New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Nagyon kíváncsi vagyok, h mit lép a FO DT ügyben. Kockáztattak és nagyon besült sajnos. Viszont kezdem lassan elfogadni, hogy ennek a D-nek igenis van keresnivalója. Persze, sok a 400+ yard Ryantől, de amíg lényeges volt, 13 pontot engedtek otthon az Atlantának (mondjuk BB-ék is jól összerakták, h kit kell kivenni és a végén még változtatni is tudtak). Túl sokan nem csinálnák ezt utánuk. Magamban már pont küldtem el a picsába Blountot, erre fut egy ilyen Td-t....😊
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?peterk2005
Nem tudom mennyi lehet most Hightower versenysúlya. Meccs közben a riporterek 270 fonttal említették, de szemre legfeljebb 255-260 lehet, ami még mindig sok egy olyan LB-nak, aki nem a LOS-nál időzik folyamatosan.

Hasonló szerep, annak kivételével, hogy endként egyáltalán nem tudom elképzelni (3pontos alapállásban), tehát egy tiszta 34-es rendszerben base OLB lehetne bármelyik oldalon, és nagyon hatékonyan tudná stabilizálni futás ellen a védővonal szélét.DoM
Wilfork nélkül vajon változtatnak-e az edzők a D-line koncepción?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
The only three constants in New England: Belichick, Tom Brady, and change.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?peterk2005
Nem tudom mennyi lehet most Hightower versenysúlya. Meccs közben a riporterek 270 fonttal említették, de szemre legfeljebb 255-260 lehet, ami még mindig sok egy olyan LB-nak, aki nem a LOS-nál időzik folyamatosan.

Hasonló szerep, annak kivételével, hogy endként egyáltalán nem tudom elképzelni (3pontos alapállásban), tehát egy tiszta 34-es rendszerben base OLB lehetne bármelyik oldalon, és nagyon hatékonyan tudná stabilizálni futás ellen a védővonal szélét.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy hete írtam:
Újra látunk 34 base felállást a védelemtől, nekem úgy tűnik Hightower eddigi legjobb posztját sikerült ezzel megtalálni Jones (RDE) mellett fent a LOS-nál (ROLB). Itt nem tud elveszni a forgalomban a futójáték ellen, amire számos példa volt tavaly egész évben, viszont kijön a fizikális játéka a védővonal szélének megtartása közben és az, hogy mozgékonyabb, dinamikusabb mint Spikes.
Eddigi négy meccsen nem sikerült rácáfolni az újoncként mutatott játékára, amikor rendre elveszett akár MLB-ként, akár SLB-ként (off).DoM
A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
Mondjuk szerintem a dead money nem is igazán számít. A lényeg, hogy ha kivágjuk akkor 8 millával több helyünk lesz, mint ha meghagynánk és ez a fontos.tamasboldizsar
Oké, igazad van. Egon bá által betett linktől megokosodtam.
több mint 12 éve
Tudod nekem nem is lenne ezzel akkora bajom, ha mondjuk egy 3. körös játékosról lenne szó. Csak hát így...Boston
Luxus pick volt az első pillanattól kezdve. Ettől még sokkal jobban is beválhatott volna.. 34 OLB-ként még azt is megkockáztatom, hogy nagyon biztató volt, bár kicsi a minta. Mindenesetre Spikes/Hightower viszonylatban komoly csalódás lesz, ha utóbbiban a gátőr helyettesét látják, akit így nyugodt szívvel el lehet engedni tavasszal, mert egyszerűen az nem Hightower posztja.

Mt. Cody, Upshaw, Dareus, hightower, McClain sorminta azt mutatja, hogy draft idején meglehetősen túlértékeltek a Bama játékosok és nehéz megítélni, hogy a teljesítményükbe mennyit számított bele a körülöttük lévő elit csapat.
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam egész meccs alatt, hogy Gonzo ennyire extraklasszis még mindig, vagy a mi LB-eink fogalmatlanok cover-ben továbbra is.tomi-tomi
Is-is
Azért az első passzt amit lekapott Mayo szorításában, arra csak Gronk lenne képes 😉Egon
Átdobták Mayo felett a labdát, aki azt se tudta, hogy mikor és hol van a levegőben a játékszer (ha visszanéz a QB-ra az üldözés közben, akkor meg a tight endet veszíti el), két lépéssel lemaradva követte Gonzalezt. Ha nem elég magas a passz, akkor tökéletes lett volna, de azért messze volt ez egy circus catchtől, mint valami bravúr megmozdulás, amibe Mayo szoros emberfogása hajszolta bele őket. Szűk ablakot talált el Ryan, kb ő is tette a legtöbbet az elkapásért.
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam egész meccs alatt, hogy Gonzo ennyire extraklasszis még mindig, vagy a mi LB-eink fogalmatlanok cover-ben továbbra is.tomi-tomi
Az első három fordulóban arról lehetett hallani (egy Atlanta meccset se láttam), hogy Gonzaleznek finoman szólva se megy. Úgy hogy, a mi all-time SEC LB sorunk csinált belőle ismét spílert. 😀
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Mondjuk szerintem a dead money nem is igazán számít. A lényeg, hogy ha kivágjuk akkor 8 millával több helyünk lesz, mint ha meghagynánk és ez a fontos.
több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Nekem is hasonló a véleményem, jövőre paycut vagy cut. Ez a két ésszerű lehetőség van. Én is nagyon sajnálom Baby Vince-t, de ismerve az NFL-t, ez így működik.Az első három meccsen teljesítményben lefelé kilógott a DL-ből, nov. 4-én 32 éves lesz (jövő szezonra 33!!! ), jövő évi fizetése az általad is említett 8 milla. A kérdés csak az : ebből mennyi lenne a dead money?HanSolo
 overthecap.com/cap.php?Name=Vince%20Wilfork&Position=DT&Team=Patriots
E szerint 3,6 milla

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Bizonyára elhamarkodott még ilyet kijelenteni, de nekem Hightower egy újfent kihajított első körös picknek tűnik. Olyan átlagos mindenben (coverben és blokkok bontogatásában még talán az alatt is egy hangyányit), de semmi esetre sem az az outstanding performance amit egy remek fizikai paraméterekkel rendelkező és tényleg egyöntetűen roppant tehetségesnek tartott első körös játékostól "elvárna" az ember.Boston
Egy hete írtam:

Újra látunk 34 base felállást a védelemtől, nekem úgy tűnik Hightower eddigi legjobb posztját sikerült ezzel megtalálni Jones (RDE) mellett fent a LOS-nál (ROLB). Itt nem tud elveszni a forgalomban a futójáték ellen, amire számos példa volt tavaly egész évben, viszont kijön a fizikális játéka a védővonal szélének megtartása közben és az, hogy mozgékonyabb, dinamikusabb mint Spikes.
Eddigi négy meccsen nem sikerült rácáfolni az újoncként mutatott játékára, amikor rendre elveszett akár MLB-ként, akár SLB-ként (off).DoM
Tudod nekem nem is lenne ezzel akkora bajom, ha mondjuk egy 3. körös játékosról lenne szó. Csak hát így...

Do your job
több mint 12 éve
Bizonyára elhamarkodott még ilyet kijelenteni, de nekem Hightower egy újfent kihajított első körös picknek tűnik. Olyan átlagos mindenben (coverben és blokkok bontogatásában még talán az alatt is egy hangyányit), de semmi esetre sem az az outstanding performance amit egy remek fizikai paraméterekkel rendelkező és tényleg egyöntetűen roppant tehetségesnek tartott első körös játékostól "elvárna" az ember.Boston
Egy hete írtam:

Eddigi négy meccsen nem sikerült rácáfolni az újoncként mutatott játékára, amikor rendre elveszett akár MLB-ként, akár SLB-ként (off).
több mint 12 éve
Is-is
Azért az első passzt amit lekapott Mayo szorításában, arra csak Gronk lenne képes 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Lelkiekben pedig lehet rá készülni, hogy ha Vellano beválik és Wilfork nem megy bele egy paycutba akkor az utolsó Patses meccsét láttuk. Idén amit nyújtott nem volt valami nagy szám és a cuttal 8 milla szabadul fel ami ilyen caphelyzetben aranyat ér. Mehetne ez a pénz nagyobb impact posztokra. (Ebbe nem vagyok biztos, de nem ez a fajta sérülés ami ilyen nagy embereknél a jövőben nagyon visszavetheti a játékot? Vagy keverem valamivel? Mert ha nem akkor teljesen egyértelmű a helyzet.)tamasboldizsar
Nekem is hasonló a véleményem, jövőre paycut vagy cut. Ez a két ésszerű lehetőség van. Én is nagyon sajnálom Baby Vince-t, de ismerve az NFL-t, ez így működik.Az első három meccsen teljesítményben lefelé kilógott a DL-ből, nov. 4-én 32 éves lesz (jövő szezonra 33!!! ), jövő évi fizetése az általad is említett 8 milla. A kérdés csak az : ebből mennyi lenne a dead money?
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja, és mióta játszik kesztűben? Nem emlékszem rá, hogy dómban, ilyen korán ősszel kesztűt hordott volna...
peterk2005
Jó pár éve, de csak a bal kezén. Jobb kézre még egyszer sem húzott.

Azon gondolkodtam egész meccs alatt, hogy Gonzo ennyire extraklasszis még mindig, vagy a mi LB-eink fogalmatlanok cover-ben továbbra is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Bizonyára elhamarkodott még ilyet kijelenteni, de nekem Hightower egy újfent kihajított első körös picknek tűnik. Olyan átlagos mindenben (coverben és blokkok bontogatásában még talán az alatt is egy hangyányit), de semmi esetre sem az az outstanding performance amit egy remek fizikai paraméterekkel rendelkező és tényleg egyöntetűen roppant tehetségesnek tartott első körös játékostól "elvárna" az ember.

Do your job
több mint 12 éve
A nyomás nagyon nem tetszett, konkrétan a 3. negyed végéig nem volt semmi. Cserébe Bradyt azért jobban cseszegették, pedig reméltem, hogy a falak nekünk lesznek +osak.

Viszont az nekem is nagyon tetszett, hogy 2. és 15, 3 és 19 és hasonló helyzeteknél is képesek voltunk 1st downt passzolni úgy, hogy nem az volt a játék, hogy kipassz oldalra, és akkor az elkapó csinálja meg a játékot, hanem el is ment a 1st downon túlra a labda. Meg sikeres (tényleg) hosszú passz is volt. Azért az elmúlt években egy-egy holding után kb felkészítettem magam, hogy egyből nem fogjuk tudni megcsinálni már a játékot, sok kicsire meg nincs mindig lehetőség. Most viszont ez ment, remélem menni is fog

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgy néz ki végül csak sikerült kukázni saját berken belül is egy korrekt WR-t. 😊 Ez a Thomkins gyerek nagyon ígéretes. Az majd eldől, hogy mennyire volt kifutott a tegnapi meccs, de az erősen esélyes, hogy a második meccs borzalma csak izgalom vagy rossz nap lehetett. Elszakadni még nem tud (alkatilag se igazán alkalmas rá), de remekül szedi össze a labdát védővel a nyakában is, ami Brady-nél bőven elég lehet. Még az 1000+ yardot is megadom neki, amit idény előtt nem gondoltam volna. 😊 Persze azon is múlik majd, hogy ha visszajönnek Gronk-ék, akkor Brady mennyire szokik vissza rájuk.

Amúgy Brady mentalitása tegnap nagyon tetszett. Az első 1-2 meccsen még rengeteget szentségelt az elrontott playek után, ami ha jogos is, akkor sem jó mentálisan sem neki, sem a csapatnak. De tegnap olyan volt, mint egy leszegett fejű bika. Ha nem jött össze, nem jött össze, zokszó nélkül ment az oldalvonalra és készült a következő drive-ra. Látszik rajta, hogy elfogadta a helyzetet, és úgy van vele, hogy ez van, hozzuik ki ebből a legtöbbet. A rookie-knak nagyon sokat jelenthet az idényben, ha így áll hozzá.

Ja, és mióta játszik kesztűben? Nem emlékszem rá, hogy dómban, ilyen korán ősszel kesztűt hordott volna...

(Wilforkot sajnálom. Tényleg nem volt az igazi idén, és sokba is kerül, de jó arc az "öreg", kár érte.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Bár azt is csak a hülye nem látja, hogy csak a Falcons sérülései miatt volt egyáltalán esélye a tisztes helytállásra a Patsnek. Ideje TO-t felhívni. Welkerért meg adni öt első kört a Denvernek.DoM
Csak a meccs végére keltem fel, így csak a számokat láttam, amelyek meg persze mást mutatnak.

