New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Gyurma Pappa már megválaszolta. Nekünk is illik ilyenre emlékezni, a Ravens ellen Ridley-t ütötte ki "tudjuk ki" ugyanígy.tomi-tomiAttól, hogy nem szabálytalan, még ritka paraszt dolog fejütésre utazni, főleg a pálya szélén már amúgy is a földre tartó labdás emberrel szemben. Bárki is teszi.
több mint 12 éve
McDaniels hülyeségei rettenetesen irritálnak, érthetetlen playeket tud hívni. Két gyökérsége tűnt föl leginkább, az egyik egyik KA Int-je után a 3rd and goal szituáció a másik, pedig az Edelmanre hívott fly... nem tudom hova tenni. Gronk És Vereen nagyon kell, utóbbi azért futásban is elég sokat hozzá tud tenni a játékhoz, valamint 3rd downoknál el kéne egy jókezű, gyors RB. A checkdown passzokkal még mindig nem tudunk mit kezdeni, nagyon remélem hogy Collins ezen a téren fejlődni fog, és több játék lehetőséget is kaphatna ha már egy első körös cetlit áldoztunk rá.szerk.: Dane Fletcher? Azért neki van sebessége is és mutatott is bíztató dolgokat coverageben még annó. Van valami különösebb oka, hogy nem használjuk passz szituációknál?
több mint 12 éve
Ja lemaradt: grat, nagy meccs volt, BB az első félidőben nagyon szépen megfogta a game planünket. Hazai pálya is hozzájárult a meccshez, nincs ezzel semmi gond, ettől függetlenül 1:13-mal a vége előtt meg kell állítani egy O-t 80 yardon keresztül. Sok sikert a csoporthoz, a többieket megverjük nektek 😛

több mint 12 éve
Nem a Királyi Bridzs Klub tagjait látjuk. Ezek természetes emberi reakciók erős stressz helyzetben. Hogy a pékbe ne lenne feszültség egy ilyen meccsen még a csapattársak között is?! Ki tudja, mit mondott/tett előtte Brady? Láthattuk, tudhatunk róla hogy esetleg utána megbeszélték? Nem kell ezekkel a kiragadott jelenetekkel foglalkozni.www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000261833/Brady-left-hanging
ez már a meccs alatt sem tetszett...dd
Igen, mi is erről dumáltunk már a meccs alatt, hogy ebből vajon lehet-e valamire következtetni és ha igen mire. Nem lenne jó, ha feszültség lenne Brady és jelenlegi legjobb elkapója/tartalék CB-je között.
Amendola kiütésénél még most sem értem, hogy miért nem volt szabálytalanság, mert lehet, hogy vállal akart szerelni, de akkor is sisakkal találta el a védtelen WR-t a védő, az meg szabálytalan, nem?Burkus
Gyurma Pappa már megválaszolta. Nekünk is illik ilyenre emlékezni, a Ravens ellen Ridley-t ütötte ki "tudjuk ki" ugyanígy.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Futó ellen nem szabálytalan, csak elkapás közben lévő ellen. Ha megtörtént az elkapás, a WR is futónak számít.www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000261833/Brady-left-hanging
Igen, mi is erről dumáltunk már a meccs alatt, hogy ebből vajon lehet-e valamire következtetni és ha igen mire. Nem lenne jó, ha feszültség lenne Brady és jelenlegi legjobb elkapója/tartalék CB-je között.
Amendola kiütésénél még most sem értem, hogy miért nem volt szabálytalanság, mert lehet, hogy vállal akart szerelni, de akkor is sisakkal találta el a védtelen WR-t a védő, az meg szabálytalan, nem?Burkus
Szoktam emlegetni, nekünk egy div döntő ment el ezen: www.youtube.com/watch?v=Ss2dn_QI5kE

több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000261833/Brady-left-hanging
Amendola kiütésénél még most sem értem, hogy miért nem volt szabálytalanság, mert lehet, hogy vállal akart szerelni, de akkor is sisakkal találta el a védtelen WR-t a védő, az meg szabálytalan, nem?
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000261833/Brady-left-hangingez már a meccs alatt sem tetszett...
