New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ez a kép nem igazán releváns, mert 35mp volt hátra, időkérés nélkül, és TD kellett. Ilyen helyzetben akkor is feladják a pálya közepét a védelmek, ha egész meccsen egyébként tömték. Passzolni se lett volna sok értelme oda - főleg nem első downra -, mert egy sikeres passz levesz 20 mp-et az órából.peterk2005
A 35mp jogos, de
1. egy 20 yardos TE elkapás + spike és még van hátra 10-12mp 27 yardról, hogy dobjunk 2-t.
2. legalább az egyik safety-nek figyelnie kell a pálya közepét, azaz egy védővel kevesebb a szélen védekezésbenSpigo
Leírva igaz, de mégse nagyon játssza senki sem ezt. 😊 Ilyenkor jellemzően a két oldalon, mélységében próbálják meg széthúzni a védelmet, és a rövid-közép-hosszú passz variációból kihozni valamit, mindig a szél felé, hogy megálljon az óra. Kevesebb időt visz el többször 4 downból 10-10 yard oldalra - még ha csak 3./4. kísérletre is sikerül -, mint 1 esetleges középen szerzett 20-30 yard.

Amúgy se volt sok jelentősége. Abban a borzalom időben nullához konvergált már az esélye a sikernek. A komplett drive-ban nem ment a passz, Brady 5-6 passzából - ami az utolsót kivéve mind elég jól az elkapóhoz ment - egy kivételével mindet elejtették. Csak futással és sárga zászlóval ment előre addig is a játék.peterk2005
Na igen, de egész meccsen ez volt jellemző. És Amendola és Edelman középre futásai teljesen más dolgok, mint a fal mellőli (TE) vagy mögüli (RB) route-ok ás igazából erre szerettem volna kihegyezni. Csak elvittél a susnyásba 😀
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a kép nem igazán releváns, mert 35mp volt hátra, időkérés nélkül, és TD kellett. Ilyen helyzetben akkor is feladják a pálya közepét a védelmek, ha egész meccsen egyébként tömték. Passzolni se lett volna sok értelme oda - főleg nem első downra -, mert egy sikeres passz levesz 20 mp-et az órából.peterk2005
A 35mp jogos, de
1. egy 20 yardos TE elkapás + spike és még van hátra 10-12mp 27 yardról, hogy dobjunk 2-t.
2. legalább az egyik safety-nek figyelnie kell a pálya közepét, azaz egy védővel kevesebb a szélen védekezésbenSpigo
Leírva igaz, de mégse nagyon játssza senki sem ezt. 😊 Ilyenkor jellemzően a két oldalon, mélységében próbálják meg széthúzni a védelmet, és a rövid-közép-hosszú passz variációból kihozni valamit, mindig a szél felé, hogy megálljon az óra. Kevesebb időt visz el többször 4 downból 10-10 yard oldalra - még ha csak 3./4. kísérletre is sikerül -, mint 1 esetleges középen szerzett 20-30 yard.

