New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Na mostantól hasít majd a támadósor! Brady a vállával a sérültlistán (probable) 😉
több mint 12 éve
A Jets-nél Cumberland jól mozogott, jól kap el és erős is. Ha jól tudom FA lesz jövőre. Szerintetek megérné rápróbálkozni? (nem tudom, hogy a csapat próbálkozik-e a Hernandez által "generált" dead money eltöröltetésével?)Azt látom, hogy Hightower-t felizmozták, a valódi kezdőből (4-2-5) Spikes kiesett a sérülésekig. Ezenkívül BB nem szereti az egy dimenziós játékosokat, nem szereti, ha valaki külön készül és jelentősen olcsóbb lesz Hightower, (aki ráadásul csak megkapta a pöttyös sisakot, pedig előjog, tapasztalat alapján Spikes-nak kellett volna kapnia). Nem fogadnék nagy pénzzel Spikes komoly marasztalására.Bízol abban, hogy Hightower jövőre jobb tud lenni? Tud annyira domináns lenni futás ellen, mint Spikes?Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?tamasboldizsarEgy 2014-es LB sor a Mayo-Hightower-Collins kezdővel állhasson fel Spikes elengedése után. Addig Collins edződik az NFL-hez és a SLB szerephez - S-ként kezdte az egyetemet és évenként lépett egy-egy sorral előrébb és DE-ként is jellemzően a sebességéből élt.
tomi-tomi
Ugye mint 1. körös pick, nem ártana ha mindig pályán lenne.Sinisa
2014-re hirtelen mély lett a DT poszt, még beszerzi Wilfork utódját valamelyik elülső körben; nem lesz rászorulva annyira Spikes domináns futás elleni képességére. (Tulajdonképpen már idén sem volt Wilfork és Kelly kieséséig.) Torony pedig jól el lesz Mayo és Collins mellett. Ez persze egy optimális forgatókönyv.
Hozunk még egy jó TE-et (a két fő need-et tetszés/ízlés szerinti sorrendben húzhatjuk be az 1.-2. körben, vagy letrade rulez!), középső-hátsó körökben projektek jönnek, Talib az ismételt sérülése miatt (mindkettő non contact volt!) olcsóbb lesz, DMC hosszabbít, Wilfork paycut. Mai állapotok szerint ezeket várom, a 2014-es csapat nagyon erős lesz játékosállományban.tomi-tomi
több mint 12 éve
Azt látom, hogy Hightower-t felizmozták, a valódi kezdőből (4-2-5) Spikes kiesett a sérülésekig. Ezenkívül BB nem szereti az egy dimenziós játékosokat, nem szereti, ha valaki külön készül és jelentősen olcsóbb lesz Hightower, (aki ráadásul csak megkapta a pöttyös sisakot, pedig előjog, tapasztalat alapján Spikes-nak kellett volna kapnia). Nem fogadnék nagy pénzzel Spikes komoly marasztalására.Bízol abban, hogy Hightower jövőre jobb tud lenni? Tud annyira domináns lenni futás ellen, mint Spikes?Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?tamasboldizsarEgy 2014-es LB sor a Mayo-Hightower-Collins kezdővel állhasson fel Spikes elengedése után. Addig Collins edződik az NFL-hez és a SLB szerephez - S-ként kezdte az egyetemet és évenként lépett egy-egy sorral előrébb és DE-ként is jellemzően a sebességéből élt.
tomi-tomi
Ugye mint 1. körös pick, nem ártana ha mindig pályán lenne.Sinisa
2014-re hirtelen mély lett a DT poszt, még beszerzi Wilfork utódját valamelyik elülső körben; nem lesz rászorulva annyira Spikes domináns futás elleni képességére. (Tulajdonképpen már idén sem volt Wilfork és Kelly kieséséig.) Torony pedig jól el lesz Mayo és Collins mellett. Ez persze egy optimális forgatókönyv.