több mint 12 éve
Azért érdekes, h 1 év alatt mennyi minden tud változni egy csapaton belül.. a tavalyi fos védelem olyan mintha kicserélték volna, közben viszont a hagyományosan elit Pats OL kritikán aluli szintre süllyedt (legalább is ezen a meccsen). Azért, ha ez a védelem ilyen szinten nyomatja a továbbiakban is akkor ebből bármi lehet (sajnos😊)SzeszeA tavalyi védelem se volt már fos az idény második felében. Az összes fontosabb mutatóban nagyjából ezt a szintet hozta. (Most már teljesen biztos vagyok abban, hogy Talib-bal nagyon más lett volna a Ravens elleni PO meccs.) Egy dolog változott, egyre többen észreveszik.😊
Az OL tegnap katasztrófa volt, nagyon össze kell szedniük magukat, mert jön a másik Ryan védelem és ha valami működik a Jets-nél, az a DL.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Azt számoltam, hogy az Atlanta elleni meccsen kívül a TD-ig 21 (!) pontot csináltunk 5 meccs alatt a második félidőben, ez mind FG. (Az Atlanta ellen 20-at). A half time adjustment katasztrófális megint, pedig tavaly mutatott előrelépést. De ha az Atlanta meccset és a tegnapit is figyelembe veszem, akkor is 8 FG és 3 TD a termés 6 meccs alatt a második félidőben. Itt valami strukturálisan van elszúrva.Ettől függetlenül, a Talib, Kelly, Wilfork, Mayo nélküli védelem fantasztikus volt a végén, bár nagy köszönet a Saints edzői stábnak, nem is tudom, hogy a 4&6, majd az INT után hogy tudták ezt elszúrni. Egy 1st down és vége lett volna a meccsnek. A D félelmetesen vette le a pályáról nemcsak Grahamet, hanem Colstont és Meachemet is, nem véletlen, hogy a két TD két rookie TE elkapása volt. (Dennard szépen ment szerelni, megérdemelte volna, hogy elüsse a labdát.)
Ghost viszont idén megszolgálja azt a marha nagy fizetését és sajnos a punter csere is jó döntés volt. Iszonyú jó hangtime van szinte minden puntnál.
Collie becserélése nagyon nagy húzás volt, két hatalmas és kulcsfontosságú elkapás 24 yardért., jó lenne, ha beilleszkedne és nem esne ki sérülés miatt. Amendola szegény a sérüléséig sem volt faktor (2 elkapás 0 yardért), bár arról nem tehet, hogy Brady túldobta, az nagy TD lett volna. Dobson pedig képtelen túllépni a drop-okon, ügyes srác, de nagyon kevéssé konzisztens a játéka. Hómanó viszont nagyot játszott, nem tudom miért nem kap több passzt.
Ez sérüléshullám iszonyú, ha meg akarja valaki nézni a csapatot, nem az edzésre, hanem a gyengélkedőre megy lassan. Talib nélkül egy szál Dennard-al oda fog jutni a sec, mint tavaly, ráadásul ezen a meccsen már passrush sem volt, gondolom, több energia jut a rusherek megállítására, hogy nem Kellyvel és Wilforkkal kell küzdeni középen. Jones nagy sackje a végén jó egyéni teljesítmény volt és a sec. sikere, hogy Brees nem talált célpontot. Nem tudom, meddig lehet még kitartani ennyi kulcsember nélkül, remélem, a Miami ellen már egy-két sérült visszatér.
Régen volt ekkora élmény nézni egy Pats meccset, 4-ig nem tudtam elaludni, annyira fel voltam pörögve. A GWD a régi cool Bradyt idézte. Viszont BB beláthatná, hogy JMD nem fogja megváltani a világot mint OC, ideje lenne mondjuk Charlie Weisst visszahívni.
több mint 12 éve
Azért érdekes, h 1 év alatt mennyi minden tud változni egy csapaton belül.. a tavalyi fos védelem olyan mintha kicserélték volna, közben viszont a hagyományosan elit Pats OL kritikán aluli szintre süllyedt (legalább is ezen a meccsen). Azért, ha ez a védelem ilyen szinten nyomatja a továbbiakban is akkor ebből bármi lehet (sajnos😊)
több mint 12 éve
Tényleg elég komoly a D! Talibra meg nincs szó. Nagyon nagyon kár, hogy megsérült. A többi sérültről nem is beszélve.Az O fal tényleg, hogy is mondjam... Nem igazán láttam még ennyi sacket Bradyn.
Őszintén szólva be kell vallanom, a meccs vége előtt, amikor a 4 próbálkozás nem jött össze mérgemben kinyomtam a tv-t, annyira felidegesített és nem bíztam abban, hogy megnyerjük. Reggel a legnagyobb megdöbbenésemre láttam, hogy ezt még sem kellett volna. Mindig ki kell tartani a csapat mellett.
Amikor azt a sok futást erőltettük egymás után. Na az volt a másik dolog, ami nagyon felidegelt.
Most tényleg ennyire szar JMD?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Megnéztem egy pár szerintem sokat mondó vagy legalább is érdekes adatot:Az első félidőben három passz ment Hoomanawanui felé 53 yardért, a másodikban egy négyért. Mind a 4 felé dobott labdát behúzta, mégis csak egy labda ment felé az egész második félidőben.
Blount 7 futásból 9 yardja. Teljesen indokolatlan az ő ilyen szintű használata. Kíváncsi lennék egy teljesen egészséges Bolden mellett mennyi labdát kapna.