Amúgy se volt sok jelentősége. Abban a borzalom időben nullához konvergált már az esélye a sikernek. A komplett drive-ban nem ment a passz, Brady 5-6 passzából - ami az utolsót kivéve mind elég jól az elkapóhoz ment - egy kivételével mindet elejtették. Csak futással és sárga zászlóval ment előre addig is a játék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fredo 205
A képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?
több mint 12 éve
Viszont ebből a képből az is látszik, hogy mennyire hiányzott egy elkapó TE és elkapni képes RB. A pálya közepén nincs ember. Mindenki a számokon kívül van. A Bengals (nagyon helyesen) egész este nem törődött a pálya közepével, mert nem is kellett neki.Spigo
Ez a kép nem igazán releváns, mert 35mp volt hátra, időkérés nélkül, és TD kellett. Ilyen helyzetben akkor is feladják a pálya közepét a védelmek, ha egész meccsen egyébként tömték. Passzolni se lett volna sok értelme oda - főleg nem első downra -, mert egy sikeres passz levesz 20 mp-et az órából.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne probléma a TE hiány. Mégha nem is úgy, hogy a pálya közepét ne próbálta volna MJD/TB megjátszani. Ment oda passz bőven a meccs során Edelman-nak, Amendola-nak, stb.peterk2005
A 35mp jogos, de
2. legalább az egyik safety-nek figyelnie kell a pálya közepét, azaz egy védővel kevesebb a szélen védekezésben
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 2012-es év lezárult, rendelkezésre áll egy rakás adat.
Azt a 2011-es évvel összehasonlítani egy lehetőség.
De a folyamatban lévő 2013-as évvel, ahol még a meccsek fele se zajlott le súlyos metodikai hiba.
Mintha a nyitódrive alapján, ami TD-vel zárul prognosztizálnád, hogy általános meccsenkénti 8.1 labdabirtoklással számolva 57 pontunk lesz a végén. Igen ember, így vélem, ahogy írtam, pont ezért írtam le.Sobri Jóska
Nincs igazad. Egy fan topicban elég fura "matekozni", de ha már így közelítetted meg, akkor matematikailag (statisztikailag) az 1 darabos minta összevetése az 5-6 darabos mintával valóban hibás. De egy 70-80-as mintát egy 20-as mintával igenis össze lehet vetni. Sőt, még következtetéseket is lehet levonni anélkül, hogy akár statisztikai akár módszertani hibát vétenénk. Lehet persze hibás is az összevetés, de az biztos, hogy nem a számosság miatt lesz önmagában hibás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Viszont ebből a képből az is látszik, hogy mennyire hiányzott egy elkapó TE és elkapni képes RB. A pálya közepén nincs ember. Mindenki a számokon kívül van. A Bengals (nagyon helyesen) egész este nem törődött a pálya közepével, mert nem is kellett neki.Spigo
Ez a kép nem igazán releváns, mert 35mp volt hátra, időkérés nélkül, és TD kellett. Ilyen helyzetben akkor is feladják a pálya közepét a védelmek, ha egész meccsen egyébként tömték. Passzolni se lett volna sok értelme oda - főleg nem első downra -, mert egy sikeres passz levesz 20 mp-et az órából.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne probléma a TE hiány. Mégha nem is úgy, hogy a pálya közepét ne próbálta volna MJD/TB megjátszani. Ment oda passz bőven a meccs során Edelman-nak, Amendola-nak, stb.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Szerintem 5 meccset összehasonlítani 16-al orbitális faszság, ja.
Sobri Jóska
Két következtetést tudok levonni ebből az adatból:

2012-ben sokat futott a csapat a red zone-ban -> liga szinten is kiemelkedő arányban értek el TD-t.
2013-ban nagyon keveset fut a csapat a red zone-ban -> liga szinten is feltűnően alacsony arányban értek el TD-t.

A pats.hura írt cikk elején meg is jegyeztem, hogy "Még csak öt fordulót játszottak le az alapszakaszből, tehát a mostani bajnokságra vonatkozó statisztikák esetében még nem áll rendelkezésre megfelelő minta, de a New England Patriots támadójátékának hatékonysága a red zone-on belül ennek ellenére is említést érdemel."

Egy ésszerű magyarázat lehet a csapat támadójátékának "pontszegénységére". Biztosan ez okozta a problémát? Nem, de ettől még ez egy valószínű forgatókönyv.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Amikor Brady "nem vette észre" a teljesen üres Dobsont és az ellenkező irányba dobja a labdát, mint amerre Dobson kitört az útvonal futásának a végén:

A dobás pillanata, amikor Brady beleáll a dobásba és elhatározza, hogy hova is szálljon a laszti. Dobson azért maradt tök üres, mert a safety nem követte befelé, mert a védő látta, hogy a labda a másik irányba száll.

www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=16926062#16926062DoM
Viszont ebből a képből az is látszik, hogy mennyire hiányzott egy elkapó TE és elkapni képes RB. A pálya közepén nincs ember. Mindenki a számokon kívül van. A Bengals (nagyon helyesen) egész este nem törődött a pálya közepével, mert nem is kellett neki.

