New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az elmúlt évek során olyan offense-t építettek Brady köré, amely nem mélységi passzokra épült. (Megjegyzem, ilyen rövid passzos játékkal nyerte a gyűrűket is.) Ez idén szétesett és erőltetik a hosszú, rögtön 1st down-t eredményező nem YAC passzokat. És az nem megy. Szerintem alapjaiban kellene az idei támadósémát újragondolni, mert a mai csőd már majdnem "teljes fegyverzetben" következett be. (Vereen és Amendola hiányzik, de nekem úgy tűnik, Amendola nem lesz faktor nálunk.)

A másik gondolatom az volt elnézve Brady mai játékát (53,5 a rating), hogy megízlelhettük a jövőt, amikor nem egy HoF QB dobál, hanem mondjuk egy Ryan Mallett az elkapóknak. Meg még az jutott eszembe, hogy nehogy Brady megunja a szezon végén ezt szenvedést és döntsön úgy, hogy nem rombolja saját emlékművét tovább. Bár ő ennél harcosabb alkat (remélem).
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Ha ez a vereség kellett, hogy JMD fejére koppintsanak, akkor lehet, hogy megérte😊 Vagy naív vagyok?
több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
 pats.hu/csalodast-kelto-vereseg-margojara
Teljesen egyetértek!!!
A Falcons meccs óta botrány az JMD munkája 😕
Ekkora nyomásnál folyamatosan játszottuk a rövid yardos passzokat, meg a blitzelők helyére bedobott labdákat, most meg ...
Az sajnos pedig nem sanszos, hogy elküldjük JMD-t 😕

A bírókon pedig végig azt éreztem, hogy kamatostul vissza akarják adni a múlt heti tévedéseiket. SIKERÜLT!!!
Lehet, hogy szabály szerint jogos volt a FG-os bünti, de idén ez már a sokadik FG volt és többször is elfordult már ilyen az NFL-ben és pont erre dobtak először...
Pedig éles helyzetekben az szokott lenni a bevett bírói szokás, hogy nem akarnak belenyúlni a meccsbe, de természetesen a saját hülyeségünk miatt kaptunk ki 😕

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Guggenheim 38
Na most legyünk elegánsak és ne bírózzunk. Miénk volt a lehetőség a OT-ban is, hogy legalább FG-ig menjünk, de közünk nem volt a dologhoz. Ezt a meccsen nem csalta el senki, hanem elvesztette az impotens támadóegység. Ennyi.LordTamas
És a támadóegység az egész szezonban impotens a második félidőben, kivéve az Atlanta meccset. A Saints ellen szerencsénk volt és a Saints elcseszte time managementet. De 7 meccsből már konzekvenciákat lehet (és kellene) levonni.Burkus
Fun fact: az alapszakaszban eddig 3-szor kaptunk ki Ryan Jetsétől. Mind a háromszor vezettünk a félidőben. A három meccs 2-ik félidejében összesen 6 pontot szereztünk, azt is mind ma. Tehát kevesebb, mint 1 pontot termelünk negyedenként az ilyen vereségek alkalmából.LordTamas
Mondjuk kb mindenkitől úgy kapunk ki, hogy a második félidőben lófaszt sem csinálunk, mondjuk, ha nyerünk, akkor se sokat 😀
Egyetértek azzal a felvetéssel, hogy megint átestünk a ló túloldalára, és most állandóan Gronkót erőltettük.
Kelly jöjjön vissza gyorsan meg Talib, aztán lesz futás és passz ellen is valami plusz, onnantól meg ennek a harmatos O-nak nem kell állandóan meccset nyernieWyatt
Ugyanmár, Kelly szerepe nem számottevő, a DT-poszton csodásan játszottak a srácok -- más kérdés, hogy a hosszabbításban épp Chris Johnson kapta azt a véleményes sárga zászlót (a bírók ott mindenképp szabályszöveghűek voltak, ami vagy jó, vagy nem, persze, épp most kevésbé szeretjük a zebrákat).

