New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Támadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, DoM
Nekem igen. Labdaszerzés után 1&10-re TD-re menni félpályás field-en... (Btw BOB ugyanezt csinálta a Ravens ellen 2011-es PO-ban, csak abból Int lett.) A 15 yard-os bünti utáni játékok is halálra voltak ítélve ebben a felhőszakadásban.
Tulajdonképpen egész meccs alatt szörnyű volt JMD.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
"Nincs minőségi depth a DT poszton". Valami ilyesmit írt sok szakértő, többek között te is a szezon előtt, ha jól emlékszem (ha nem, akkor elnézést). Nem azt mondom, hogy Wilfork hiányzott, hanem egy minőségi DT. Ami futást hívta, mind középre ment már Kelly előtt is, érzésre 4 yard felett futottak így. De kár erre szót vesztegetni, jó volt a D. Wilfork hiányzott a legkevésbé a győzelemhez.LordTamas
Az első félidőben párszor látszott, hogy blitzekkel próbáltak kompenzálni és besegíteni a run D-nek, de igazából nem volt rá akkora szükség. Az 1-2 hosszabb akkor annak volt köszönhető, hogy Spikes rossz lyukat kapott és egyszerűen eggyel arrébb elfutottak mellette. Most is más lett volna, ha Kelly kiesése után nem Dane Fletcherből lesz DT Chris Jones és Vellano mellett, hanem legalább méretében DT.. Minőségi DT depth valóban jó lenne, de Vellano és Jones rövid idő alatt mutatott annyit, hogy a két kezdő kiesése közül az egyiket simán elviselje a csapat. Az meg edzői melléfogás volt, hogy nem lett 4 DT felhozva a PS-ből a meccs előtt.

Én a safetynél is bepróbálkoztam volna a piros zászlóval, mert az visszajátszás alapján nekem nem volt egyértelmű, hol is ért le egyáltalán Dalton térde.

Támadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, bár ott is volt sok "mi a franc volt ez" momentum, de amit az első félidőben csináltak az röhej volt. Ugyanazt a pár játékot erőltették a hosszú, play action passzra, ami idén és tavaly is már annyiszor működött. A Bengals és Zimmer vszont megcsinálta a házifeladatot és ilyen D-line ellen ez kb. halottnak a csók volt. Masszív baklövés. Ahogy a menetrendszerű 2&10-re a futójáték, vagy a screenpasszok, amelyek idén még nem is működtek. Olyan jó lenne egy másik csapatnál látni, ahogy JMD a falba vezet még egy támadósort..
több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
Dobson megfuthatta volna a TDt, Amendola meg benyújthatta volna :S Nem varrnám az ő nyakukba, de másképp alakultak volna a dolgok az biztos.

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
A fal, amiben mindenki (én is), nagyon hittem, sokkal szarabb, mint az elmúlt években. Pedig mindenki egészséges, mindenki visszatért tavaly óta.

.LordTamas
Szerintem a Pats legerősebb egysége most az O fal... De én mindig másik meccset nézek, mint te. XDgörcs
Na az biztos. 4 sack (amiből max 1 coverage sack), számtalan hurry, és knockdown. Tényleg nagyon jó volt az O fal...

Szerk: Mike Reiss is down-ba tette az O-falat. A Patriots legerősebb egysége jelenleg... a secondary.
több mint 12 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
A fal, amiben mindenki (én is), nagyon hittem, sokkal szarabb, mint az elmúlt években. Pedig mindenki egészséges, mindenki visszatért tavaly óta.

