New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Én nagyon örülnék, ha jövőre végre olyan LB-ket kotorásznánk, akik életképesek lehetnek a sub felállásoknál.
Boston
Az a gond, hogy vannak ilyenek a keretben, mégsem játszanak, márpedig nehéz elképzelnem, hogy Hightower-nél szarabbul játszottak volna tegnap.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
azért én a védelemben is találnék hibát, amikor sorozatosan megcsinálták a 3 down és ilyeneket, hogy 3 és 20 és 3 és 14 nah azért akkor egy picit ideges lettem a D-re is
de elismerem, hogy ezt a meccset az O cseszte elNB2
Azok valóban bosszantó hibák voltak, de ha belegondolok 20 pontot engedélyeztek összesen ( +7-et az O ), valamint szereztek egy labdát és vele 7 pontot. Ennyi sérülttel ezek a számok szerintem bőven vállalhatóak.

Do your job
több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 051 — Jó ötletnek tűnt!
Bradyt meg tiltsák el a Broncos meccsek nézésétől, mert tutira gutaütést kap, ha látja Welkert játszani...lucas
Lassan saját magam is eltiltom, az a 4-ik negyedes drive... 2013: Welker 8 TD, Brady 8 TD.

Kicsit utánaszámoltam az elmúlt éveknek (persze a statisztika sokkal összetettebb pár számnál, de ez szerintem valamit jelent):
Brady QBR 2007 óta -
Welkerrel: 105,3
Welker nélkül (2013+2009 Welker sérülései): 73,6

Ezek alapszakasz számok,a rájátszás még rosszabb, bár ott csak egy meccs ment Welker nélkül, a hírhedt 2009-es Ravens elleni. 49,1 mutató messze a legrosszabb Brady karrierjében. Mikor Wes elment, sokan reménykedtünk, hogy jó is lesz, ha Brady nem állandóan egy célpontot keres, hanem elosztva passzol. Ehhez képes az idei évben úgy játszik folyamatosan, mint az elmúlt évek azon rájátszás meccsein, mikor elvették a kedvenc célpontját.
Talán egy hónapja volt egy cikk a pats.hu-n, ami a Dola-Welker cserét mutatta be, mint pozitív döntést. Szerintem túl nagy kockázat volt Amendola szerződése és sajnos be is jött eddig a legrosszabb (de sokak által reálisnak tartott) forgatókönyv. Gyakorlatilag 1 meccsen játszott Danny de a roster helyet foglalja. Bradynek úgy látszik szükséges lenne egy kiemelkedő képességű 3rd down biztonsági hálóra. Ez valaha Troy Brown, Faulk, majd Welker volt. Az elmúlt meccseket nincs ilyen játékos, meg is látszik a tragikus 3rd mutatókból. Pedig a fal ugyanaz, és Brady sem hiszem hogy "elromlott" egy év alatt. Persze még október van, 5-2, csoportelsőség, de a támadóknál nem látszik a javulás.

Seymour 2009-es tradelése a védelem 3 éves vergődésébe, egy sémaváltásba és talán egy gyűrűbe került. Helyette megkapta Mankins és Wilfork a nagy pénzt...
Egy slot receiver nem ér annyit, mint egy all-pro 3-4 DE. Viszont messze nem is került volna annyiba. Most van kiemelkedő pass-rusherünk és shotdown CB-ünk. Viszont egyelőre messze áltag alatti passzjátékunk. Ha nem fejlődnek drasztikusat, csúnyán ráfizethet a csapat a március 13-ikai döntésére.

Nyilván ez egy magánvélemény, kicsit elfogult is. De fáj nézni ahogy Brady szenved, miközben Manning olyan driveokat vezet WW főszereplésével, hogy még...

Persze ha eljutunk a rájátszásig, Dola felépül és elkapja a game winning TD-t a SB-n, én leszek a legboldogabb.LordTamas
Jaja, lehet szemérmesen elhallgatni, még magyarázatokat gyártani is, hogy milyen jó volt a döntés, de a Welkerrel való nem megegyezés az utóbbi évek legnagyobb hibája. És Brady érezte, hogy mennyire szükség van rá, nyilván emiatt egyezett bele a fizetése átstrukturálásba. Welker játékát és elkapásait tegnap is leginkább a "hihetetlen" jelzővel illetik a szakírók.

