New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
 itiswhatitis.weei.com/sports/newengland/football/patriots/2013/10/15/source-jerod-mayo-out-at-least-eight-weeks-after-torn-pectoral-muscle-surgery/
Mayo mellizom szakadás, ma műtötték. Legalább 8 hét kihagyás, de lehet, h már idén egyáltalán nem játszik 😕 Ezt nem hiszem el komolyan....

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A PUP/NFI listáról a hatodik hét után lehet aktiválni játékost. Armstead-del mi a helyzet? Tud valaki valamit róla? Körülötte is nagy a csend.HanSolo
Résztvesz az taktikai megbeszéléseken ez azt jelentheti, hogy számítanak rá viszont nem tudni, hogy milyen erőállapotban van.
Mark Harrison is lekerül a listáról, talán RZ-be használhatnánk a fizikai paraméterei miatt.
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
A PUP/NFI listáról a hatodik hét után lehet aktiválni játékost. Armstead-del mi a helyzet? Tud valaki valamit róla? Körülötte is nagy a csend.
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Érdekes ez a Podcast.. már a harmadik adást hallgatom és annyira nem foglalkoznak a Pat-es meccsekkel,ha beszélnek róla akkor meg közük nincs hozzá...Nomac
Ha jót akarsz magadnak, akkor ilyeneket nem írogatsz felelőtlenül! Istenit az önérzetes Pats szurkolóknak! 😉 😀tomi-tomi
Pedig akartam írni, hogy ezt a Podcast topicban kéne szóvá tenni.😊zinedine5
Idén kezdtem el kicsit jobban beleásni magam a dolgokba, és keresem a "forrásokat". De úgy érzem rossz helyen keresem a szerkesztők között 😀Nomac
.
A podcast arra jó, hogy az nfl többi csapatáról valamilyen szintű infót szerezz, a Pats-ről nem sokat fogsz megtudni hiszen jellemző a hozzáállásukra a -"saints-pats meccs háttérzajként ment" -aranyköpés.O_O
De nincs ezzel baj, nem vagyunk mi elveszett emberek, javasolnám neked a pats.hu jó kis cikkeit, ezt a fórumot valamint az éppen aktuális ellenfél csapatfórumait meccs előtt és meccs után, érdekes , hogy ők hogyan vélekednek a mérkőzésről és a csapatunkról.
Angol oldal pedig annyi van, hogy ahhoz már kevés a "kicsit jobban beleásás" oda már kell egy JCB😊gordon
Igen, bennem is ez maradt meg, a forduló egyik legszínvonalasabb meccse volt, elintézték pár mondattal. Az elején még azt hittem csak az érdektelen ellenfelek miatt nincs lelkesedés.. de rá kellett jönnöm hogy nem 😀 Mostantól helyén fogom kezelni a dolgokat 😊
A pats.hu-ról sodródtam ide, szóval azt már előbb ismertem. De a külföldi médiát használom elsődleges forrásnak ( www.patsfans.com ) Köszönöm a tippeket! 😊
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Érdekes ez a Podcast.. már a harmadik adást hallgatom és annyira nem foglalkoznak a Pat-es meccsekkel,ha beszélnek róla akkor meg közük nincs hozzá...Nomac
Ha jót akarsz magadnak, akkor ilyeneket nem írogatsz felelőtlenül! Istenit az önérzetes Pats szurkolóknak! 😉 😀tomi-tomi
Idén kezdtem el kicsit jobban beleásni magam a dolgokba, és keresem a "forrásokat". De úgy érzem rossz helyen keresem a szerkesztők között 😀Nomac
.
A podcast arra jó, hogy az nfl többi csapatáról valamilyen szintű infót szerezz, a Pats-ről nem sokat fogsz megtudni hiszen jellemző a hozzáállásukra a -"saints-pats meccs háttérzajként ment" -aranyköpés.O_O
De nincs ezzel baj, nem vagyunk mi elveszett emberek, javasolnám neked a pats.hu jó kis cikkeit, ezt a fórumot valamint az éppen aktuális ellenfél csapatfórumait meccs előtt és meccs után, érdekes , hogy ők hogyan vélekednek a mérkőzésről és a csapatunkról.
Angol oldal pedig annyi van, hogy ahhoz már kevés a "kicsit jobban beleásás" oda már kell egy JCB😊
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Háát, akkor neked és a bírónak is lézerszeme van, mert ez élőben nézve a stadionban ülők többsége számára olyan neutral zone volt, mint a huzat. 😊peterk2005
Szerintem éppen ahhoz kellett lézerszem a bíróktól, hogy ott kiszúrják: a támadófal bemozdulását Vellano mozgása váltotta ki rögtön és nem a feléje rohanó linebacker. Tehát nem olyan evidens a helyzet, mint ahogy az eredeti reakcióból kitűnt.
több mint 12 éve
Idén kezdtem el kicsit jobban beleásni magam a dolgokba, és keresem a "forrásokat". De úgy érzem rossz helyen keresem a szerkesztők között 😀
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az eredeti válaszban leírtam, hogy rendes tempóban miért nem volt egyértelmű a megítélése, hogy mi okozta az RG bemozdulását, aki késve reagált a DT-re.DoM
Háát, akkor neked és a bírónak is lézerszeme van, mert ez élőben nézve a stadionban ülők többsége számára olyan neutral zone volt, mint a huzat. 😊 Legalábbis az alapján, hogy nem hangos éljenzés, hanem az elkefélt hazai playeknél szokásos mormolás volt a reakció.

