New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 894 — Apu ökölbeszorított keze
Olcsón adtuk nektek az már tuti.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Otthagyta a Szopó ágat, reméljük hasznos lesz nálunk 😊Wyatt
5. kört adtok érte plusz egy 6. körért.undisputedly
Tehát jelen állás szerint 5/26 for 6/10+Sopoaga, a value chart szerint ez egy 7/20–7/21 körüli érték JELENLEG. Annyiért egy idén alapfizetésben 1 milliót kereső (ráadásul már csak a szezon fele van hátra), 10. éves veterán NT-ért, aki nem is a szar fajta, szerintem jó bolt volt. Persze beindulhat az Eagles, visszaeshetünk mi, Sopoaga is lehet vacak, de jelenleg ez egy masszívan pluszos trade nálam, és még van két évig szerződése, ha meg akarjuk tartani
Yates és McIntyre alapján kicsit módosítottam
Using current records, Eagles have 10th pick in each round, Patriots 26th.
Rest of Sopoaga contract (ICYMI): $529k base in 2013, $3.75M base in 2014 ($1m fully gtd); $3.5M base in 2015. Has $250k p/t incentive in 13

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 852 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Otthagyta a Szopó ágat, reméljük hasznos lesz nálunk 😊Wyatt
5. kört adtok érte plusz egy 6. körért.
több mint 12 éve
Otthagyta a Szopó ágat, reméljük hasznos lesz nálunk 😊

több mint 12 éve
dd New England Patriots 52
Sopoaga jött
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Watersnek vsz ennyi volt a szezon,mégis lehet h jobban járt volna,ha jatszik nálunk tavaly. Ahogy elnéztem Mesko eredményeit,sajnos az is megállapítható hogy az Allen-Mesko csere sem volt rossz húzás .