A negyedik negyedbe a Brees int utáni 7 játékból hat futás volt és egy passz egy yardért (visszafújták, de a lényeget tekintve ez mindegy). Az ezt követő NO TD után pedig 3:29-el a vége előtt jött 4 egymás utáni passz. Két remek játékmenedzselést láthattunk itt.
Picit olyan érzésen volt, hogy az utolsó driveban TB elküldte JMD-t gyufáért, hogy ne zavarja a játékot.
A D nagyot játszott, ismét.
Ui.: Dante összeszedhetné az O-linet, mert ez fos.
több mint 12 éve
Mer nem jársz velem meccsetnézni 😛Steelers meccsen én is tudom, hogy mi fog történni.😀
Monjda a műsorvezető - na vége!
Erre én - Ló.. Spike! TD! Anakin fogadd el sötét oldalt!
És úgy is lett...sutianap
Nekem nem volt sok bajom, hogy 4.-re nekimentünk. Azt jó döntésnek tartom annak fényében, hogy 4. negyedben mit művelt a Saints Off. Jó volt a hívás is, Dobson elejtette. (Ugyanezt a játékot korábban már megcsinálta ugyanígy 4.-re.)Előtte nem puntoltunk, pótoltuk.😀 (Azt hittem, agyvérzést kapok.)tomi-tomiMegérne egy patriots.hu-s szavazást, hogy melyik volt a nagyobb f@szság! 😀Csabiii
több mint 12 éve
Mer nem jársz velem meccsetnézni 😛Előtte nem puntoltunk, pótoltuk.😀 (Azt hittem, agyvérzést kapok.)tomi-tomiEgy dolgon nem kicsit ki vagyok akadva.Fel nem fogom, hogy 2:20-szal a vége előtt, 4 pontos hátrányban, egy időkéréssel, minek kell bevágni double coverage-ba, 50 yard mélyre Edelmen-nek... Az ég világon semmi értelme nem volt ennek a hívásnak/vállalásnak. És ha ezen elmegy a meccs (nem sokon múlott), meg is érdemeljük... De persze k@rvára örülök, hogy nem így lett! 😊Csabiii
Mindenütt Brady hőstettéről írnak... bazd HARMADIK próbálkozásra jött össze a győztes drive. Az egész O tehet egy szívességet a D-nek, ami minusz 4 kezdővel zavarta le Breeseket a pályáról. Kétszer is.Gyulus
Monjda a műsorvezető - na vége!
Erre én - Ló.. Spike! TD! Anakin fogadd el sötét oldalt!
És úgy is lett...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Megérne egy patriots.hu-s szavazást, hogy melyik volt a nagyobb f@szság! 😀Előtte nem puntoltunk, pótoltuk.😀 (Azt hittem, agyvérzést kapok.)tomi-tomiEgy dolgon nem kicsit ki vagyok akadva.Fel nem fogom, hogy 2:20-szal a vége előtt, 4 pontos hátrányban, egy időkéréssel, minek kell bevágni double coverage-ba, 50 yard mélyre Edelmen-nek... Az ég világon semmi értelme nem volt ennek a hívásnak/vállalásnak. És ha ezen elmegy a meccs (nem sokon múlott), meg is érdemeljük... De persze k@rvára örülök, hogy nem így lett! 😊Csabiii
Mindenütt Brady hőstettéről írnak... bazd HARMADIK próbálkozásra jött össze a győztes drive. Az egész O tehet egy szívességet a D-nek, ami minusz 4 kezdővel zavarta le Breeseket a pályáról. Kétszer is.Gyulus
több mint 12 éve
Előtte nem puntoltunk, pótoltuk.😀 (Azt hittem, agyvérzést kapok.)Egy dolgon nem kicsit ki vagyok akadva.Fel nem fogom, hogy 2:20-szal a vége előtt, 4 pontos hátrányban, egy időkéréssel, minek kell bevágni double coverage-ba, 50 yard mélyre Edelmen-nek... Az ég világon semmi értelme nem volt ennek a hívásnak/vállalásnak. És ha ezen elmegy a meccs (nem sokon múlott), meg is érdemeljük... De persze k@rvára örülök, hogy nem így lett! 😊Csabiii
több mint 12 éve
Egy dolgon nem kicsit ki vagyok akadva.Fel nem fogom, hogy 2:20-szal a vége előtt, 4 pontos hátrányban, egy időkéréssel, minek kell bevágni double coverage-ba, 50 yard mélyre Edelmen-nek... Az ég világon semmi értelme nem volt ennek a hívásnak/vállalásnak. És ha ezen elmegy a meccs (nem sokon múlott), meg is érdemeljük... De persze k@rvára örülök, hogy nem így lett! 😊
több mint 12 éve
Na hát az O-fal úgy ahogy van mondjon le. Nem tudom mikor láttam utoljára olyat, hogy Bradyt 5ször sackelik. Botrányosak voltak, pedig tavalyhoz képest nincs nagy változás. FViktor93Igen, a Bengals ellen még lehetett azt mondani, hogy az elején volt két baromság, de aztán rendben voltak. Ma viszont egész meccsen nagyon megfirkálta Ryan Dante munkáját. Ült az összes DB blitz, jött itt LB, DE (szinte) érintetlenül, aki érte, büdös bogarat játszatott Brady-vel. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire befolyásolta a playcallingot.
