New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Na, most szakadt át a gát.naja, remélem nem fogyunk el a sok szar sérüléssel
Ez a védelem egy elbaszott 4th down után és egy INT után is hitt abban, hogy érdemes megállítani Brees-éket. Brady-ék pedig megoldották, meghálálták a bizalmat, a hitet. (A Saints védelem kiszállt a meccsből az INT után, nem kellett volna.)
Van csapatunk 2013-ra.tomi-tomi
több mint 12 éve
Ennél izgalmasabb meccset nehezen tudtam volna elképzelni. Két pillanat is volt, amikor majdnem kikapcsoltam a TVt.Igazi "up and down" meccs volt. Tele rengeteg szép megmozdulással (főleg védő oldalon) és még mindig sok hibával (dropok!, de Bradyre is mérges voltam párszor) Ha Brady a meccs végi attitűdjét hozta volna végig ez egy nagyon sima meccs lett volna.
Remélem a sérülteknek nincs komoly bajuk, bár Dola-nal valószínűleg tartok egy újabb 4-5 hét kihagyást 😕 Csak Talib térjen vissza!
több mint 12 éve
Na, most szakadt át a gát.Ez a védelem egy elbaszott 4th down után és egy INT után is hitt abban, hogy érdemes megállítani Brees-éket. Brady-ék pedig megoldották, meghálálták a bizalmat, a hitet. (A Saints védelem kiszállt a meccsből az INT után, nem kellett volna.)
Van csapatunk 2013-ra.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ejj de szar meccs volt 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Erre nehéz mit mondani. Az elmúlt évek egyik legjobb meccse úgy, hogy lesérült a fél csapat, és Brady is vak volt időnként. HATALMAS győzelem! Az elején a bika védelem és a jó O, majd a végén megvan a győztes drive, szinte simán. Ha Dola rendben lesz, Kelly és Talib nem esik ki hosszan, plusz Gronk (illetve trade-en visszahozzuk Welkert 😀 - nyilván vicc), Brady meg visszaszerzi a magabiztosságát, még elit csapat is lehetünk.Köszönöm a mai napot a Patriotsnak, ezért érdemes NFL-t nézni!
több mint 12 éve
Just Win, Baby!JMD takarodj! 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
JMD zsenialis! Az elso comeback-nel elaltatta a saints-et a masodikkal pedig kinyirta oket! 😀

több mint 12 éve
Most nem tudom eldönteni, hogy szidjam vagy éljenezzem az elkapó sort? 😊
több mint 12 éve
Akkor is rúgjuk ki JMD-t!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Fire McDaniels!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Megőrültem volna ha ekkora előnyt elherdál a Cincy. Minden csoportellenfél bukta jól jön😊
több mint 12 éve
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok ennek a meccsnek. Tök mindegy mit játszunk itt. Nem a Saintset kell megvernünk, hanem a csoport-riválisokat, plusz egy két gyengébbet és megvan a PO. Ott kell nyerni.zinedine5Nagyon de nagyon egyet tudok érteni ebben. Ha ma kikapunk a Saintstől mi történik? Semmi! Kikaptunk egy NFC-s csapattól és kész. Az utána lévő 3 de inkább két csoportmeccs lesz a fontos.
több mint 12 éve
Dola mitől lett Q?Előző héten is az volt. Teljesen szokásos Belichick ügymenet.
Vagy a szokott BB rendszer hogy mindenki Q?Janek
több mint 12 éve
Dola mitől lett Q?Vagy a szokott BB rendszer hogy mindenki Q?
több mint 12 éve
Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.Remélem nem kapunk 23 pont felett ezúttal sem, az meg egészen előrelépés lenne, ha 17-ig eljutnánk 😀
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public
A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.LordTamas
De én reménykedem egy 24–21-ben, aztán majd legfeljebb jól nem jön be

több mint 12 éve
Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public
A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.
több mint 12 éve
És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?Sobri JóskaMennyi sanszot adtál volna Eli Manning-nek és a Giants-nek 2007 októbere-novembere környékén? Az NFL ,mindig is arról szólt, hogy juss be valahogy - akárhogy! - a playoffba, és onnan akármi megtörténhet. Akár Tim Tebow is legyőzheti a Broncos-al Steelers-t. 😊
Amúgy persze igazad van. Ezt az évet az FO elkefélte. Ez akkor is igaz, ha a végén valami csoda folytán újabb gyűrű lenne a vége. De elkefélés ide vagy oda, az NFL-ben túl kicsik ahhoz a különbségek (éppen ezért fontos, hogy ne kefélje el az FO a munkáját!), hogy egy önmagát ha küszködve is, de versenyben tartó csapat ne produkálhatna bármikor egy 3 hetes, 3 meccses kiváló szériát - éppen január-februárban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem tudom.PO. Ott kell nyerni.zinedine5És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?Sobri Jóska
több mint 12 éve
PO. Ott kell nyerni.zinedine5És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?
Az alapszakasz a Pats-nél évek óta valóban "puszta formalitás", a PO meg egy zsák fing.
Hátha ezzel a harapós, szenvedős, nyűglődös, védekezős konstellációval sikeredik a PO, 9-7-es alapszakasz után, meccsenként 150 passzolt yarddal, 2 TD-vel, de győzelemmel.
Mert arra apellálni, hogy majd Brady agyondobál mindenkit 3(4) meccsen lejárt lemez.
Szóval aki a félig teli poharat akarja látni ezért drukkoljon, hogy ráérezzen ez a védelem arra, hogyan nyerjen meccset, ha a támadók összehoznak 20 pontot.
több mint 12 éve
The Patriots announced Saturday they have signed first-year defensive lineman Marcus Forston to the 53-man roster from the practice squad. To make room on the roster, the Patriots released defensive tackle Andre Neblett.Nem tartott sokáig.
több mint 12 éve
Egy a lényeg ne legyen számunkra "holland" szindrómás meccs! Küzdjenek harcoljanak izzasszuk meg a szenteket annyira amennyire csak kitelik tőlünk!😊
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok ennek a meccsnek. Tök mindegy mit játszunk itt. Nem a Saintset kell megvernünk, hanem a csoport-riválisokat, plusz egy két gyengébbet és megvan a PO. Ott kell nyerni.