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
az utolsó 3 meccs pontjai: 30, 27, 27 ennyi ponttal és egy erős D vel a meccsek 90%-át meglehet nyerni és láttuk/tudjuk, hogy az offense-nél még tág tere van a fejlődésnek.RZ hatékonyságunk növelésével a pontok is jönni fognak, ehhez kellett Gronk. Én nem érzem, hogy WW és Fafej akkora érvágás lenne, Amendola+Edelman pótolná, ha használnánk őket (JMD) Vereen-ben pedig jóval több tehetség van , mint Fafejbengordon
30 ponttal igen. De idén 22,3 az átlag. A RZ hatékonyság akkor nőne - és nőtt a legutóbbi meccsen - ha a futás valós veszélyt jelentő opció. Nyilván Gronk is "rozsdás" még, de a két utolsó meccs alapján úgy tűnik, hogy megtalálták ellene a védekezést, amit mutat a 0/2 TD/INT arány. Nem látom, hogy vele a passzhatékonyság jelentősen nőtt volna. Viszont fantasztikus blokkot adott Bolden TD futásánál.Burkus
Gronk bokkolási képességeire is gondoltam nem csak az elkapásaira. Nem hiszem, hogy Gronk szintű játékosokat kilehetne ismerni. Egy-egy meccsre lelehet venni a pályáról (1v1 ben szinte sosem csak min duplázva) de ha van egy jó OC-d és egy QB-d akkor ki kell tudnod használni, hogy másra kevesebb figyelem jut. Na ez az ami nálunk nem megy. Tripla coverage be dobjuk Gronk-nak akkor vajon hány elkapó lehetett szabadon?! A bye után okosabbak leszünk😀
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
az utolsó 3 meccs pontjai: 30, 27, 27 ennyi ponttal és egy erős D vel a meccsek 90%-át meglehet nyerni és láttuk/tudjuk, hogy az offense-nél még tág tere van a fejlődésnek.RZ hatékonyságunk növelésével a pontok is jönni fognak, ehhez kellett Gronk. Én nem érzem, hogy WW és Fafej akkora érvágás lenne, Amendola+Edelman pótolná, ha használnánk őket (JMD) Vereen-ben pedig jóval több tehetség van , mint Fafejbengordon
30 ponttal igen. De idén 22,3 az átlag. A RZ hatékonyság akkor nőne - és nőtt a legutóbbi meccsen - ha a futás valós veszélyt jelentő opció. Nyilván Gronk is "rozsdás" még, de a két utolsó meccs alapján úgy tűnik, hogy megtalálták ellene a védekezést, amit mutat a 0/2 TD/INT arány. Nem látom, hogy vele a passzhatékonyság jelentősen nőtt volna. Viszont fantasztikus blokkot adott Bolden TD futásánál.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 207 — #NoStress
Viszont tényleg érdekelne mások véleménye is az offense hanyatlásáról. LordTamas
Szerintem Brady kiégett.
Persze, vannak még felvillanásai, de alapvetően a sérülése (ill. TEN elleni meccs) óta megtört benne valami.
Odaveszett a magabiztossága, a "végén megoldjuk és nyerünk úgyis" attitüd, nem harap úgy, mint rég. Nem nem akar, nem tud.
Ez az alapszakaszban, egy ilyen könnyen hozható csoportban nem számít, de a PO-ban évről-évre kiviláglik.
3 gyűrűvel a kezén nem hiszem ambícionálná egy újabb csoportgyőzelem, viszont a PO-ban a sorsdöntő meccseket rendre elchokerkedi.
Persze ezen meccseket egyenként megvizsgálva ebben partnerre is talál, hol a védelemnek, hol egy dropoló elkapónak, hol a buta playhívásnak köszönhetően.
Ennek az Offense hanyatlásnak persze egzakt okai is vannak, ha valaki nem akarja az egészet szegény Brady nyakába varrni:
- BB sorozatos rossz draftjai
- kulcsplayekben koncentrálatlan kulcsjátékosok
- Brady prioritásainak átrendeződése, karakterének megváltozása
- kiismerhető, sokszor egysíkű Offense
- kvázi tét nélküli alapszakaszok sorozatban (ez egy másik elméletem, miszerint egy jó PO runhoz elengedhetetlen, hogy a csapat az utolsó 2-3 alapszakasz meccsét nyomás alatt játsza, ezzel "pörögjön rá" a PO-ra. Ilyen nálunk szinte sosincs, a PO-ba besétálunk, ott meg kipottyanunk)
- a Defense gyengesége, ami kihat az O-ra is (idén végre jók, az előző pár évben nem)
Az, hogy szeretett Welkerünk odébbállt törvényszerű volt, és ennek a summázata.
SB-t akar nyerni.
És ő, ismerve belülről a helyzetet, a csapatot, úgy ítélte meg, hogy erre sokkal nagyobb a sansz Denverben, mint nálunk.

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
az utolsó 3 meccs pontjai: 30, 27, 27 ennyi ponttal és egy erős D vel a meccsek 90%-át meglehet nyerni és láttuk/tudjuk, hogy az offense-nél még tág tere van a fejlődésnek.RZ hatékonyságunk növelésével a pontok is jönni fognak, ehhez kellett Gronk. Én nem érzem, hogy WW és Fafej akkora érvágás lenne, Amendola+Edelman pótolná, ha használnánk őket (JMD) Vereen-ben pedig jóval több tehetség van , mint Fafejben
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 034
Sírjunk együtt a kiborult tejbe, hátha visszamászik a lábosba.
(Egy ici-picit túlreagáljuk, ha minden hétfőnk azzal telik, hogy hej, ha Wes (Galuska Galagonyovics) még mindig itt lenne... Az lenne ám a szép világ! "De nem érte meg, daduska!!!"  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gfe3Rfcop78#t=188 ) 😊tomi-tomi
Szerintem a szerver azért elbírja ezt a hatalmas terhelést. Akit meg nem érdekel, úgyis átugorja.

Viszont tényleg érdekelne mások véleménye is az offense hanyatlásáról. Tavaly Gronk kidőlése után is 33,2 pontos átlagot hoztunk az alapszakasz további részében. A fal is ugyanaz (volt Vollmer kieséséig), a partvonalon ugyanúgy JMD hívta a playeket, Brady pedig a Jets meccs második feléig elvileg nem volt sérül. Ridley egyáltalán nem lett rosszabb, és Dobson/Thomkins = Lloyd. Ezek után jelenleg 22,4 pontos átlagon állunk.