több mint 12 éve
Végül is, 24–21, vagy 30–27, nem nagy difi 😀WyattIgyál már, mert sose rúgsz be 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Úgy érzem, hogy ma a Defense megméretettet és bizony erősnek találtatott. Kurva jó ezt látni, hogy a D képes meccs végén a kulcs stoppokra. Talib egy állat, mindenképpen meg kell tartani, ahogy leszedte Grahamet a pályáról, tanítani való volt. Dennard nálam Talib mellett a legjobb volt ma, mindenhol ott volt. A TD-t nem írom fel neki, pech volt, hogy mellé ütött, illetve Gregorynak ott kellett volna lennie. Kicsit zavaró volt, hogy semmi nyomás nem volt Breesen, miközben Tomot agyon verték. Kelly nagyon kéne, mert középen megint simán ültek a futások. Összességében nagyon elégedett vagyok a D-velAz offense már más tészta. Én nem hittem az utolsó driveban, de rám cáfoltak. Brady még mindig zseniális, az a passz a végén nagyon oda volt dobva, úgy h előtte Edelman a biztos TD-t ejtette el. Az elkapók, nem rosszak, sőt nekem kifejezetten tetszenek, csak ezt a drop betegséget küzdjék le, a végén azt hittem idegbajt kapok, mikor egymás után 2 könnyű labdát ejtettek el. Amendola remélem jobban van, illetve remélem Gronk minél hamarabb vissza tud térni. Ridley hatalmasat játszott, az egyik legjobb volt, csak ne lenne minden futásánál bennem a félsz, hogy elejti 😊 Na hát az O-fal úgy ahogy van mondjon le. Nem tudom mikor láttam utoljára olyat, hogy Bradyt 5ször sackelik. Botrányosak voltak, pedig tavalyhoz képest nincs nagy változás.
Gost megint jól játszott, az az 54 yardos FG brutális volt tőle.
több mint 12 éve
Szép volt Fiúk! A CSAPAT hitt a győzelemben, akkor is amikor a szurkolók közül sokan már lemondtak róla, köztük én is az eladott labdánál, pedig nem szoktam.
A D# megtette, amit kellett, Ridley parádésan tért vissza, a #12-es kapitány pedig megmutatta, hogy nem lehet leírni.
Egyértelműen egy nagyon erős ellenfelet győztünk le 5-1-es mérleg, de a következő 2 csoportmeccs duplán számít és lendületből hozni kell a végső elszámolás miatt.
A sérülteknek mielőbbi jobbulást, mert sajnos abból egyre több van.
Nemcsak, hogy CSAPATunk van, hanem, a D# miatt is különösen szerethető.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Végül is, 24–21, vagy 30–27, nem nagy difi 😀Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.Remélem nem kapunk 23 pont felett ezúttal sem, az meg egészen előrelépés lenne, ha 17-ig eljutnánk 😀
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public
A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.LordTamas
De én reménykedem egy 24–21-ben, aztán majd legfeljebb jól nem jön beWyatt

több mint 12 éve
Egy dolgon nem kicsit ki vagyok akadva.Mindenütt Brady hőstettéről írnak... bazd HARMADIK próbálkozásra jött össze a győztes drive. Az egész O tehet egy szívességet a D-nek, ami minusz 4 kezdővel zavarta le Breeseket a pályáról. Kétszer is.
több mint 12 éve
Dobtok egy hátast. Nyerni fogunk vasárnap, méghozzá brilliáns játékkal.A brilliáns játék elmaradt. Piszkosul örülök, de azért rengeteg hiba volt itt kérem. Ismét (sokadszorra) lefagytunk a második félidőre, a momentum (INT) után nem igaz, hogy 28x futni kellett és egy rohadt passz nem fért bele. Ha ott közte 10 ez a meccs már akkor megvan. A végén ideges voltam a védőkre, hogy ha nem üt mellé megvan a meccs. A kapott TD után lemondtam a győzelemről, de a végén ez a drive, huh....
NB2
De amúgy nem igaz, hogy ennyi rohadt sérültünk van már. Ma megint lett vagy megint 3 a többihez.
több mint 12 éve

Anakin, a kiégés után 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak