New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó ne húzzuk már ezt eddig, így is sokkal többet beszéltünk róla, mint kellett volna. Engem annyira nem érint mélyen, de erre van a spoiler gomb, másik topicban nem muszáj semmit a másik meccsről írni, ha meg akarsz, akkor tudod úgy is, hogy akit érdekelne, ne lássa. És ki ne találd már nekem, hogy ne kattintsak a Pats-topicba, csak azért, mert érdekel az esti Browns–Bills meccs 😛

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 197 — nabege2@yahoo.com
Szerintem ez mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit néz meg. NS, Origo-n is simán belefuthatsz egy eredménybe, bowl.hu-n meg főleg. Ld felső eredménysáv. Én is azt tudom javasolni, hogy addig kerüld az oldalt amíg nem nézed meg. Tényleg van aki éjjel megnézi élőben, van aki délelőtt, van aki csak este.
Nekem volt olyan pats meccsem még másfél éve, amit csak este 7-re fejeztem be, utána jöttek csak a kommentolvasások😊
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
a legjobb megoldás az uptodate, és nem kell policyzni, he 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Igazából nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, az adott csapatok topicjaiban beszélnek róla, de egy másikban nem tudom, mennyire célszerű

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tényleg, ha már előjött, van erre valami szokásrend? Úgy értem, nyilván egy idő után már nem számít spoilerkedésnek, különben a tavalyi meccsekről se lehetne szó. 😀 A hétfővel pl. mi van? Ha pl. valaki hétfő délután azon örömködik, hogy a divíziórivális kikapott, az anti-policy?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Például arra, hogy egy esti meccsen történt eseménynél egy tacsak másik topicban ne találjak olyat, ami rontja az esti visszanézéstWyatt
Sajnos nem tudom a kommenteket valamennyi fórumozó meccsnézési szokásaihoz igazítani, sorry.

Ja és javasolom, hogy a pats.hu-t kerüld a meccsnézésig, mert ott többen részletesen is tárgyalnak erről.

P.S. Ezen az oldalon se nézz jobbra, mert "Hullottak az irányítók Clevelandben" című cikk van fenn...Burkus
Azért remélem tudod, hogy az oldalsáv pont az ilyen esetek miatt eltüntethető 😉
több mint 12 éve
Csabiii New England Patriots 198
Nono! A bajnokverő csoportrivális aktuális meccse sztem nem "tacsak másik topik" 😊 Egy Rams - Cardináls már inkább 😀

No offense! Tudod, hogy szeretünk Wyatt!
több mint 12 éve
Például arra, hogy egy esti meccsen történt eseménynél egy tacsak másik topicban ne találjak olyat, ami rontja az esti visszanézéstWyatt
Sajnos nem tudom a kommenteket valamennyi fórumozó meccsnézési szokásaihoz igazítani, sorry.

Ja és javasolom, hogy a pats.hu-t kerüld a meccsnézésig, mert ott többen részletesen is tárgyalnak erről.

P.S. Ezen az oldalon se nézz jobbra, mert "Hullottak az irányítók Clevelandben" című cikk van fenn...Burkus
Hallod, azért vagy egy forma, hogy neked áll feljebb, a pofám leszakad, de komolyan. Ott a spoiler tag, használható nyugodtan ilyen eseteknél.

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

P.S. Ezen az oldalon se nézz jobbra, mert "Hullottak az irányítók Clevelandben" című cikk van fenn...
több mint 12 éve
Bill Belichick describes newly-signed WR Austin Collie as someone who has played inside and outside. „He's versatile”, Belichick says.
😊

több mint 12 éve
Védd, én meg így jártam

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 197 — nabege2@yahoo.com
Megvédem Burkust: én mostanáig nem jöttem ide, mert csak most láttam a meccset. Az eredményt meg nem is irta be.
több mint 12 éve
Például arra, hogy egy esti meccsen történt eseménynél egy tacsak másik topicban ne találjak olyat, ami rontja az esti visszanézést

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Elnéztem a tegnapi meccset, hát örülök, hogy nekünk pocket QB-nk van, ez a QB scrambling előbb-utóbb mindig így végződik. Sajnálom Hoyert, azt hittem, végre megtalálta a helyét.Burkus
Parádés, tudod mire van a spoiler tag?Wyatt
Nem. Mire?
több mint 12 éve
Elnéztem a tegnapi meccset, hát örülök, hogy nekünk pocket QB-nk van, ez a QB scrambling előbb-utóbb mindig így végződik. Sajnálom Hoyert, azt hittem, végre megtalálta a helyét.Burkus
Parádés, tudod mire van a spoiler tag?

