New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen, ezért sem vontam le semmilyen következtetést, csak érdekes volt ez a mondat. Nekem is a "kedvenc" statisztikám, mikor azt mondják, hogy ha X-szer futott a csapat a második félidőben, akkor nyernek. Kb. olyan hasznos, mintha azt mondanák, ha a 4-ik negyedben legalább kétszer letérdel a QB, akkor 99%-ban nyer a csapata. Tehát térdelgessen az irányító minél többet, mert a statisztika szerint akkor nyer 😊.Igen, óvatosan kell értelmezni ezeket az egyéni összefoglaló statokat. (Gipsz Jakab, ha húsznál többször futott, akkor csapata 19W:4L, ha kevesebbszer, akkor 6W:16L.)"According to ESPN Stats & Information, the Patriots allowed 4.1 yards per rush with Wilfork on the field over the past five seasons, which is ninth-best in the NFL. When Wilfork was off the field, the Patriots ranked last in yards per rush allowed (5.0)."Ez most utolsó 5 idényre vonatkozik, nem? Nincs nagy relevanciája, mivel Wilfork szinte mindig a pályán van/volt. Ha meg nem, akkor érzésre (a) nagy előny miatt tökmindegy volt, mit csinál az ellen - prevent D (b) vagy olyan down volt, ahol megint nem futástól kellett tartani, tehát könnyen becsúszhatott egy-két statot romboló run.DoM
Nem tudom ennek mennyi köze van a felállásokhoz, azaz ha Wilfork nem játszik, akkor "light set"-ben vagyunk fent és tudatosan futnak ellenünk. Mindenesetre kiderül, hogy egy DT/NT poszt mennyire kritikus a védelemnek.LordTamas
tomi-tomi
Amúgy a külföldi oldalakon eléggé megy az aggódás Wilfork miatt, bár nyilván ez a személyének és nem csak a játékának szól.
több mint 12 éve
Igen, óvatosan kell értelmezni ezeket az egyéni összefoglaló statokat. (Gipsz Jakab, ha húsznál többször futott, akkor csapata 19W:4L, ha kevesebbszer, akkor 6W:16L.)"According to ESPN Stats & Information, the Patriots allowed 4.1 yards per rush with Wilfork on the field over the past five seasons, which is ninth-best in the NFL. When Wilfork was off the field, the Patriots ranked last in yards per rush allowed (5.0)."Ez most utolsó 5 idényre vonatkozik, nem? Nincs nagy relevanciája, mivel Wilfork szinte mindig a pályán van/volt. Ha meg nem, akkor érzésre (a) nagy előny miatt tökmindegy volt, mit csinál az ellen - prevent D (b) vagy olyan down volt, ahol megint nem futástól kellett tartani, tehát könnyen becsúszhatott egy-két statot romboló run.DoM
Nem tudom ennek mennyi köze van a felállásokhoz, azaz ha Wilfork nem játszik, akkor "light set"-ben vagyunk fent és tudatosan futnak ellenünk. Mindenesetre kiderül, hogy egy DT/NT poszt mennyire kritikus a védelemnek.LordTamas
Wilfork utolsó öt idényéből kettőben (ha az ideit is beszámítom az ötbe) egyértelműen 2down NT volt; semmi jelentősége ennek a statisztikának. Utána 80% felett volt a pályán, szinte mindig 3rd&long-nál jött le.
Szóval, ez a statisztika inkább így szól: A Pats ellen 3rd down-ra és/vagy egyértelmű passz szituációkban 5,0 yard-os átlaggal futnak az utóbbi öt idényben. Ami sok esetben a sikert is jelenthette a védelem szempontjából.