Kérdés, hogy hová tűnt az a nagyjából 11 pont, ami 33%-os visszaesést jelent. Pár lehetőség: JMD megvadult, és a elfelejtett játékot hívni; börtönbe ment tudjukki; hiányzik Woodhead/Veeren; Brady "végre" kiégett 😊 vagy (az én nem titkolt tippem) Denverbe igazolt a kis "részleges királycsináló".LordTamas
Én nem értem mondjuk, hogy hogyan lehet összehasonlítani két év teljesítményét, és pláne a visszaesést egy ember hiányára kihegyezni, miközben az egész teljes egészében megváltozott. Formahanyatlás a falban, elejtett labdák, amiket WW is elejthetne, jobb védelem NE részről, esetleg bizonytalanabb TB, 3rd down back hiánya...ez mind mind közrejátszhat abban az általad keresett mínusz 11 pontban. Azt már nem is említem, hogy az ellenfeleket, mint konstanst veszed/veszitek, nem feltételezve, hogy esetleg az ellen is más, mint 1 éve...tán jobb, tán rosszabb, de más..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
(Egy ici-picit túlreagáljuk, ha minden hétfőnk azzal telik, hogy hej, ha Wes (Galuska Galagonyovics) még mindig itt lenne... Az lenne ám a szép világ! "De nem érte meg, daduska!!!"  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gfe3Rfcop78#t=188 ) 😊tomi-tomi
Szerintem a szerver azért elbírja ezt a hatalmas terhelést. Akit meg nem érdekel, úgyis átugorja.

Viszont tényleg érdekelne mások véleménye is az offense hanyatlásáról. Tavaly Gronk kidőlése után is 33,2 pontos átlagot hoztunk az alapszakasz további részében. A fal is ugyanaz (volt Vollmer kieséséig), a partvonalon ugyanúgy JMD hívta a playeket, Brady pedig a Jets meccs második feléig elvileg nem volt sérül. Ridley egyáltalán nem lett rosszabb, és Dobson/Thomkins = Lloyd. Ezek után jelenleg 22,4 pontos átlagon állunk.

Kérdés, hogy hová tűnt az a nagyjából 11 pont, ami 33%-os visszaesést jelent. Pár lehetőség: JMD megvadult, és a elfelejtett játékot hívni; börtönbe ment tudjukki; hiányzik Woodhead/Veeren; Brady "végre" kiégett 😊 vagy (az én nem titkolt tippem) Denverbe igazolt a kis "részleges királycsináló".
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tudom, hogy sokan nem értenek egyet a Welker-mániámmal, azonban érdemes elolvasni a sok itteni fórumozó által is igen nagyra tartott CHFF cikkét:

www.coldhardfootballfacts.com/content/wes-welker-the-biggest-impact-pass-catcher-nfl-history/26211/LordTamas
Ugyanettől az írótól egy márciusi cikk:
 www.coldhardfootballfacts.com/content/buh-bye-wes-welker-10-reasons-new-england-patriots-made-right-move/21799/ 😊tomi-tomi
A két dolog egyáltalán nem mond ellent egymásnak. Nem Welker miatt nyernénk SB-t, hanem elsősorban egy jó defense miatt. De attól még nem árt, ha 10 ponttal többet termel az offense meccsenként. Ez nem zéró összegű játék, ha jó a def, attól még lehet jó a támadóegység is és fordítva is. Az általad idézett cikk alapján is nem Wes volt a SB-k kerékkötője, sokkal inkább például Mankins top fizetése, vagy az elkefélt DB scouting éveken át.LordTamas
Igen, ez a cikk csak arról szól, hogy jó defense nélkül mindegy, hogy van-e Welker vagy sem. Idén végre van (volt?) jó defense, most lenne szükség egy jó offense-re, aki fel is teszi a pontokat, amik kellenek a győzelemhez. Azt azért már márciusban megírta, hogy "This offense could quite literally collapse in 2013 without Welker. ". És ez többé-kevésbé be is jött.Burkus
😀

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik Welker. Az különösen bosszant, hogy ezzel sikerült a Broncos offensének utolsó hiányzó darabját megoldani, azaz éppen a legnagyobb riválist sikerült alaposan megerősíteni. Ahogy tegnap elsöpörték a negyedik negyedben a Skins-t, az lenyűgöző volt, pedig már dörzsöltem a kezem a meglepetést várva.