.LordTamas
Szerintem a Pats legerősebb egysége most az O fal... De én mindig másik meccset nézek, mint te. XD
több mint 12 éve
DE:. Wilfork fog nem hiányozni...persze. Csak középen futottak ellenünk több, mint 100 yardot.
LordTamas
Te nézted is meccset? Kelly kieséséig nem volt semmi gond a run D-vel.DoM
Néztem hát. Majd a statisztika megmutatja, lehet tévedtem. Nekem úgy tűnt, hogy csak középső futással haladtak ellenünk. Szubjektív.LordTamas
Kelly kiesése előtt stabilan állt a védelem a lábán (futás ellen is). Utána már egyszerűen nem volt ember DT posztra. Ez nem Wilfork kiesésén múlt, hanem azon hogy 3 nagy emberrel lép pályára a csapat, mert az ST-t nagyon meg kellett erősíteni a két PS felhívással a meccs előtt Forston v. Francis kárára.DoM
"Nincs minőségi depth a DT poszton". Valami ilyesmit írt sok szakértő, többek között te is a szezon előtt, ha jól emlékszem (ha nem, akkor elnézést). Nem azt mondom, hogy Wilfork hiányzott, hanem egy minőségi DT. Ami futást hívta, mind középre ment már Kelly előtt is, érzésre 4 yard felett futottak így. De kár erre szót vesztegetni, jó volt a D. Wilfork hiányzott a legkevésbé a győzelemhez.
több mint 12 éve
A Bengals goalline támadásnál, amikor fél yardon álltak végig azt vártam, hogy Daltonnal megfuttatják kiféle egy play-action pass álcája alatt a TD-t. Meglepő volt, hogy mennyire késve tudott csak reagálni a D Dalton futásaira. Ez kb. az összes negatívum, amit az egység játékáról ma el lehet mondani.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Ma látszott, hogy BOB a végére mennyivel jobb OC lett mint JMD.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
8-9 éve "űzöm az ipart", de ilyen szánalmas O teljesítményt még nem láttam a csapattól... Nem csak a kivitelezéssel, de a playcallinggal is komoly bajok vannak.
A D erőn felül teljesített, az ST is nagyon helyén volt.

Jövő hét 100%-os bukta. Valamit kezdeni kell az O-val és a DT depthtel.Gyulus
Most először mondom azt, hogy ez a meccs döntően JMD sara. Zimmer lejátszotta a pályáról.
Remélem, a Def nem erőn felül teljesített. Kelly jöjjön rendbe hamar.
Igazi AFC North feeling volt végig.
A folyamatos TD passz rekord megszakadásának valahol örülök, nem lesz eszetlen hype jövő héten.
Jó meccs volt. A Bengals be tudta vinni goal line-ról, mi nem. Megérdemelték.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
DE:. Wilfork fog nem hiányozni...persze. Csak középen futottak ellenünk több, mint 100 yardot.
LordTamas
Néztem hát. Majd a statisztika megmutatja, lehet tévedtem. Nekem úgy tűnt, hogy csak középső futással haladtak ellenünk. Szubjektív.LordTamas
Kelly kiesése előtt stabilan állt a védelem a lábán (futás ellen is). Utána már egyszerűen nem volt ember DT posztra. Ez nem Wilfork kiesésén múlt, hanem azon hogy 3 nagy emberrel lép pályára a csapat, mert az ST-t nagyon meg kellett erősíteni a két PS felhívással a meccs előtt Forston v. Francis kárára.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
na mindegy, most azzal nyugtatgatom magam h ha gronk visszatér,lesz itt nemulass... de addig is kijárna egy jókora lebaszás az Onak...ghstzR
miért is? Duplázzák, meccsrutinja nulla, a többi meg eldroppolgat... 😕
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 034
Én mondjuk a playcallingot se nagyon értettem..végén meg pláne. Van 40 sec hátra, és jönnek a 4-5 yardos passzok, melyek még nem is kifele mentek, hogy majd megállítjuk vele az órát...bogec7
Mondjuk ott már a vihar miatt elég kilátástalan volt a passzjáték. Megfogni se tudta a labdát Brady, nemhogy eldobni.Imitheking
Értem én, de akkor se volt értelme, még így jöttek ki jól, hogy incompletok lettek a passzok, mert ha sikeres, akk az idő is ment volna...akko' már mér nem futottunk (nem, mintha értelme lett volna idő szempontból..)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
LordTamas
Néztem hát. Majd a statisztika megmutatja, lehet tévedtem. Nekem úgy tűnt, hogy csak középső futással haladtak ellenünk. Szubjektív.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Én mondjuk a playcallingot se nagyon értettem..végén meg pláne. Van 40 sec hátra, és jönnek a 4-5 yardos passzok, melyek még nem is kifele mentek, hogy majd megállítjuk vele az órát...bogec7
Mondjuk ott már a vihar miatt elég kilátástalan volt a passzjáték. Megfogni se tudta a labdát Brady, nemhogy eldobni.Imitheking
ezt a meccset már arra rég le kellett volna rendezni, főleg amennyi sanszot kapott az O ettől a pats D-től...