(A 4,1 yard/rush évenként (visszafelé haladva) a 18., a 10., a 12. a 12. és a 11. helyet jelentette. A Pats helyezései: 18. (4,1y/r), 7. (3,9y/r), 23. (4,5y/r), 13. (4,2y/r) 23. (4,4y/r). Ennyit az öt éves kilencedik hely értékéről.😊 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
"According to ESPN Stats & Information, the Patriots allowed 4.1 yards per rush with Wilfork on the field over the past five seasons, which is ninth-best in the NFL. When Wilfork was off the field, the Patriots ranked last in yards per rush allowed (5.0)."Ez most utolsó 5 idényre vonatkozik, nem? Nincs nagy relevanciája, mivel Wilfork szinte mindig a pályán van/volt. Ha meg nem, akkor érzésre (a) nagy előny miatt tökmindegy volt, mit csinál az ellen - prevent D (b) vagy olyan down volt, ahol megint nem futástól kellett tartani, tehát könnyen becsúszhatott egy-két statot romboló run.
több mint 12 éve
"According to ESPN Stats & Information, the Patriots allowed 4.1 yards per rush with Wilfork on the field over the past five seasons, which is ninth-best in the NFL. When Wilfork was off the field, the Patriots ranked last in yards per rush allowed (5.0)."Nem tudom ennek mennyi köze van a felállásokhoz, azaz ha Wilfork nem játszik, akkor "light set"-ben vagyunk fent és tudatosan futnak ellenünk. Mindenesetre kiderül, hogy egy DT/NT poszt mennyire kritikus a védelemnek.
több mint 12 éve
PFF: Right now our top ranked left tackle is Nate Solder (+13.2). In second spot is Michael Roos (+10.2) & 3rd Cordy Glenn (+10.0)Pedig azért nem szar DL-ek ellen játszottunk eddig
több mint 12 éve
| Imádkozzunk, hogy 2 hét múlva hamar hideg legyen, mert ez a Brees, Colston, Graham, Sproles 4-es brutált játszott ma éjjel. És az első félidőben a Miami is tetszetősen tolta a playeket, a 2 labdaeladás miatt ellépett a NO és onnan nem volt visszaút |Hát nem tudom én pont nem a Saints elleni meccs miatt aggódok. 😊 NFC csapat, a legnagyobb riválisunk is kikapott tőlük, simán belefér egy vereség ott.
Az úgy megvan, hogy az AFC-ben a 13. is 2-2-vel áll, NFC-ben a 8.-nak meg már negatív a mérlege?😊 Tudom még csak 4 forduló...😊NB2
több mint 12 éve
Tényleg, nagyon jó hasonlat Adalius!Nagyon jó cikk, el is felejti az ember, h mit olvasott sok évvel ezelőtt. Másrészt azért is nagyon tetszik, mert egy magamfajta műkedvelőnek is érthető. (nálam a pass rush meg a blitz idáig egy és ugyanazon fogalom volt...)
Amit ez a cikk említ, hogyan kellett volna Thomast előnyére használni, nagyon illik Hightowerre is.DoM
Nagyon remélem h Hightowerrel nem az fog történni, mint AD-vel. Annak elég szomorú lett a vége. Attól talán csak Vrabel, Seymour és Welker esete fájóbb.
több mint 12 éve
Az úgy megvan, hogy az AFC-ben a 13. is 2-2-vel áll, NFC-ben a 8.-nak meg már negatív a mérlege?😊 Tudom még csak 4 forduló...😊NB2Ezen már én is gondolkoztam, h az eredeti esélylatolgatás és papírforma rögtön az elején felborult. Mint ahogy az szokott történni minden egyes évben gyakorlatilag....
A lesajnált AFC East és West meglepően sok győzelmet halmozott fel (22-10 a mérleg), míg a papíron sokkal többre hívatott NFC North és South meg 14-16-os mérleggel áll.
több mint 12 éve
| Imádkozzunk, hogy 2 hét múlva hamar hideg legyen, mert ez a Brees, Colston, Graham, Sproles 4-es brutált játszott ma éjjel. És az első félidőben a Miami is tetszetősen tolta a playeket, a 2 labdaeladás miatt ellépett a NO és onnan nem volt visszaút | Az úgy megvan, hogy az AFC-ben a 13. is 2-2-vel áll, NFC-ben a 8.-nak meg már negatív a mérlege?😊 Tudom még csak 4 forduló...😊
több mint 12 éve
Ha Hightower-t nézem, nekem mindig AD jut eszembe.Tényleg, nagyon jó hasonlat Adalius!