Attól még igazad van, a mostani tejecskét kell főzni, még ha az eléggé UHT-nak tűnik is. 😊 Csak arra reagáltam, hogy az offense összeomlására vonatkozó jóslat (59 yard, illetve a 25 yard pass az első félidőben) be is jött.

Tavaly-tavalyelőtt azt mondtam, ez az offense jobb defense-t érdemelne, most fordítva gondolom.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tudom, hogy sokan nem értenek egyet a Welker-mániámmal, azonban érdemes elolvasni a sok itteni fórumozó által is igen nagyra tartott CHFF cikkét:

www.coldhardfootballfacts.com/content/wes-welker-the-biggest-impact-pass-catcher-nfl-history/26211/LordTamas
 www.coldhardfootballfacts.com/content/buh-bye-wes-welker-10-reasons-new-england-patriots-made-right-move/21799/ 😊tomi-tomi
A két dolog egyáltalán nem mond ellent egymásnak. Nem Welker miatt nyernénk SB-t, hanem elsősorban egy jó defense miatt. De attól még nem árt, ha 10 ponttal többet termel az offense meccsenként. Ez nem zéró összegű játék, ha jó a def, attól még lehet jó a támadóegység is és fordítva is. Az általad idézett cikk alapján is nem Wes volt a SB-k kerékkötője, sokkal inkább például Mankins top fizetése, vagy az elkefélt DB scouting éveken át.LordTamas
Igen, ez a cikk csak arról szól, hogy jó defense nélkül mindegy, hogy van-e Welker vagy sem. Idén végre van (volt?) jó defense, most lenne szükség egy jó offense-re, aki fel is teszi a pontokat, amik kellenek a győzelemhez. Azt azért már márciusban megírta, hogy "This offense could quite literally collapse in 2013 without Welker. ". És ez többé-kevésbé be is jött.Burkus
(Egy ici-picit túlreagáljuk, ha minden hétfőnk azzal telik, hogy hej, ha Wes (Galuska Galagonyovics) még mindig itt lenne... Az lenne ám a szép világ! "De nem érte meg, daduska!!!"  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gfe3Rfcop78#t=188 ) 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

Igen, ez a cikk csak arról szól, hogy jó defense nélkül mindegy, hogy van-e Welker vagy sem. Idén végre van (volt?) jó defense, most lenne szükség egy jó offense-re, aki fel is teszi a pontokat, amik kellenek a győzelemhez. Azt azért már márciusban megírta, hogy "This offense could quite literally collapse in 2013 without Welker. ". És ez többé-kevésbé be is jött.
több mint 12 éve

A két dolog egyáltalán nem mond ellent egymásnak. Nem Welker miatt nyernénk SB-t, hanem elsősorban egy jó defense miatt. De attól még nem árt, ha 10 ponttal többet termel az offense meccsenként. Ez nem zéró összegű játék, ha jó a def, attól még lehet jó a támadóegység is és fordítva is. Az általad idézett cikk alapján is nem Wes volt a SB-k kerékkötője, sokkal inkább például Mankins top fizetése, vagy az elkefélt DB scouting éveken át.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

www.coldhardfootballfacts.com/content/buh-bye-wes-welker-10-reasons-new-england-patriots-made-right-move/21799/ 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Várható volt sajnos, de nagyon fájó Vollmer–>IR