több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
Az offensel valamit nagyon sürgősen csinálni kell, mert a Saints ellen ez így nagy zakó lesz. Vagy Gronk kell visszatérjen, vagy a no huddlet kéne visszahozni tavalyról. (csak hát tudom igen, rookie WRek...:S)

több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Mondjuk ott már a vihar miatt elég kilátástalan volt a passzjáték. Megfogni se tudta a labdát Brady, nemhogy eldobni.
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
a pozitívum maximum annyi, hogy idén először legalább azt mondom, hogy nem volt rossz meccs, már ami az izgalom faktort érinti. (a mult heti meccs végére elaludtam) a végén szerintem nálunk volt a momentum, ezt a dropparádét betudom a durva esőnek. de az azért tuti, hogy sem külön tommal, de úgy az O-val valami mentálisan nincs rendben. szerintem tényleg mentálisan, mert papíron mindenki tehetséges és jó játékos, de valahogy nem áll össze.
több mint 12 éve
LordTamas
Te nézted is meccset? Kelly kieséséig nem volt semmi gond a run D-vel.
több mint 12 éve
mókás lesz a szezon hátralévő része ha a kezdő DT-k otthonról fogják nézni a meccseket...

több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 034
Én mondjuk a playcallingot se nagyon értettem..végén meg pláne. Van 40 sec hátra, és jönnek a 4-5 yardos passzok, melyek még nem is kifele mentek, hogy majd megállítjuk vele az órát...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
csalódott vagyok, mert 13 nyamvadt pontot kaptunk és zakó lett a vége. A Deff ott volt a szeren, de ennyire töketlen pats O-t én még nem láttam....Josh is elmehet a sunyiba playcallingjával...Brady is bűn gyenge volt, na meg ennyi droppot mint amit összeszerencsétlenkedünk az eddig 5 meccsen hát az katasztrófa....

több mint 12 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
na mindegy, most azzal nyugtatgatom magam h ha gronk visszatér,lesz itt nemulass... de addig is kijárna egy jókora lebaszás az Onak...

több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
D ennél többet nem tudott volna segíteni. Az O nagyon rossz volt, millió drop, pontatlan passzok, elején a két ingyen sack. Gronk meg pihenjen még1 hetet, Saints ellen szerintem nem lesz ilyen jó a D, az O meg nem fog pontháborút nyerni.
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
8-9 éve "űzöm az ipart", de ilyen szánalmas O teljesítményt még nem láttam a csapattól... Nem csak a kivitelezéssel, de a playcallinggal is komoly bajok vannak.
A D erőn felül teljesített, az ST is nagyon helyén volt.

Jövő hét 100%-os bukta. Valamit kezdeni kell az O-val és a DT depthtel.
több mint 12 éve
nDRo New England Patriots 1 593
500 drop, és a végén ott volt a sima TD Dobsonnak, erre a világból ki, és egy INT
Á, ilyen ideges meccs után rég voltam már...Wyatt
Rövid, lényegre törő lesz a mai meccs utáni elemzésem: Ez fos volt.