Kicsit fordítottja a helyzet annak, mint amikor meg csak TE és Welker játékaink voltak a pálya közepén és az ellennek a szélével nem kellett törődnie.Spigo
Igen én nekem is pont ez jutott eszembe hogy hol a TE. Csak kéne igazolni valakit, mert félek Gronk nem lesz elég..pasztoyb
Ezért bíztam abban, hogy Sudfeld beválik és sajnálom, hogy nem kapta meg a lehetőséget a bizonyításra. Nem hiszem, hogy a preseason után hirtelen elfelejtett játszani-elkapni, ugyanúgy meg kellett volna kapnia a lehetőséget mint Thompkinsnak és Dobsonnak, hogy levetkőzze a lámpalázat. Egyébként a Jetsben sem játszott.
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Dobtok egy hátast. Nyerni fogunk vasárnap, méghozzá brilliáns játékkal.
AZ elmúlt években mindig a fontos meccsekre (szerintem azért ez most az) összekapta magát a csapat!

(nfl.com küldött egy emailt 2 órája lestem rá véletlen, amiből kiderült a NYJ-ATL meccs eredménye, 5 éve nem volt ilyen, mindig meg tudtam úszni az ilyet, grrrrr)NB2
Én egyszer Instagrammról tudtam meg egy meccs eredményét. MINDENT lehideoltam facebookon, erre... El kell költözni egy erdőbe.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
DoM
Tök jó, és logikus, hogy 5 meccs statisztikáit hasonlítjátok össze 16 meccsével.
Ha ugyanannyi meccsről lenne szó, még valami korrekt következtetés is kijöhetne belőle.

Bár igaz, majdnem lement az alapszakasz meccseinek harmada, végtére is...
Pl. ha a 2. világháborút ilyen módon elemzitek, akkor a németek nyertek.
Vagy 1954-ben mi lettünk a világbajnokok gurulósfociban.
Vagy múlt héten bedobtam kosárban 4 hárompontos kisérletből hármat. Akkor 20-ból biztos bedobnék 15-öt. Az meg ugye NBA szint. Írok is nekik. (Azt majd nem mondom el, hogy a végén 6 ment be összesen.)Sobri Jóska
Jézusom, ez milyen hülye megközelítés...ez statisztika ember, ezek elemzésre szolgálnak, tendenciákra, hibákra, fejlesztendő területekre mutatnak.., hogy lehet idekeverni egy világháborút??? !!!
ennyi erővel szerinted a félidei elemzések is tök feleslegesek mert még hátravan a meccs fele...gordon
Szerintem 5 meccset összehasonlítani 16-al orbitális faszság, ja.
Félidei elemzés az félidőben van, nem az első play után.
Ráadásul egy folyamatot feltérképezni, kielemezni teljesen más, mint mobil adatokat statikusként elemezni.
Az elemezhető, hogy önmagában a 2013-as év adatai mit jelentenek, de összevetni a 2012-es évével hiba.
A 2012-es év lezárult, rendelkezésre áll egy rakás adat.
Azt a 2011-es évvel összehasonlítani egy lehetőség.
De a folyamatban lévő 2013-as évvel, ahol még a meccsek fele se zajlott le súlyos metodikai hiba.
Mintha a nyitódrive alapján, ami TD-vel zárul prognosztizálnád, hogy általános meccsenkénti 8.1 labdabirtoklással számolva 57 pontunk lesz a végén.
Igen ember, így vélem, ahogy írtam, pont ezért írtam le.

több mint 12 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Amikor Brady "nem vette észre" a teljesen üres Dobsont és az ellenkező irányba dobja a labdát, mint amerre Dobson kitört az útvonal futásának a végén:

A dobás pillanata, amikor Brady beleáll a dobásba és elhatározza, hogy hova is szálljon a laszti. Dobson azért maradt tök üres, mert a safety nem követte befelé, mert a védő látta, hogy a labda a másik irányba száll.

Viszont ebből a képből az is látszik, hogy mennyire hiányzott egy elkapó TE és elkapni képes RB. A pálya közepén nincs ember. Mindenki a számokon kívül van. A Bengals (nagyon helyesen) egész este nem törődött a pálya közepével, mert nem is kellett neki.

Kicsit fordítottja a helyzet annak, mint amikor meg csak TE és Welker játékaink voltak a pálya közepén és az ellennek a szélével nem kellett törődnie.Spigo
Igen én nekem is pont ez jutott eszembe hogy hol a TE. Csak kéne igazolni valakit, mert félek Gronk nem lesz elég..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve

Kicsit fordítottja a helyzet annak, mint amikor meg csak TE és Welker játékaink voltak a pálya közepén és az ellennek a szélével nem kellett törődnie.
több mint 12 éve
Tök jó, és logikus, hogy 5 meccs statisztikáit hasonlítjátok össze 16 meccsével. Ha ugyanannyi meccsről lenne szó, még valami korrekt következtetés is kijöhetne belőle.
Bár igaz, majdnem lement az alapszakasz meccseinek harmada, végtére is...Sobri Jóska
Ugye csak véletlenül idéztél engem? Csak mert én nem hasonlítottam össze a kettőt.

Egyébként sem mindegy, hogy mit hasonlítasz össze. Montecuccoli "szabályát" figyelembe véve pl. már az 1940-es számokból is előrevetíhető volt a német vereség. 😊

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
DoM
Az a <5 yard, 70% passz az beszarás... Jó lenne mögé nézni, hogy hányadik down, milyen körülmények között, mert így tényleg nem lehet másra gondolni, mint, hogy idén nem tudjátok bevinni futással, és jön a 2. és 3.-ra a passz.

Mondjuk nekem ez még így is döbbenetesen sok. Igazából a célpont hiány már az ötösön belül nem kéne, hogy indokoljon ilyen aránytalanságot. Persze, egy Gronk nagyon jó, ha van, és nem jó, ha nincs, de öt yardot szinte futás playbookkal meg lehet (kéne tudni) oldani, hiszen azért abból is sok a variáció, és az end zone közel van. Főleg nem értem ezt az aránytalanságot annak a fényében, hogy éppen passz célpontból van hiány. Akkor nem méginkább futni kéne? (Másodikra, harmadikra is?)peterk2005
Tök jó, és logikus, hogy 5 meccs statisztikáit hasonlítjátok össze 16 meccsével.
Ha ugyanannyi meccsről lenne szó, még valami korrekt következtetés is kijöhetne belőle.

Vagy múlt héten bedobtam kosárban 4 hárompontos kisérletből hármat. Akkor 20-ból biztos bedobnék 15-öt. Az meg ugye NBA szint. Írok is nekik. (Azt majd nem mondom el, hogy a végén 6 ment be összesen.)Sobri Jóska
Jézusom, ez milyen hülye megközelítés...ez statisztika ember, ezek elemzésre szolgálnak, tendenciákra, hibákra, fejlesztendő területekre mutatnak.., hogy lehet idekeverni egy világháborút??? !!!
ennyi erővel szerinted a félidei elemzések is tök feleslegesek mert még hátravan a meccs fele...
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 343 — Patriots fan
Én azt álmodtam, hogy 11–10-re kikapunk, egy sikeres kétpontos miatt 😀Wyatt
Pszichopata álom csak ne kelljen végigülnöm késő este! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
DoM
Az a <5 yard, 70% passz az beszarás... Jó lenne mögé nézni, hogy hányadik down, milyen körülmények között, mert így tényleg nem lehet másra gondolni, mint, hogy idén nem tudjátok bevinni futással, és jön a 2. és 3.-ra a passz.