Azér' egyébként érdekes, hogy az elmúlt 6 év rossz személyi döntéseinek, a hibás draftoknak soha nem volt semmilyen következménye. Azt sem hiszem, csak mi látjuk innen a távoli Magyarországról, hogy JMD nem válik be mint OC. Mégsem vonják le a konzekvenciát semmilyen formában.Burkus
Nem akarok nagyon okoskodni, de mintha olyat olvastam volna hogy usa-ban dicsérik őt

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Bradyt meg tiltsák el a Broncos meccsek nézésétől, mert tutira gutaütést kap, ha látja Welkert játszani...lucas
Lassan saját magam is eltiltom, az a 4-ik negyedes drive... 2013: Welker 8 TD, Brady 8 TD.

Kicsit utánaszámoltam az elmúlt éveknek (persze a statisztika sokkal összetettebb pár számnál, de ez szerintem valamit jelent):
Brady QBR 2007 óta -

Ezek alapszakasz számok,a rájátszás még rosszabb, bár ott csak egy meccs ment Welker nélkül, a hírhedt 2009-es Ravens elleni. 49,1 mutató messze a legrosszabb Brady karrierjében. Mikor Wes elment, sokan reménykedtünk, hogy jó is lesz, ha Brady nem állandóan egy célpontot keres, hanem elosztva passzol. Ehhez képes az idei évben úgy játszik folyamatosan, mint az elmúlt évek azon rájátszás meccsein, mikor elvették a kedvenc célpontját.
Talán egy hónapja volt egy cikk a pats.hu-n, ami a Dola-Welker cserét mutatta be, mint pozitív döntést. Szerintem túl nagy kockázat volt Amendola szerződése és sajnos be is jött eddig a legrosszabb (de sokak által reálisnak tartott) forgatókönyv. Gyakorlatilag 1 meccsen játszott Danny de a roster helyet foglalja. Bradynek úgy látszik szükséges lenne egy kiemelkedő képességű 3rd down biztonsági hálóra. Ez valaha Troy Brown, Faulk, majd Welker volt. Az elmúlt meccseket nincs ilyen játékos, meg is látszik a tragikus 3rd mutatókból. Pedig a fal ugyanaz, és Brady sem hiszem hogy "elromlott" egy év alatt. Persze még október van, 5-2, csoportelsőség, de a támadóknál nem látszik a javulás.

Seymour 2009-es tradelése a védelem 3 éves vergődésébe, egy sémaváltásba és talán egy gyűrűbe került. Helyette megkapta Mankins és Wilfork a nagy pénzt...
Egy slot receiver nem ér annyit, mint egy all-pro 3-4 DE. Viszont messze nem is került volna annyiba. Most van kiemelkedő pass-rusherünk és shotdown CB-ünk. Viszont egyelőre messze áltag alatti passzjátékunk. Ha nem fejlődnek drasztikusat, csúnyán ráfizethet a csapat a március 13-ikai döntésére.

Nyilván ez egy magánvélemény, kicsit elfogult is. De fáj nézni ahogy Brady szenved, miközben Manning olyan driveokat vezet WW főszereplésével, hogy még...

Persze ha eljutunk a rájátszásig, Dola felépül és elkapja a game winning TD-t a SB-n, én leszek a legboldogabb.LordTamas
Jaja, lehet szemérmesen elhallgatni, még magyarázatokat gyártani is, hogy milyen jó volt a döntés, de a Welkerrel való nem megegyezés az utóbbi évek legnagyobb hibája. És Brady érezte, hogy mennyire szükség van rá, nyilván emiatt egyezett bele a fizetése átstrukturálásba. Welker játékát és elkapásait tegnap is leginkább a "hihetetlen" jelzővel illetik a szakírók.

Azér' egyébként érdekes, hogy az elmúlt 6 év rossz személyi döntéseinek, a hibás draftoknak soha nem volt semmilyen következménye. Azt sem hiszem, csak mi látjuk innen a távoli Magyarországról, hogy JMD nem válik be mint OC. Mégsem vonják le a konzekvenciát semmilyen formában.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
azért én a védelemben is találnék hibát, amikor sorozatosan megcsinálták a 3 down és ilyeneket, hogy 3 és 20 és 3 és 14 nah azért akkor egy picit ideges lettem a D-re is
de elismerem, hogy ezt a meccset az O cseszte el
több mint 12 éve
Cornerback és Gisele, de amúgy jaWyatt
Rendben, kijavítottam.