több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Sudfeldet nagyon sajnálom én is. Kicsit nekem homályos folt ki kerülhet waiverre, ő oda került, nem? Meg az is, hogy meddig vihetik el onnan. Mert erre azért szerintem van esély. A lényeg, hogy én is remélem, hogy visszakerül a gyakorlóba, nekem valamiért különösen szimpatikus.winston
Ennek csak féligmeddig van jelentősége, mert PS-ből is elviheti másik csapat. (Értsd, bármelyik csapat bármelyik másik csapat PS-éből igazolhat - bizonyos szabályokat betartva.)peterk2005
kösz az infót.
több mint 12 éve
Elnéztem a tegnapi meccset, hát örülök, hogy nekünk pocket QB-nk van, ez a QB scrambling előbb-utóbb mindig így végződik. Sajnálom Hoyert, azt hittem, végre megtalálta a helyét.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sudfeldet nagyon sajnálom én is. Kicsit nekem homályos folt ki kerülhet waiverre, ő oda került, nem? Meg az is, hogy meddig vihetik el onnan. Mert erre azért szerintem van esély. A lényeg, hogy én is remélem, hogy visszakerül a gyakorlóba, nekem valamiért különösen szimpatikus.winston
Ennek csak féligmeddig van jelentősége, mert PS-ből is elviheti másik csapat. (Értsd, bármelyik csapat bármelyik másik csapat PS-éből igazolhat - bizonyos szabályokat betartva.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kicsit nekem homályos folt ki kerülhet waiverre, ő oda került, nem? Meg az is, hogy meddig vihetik el onnan.winston
Akinek nincs három felhalmozott idénye, automatikusan waiver-re kerül. (Az idény nagyjából második felében már a veteránok is odakerülnek.) 24 óráig lehet claim-elni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Sudfeldet nagyon sajnálom én is. Kicsit nekem homályos folt ki kerülhet waiverre, ő oda került, nem? Meg az is, hogy meddig vihetik el onnan. Mert erre azért szerintem van esély. A lényeg, hogy én is remélem, hogy visszakerül a gyakorlóba, nekem valamiért különösen szimpatikus.
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
BB-t ismerve nem hiszem, hogy lesz itt DT trade..A Kelly-Vellano-Jones-Francis-Forston-Armstead(???) combónak kell ezt megoldania idén..Csodálkoznék, ha jönne valami nagyobb név..
A Collie szerződés furcsa nekem..Ezek szerint még sincs minden rendben Dolával.. Bárhogy is nyilatkozzon, s írjanak jókat a mozgásáról a szakik..Lehet, hogy Bradynek akarnak vésztartalékot..Több mint valószínű, hogy a két újonccal is lehet gond..Dobsonon nem csodálkoznék, azt hittem eltört a nyaka..
Sudfeldet sajnálom..Remélem visszajön a gyakorló csapatba és kiforrja magát..Állítólag neki is térdszalag húzódása van több mint egy hónapja..azért volt annyira ergya szegény..
Kicsit érthetetlen nekem is ez a sok sérülés nálunk.. Meglátjuk..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Gondolom, Collie azért nem túl nagy összegért jött. (Különösebben nem izgat az ő igazolása.)
Dt-tradere várok!
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Sudfeld kirakása érthető, ha nem volt pályán többet segített, de majd a PS-be visszatér. Viszont én is remélem ez azt jelenti, hogy G-Force felépült 100%-osan és a TE játékunk is elkezd éledezni.
Collievel még egy újabb porcelán érkezett Dola után, az amúgy is megtépázott, sérültekkel teli Wr coprsba 😛
Kíváncsi leszek lesz-e olyan hét, hogy mindketten pályán lesznek, lehet tippelni és jósolni, kis tét nagy nyereség jeligével. 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(Egyébként szerintem max. 1-2 hétre hoztátok. Ahogy felépülnek a maródiak, mehet vissza nyugdíjba. Vagy nem. 😊 De szerintem de. 😊)peterk2005
Sok üzenete van ennek a szerződésnek.
Egyelőre megfelel BB-nek a Kelly-Vellano-Jones (az új) DT "mélység". Wilfork IR? Nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni.
Boyce fejlődési görbéje illeszkedik az Alföld terepadottságaihoz.
Collie volt már itt tavasszal-nyáron, van most egy roster hely, hadd tanulgasson többet, hadd lásson a stáb belőle többet.

Mindenki válogathat ízlése szerint.

szerk. Sudfeld kirakásával (onside kick bénázás ára) van szabad hely. Jöhet akár DT is, szerintem a PS-ból.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Érdekes, Amendola állapota szarabb lehet a vártnálWyatt
Szerintem ettől tartott mindenki, hogy porcelánból van. Hány meccset is tudott játszani?polonic
Mondjuk Collie se egy kőszikla. Kapott szegény annyit a fejére, hogy nem csoda ha kettőt lát. Mondjuk ha Brady-ből lát kettőt, az tán nem is akkora baj. 😀peterk2005
Ezért nem örülök a szerződtetésének. Iszonyatosan sokat kockáztat.tomi-tomi
Hát ja. A minap volt azt hiszem a trashtalk-ban egy agydoki, aki azt mondta, hogy a maradandó károsodások ma már egyértelműen kimutathatóak. Ha nincs kimutatható hatás akkor nincs veszély sem, ha viszont igen, akkor a veszély is nagyobb. Remélem az NFL dokik tudják, hogy mire mondanak igen-t...

(Egyébként szerintem max. 1-2 hétre hoztátok. Ahogy felépülnek a maródiak, mehet vissza nyugdíjba. Vagy nem. 😊 De szerintem de. 😊)