Mondjuk nekem ez még így is döbbenetesen sok. Igazából a célpont hiány már az ötösön belül nem kéne, hogy indokoljon ilyen aránytalanságot. Persze, egy Gronk nagyon jó, ha van, és nem jó, ha nincs, de öt yardot szinte futás playbookkal meg lehet (kéne tudni) oldani, hiszen azért abból is sok a variáció, és az end zone közel van. Főleg nem értem ezt az aránytalanságot annak a fényében, hogy éppen passz célpontból van hiány. Akkor nem méginkább futni kéne? (Másodikra, harmadikra is?)peterk2005

Vagy múlt héten bedobtam kosárban 4 hárompontos kisérletből hármat. Akkor 20-ból biztos bedobnék 15-öt. Az meg ugye NBA szint. Írok is nekik. (Azt majd nem mondom el, hogy a végén 6 ment be összesen.)

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
AZ elmúlt években mindig a fontos meccsekre (szerintem azért ez most az) összekapta magát a csapat!NB2
Ne legyen igazam, de szerintem Te fogod azt a hátast dobni.Boston
Rob Ryan védelmek minden alkalommal beszopatnak minket. Akkor is cumin vagyunk, amikor lényegesen jobb passzban vagyunk.
Mondjuk nem annyira fontos meccse ez. A csoportmeccsek lesznek fontosak azokat (azok többségét) kell behúzni.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én azt álmodtam, hogy 11–10-re kikapunk, egy sikeres kétpontos miatt 😀

több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Ez egyébként látszott már a visszajátszásokból is, bár ott nem mutattak ekkora területet. Nem is értettem a kommentátorokat.

Viszont idén már nem egy olyan eset volt, amikor tényleg 5 yardos előnyben volt a WR (Thompkins többször, volt, h Edelmannel egyszerre vihették volna be sima TD-re), Brady mégse feléjük dobta.
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én is hasonlót mondtam erre a playre. Tisztán látszott, h nem értették meg egymást. Azt meg csak megtippelni tudjuk, hogy melyikük hajtotta végre rosszul a playt.
több mint 12 éve

www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=16926062#16926062
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 251 — NFL bracket champion '26
Albert Breer @AlbertBreer
As @ProFootballTalk said, early expectation is Patriots TE Rob Gronkowski will play Sunday vs. New Orleans.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A fordulópontnak utólag a majdnem safetyt érzem (amit már csak azért is jó lett volna videóztatni, hogy megnyugodjon a védelem), mert következő játékra gyönyörűen benyalták a harmadik és 15-öt, ami elindította a nagy TD drive-ot.DoM
Bedard elemzi a playt, Gruden és Dalton meg nyilatkozza, hogy a gyors playcall és a játék elindítása mennyire készületlenül érte a Pats védelmet, amely "még mindig a sacket ünnepelte". Időt is lehetett volna kérni, például. Nem először alszik be a stáb az elmúlt időszakban. 😕

After reviewing the coaches’ film from NFL Game Rewind, it’s still difficult to tell what coverage the Patriots were supposed to be playingthat’s how unprepared they were at the snap.
 mmqb.si.com/2013/10/08/bengals-packers-broncos-colts-week-5-decisive-moments/
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
AZ elmúlt években mindig a fontos meccsekre (szerintem azért ez most az) összekapta magát a csapat!NB2
Ne legyen igazam, de szerintem Te fogod azt a hátast dobni.

Do your job
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 197 — nabege2@yahoo.com
AZ elmúlt években mindig a fontos meccsekre (szerintem azért ez most az) összekapta magát a csapat!

(nfl.com küldött egy emailt 2 órája lestem rá véletlen, amiből kiderült a NYJ-ATL meccs eredménye, 5 éve nem volt ilyen, mindig meg tudtam úszni az ilyet, grrrrr)