több mint 12 éve

www.coldhardfootballfacts.com/content/wes-welker-the-biggest-impact-pass-catcher-nfl-history/26211/
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Azonban a héten nem akarok negatívat írni senkiről (majd a bye week alatt 😉), mert nagyon kellemes csalódás volt, hogy Hightowert egy meccs után lekapták a dime csomagból a pályáról, és ahogy Spigo írta még a rádiót is elvették tőle. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyáltalán fog reagálni Belichick, mert front7-ben ez mostanában egyáltalán nem volt jellemző.DoM
Én is nagyon meglepődtem, hogy nem Hightower volt a "rádiós".
Gregory nagyon kellemes meglepetés idén, jól és keményen játszik, jó választás volt Ő.
Sőt duplán jó húzás volt, mert így Torony tudott csak a saját dolgával foglalkozni, amit jól megoldott.
Azért én még várom, hogy megtalálja BB a helyét...
Megnézném LDE posztot, hogy mit mutatna.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ezt a meccset emésztenem kell még, mielőtt bármit írok.zinedine5
Nos, hogy áll az emésztésed?😊
tomi-tomi
Köszönöm kérdésed. Egy W után minden ok.

Teljesen szürreális volt ez a meccs. Mintha két különböző meccset néztem volna. Az elsőben egy teljesen elveszett, hitehagyott társaság volt a pályán, a másodikban pedig az általunk ismert, megszokott, elvárt (nem teljesen jó megfogalmazás mielőtt valaki beleköt) Pats.
Ahogy Dom írta meglepő volt, hogy BB (Patricia) ilyen szinten belenyúlt a D-be. Simán hátrébb szorította Hightowert, átpattintotta a D legokosabb, legmegbízhatóbb (egyáltalán nem a legjobb, még ha sokkal jobb is mint eddig) emberére a pöttyöst.
Ők is látták, hogy a múltkori egy borzalmasan lassú D volt, ezért elég sokat játszatták Collinst, aki viszont elképesztő módon repkedett a futok felé és sajnos mellett. (Utoljára Steven Seagal klasszikusaiban (sic!) láttam így repkedni a rosszfiukat.) A második félidőre ezért -végre- jött Fletcher. Remélem többet látjuk majd.
A DT-k előtt le a kalappal, bár nem értem, hogy, hogy lehet 78 snappel Forston előtt egy korábban waivelt játékos.
Az int ellenére engem nem győzött meg Cole és nem bánnám, ha csak ST-ben láthatom majd.
Remélem a D jelenlegi kezdői bírni fogják ezt a terhelést.

Az O első félidei játékát lehetetlen elemezni. Mit akartunk? Mi volt a terv? Ridley a padon, Blount kezd. Gronk teljesen irreális erőltetése. A szélső elkapók ignorálása. Mankins borányos játéka. (Mintha Willie Beament "védte" volna.)
Aztán a szünetben BB leakasztott egy óriási nagy sallert JMD-nek és hip-hop helyreállt a rend. Volt Dobson (aki egyébként remekül blokkol futásoknál), Ridley, O-line, remek futás-passz arány. Mintha lenne OC-nk.

Nem tudom mi történik a csapat körül, mire lesz ez elég, de 6-2 van, úgyhogy jelenleg öröm és bodottá.zinedine5
Mondjuk Mankins legalább a futásoknál kárpótolta, hogy passzblokkolásban vállalhatatlan
A második félidőről, meg úgy a meccsről nekem ez jutott eszembe
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/MIA
Miami Dolphins at New England Patriots 2011 REG 16 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Jó kis karácsonyi meccs, félidő 0–17, majd 27–0-s sorozat (17–0-s harmadik negyeddel), a végén még egy TD is belefért, itt FG lett volna gyakorlatilag 😊

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Ezt a meccset emésztenem kell még, mielőtt bármit írok.zinedine5
Nos, hogy áll az emésztésed?😊
tomi-tomi
Köszönöm kérdésed. Egy W után minden ok.