Hozunk még egy jó TE-et (a két fő need-et tetszés/ízlés szerinti sorrendben húzhatjuk be az 1.-2. körben, vagy letrade rulez!), középső-hátsó körökben projektek jönnek, Talib az ismételt sérülése miatt (mindkettő non contact volt!) olcsóbb lesz, DMC hosszabbít, Wilfork paycut. Mai állapotok szerint ezeket várom, a 2014-es csapat nagyon erős lesz játékosállományban.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
nem érdemes Spikes-ot elengedni jövőre, mert kb Torony semmivel nem jobb nála sőőőt....manuszka86Csak, ha ugyanazt hozza, akkor Higthower 2 106 546 dollárba kerül a csapatnak, míg Spikes 5-7 milliós éves fizetés alatt nem hiszem, hogy aláír. Na most adott egy Mayo 7 600 000, 10 600 000, 10 400 000, 9 500 000 éves fizetéssel. Emellé nehezen hiszem, hogy az LB-sorba bevállalnánk még egy magas fizetésű játékost, pláne, ha inkább csak 2 downra érdemes beküldeni. Abban reménykedtünk, hogy Collins sebességet tud hozni a részlegbe, 3 down során használható, és kiemelkedő képességű Mayo valamint a remélhetőleg szintet lépő Hightower mellett évekre megoldjuk az LB-részleget, és a pálya közepére szálló passzok ellen sem leszünk annyira meglőve. Ja, és adott esetben Fletcher is besegíthet MLB-ben és nickelben.
Na ebből eddig: Mayo IR, Hightower egyelőre nem váltja be a reményeket, Collins pedig sok újonchibával játszik, Fletcher meg ha éppen egészséges, akkor is keveset játszik. De én reménykedem, szerintem ez a négyes jövőre nagyon pöpec lesz, idén pedig remélem Collins egyre többet játszik majd

több mint 12 éve
nem érdemes Spikes-ot elengedni jövőre, mert kb Torony semmivel nem jobb nála sőőőt....
több mint 12 éve
Bízol abban, hogy Hightower jövőre jobb tud lenni? Tud annyira domináns lenni futás ellen, mint Spikes?Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?tamasboldizsarEgy 2014-es LB sor a Mayo-Hightower-Collins kezdővel állhasson fel Spikes elengedése után. Addig Collins edződik az NFL-hez és a SLB szerephez - S-ként kezdte az egyetemet és évenként lépett egy-egy sorral előrébb és DE-ként is jellemzően a sebességéből élt.
tomi-tomi
Ugye mint 1. körös pick, nem ártana ha mindig pályán lenne.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Én személy szerint imádtam Carter játékát! Nem lesz rossz pass rush combo Carter ,Jones,Ninko Chandler megspékelve Spikessal! Jó lesz csak sokszor nem lehet elsütni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?tamasboldizsarEgy 2014-es LB sor a Mayo-Hightower-Collins kezdővel állhasson fel Spikes elengedése után. Addig Collins edződik az NFL-hez és a SLB szerephez - S-ként kezdte az egyetemet és évenként lépett egy-egy sorral előrébb és DE-ként is jellemzően a sebességéből élt.
Btw egyáltalán nem biztos, hogy Ninko folyamatosan LB-t fog játszani Mayo kiesése után. Carter érkezése (a DE poszt mélyítése) több variációs lehetőséget teremt a front7-ben. Lehet, hogy Armstead nem gyógyul megfelelő ütemben, már csak két hete van, ha addig sem lesz egészséges, akkor már idén nem játszhat. Kelly a térde miatt még mindig nem edz. Szóval, van gond bőven, egy jó Carter segíthet ezeket a bajokat orvosolni, elfedni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?
több mint 12 éve
Volt már felvetés, Ninko visszavitelére SLB-be, és ez esetben DE-ben karcsúak lennénknflhu.blog.hu/2013/10/23/a_patriots_ujraszerzodtette_korabbi_vedojet_rh?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshareDeXDE poszton szerencsére nincs sérültünk. A szezon kezdetén úgy itélték meg, hogy elegendő az adott játékosanyag a poszton. Akkor most minek?
Egy veterán LB-re viszont égető szükségünk lenne.HanSolo

több mint 12 éve
nflhu.blog.hu/2013/10/23/a_patriots_ujraszerzodtette_korabbi_vedojet_rh?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshareDeXDE poszton szerencsére nincs sérültünk. A szezon kezdetén úgy itélték meg, hogy elegendő az adott játékosanyag a poszton. Akkor most minek?