Do your job
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Cornerback és Gisele, de amúgy ja

több mint 12 éve
Én sem kedvelem JMD-t és az egy dolog, hogy szar a play hívás. De ugyanígy ekézhetnénk TB-t is, akinek szinte minden 20 yard feletti dobása elkaphatatlan, sokszor meglepően határozatlan és nem hajlandó gyakorlatilag csak két embernek passzolni a csapatból. Az okés, hogy van egy play hívás, de hát csak Brady az irányító aki eldönti kit játszik meg a lehetséges opciók közül. Gondolom nem tart piszolyt senki Gisele fejéhez, hogy csak Gronknak/Edelmannak lehet passzolni. És most nem látok ezen a téren semmi előrelépést. Ezen a meccsen legalább 3 olyan szituáció volt, amiből simán lehetett volna még INT.
A védelem pedig erőn felül tolta. Nincs olyan D, amelyen ne hagyna nyomokat a két kezdő DT, egy all pro formában játszó cornerback és a gyakoraltialg egy szem coverben használható csapatkapitány LB kiesése. Tudom, hogy nekem vesszőparipám Magastorony, de megdöbbentően mennyire kilóg ebből a csapatból a teljesítménye. Lassú és nem csak a mozgása, de a helyzetfelismerése is. Tavon Wilsonnal párban egyértelműen kuka szerintem, bár ezt soha nem fogja meglépni ez az FO (pedig nincs ebben semmi...). Én nagyon örülnék, ha jövőre végre olyan LB-ket kotorásznánk, akik életképesek lehetnek a sub felállásoknál.
Én ezt a Jetset nem éreztem annyira meggyőzőnek és erősnek, mint ahogy írta itt előttem valaki, de mindenképp megérdemelte a győzelmet, mert sokkal jobban kihasználta a lehetőségeit.

Do your job
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Pat Kirwan @PatKirwanCBS
Tom Brady has been sacked 13 times in the last three weeks & that has only happened once in his career back in 2001.

Tekintve h Brady így karrierje végefelé mennyire érzékeny a nyomásra ez azért balhés lesz hosszú távon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Gronkóval is meglesheted, ott is brutális a különbség

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

Brady QBR 2007 óta -

Persze ha eljutunk a rájátszásig, Dola felépül és elkapja a game winning TD-t a SB-n, én leszek a legboldogabb.
több mint 12 éve
Wyatt, és a KC? 😀Witchdoctor
Ők nem zavarnának annyira, de bennük biztos vagyok, hogy legalább 2-3-szor elhasalnak még 😊

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Wyatt, és a KC? 😀Witchdoctor
Pláne, vörös Reid - Kovács Sanyi duóban lehet bízni 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Wyatt, és a KC? 😀

több mint 12 éve
Mondjuk én nekem jól indult a reggel, amikor megtudtam, hogy kikapott a Broncos, legalább egy rekordunkat nem döntik meg 😛

