel már mi vagyunk a második helyen jelenleg, és ez fontosabb lehet *nem írok szmáljit, mert azt nem spoilerezi ki ez a vacak* |

több mint 12 éve
| Bengals elmehet a rákba | NB2
Nem tudom, hogy mennyire szolgál rá spoilerre a TNF meccs, mindegy.

| Jobb ez, mert hiába nyert a Dolphins, a Pats csoportelsősége nincs nagyobb veszélyben most. Viszont a Bengals vereség az AFC playoffs picture szempontjából egyáltalán nem mindegy, ha itt még valaki mer hazai pályaelőnyre gondolni a második körre. |
több mint 12 éve
HA Red Sox, akkor a szívem csücskei film jut mindig eszembe!

www.youtube.com/watch?v=jR4tTQVjHUI aki nem ismerné

| Bengals elmehet a rákba |
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ha már a bézbóz szóbakerült
Two previous times Brady threw TD & Papi HRed in playoffs on same day, Sox won World Series & Pats made Super Bowl. They did it 3 weeks ago.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Boston Red Sox World Series Champion! 😀😀😀ParadSEC
Pedig most gondoltam rá, hogy ezt a meccset megnézem, mondjuk úgysem értettem volna semmit, de legalább a győzelem megvan 😀Wyatt
Én nem akarom fényezni magam, mert nyílván a szakmai részéhez nem konyítok, de a szabályok annyira egyszerűek a baseballban, hogy amíg volt ESPNA sokszor néztem rajta emberi időpontban meccseket.

Amúgy grat a fiuknak, pats.hu-n irták, hogy a hazafiak adósak már egy bajnoki címmel, celtics, sox, bruins mind nyert mostanában!NB2
Félek, hogy ez nem idén lesz, de ne legyen igazam, hiszen a szezon még igazán most kezdődik majd, hehe 😊 Go pats.
több mint 12 éve
Boston Red Sox World Series Champion! 😀😀😀ParadSEC
Pedig most gondoltam rá, hogy ezt a meccset megnézem, mondjuk úgysem értettem volna semmit, de legalább a győzelem megvan 😀Wyatt
Én nem akarom fényezni magam, mert nyílván a szakmai részéhez nem konyítok, de a szabályok annyira egyszerűek a baseballban, hogy amíg volt ESPNA sokszor néztem rajta emberi időpontban meccseket.

Amúgy grat a fiuknak, pats.hu-n irták, hogy a hazafiak adósak már egy bajnoki címmel, celtics, sox, bruins mind nyert mostanában!