Tényleg ennyire gyenge volt az O?
Ha felépül a Gronk - Amendola páros, ami 1-2-3 héten belül várható, akkor is szükségünk van még WR-re? Akkor azért lenne elég célpontja Brady-nek, nem? Edelman, Amendola, Gronk, Thompkins, + Boyce, Dobson (akinek még kellene némi javulás), + ha visszajön, akkor még Vereen is.

Amúgy Boyce-szal mi történt? Ahhoz képest, h szezon előtt még hatalmas tehetségnek tartották, teljesen elveszett idáig a szürkeségben?!

Én személy szerint egyébként kíváncsi lettem volna egy Brady - TO párosra😊 , még évekkel ezelőtt, de nem hinném, h TO-ban lenne annyi sem, mint ami tavaly volt még Moss-ban.Rule
Miből gondolod, hogy rossz volt az offense?
Szerintem a négy meccsből most volt a legjobb. Ment a futás, jó volt a playhívás, 3&19-et is megpasszoltunk, sőt nekem Boyce is tetszett, főleg amikor a földről "szedte" fel a labdát. Van bennük potenciál!!!
A védelem is sokkal jobb volt, mint a számok mutatják. A két sztárelkapót tisztességesen megfogtuk, a futást megfogtuk, a 3. elkapót és a superpapit sajnos nem. Egyedül annyi hiányérzetem volt, hogy több nyomás is lehetett volna Ryan-en.

Kifejezetten kellemes meglepetés volt a meccs és érdemes volt felkelni!!!

JUST WIN!!!
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Lelkiekben pedig lehet rá készülni, hogy ha Vellano beválik és Wilfork nem megy bele egy paycutba akkor az utolsó Patses meccsét láttuk. Idén amit nyújtott nem volt valami nagy szám és a cuttal 8 milla szabadul fel ami ilyen caphelyzetben aranyat ér. Mehetne ez a pénz nagyobb impact posztokra. (Ebbe nem vagyok biztos, de nem ez a fajta sérülés ami ilyen nagy embereknél a jövőben nagyon visszavetheti a játékot? Vagy keverem valamivel? Mert ha nem akkor teljesen egyértelmű a helyzet.)
több mint 12 éve
Irónia, gyerekek, irónia...
| (egyébként Matthews nem illett bele a képbe, Chandler Jones igen) |

több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Bár azt is csak a hülye nem látja, hogy csak a Falcons sérülései miatt volt egyáltalán esélye a tisztes helytállásra a Patsnek. Ideje TO-t felhívni. Welkerért meg adni öt első kört a Denvernek.DoM
Csak a meccs végére keltem fel, így csak a számokat láttam, amelyek meg persze mást mutatnak.

Tényleg ennyire gyenge volt az O?
Ha felépül a Gronk - Amendola páros, ami 1-2-3 héten belül várható, akkor is szükségünk van még WR-re? Akkor azért lenne elég célpontja Brady-nek, nem? Edelman, Amendola, Gronk, Thompkins, + Boyce, Dobson (akinek még kellene némi javulás), + ha visszajön, akkor még Vereen is.

Amúgy Boyce-szal mi történt? Ahhoz képest, h szezon előtt még hatalmas tehetségnek tartották, teljesen elveszett idáig a szürkeségben?!

Én személy szerint egyébként kíváncsi lettem volna egy Brady - TO párosra😊 , még évekkel ezelőtt, de nem hinném, h TO-ban lenne annyi sem, mint ami tavaly volt még Moss-ban.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
FA DT-k névsorát tudja valaki?GhostLead
Seymour, Hampton, Pouha, C.Williams, Shaun Cody, Makee Kemoeatu, Bannan, RockyBernard, Spencer Johnsson, Ty Warren - nemis az a kérdés, hogy ki, hanemhogy alkalmas-e, mer idénymentesen azér rakódik ám a mekdonáldszsutianap
Hát közülük, talán csak Seymourra tudnám azt mondani, hogy minőségi pótlás lenne. De ő meg biztos nem jön ide, azok után ahogy elküldtük.FViktor93
Azt mondta, hogy két csapat van, ahova tutira nem szerződne. A másik a Raiders lehet...
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
😀
Proxi
Kb. így fogja kezelni a szerződéshosszabbításra vonatkozó javaslatokat is...