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért az fölöttébb érdekes, hogy a szezonban eddig 372 sikeres FG kísérlet volt (hogy mennyi sikertelen, arra nem találtam könnyen elérhető statot, de az is biztos akadt egy jó néhány), és eddig senkinek nem jutott eszébe ezt a szabályt alkalmaznia. Csak egy meccs végén, meccset eldöntő szituációban világosodtak meg hirtelen, hogy hopp, van egy ilyen szabály, alkalmazni kellene. A Jonesra dobott unnessesary, meg a Gronk ellen ítélt pass interference is nevetséges volt. Persze a Pats magának köszönheti a vereséget, 11 pontos vezetés után leeresztett a lufi, és JMD hozta a legborzalmasabb formáját, és a Jets kifejezetten jól reagált a gyengeségeinkre, és jól játszottak, tehát még csak véletlenül sem mondanám, hogy nem érdemeltek győzelmet. De nem így. Azt ne a bírók adják nekik oda, harcolják ki. BB meg foglalkozhatna végre a csapat egészével, és jól seggbe rúghatná JMD-t. Bradyt meg tiltsák el a Broncos meccsek nézésétől, mert tutira gutaütést kap, ha látja Welkert játszani...lucas
A Welker-megjegyzés nagyon ült... 😊)))
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
na de nézzük a jó oldalát, chandler jones már 6,5 sacknél jár, mikor volt utoljára ilyen DEnk, aki majdnem mindig odaér az irányítóhoz?ghstzR
A másik jó dolog! Most nem sérült meg senki! 😊Nomac
Jah, csak épp Gronk szemmel láthatóan nem használja a bal kezét, de sebaj, ő a félkarú óriás... 😊lucas
Brady-nek is valszeg bibis lett a dobókeze.
De persze ez nem egy Bradford-szintű sérülés...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
na de nézzük a jó oldalát, chandler jones már 6,5 sacknél jár, mikor volt utoljára ilyen DEnk, aki majdnem mindig odaér az irányítóhoz?ghstzR
A másik jó dolog! Most nem sérült meg senki! 😊Nomac
Jah, csak épp Gronk szemmel láthatóan nem használja a bal kezét, de sebaj, ő a félkarú óriás... 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Azért az fölöttébb érdekes, hogy a szezonban eddig 372 sikeres FG kísérlet volt (hogy mennyi sikertelen, arra nem találtam könnyen elérhető statot, de az is biztos akadt egy jó néhány), és eddig senkinek nem jutott eszébe ezt a szabályt alkalmaznia. Csak egy meccs végén, meccset eldöntő szituációban világosodtak meg hirtelen, hogy hopp, van egy ilyen szabály, alkalmazni kellene. A Jonesra dobott unnessesary, meg a Gronk ellen ítélt pass interference is nevetséges volt. Persze a Pats magának köszönheti a vereséget, 11 pontos vezetés után leeresztett a lufi, és JMD hozta a legborzalmasabb formáját, és a Jets kifejezetten jól reagált a gyengeségeinkre, és jól játszottak, tehát még csak véletlenül sem mondanám, hogy nem érdemeltek győzelmet. De nem így. Azt ne a bírók adják nekik oda, harcolják ki. BB meg foglalkozhatna végre a csapat egészével, és jól seggbe rúghatná JMD-t. Bradyt meg tiltsák el a Broncos meccsek nézésétől, mert tutira gutaütést kap, ha látja Welkert játszani...

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
JMD TAKARODJ!!
Egy nyerhető meccs volt, ráadásul csoportellenféllel szemben,de így is az AFC East a miénk lesz. 5-2-es mérleg, örömteli, látva a jelenlegi formánkat, amire a hullámzó a legjobb jelző, főleg a múlt heti bravúrgyőzelem után, A bírói fújás egy vicc volt, akkor is ha papíron jogos, mert nem illik ilyet befújni döntő szituációban, főszereplővé válni a sporiknak először, akkor is ha szabály, mert ráadásul kihagyta simán Folk az FG-t. A döntés a meccsünkbe került, de nem csak azon múlott.
Túl sok a hiányzó a D#-ben, pótlásuk roppant nehéz mert nem olyan minőségi a backup, pláne a kezdők, Arrington?, Magastorony??
Baby Vince, Mayo, Tálib, kiesett, akik mind vezérek, de most is remekül tartották magukat Jones-t hétről hétre öröm nézni, végre domináns DE, DMC Pro Bowl formában, az O# fal, és a 2. félidei elemzés pedig csőd már nem először idén. G-Force visszatérésének örülök, még ha erőltettük is, jelenlétére szükség van ennek az O#-nek.
A Fins ellen győzni kell jövő héten, lehetőleg Ridley-vel, akit megint elfelejtettünk a 2. félidőben..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az edzői stáb ezen a meccsen egy vicc volt. Nem csak JMD, de ő egy igazi nímand. És sajnos úgy látom, hogy ez nem fog változni. A 4. negyedben 20-3 a passz-futás arány (OT-ben 4-0). Ezzel a labdabirtoklásunk is teljesen elszállt (23-46), ami csak nyírta az amúgy is sérülésekkel tűzdelt D erejét. De nem baj JMD tudja mit csinál. zinedine5
Az 1. negyedben is hasonló volt az arány. Szerintem az volt az elképzelés, hogy passzoló és futó drive-okat fogunk váltogatni. Az első TD drive-ban az 1 yard-ig 7 passz-1 futás, utána 5 passz-punt, harmadikra 1 passz- 5 futás (játékhívás szempontjából 2 passz-6 futás). Amikor nagyon elcsesztük az egészet, a félpályáról indulva: 1st&10 rövid passz Julian-nek -(Jets büntetés után) 2nd&5 futás - (holding büntetés után) 2nd&15 rövid (screen) passz Ridley-nek, 3&17 mély passz Gronk-nak - punt. Annyiban volt szokatlan, hogy harmadikra nem screen-t hívott JMD, ha meg az nem jön be, akkor az lenne a baj, hogy miért nem használja Gronkowski-t, ha már pályán van. A holding büntetés tette be a kaput ennek a drive-nak, onnantól kényszerpályán volt a játékhívás.
1. félidő érdemi részében nagyjából 70-30 volt a passz-futás arány.
A picksix után 2 futás-1 passz kombóból jött a 3rd&out. Utána két drive kezdődött negatív yard-os sack-kel, de mindkettő után futást hívott JMD. Átvette a vezetést a Jets, utána egy viszonylag kiegyensúlyozott drive-ban (4 passz-3 futás) eljutottunk a Jets 3 yard-jáig. Volna, ha Gronk-ra nem dobnak zászlót.
Utána jött egy csak passzból álló drive, amely valóban érthetetlen, de egyszer már tökéletesen működött. Az utolsó 2 perces drive-ban természetes módon nem volt futás.
Eddig legfeljebb egy drive játékhívása volt furcsa.
Az OT nyitó drive-jában már tetten érhető az "agresszív pöcs" JMD.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
A másik jó dolog! Most nem sérült meg senki! 😊
több mint 12 éve
A playhívás egy kalap fos volt, az tény. De a Jets védelme is hatalmasat küzdött. Mondjuk nem értem a szélső futásokkal miért nem próbálkoztunk többet, az úgy tűnt működőképes. Ha másra nem a védelem fárasztására jó lett volna.
GRAFI
Én a fő problémának azt érzem, hogy a LoS-t nem tudtuk / tudjuk egyik oldalon sem dominálni.
DL: Wilfork, Kelly hiányában OK
Vellano, Jones jól játszik, a maguk szintjén. De elég sokszor nagyon elnyomják őket.