Ez a meccs kizárólag az O#-n ment el, és szerintem JMD azon ökörségén, hogy kapkodott össze-vissza. Két drive-ot pakolt össze a meccsen, ennyi. Ez kevés. A többi esetlegesen hívta be a play-eket, többnyire Gronkot erőltette. Az hogy valami 1/11 a 3rd down mutatónk -- vagy valami ilyesmi -- az azért világbotrány

Szerintem JMD az idény végén menjen át bármely SEC vagy Big Ten collage football csapathoz főedzőnek/OC-nek, és nyissa nagyra a szemeit, hogy mennyi mindent lehetne még alkalmazni egy-egy meccsen, mint ami az ő kis kobakjában megjelenik.
több mint 12 éve
Csabiii New England Patriots 198
17-szer passzolni egy olyan játékos irányába aki cirka 10 hónapja nem játszott tétmeccset...?! Nonszensz! Pláne úgy, hogy az eddigi top 3 célpont irányába ment összesen 19.
Imádom Gronk játékát, de jelen helyzetben sokkal kiszámíthatóbbá teszi a csapat játékát.
Welker és Gronk kiesésével mindenki arról beszélt, hogy ha nincsenek a kedvenc célpontok, Brady kénytelen lesz más fele is nézni, másban is bízni. De úgy látszik 6 meccs nem váltotta meg a világot...
Jah és Josh? 50 passz jut 20 futásra? OT-ban is hívni 4 passzt... Ááá, f@szom...

Szerk: Gronk karrier átlaga 6(!!!) targeting/game. Ha csak 2011-2012-őt nézzük akkor 7,5. Karriercsúcs: 15. Jah nem is, már 17...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Csak LB-n lehet rádiós sisak?Sinisa
Bármelyik védőn lehet. Annyi szabály van, hogy meccs előtt ki kell jelölni két játékost, akik viselhetik a védelemben, viszont egyszerre két rádiós sisak nem lehet a pályán. Viszont a kijelölt játékosnak nem kell mindig azt viselnie. A back-up rádiós így akkor is a pályán lehet, amikor a "főrádiós" védő is, csak hagyományos sisakban.
több mint 12 éve
dd New England Patriots 52
Jmd menjen el a pi**a/penn statere és jöjjön vissza obrien.
Ha gronk a pályán dobjuk fel neki, értem... . Dobsont, KT-t az első driven kívül nem is kerestük passzal.
Futni meg minek, meg se kell próbálni.
Magastorony és a cover két külön fogalom, spikest idén nem szabad elengedni ő legalább futásban kiemelkedő.
Értem én h büntetjük arringtont, mert az 1. Negyedben szétdobálják, de Cole már nem nfl szint.
O fal hullámzó.
Bradyt zavarta a kézsérülés, ettől függetlenül az On ment el a meccs
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja, amúgy most már lehetne valami szorosabb meccsünk, mert eddig a szezonban halálra untam magam, még a vérnyomásom sem emelkedett fel egyszer sem

több mint 12 éve
Na most legyünk elegánsak és ne bírózzunk. Miénk volt a lehetőség a OT-ban is, hogy legalább FG-ig menjünk, de közünk nem volt a dologhoz. Ezt a meccsen nem csalta el senki, hanem elvesztette az impotens támadóegység. Ennyi.LordTamas
És a támadóegység az egész szezonban impotens a második félidőben, kivéve az Atlanta meccset. A Saints ellen szerencsénk volt és a Saints elcseszte time managementet. De 7 meccsből már konzekvenciákat lehet (és kellene) levonni.Burkus
Fun fact: az alapszakaszban eddig 3-szor kaptunk ki Ryan Jetsétől. Mind a háromszor vezettünk a félidőben. A három meccs 2-ik félidejében összesen 6 pontot szereztünk, azt is mind ma. Tehát kevesebb, mint 1 pontot termelünk negyedenként az ilyen vereségek alkalmából.LordTamas
Mondjuk kb mindenkitől úgy kapunk ki, hogy a második félidőben lófaszt sem csinálunk, mondjuk, ha nyerünk, akkor se sokat 😀
Egyetértek azzal a felvetéssel, hogy megint átestünk a ló túloldalára, és most állandóan Gronkót erőltettük.
Kelly jöjjön vissza gyorsan meg Talib, aztán lesz futás és passz ellen is valami plusz, onnantól meg ennek a harmatos O-nak nem kell állandóan meccset nyernie

