New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Na, most szakadt át a gát.
Ez a védelem egy elbaszott 4th down után és egy INT után is hitt abban, hogy érdemes megállítani Brees-éket. Brady-ék pedig megoldották, meghálálták a bizalmat, a hitet. (A Saints védelem kiszállt a meccsből az INT után, nem kellett volna.)
Van csapatunk 2013-ra.tomi-tomi
naja, remélem nem fogyunk el a sok szar sérüléssel
több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
Ennél izgalmasabb meccset nehezen tudtam volna elképzelni. Két pillanat is volt, amikor majdnem kikapcsoltam a TVt.
Igazi "up and down" meccs volt. Tele rengeteg szép megmozdulással (főleg védő oldalon) és még mindig sok hibával (dropok!, de Bradyre is mérges voltam párszor) Ha Brady a meccs végi attitűdjét hozta volna végig ez egy nagyon sima meccs lett volna.
Remélem a sérülteknek nincs komoly bajuk, bár Dola-nal valószínűleg tartok egy újabb 4-5 hét kihagyást 😕 Csak Talib térjen vissza!

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Na, most szakadt át a gát.
Ez a védelem egy elbaszott 4th down után és egy INT után is hitt abban, hogy érdemes megállítani Brees-éket. Brady-ék pedig megoldották, meghálálták a bizalmat, a hitet. (A Saints védelem kiszállt a meccsből az INT után, nem kellett volna.)
Van csapatunk 2013-ra.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 483 — "Grammar maci"
ejj de szar meccs volt 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Erre nehéz mit mondani. Az elmúlt évek egyik legjobb meccse úgy, hogy lesérült a fél csapat, és Brady is vak volt időnként. HATALMAS győzelem! Az elején a bika védelem és a jó O, majd a végén megvan a győztes drive, szinte simán. Ha Dola rendben lesz, Kelly és Talib nem esik ki hosszan, plusz Gronk (illetve trade-en visszahozzuk Welkert 😀 - nyilván vicc), Brady meg visszaszerzi a magabiztosságát, még elit csapat is lehetünk.

Köszönöm a mai napot a Patriotsnak, ezért érdemes NFL-t nézni!
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Just Win, Baby!

JMD takarodj! 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
JMD zsenialis! Az elso comeback-nel elaltatta a saints-et a masodikkal pedig kinyirta oket! 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Most nem tudom eldönteni, hogy szidjam vagy éljenezzem az elkapó sort? 😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó bebaszunk máma
Is 😀

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Akkor is rúgjuk ki JMD-t!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Fire McDaniels!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Elmegyünk a picsába, de komolyan

több mint 12 éve
Azért elmennek az elkapók most már a picsába

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Megőrültem volna ha ekkora előnyt elherdál a Cincy. Minden csoportellenfél bukta jól jön😊
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok ennek a meccsnek. Tök mindegy mit játszunk itt. Nem a Saintset kell megvernünk, hanem a csoport-riválisokat, plusz egy két gyengébbet és megvan a PO. Ott kell nyerni.zinedine5
Nagyon de nagyon egyet tudok érteni ebben. Ha ma kikapunk a Saintstől mi történik? Semmi! Kikaptunk egy NFC-s csapattól és kész. Az utána lévő 3 de inkább két csoportmeccs lesz a fontos.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Dola mitől lett Q?
Vagy a szokott BB rendszer hogy mindenki Q?Janek
Előző héten is az volt. Teljesen szokásos Belichick ügymenet.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 894 — Apu ökölbeszorított keze
Dola mitől lett Q?
Vagy a szokott BB rendszer hogy mindenki Q?

több mint 12 éve
Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.
 espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public

A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.LordTamas
Remélem nem kapunk 23 pont felett ezúttal sem, az meg egészen előrelépés lenne, ha 17-ig eljutnánk 😀
De én reménykedem egy 24–21-ben, aztán majd legfeljebb jól nem jön be

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.
 espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public

A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?Sobri Jóska
Mennyi sanszot adtál volna Eli Manning-nek és a Giants-nek 2007 októbere-novembere környékén? Az NFL ,mindig is arról szólt, hogy juss be valahogy - akárhogy! - a playoffba, és onnan akármi megtörténhet. Akár Tim Tebow is legyőzheti a Broncos-al Steelers-t. 😊

Amúgy persze igazad van. Ezt az évet az FO elkefélte. Ez akkor is igaz, ha a végén valami csoda folytán újabb gyűrű lenne a vége. De elkefélés ide vagy oda, az NFL-ben túl kicsik ahhoz a különbségek (éppen ezért fontos, hogy ne kefélje el az FO a munkáját!), hogy egy önmagát ha küszködve is, de versenyben tartó csapat ne produkálhatna bármikor egy 3 hetes, 3 meccses kiváló szériát - éppen január-februárban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
PO. Ott kell nyerni.zinedine5
És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?Sobri Jóska
Nem tudom.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
PO. Ott kell nyerni.zinedine5
És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?
Az alapszakasz a Pats-nél évek óta valóban "puszta formalitás", a PO meg egy zsák fing.
Hátha ezzel a harapós, szenvedős, nyűglődös, védekezős konstellációval sikeredik a PO, 9-7-es alapszakasz után, meccsenként 150 passzolt yarddal, 2 TD-vel, de győzelemmel.
Mert arra apellálni, hogy majd Brady agyondobál mindenkit 3(4) meccsen lejárt lemez.
Szóval aki a félig teli poharat akarja látni ezért drukkoljon, hogy ráérezzen ez a védelem arra, hogyan nyerjen meccset, ha a támadók összehoznak 20 pontot.

több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
The Patriots announced Saturday they have signed first-year defensive lineman Marcus Forston to the 53-man roster from the practice squad. To make room on the roster, the Patriots released defensive tackle Andre Neblett.

Nem tartott sokáig.
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 343 — Patriots fan
Egy a lényeg ne legyen számunkra "holland" szindrómás meccs! Küzdjenek harcoljanak izzasszuk meg a szenteket annyira amennyire csak kitelik tőlünk!😊

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok ennek a meccsnek. Tök mindegy mit játszunk itt. Nem a Saintset kell megvernünk, hanem a csoport-riválisokat, plusz egy két gyengébbet és megvan a PO. Ott kell nyerni.