Nagy jelentősége nincs. Ki lehet szúrni hibákat - melyik meccsen nem? -, de nem nem lehet azt mondani a meccsre, hogy a Pats komoly home fieldet kapott volna.peterk2005
Szerintem sincs jelentősége, sokkal jobban játszott mindkét csapat, hogy a bírókon rugózzunk. (Bár nem lenne utolsó, ha ata levezetné, hogy Dobson (befújt OPI) és Stills (TD) elkapás előtti mozdulata/kontaktja a CB-kel mennyiben tértek el egymástól.😉 )

Magamból kiindulva, én egyik falban sem vettem észre mozgást elsőre, csak a két LB rohama tűnt egyértelműen szabálytalannak. Szerintem nincs mit csodálkozni, hogy a stadionban is sokan hitték azt, hogy a LB-ek kefélték el.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Pedig akartam írni, hogy ezt a Podcast topicban kéne szóvá tenni.😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az utolsó drive támadó skill játékosai Brady-n kívültomi-tomi
Az a 6. kör pedig tökre beleillett volna, hogy kiírd 😀

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 398 — #neverpunt
Tehát én manipulálom.
DoM
Nyilván csak ez lehet. (vagy az én képem közelebbi)
Evans első szándékból a DT-re reagálva mozdul el, ez szerintem egyértelmű.
Hogy a DT után portyázó LB-k miatt folytatja-e tovább a mozdulatsort, azt talán még ő sem tudja.

i952.photobucket.com/albums/ae1/attiss/output_7kblUA_zpsc749d636.gif?t=1381779001

több mint 12 éve
Az utolsó drive támadó skill játékosai Brady-n kívül:
Thompkins: UDFA, újonc
Dobson: 2. kör, újonc
Edelman: 7. kör, ötödik éves veterán
Collie: 4. kör, ötödik éves veterán (a drive előtt egy éles snap a Pats-ben (és a Ligában 2012 szeptembere óta))
Hóember: 5. kör, negyedik éves veterán (egy éve a Pats-ben)
Bolden: UDFA, másodéves

Retro érzés 10 évvel korábbról.

A védelem egy fokkal jobban mutat. De a Vellano (UDFA)-Jones (6. kör)-Forston (UDFA) DT trió izgalmas.
Btw a Nepatriotsdraft.com-on még a draft előtt elemezték, hogy kik lehetnek olyan késői körben elkelők, akik sikeres karriert futhatnak be. A tíz említett játékosból itt van Vellano mellett Boyce is.  www.nepatriotsdraft.com/2013/04/ten-late-round-picks-that-will-have-successful-nfl-careers.html
Kedvet kaptam, megnézni még más predraft cikket is és találtam egy nagyon érdekeset. Vellano 2010-12 között stabilan negyedik a DT statisztikákban K. Short, Lotulelei és Chris Jones mögött. Elgondolkodtató.  www.cornerblitz.com/2013/Features/UTR-Joe-Vellano.aspx

Ha jót akarsz magadnak, akkor ilyeneket nem írogatsz felelőtlenül! Istenit az önérzetes Pats szurkolóknak! 😉 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az eredeti válaszban leírtam, hogy rendes tempóban miért nem volt egyértelmű a megítélése, hogy mi okozta az RG bemozdulását, aki késve reagált a DT-re.DoM
Háát, akkor neked és a bírónak is lézerszeme van, mert ez élőben nézve a stadionban ülők többsége számára olyan neutral zone volt, mint a huzat. 😊 Legalábbis az alapján, hogy nem hangos éljenzés, hanem az elkefélt hazai playeknél szokásos mormolás volt a reakció.

Nagy jelentősége nincs. Ki lehet szúrni hibákat - melyik meccsen nem? -, de nem nem lehet azt mondani a meccsre, hogy a Pats komoly home fieldet kapott volna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Érdekes ez a Podcast.. már a harmadik adást hallgatom és annyira nem foglalkoznak a Pat-es meccsekkel,ha beszélnek róla akkor meg közük nincs hozzá...
több mint 12 éve
Tehát én manipulálom.