Egy veterán LB-re viszont égető szükségünk lenne.
több mint 12 éve
Welker téma: Denverben annyi jó elkapó van most, hogy Welkerre sokkal kisebb teher rakódik mint itt nálunk. Nagyon jó játékos elismerem, devan neki még 4-5 nagyon jó társa. Manningnek azért könnyebb dolga van. De nézzük mivan ha itt marad WW. Kettőzték volna, sokkal nagyobb teher hárult volna rá, nem hiszem, hogy így villogott volna. Szerintem az lett volna vele mint most Gronkkal.De ez az NFL. Itt 20 évig nem ragadnak le a játékosok egy csapatnál. Minden csapatban van 3-4 ikonikus alak, aki ott lett nagy játékos, de a rendszer miatt nem maradhatt ott örökre. Sok példát lehetne mondani, de legyen pl Tony Gonzalez. Sajnálom, hogy elment WW, de továbbra is a Patsnek szurkolok és ő ott nincs.
több mint 12 éve
Mazo voltam megnéztem Geno futott TD-jét ellenünk... Állótorony mire gondolt így másodjára is azt nem tudom... Mayo valószínű, hogy megállította volna... vagy nem?ThundersNFLHightower is meg tudta volna, senki nem kóricált a zónájában ha jól emlékszem. Nem lépett rá ki időben ennyi...
több mint 12 éve
Szerintem az analógia ül, tényleg nem lehet ennyire egyértelműen párhuzamosítani számokat. Ugyanakkor a "pótoltuk Welker-t" sem érzem igaznak, hiába mutatják a hasonlóan kiragadott számok esetleg azt. Miért?Korrekt, köszönöm.Tomi, a legnagyobb jóindulat mellett kérném, mert egyébként kedvelem az írásaidat és érdemben lehet vitázni veled, ne egy "odaszúrással" kezdj minden választ. LordTamasA konkrét esetért elnézést kérek! (A többire most nincs időm válaszolni.)
Most már van. Hosszas gondolkodás után (meg egy fél oldalnyi - kitörölt - poszt után) úgy hiszem, hogy egy ellentétes analógia leírásával tudom a legjobban felmutatni, hogy miért vélem hibásnak a gondolatmenetedet.
New England Patriots és Tom Brady Wes Welker nélkül, 2001-2006: három SB részvétel, három győzelem.
New England Patriots és Tom Brady Wes Welker-rel, 2007-2012: két SB részvétel, két vereség.
Welker a kerékkötő.tomi-tomi
Az analógiáddal csak annyi a problémám, hogy nem a SB győzelmekről írtam, hanem TB alapszakasz teljesítményéről. Na mindegy, az a szép a világban, ha más véleményeink vannak. Ha azt fogjuk olvasni február 3-án, hogy "Brady-to-Amendola 15 yard game winning TD", ígérem egy szót nem szólok Welker témában 😊.LordTamas
Bár New England-ben Welker inkább az open field-en a drive-ok életben tartásában font fontos szereplő amíg itt volt, de Denverben látszik, hogy ha úgy használják, RZ targetnek is kiváló. Kevesebb, mint fél idény alatt termelt már lényegében annyi TD-t, mint a karrier csúcsa a Pats-ben. Namost, látva a Pats idei RZ struggle-t, lehet, hogy nem is a mezőnybeli yardjai meg 1st down-jai jönnének jól, hanem az, hogy RZ-ban lehetne egy biztos célpont. Kérdés, hogy MJD (Brady?) tudná-e úgy használni, mint ahogy Denverben használják? Erre nincs biztos válasz szerintem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
JMD: "The third quarter has been an area that we haven’t done very well in..."De legalább a probléma felismerésig eljutott. Már "csak" meg kéne oldani.