OL: nem tudom mi a probléma, mert ugyanazok a nevek, mint tavaly
A sok okok, de alulméretezett ember?
Jó lenne már ide egy 1-2. körös OG/C.Sinisa
Az első meccsünkön is ez volt. Jó ez a Jets OL futásban sajna nagyon, de a DL egy szörnyeteg, ami abszolút nem fekszik nekünk, ebben nem volt semmi újdonság. Mondjuk most már jöhetne egy gyengébb DL is végre ellenünk 😊

több mint 12 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
na de nézzük a jó oldalát, chandler jones már 6,5 sacknél jár, mikor volt utoljára ilyen DEnk, aki majdnem mindig odaér az irányítóhoz?

több mint 12 éve
Hát szerintem még a finomabb magyarázat is ultragáz, ha igaz...Witchdoctor
Utánanéztem (elég sok helyen fut ez a téma most), nagyon úgy tűnik, hogy ez történt. Az NFL játékvezetésért felelős alelnöke még egy hivatalos videóban is értelmezi a szabályt: Nem nyomhatják a (csapattársukat) a második szintről. ("They cannot push from the second level, the down linemen into the offensive formation." )

Négy dolog biztos. 1. A szabálynak megfelelő volt a bírói döntés. 2. A hivatalos szabálymagyarázat szűkítette a szabálytalanság lehetőségét. 3. A meccs után két órával megváltoztatták a szabálymagyarázatot, összhangba hozták a szabállyal. 4. Megszívtuk.

De kikapni egyáltalán nem emiatt kaptunk ki.tomi-tomi
Nem vagyok jogász, és majd biztos ki is javítanak, de a magyar jogrendben, a magyarázat (vagy kommentár) egyenértékű a törvény szövegével, mivel az írja le részletesen a törvényalkotó szándékát a törvényalkotó által. Na már most, ha a magyarázat az, hogy csak a nem LOS-on álló player által történő push az szabálytalan, akkor az ítélet falsh volt.Pari
A kommentár nem jogforrás, de útmutatás a jogalkalmazó számára. Az mindenesetre hogy törölték a kitételt a meccset követően, egyértelműen azt mutatja, hogy a bírók hibásan alkalmazták a szabályt, olyan játékosra, akire nem vonatkozik. Ha pedig ez áll fenn, akkor ez műhiba. Persze ez kontinentális jogfelfogás, az amerikai precedensjog alapján a bíró is alkothat jogot. Nem véletlenül mindenki a Tuck Rule-t kezdi rögtön emlegetni.