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Fun fact: az alapszakaszban eddig 3-szor kaptunk ki Ryan Jetsétől. Mind a háromszor vezettünk a félidőben. A három meccs 2-ik félidejében összesen 6 pontot szereztünk, azt is mind ma. Tehát kevesebb, mint 1 pontot termelünk negyedenként az ilyen vereségek alkalmából.
több mint 12 éve
Ide is beírom. Egy ilyen meccs után bírózni, mikor rögtön meg lett mondva, hogy ez idei szabály és jól fújtak. Az a csapat aki 21-10-re vezet és kivédekezi az ellent 2x, de utána 6 támadásból semmit nem csinál, az szégyellje magát! Ilyen töketlen O-t, csak Gronk volt mikor passzolni kellett, a 2. félidőben se Collie, se Edelman, se Thomkins, se Dobson. Brady is megint homály volt. Dühös vagyok, mert egy riválistól kaptunk ki...NB2
Éppenséggel az volt az egyik probléma, hogy egyfolytában Gronkot erőltettük.gdavid
Lehet hülyén fogalmaztam, én is erre gondoltam😊 Közben a HOU-s qb milyen TD-t nyomott, vajon TD-től várhatok ilyen valamikor?
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
És a támadóegység az egész szezonban impotens a második félidőben, kivéve az Atlanta meccset. A Saints ellen szerencsénk volt és a Saints elcseszte time managementet. De 7 meccsből már konzekvenciákat lehet (és kellene) levonni.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Hightower = ADII

Csak LB-n lehet rádiós sisak?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Ide is beírom. Egy ilyen meccs után bírózni, mikor rögtön meg lett mondva, hogy ez idei szabály és jól fújtak. Az a csapat aki 21-10-re vezet és kivédekezi az ellent 2x, de utána 6 támadásból semmit nem csinál, az szégyellje magát! Ilyen töketlen O-t, csak Gronk volt mikor passzolni kellett, a 2. félidőben se Collie, se Edelman, se Thomkins, se Dobson. Brady is megint homály volt. Dühös vagyok, mert egy riválistól kaptunk ki...NB2
Éppenséggel az volt az egyik probléma, hogy egyfolytában Gronkot erőltettük.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ide is beírom. Egy ilyen meccs után bírózni, mikor rögtön meg lett mondva, hogy ez idei szabály és jól fújtak. Az a csapat aki 21-10-re vezet és kivédekezi az ellent 2x, de utána 6 támadásból semmit nem csinál, az szégyellje magát! Ilyen töketlen O-t, csak Gronk volt mikor passzolni kellett, a 2. félidőben se Collie, se Edelman, se Thomkins, se Dobson. Brady is megint homály volt. Dühös vagyok, mert egy riválistól kaptunk ki...
több mint 12 éve
Sztyopa 315
Könyörgöm, hozzunk egy rendes OC-t!!!

Why so serious?
több mint 12 éve
Na most legyünk elegánsak és ne bírózzunk. Miénk volt a lehetőség a OT-ban is, hogy legalább FG-ig menjünk, de közünk nem volt a dologhoz. Ezt a meccsen nem csalta el senki, hanem elvesztette az impotens támadóegység. Ennyi.
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Egyrészt, nem érdemeltük meg a győzelmet.
Másrészt, egyszerűen undorító volt az, amit a sporik a végén műveltek, én ilyen közbelépést még nem láttam eddig, pedig 10 éve nézek mecseket.
(szvsz kb egy mp-re volt a másik falember mögött Vellano, megkerülte a társát, qrva véleményes volt).Gyulus
Mike Pereira ‏@MikePereira 3 perc
That is correct call in NE/NYJ game. New rule this year can't push a teammate into the offensive formation on a field goal or try attempt.Beki
Azért a meccslabdát adjátok a sporinak, javaslom😊
több mint 12 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Áhhh.....Ez már benne volt, a "falak csatáját" csúnyán elveszítettük.

Szóval:
1: túl vagyunk értékelve. Ez a csapat sehol nem top 5-6, egy komoly ellenfelet vertünk meg, elég nagy mázlival.
2: megint elkezdtük beszopni a 3rd-and-long-ot. Ez a jele, hogy a def nem bírta már el a sok sérülést a védelemben.
3: JmD félidős elemzése olyan trágya, hogy szavak nincsenek rá. 6 pont 2,5 negyed alatt...
4: az O fal megszűnt létezni. Sem erő futás, sem pass protection.
5: Blountnál komolyan gyorsabban futok.