Nem mondod! És bazdmeg ezt kinek a dolga megoldani?zinedine5
több mint 12 éve
47 százalékon pörög a shotgun számláló. A Jets ellen sikerült 63 százalékban használni. Chris Price twitter
több mint 12 éve
Mazo voltam megnéztem Geno futott TD-jét ellenünk... Állótorony mire gondolt így másodjára is azt nem tudom... Mayo valószínű, hogy megállította volna... vagy nem?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
JMD: "The third quarter has been an area that we haven’t done very well in..."Nem mondod! És bazdmeg ezt kinek a dolga megoldani?
több mint 12 éve
Korrekt, köszönöm.Tomi, a legnagyobb jóindulat mellett kérném, mert egyébként kedvelem az írásaidat és érdemben lehet vitázni veled, ne egy "odaszúrással" kezdj minden választ. LordTamasA konkrét esetért elnézést kérek!
(A többire most nincs időm válaszolni.)
Most már van.
Hosszas gondolkodás után (meg egy fél oldalnyi - kitörölt - poszt után) úgy hiszem, hogy egy ellentétes analógia leírásával tudom a legjobban felmutatni, hogy miért vélem hibásnak a gondolatmenetedet.
New England Patriots és Tom Brady Wes Welker nélkül, 2001-2006: három SB részvétel, három győzelem.
New England Patriots és Tom Brady Wes Welker-rel, 2007-2012: két SB részvétel, két vereség.
Welker a kerékkötő.tomi-tomi
Az analógiáddal csak annyi a problémám, hogy nem a SB győzelmekről írtam, hanem TB alapszakasz teljesítményéről. Na mindegy, az a szép a világban, ha más véleményeink vannak. Ha azt fogjuk olvasni február 3-án, hogy "Brady-to-Amendola 15 yard game winning TD", ígérem egy szót nem szólok Welker témában 😊.
több mint 12 éve
Nem hiszem, viszont Jones és Ninko mögött sajnos még mindig gyenge az állomány... Szerintem ennek szólhat az esetleges leigazolása...Ami Hightower-t illeti, kissé igazságtalannak érzem az őt ért kritikákat... Nem véletlenül emelik ki mindenhol hogy 270 font a súlya...
(Ehhez képest még kimondottan mozgékony is...) 😛
Hogy nem egy Mayo szint (még...) az eddig is nyilvánvaló volt... Viszont a játékintelligenciáját kétségbe vonni azért elég nagy badarság lenne... Nem véletlenül kapta meg a rádiós sisakot... Emlékeim szerint ő azért az Alabama-n is vezére volt a védelemnek, gondolom Saban is láthatott benne valamit... 😉
Ehhez a csapathoz most türelem kell, időt kell nekik adni hogy összerázódjanak...
Főleg a támadó, de a sérülések miatt most már a védő oldalon is...
Nem is baj hogy vért kell izzadnunk minden egyes győzelemért... Hosszú távon ebből lehet többet tanulni...
Szerk.:
Látom hogy tomi-tomi megelőzött... 😛
Én nem mertem leírni hogy ez is az okok között lehet, de titkon reménykedem benne... Ehhez viszont Carter-nek tökéletesen egészségesnek és a régi formáját idéző állapotban kellene lennie, amit azért sajnos kétlek...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Ninko OLB, helyére Buchanan és Carter rotáció?www.nfl.com/news/story/0ap2000000267860/article/andre-carter-reportedly-will-sign-with-patriotsDeXPont ő lesz a megoldás a sérült védő alapemberek pótlására?Gogo
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000267860/article/andre-carter-reportedly-will-sign-with-patriotsDeXPont ő lesz a megoldás a sérült védő alapemberek pótlására?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Tomi, a legnagyobb jóindulat mellett kérném, mert egyébként kedvelem az írásaidat és érdemben lehet vitázni veled, ne egy "odaszúrással" kezdj minden választ. LordTamasA konkrét esetért elnézést kérek!
(A többire most nincs időm válaszolni.)
Most már van.
Hosszas gondolkodás után (meg egy fél oldalnyi - kitörölt - poszt után) úgy hiszem, hogy egy ellentétes analógia leírásával tudom a legjobban felmutatni, hogy miért vélem hibásnak a gondolatmenetedet.
Welker a kerékkötő.