Az eredeti válaszban leírtam, hogy rendes tempóban miért nem volt egyértelmű a megítélése, hogy mi okozta az RG bemozdulását, aki késve reagált a DT-re. A látványos mozdulat teljesen összhangban van a vele szemben felrohanó LB-vel, ami könnyen okozhatta, hogy a bírók úgy értelmezték a helyzetet ahogy.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elsőre nekem teljesen érthetetlennek tűnt az ítélet, meg is lepődtem rajta, de a gifnél az LB-k miatt elbizonytalanodtam, hogy tényleg arra reagálhatott, mert Vellanóra nem mozdult meg, vagy rohadt későn, akkor már inkább reálisnak tűnik ez

több mint 12 éve
Hidd el, nem manipulálom a képet, az első olyan kockát vágtam ide, amikor Evans feje elmozdul.
Nagyot kell erőszakolni a dolgokon, hogy Evans mozgását az LB-kre fogjuk

Ha ez bármit is számít, Pereira szerint is rossz döntés született.

több mint 12 éve
Amikor bemozdul az RG, a LB már ott áll az arcában a védővonalon. Közelebb nem is lehetne, mert akkor szabályt sértett volna.

több mint 12 éve
A semleges területre belépő védőnek kell okoznia a falember snap előtti bemozdulását.DoM
És itt ki okozta?
Az oda belépő, a guardhoz legközelebb felálló védő.
Az LB-k még bő egy yarddal hátrébb álltak abban a pillanatban, amikor Evans mozgásba lendült.

több mint 12 éve
Szigorúan ez alapján az utolsó TD-nél Solder nyakfogását pedig értelmezhetjük a kiropraktika legújabb vívmányának is 😉atapapa
Rém mulatságos. 😉 A semleges területre belépő védőnek kell okoznia a falember snap előtti bemozdulását. Ha nem érkezik a két linebacker, akkor jó eséllyel bedobják rá a zászlót és 1st down. A két felrohanó LB miatt ennek a megítélése már egyáltalán nem egyértelmű, annak eldöntése, hogy mi okozta az azonnali reakciót. Jól kitalált és kiviteleett snap előtti motion a védelemtől, amit benyelt a támadófal.
több mint 12 éve
Ahol ez a play 4 és egynél false start lehet, ott hamar jelentkeznek a szurkolón a tünetek 😉
atapapa
Simán lehet úgy értelmezni még így lassítva is, hogy az RG nem Vellano bemozgására reagál, hanem a két fellépő linebackerre, akik viszont nem lépnek be a semleges területre, ami false startot eredményez.DoM
Szigorúan ez alapján az utolsó TD-nél Solder nyakfogását pedig értelmezhetjük a kiropraktika legújabb vívmányának is 😉

több mint 12 éve
Ahol ez a play 4 és egynél false start lehet, ott hamar jelentkeznek a szurkolón a tünetek 😉
atapapa
Simán lehet úgy értelmezni még így lassítva is, hogy az RG nem Vellano bemozgására reagál, hanem a két fellépő linebackerre, akik viszont nem lépnek be a semleges területre, ami false startot eredményez.
több mint 12 éve
Akkor egyértelműen benézte a bíró, ennek egy sima delay of game-nek kellett volna lennie. Alapvetően a Saints javára tévedtek, csak a játék eredménye fordítja meg mindenkiben, hogy ki járt jól. A meccs alakulása öt másodpercben.😊tomi-tomi
Azért azt megnéztem volna, hogy milyen gyorsan találták volna meg a zebrák a sárgát, ha ebből pick helyett TD-t dob Brees :patapapa
Helyes, egy jól kifejlett paranoia megakadályozza, hogy az embert kellemetlen meglepetések érjék.😊 😉tomi-tomi

több mint 12 éve
Akkor egyértelműen benézte a bíró, ennek egy sima delay of game-nek kellett volna lennie. Alapvetően a Saints javára tévedtek, csak a játék eredménye fordítja meg mindenkiben, hogy ki járt jól. A meccs alakulása öt másodpercben.😊tomi-tomi
Azért azt megnéztem volna, hogy milyen gyorsan találták volna meg a zebrák a sárgát, ha ebből pick helyett TD-t dob Brees :patapapa
Helyes, egy jól kifejlett paranoia megakadályozza, hogy az embert kellemetlen meglepetések érjék.😊 😉

több mint 12 éve
Azért azt megnéztem volna, hogy milyen gyorsan találták volna meg a zebrák a sárgát, ha ebből pick helyett TD-t dob Brees :p