+1: Ezért kapok biztos. A támadó sorban Wes Welker szerepe hatalmas volt, most érződik igazán. Ennek a legjobb jele, hogy idén valami botrány a 3rd down mutatónk. Hányszor volt, hogy Welker húzta ki Brady-t a bajból. Ha lesz időm, bele ásom magam a statisztikába, de szemmértékre úgy tűnik, hogy Welkerrel a Pats O 30+ pontots átlagot fut az alapszakaszban, Welker nélkül 20 alatt van. 3rd down statisztikával még nagyobb az arány, nem beszélve a comp %. Most október vége van. Nekem határozott véleményem, hogy Welker elengedése az FO legnagyobb hibája volt a Seymour fiaskó óta. Amendola marha tehetséges, de sem nem edz, se nem játszik. Több meccsen hiányzott idén, mint Wes teljes karrierje során. Ez csak az alapszakaszra érvényes eddig, de én nem nagyon hiszek a csodákban.LordTamas
Sztem is amióta nincs Wes, azóta szar az egész. XD
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
D erőn felül teljesített, hihetetlen, hogy az O semennyire nem tudott élni ezzel. Ez a csaló call a végén csak hab volt a tortán.

Picit BB-re is haragszom, Nelson elkapására simán dobni kellett volna a pirosat, első félidőben meg igazán kérhetett volna 3. és 20-nál időt, hogy ne 40 mp legyen a drivera...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Másrészt, egyszerűen undorító volt az, amit a sporik a végén műveltek, én ilyen közbelépést még nem láttam eddig, pedig 10 éve nézek mecseket.
(szvsz kb egy mp-re volt a másik falember mögött Vellano, megkerülte a társát, qrva véleményes volt).Gyulus
Mike Pereira ‏@MikePereira 3 perc
That is correct call in NE/NYJ game. New rule this year can't push a teammate into the offensive formation on a field goal or try attempt.
több mint 12 éve
2. félidő kezdete miatt simán megérdemeltük, a hosszabbításban okosan futottunk megállás nélkül, a futást jól állítottuk meg, de remélem, hogy hamarosan visszatérnek a sérültek, és akkor azért jobb lesz a D

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
(szvsz kb egy mp-re volt a másik falember mögött Vellano, megkerülte a társát, qrva véleményes volt).
több mint 12 éve
Áhhh.....Ez már benne volt, a "falak csatáját" csúnyán elveszítettük.

Szóval:
1: túl vagyunk értékelve. Ez a csapat sehol nem top 5-6, egy komoly ellenfelet vertünk meg, elég nagy mázlival.
2: megint elkezdtük beszopni a 3rd-and-long-ot. Ez a jele, hogy a def nem bírta már el a sok sérülést a védelemben.
3: JmD félidős elemzése olyan trágya, hogy szavak nincsenek rá. 6 pont 2,5 negyed alatt...
4: az O fal megszűnt létezni. Sem erő futás, sem pass protection.
5: Blountnál komolyan gyorsabban futok.

+1: Ezért kapok biztos. A támadó sorban Wes Welker szerepe hatalmas volt, most érződik igazán. Ennek a legjobb jele, hogy idén valami botrány a 3rd down mutatónk. Hányszor volt, hogy Welker húzta ki Brady-t a bajból. Ha lesz időm, bele ásom magam a statisztikába, de szemmértékre úgy tűnik, hogy Welkerrel a Pats O 30+ pontots átlagot fut az alapszakaszban, Welker nélkül 20 alatt van. 3rd down statisztikával még nagyobb az arány, nem beszélve a comp %. Most október vége van. Nekem határozott véleményem, hogy Welker elengedése az FO legnagyobb hibája volt a Seymour fiaskó óta. Amendola marha tehetséges, de sem nem edz, se nem játszik. Több meccsen hiányzott idén, mint Wes teljes karrierje során. Ez csak az alapszakaszra érvényes eddig, de én nem nagyon hiszek a csodákban.
több mint 12 éve
Jonesra keresem a jelzőket