Teljesen szürreális volt ez a meccs. Mintha két különböző meccset néztem volna. Az elsőben egy teljesen elveszett, hitehagyott társaság volt a pályán, a másodikban pedig az általunk ismert, megszokott, elvárt (nem teljesen jó megfogalmazás mielőtt valaki beleköt) Pats.
Ahogy Dom írta meglepő volt, hogy BB (Patricia) ilyen szinten belenyúlt a D-be. Simán hátrébb szorította Hightowert, átpattintotta a D legokosabb, legmegbízhatóbb (egyáltalán nem a legjobb, még ha sokkal jobb is mint eddig) emberére a pöttyöst.
Ők is látták, hogy a múltkori egy borzalmasan lassú D volt, ezért elég sokat játszatták Collinst, aki viszont elképesztő módon repkedett a futok felé és sajnos mellett. (Utoljára Steven Seagal klasszikusaiban (sic!) láttam így repkedni a rosszfiukat.) A második félidőre ezért -végre- jött Fletcher. Remélem többet látjuk majd.
A DT-k előtt le a kalappal, bár nem értem, hogy, hogy lehet 78 snappel Forston előtt egy korábban waivelt játékos.
Az int ellenére engem nem győzött meg Cole és nem bánnám, ha csak ST-ben láthatom majd.
Remélem a D jelenlegi kezdői bírni fogják ezt a terhelést.

Az O első félidei játékát lehetetlen elemezni. Mit akartunk? Mi volt a terv? Ridley a padon, Blount kezd. Gronk teljesen irreális erőltetése. A szélső elkapók ignorálása. Mankins borányos játéka. (Mintha Willie Beament "védte" volna.)
Aztán a szünetben BB leakasztott egy óriási nagy sallert JMD-nek és hip-hop helyreállt a rend. Volt Dobson (aki egyébként remekül blokkol futásoknál), Ridley, O-line, remek futás-passz arány. Mintha lenne OC-nk.

Nem tudom mi történik a csapat körül, mire lesz ez elég, de 6-2 van, úgyhogy jelenleg öröm és bodottá.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 207 — #NoStress
Bár a végelszámolásnál nem számított, de az a Gronk visszafújt TD nagy bírói hiba volt. Pereira is írta egyből a twitteren, hogy az szép védekezés volt, semmi köze nem volt a holdinghoz.GRAFI
Némi fenntartásra ad okot, hogy ez ugyanaz a Pereira, aki szerint a false start valójában offside volt a Saints ellen...

több mint 12 éve
Viszont Cole szerintem bejátszotta magát a csapatba (DMC azt mondta, hogy Cole ordított neki, hogy "passzolja" vissza a labdát a pályára); biztosított a magas vérnyomás továbbra is.
tomi-tomi
Bravúr megmozdulás volt, az már biztos, de az ilyen lesipuskás megoldástól még nem lesz jobb coverben. Gibson TD elkapásánál az endzone-ban is ő maradt le, nem?

Azonban a héten nem akarok negatívat írni senkiről (majd a bye week alatt 😉), mert nagyon kellemes csalódás volt, hogy Hightowert egy meccs után lekapták a dime csomagból a pályáról, és ahogy Spigo írta még a rádiót is elvették tőle. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyáltalán fog reagálni Belichick, mert front7-ben ez mostanában egyáltalán nem volt jellemző.DoM
Rongyolt utána, aztán Gibson visszafordulásánál elcsúszott, így maradt le róla. Ügyesen csinálta az elkapó, de jobban örülök majd, amikor Talib, Dennard, Ryan, Arrington, Cole lesz a sorrend 😊

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Viszont Cole szerintem bejátszotta magát a csapatba (DMC azt mondta, hogy Cole ordított neki, hogy "passzolja" vissza a labdát a pályára); biztosított a magas vérnyomás továbbra is.
tomi-tomi
Bravúr megmozdulás volt, az már biztos, de az ilyen lesipuskás megoldástól még nem lesz jobb coverben. Gibson TD elkapásánál az endzone-ban is ő maradt le, nem?

Azonban a héten nem akarok negatívat írni senkiről (majd a bye week alatt 😉), mert nagyon kellemes csalódás volt, hogy Hightowert egy meccs után lekapták a dime csomagból a pályáról, és ahogy Spigo írta még a rádiót is elvették tőle. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyáltalán fog reagálni Belichick, mert front7-ben ez mostanában egyáltalán nem volt jellemző.