Mozgás, testfelépítés stb.
Sajnos egyelőre abban is hasonlítanak h nem tud kiteljesedni a játéka.Sinisa
Amit ez a cikk említ, hogyan kellett volna Thomast előnyére használni, nagyon illik Hightowerre is.
több mint 12 éve
Ez egy teljesen sima meccs volt, amibe főleg mi illetve kicsit a bírok hozták vissza a Falconst. Vincenél kíváncsian várom, hogy ki fog-e derülni, mennyire túlértékelt, túlfizetett poszt-e az övé a rendszerben.
több mint 12 éve
És a jobb kezén is volt már többször kesztyű, persze csak nagy hidegekben.GRAFIIlyenre nem emlékszem.
tomi-tomi

Ha már a kesztyű szóba került. Talált egy vicces videót a témával kapcsolatban. 😊
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81db97e8/The-missing-glove
több mint 12 éve
Adalius ThomasHa Hightower-t nézem, nekem mindig AD jut eszembe.bocsi a hülye kérdésért, de kire gondolsz AD alatt? 😀ghstzR
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ha Hightower-t nézem, nekem mindig AD jut eszembe.bocsi a hülye kérdésért, de kire gondolsz AD alatt? 😀

több mint 12 éve
Ha Hightower-t nézem, nekem mindig AD jut eszembe.A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?peterk2005Nem tudom mennyi lehet most Hightower versenysúlya. Meccs közben a riporterek 270 fonttal említették, de szemre legfeljebb 255-260 lehet, ami még mindig sok egy olyan LB-nak, aki nem a LOS-nál időzik folyamatosan.
Hasonló szerep, annak kivételével, hogy endként egyáltalán nem tudom elképzelni (3pontos alapállásban), tehát egy tiszta 34-es rendszerben base OLB lehetne bármelyik oldalon, és nagyon hatékonyan tudná stabilizálni futás ellen a védővonal szélét.DoM
Sajnos egyelőre abban is hasonlítanak h nem tud kiteljesedni a játéka.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Illetve azt valaki mondja már meg, h a meccs vége felé egy tapasztalatlan újonc (Harmon) mit keresett egy HoF TE-n (Tony G.) coverage-ban (főleg a RZ-ban!), ráadásul úgy, hogy addig is ő volt a legaktívabb Falcons elkapó. (az utolsó két playben viszont kifejezetten tetszett a "coverage" Tony G-n 😀)sealRyan volt, nem Harmon. A Falcons támadósorban benne van, hogy válassz mérget. BB Gonzalez-t választotta, a RZ TD-je után váltottunk. Ritkán látni ilyen megoldást, mint punt-nál a gunner ellen. Hogy miért nem hívtak futást, az jó kérdés.
És a jobb kezén is volt már többször kesztyű, persze csak nagy hidegekben.GRAFIIlyenre nem emlékszem.
Igaz h white+julio is sérülten tolja az egész szezonban, a dobson féle eset meg nem volt szándékos, peachSzerintem nagyot kockáztattok ezzel az egész idényt tekintve és talán a RZ bénázásátoknak is oka lehet, hogy szűkebb területen nem képesek éles irányváltásokra.
Nem hinném, hogy szándékos volt, ettől függetlenül szabálytalan volt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Grat a győzelemhez, szvsz jól játszottatok, thompkins nagyon adta. Igaz h white+julio is sérülten tolja az egész szezonban, de ettől még olyan complex cb játékot amit talib nyomott nem is tudom mikor láttam utoljára...talán még grimestól 3 éve.... kár h pont ellenünk mutatta ezt be 😊 a dobson féle eset meg nem volt szándékos, a sérülteknek jobbulást 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom Baby Vince-t, szerintem szinte csodával határos lenne, ha vissza tudna térni innen és hasonló teljesítményt nyújtani, mint a sérülés előtt.már írták itt is korábban h seymour kijelentette h 2 csapat van ahova nem írna alá:
Ahogy nézem BigSey jelenleg FA, az ő szerződtetése vajon nem lenne jó opció? Kérdés, hogy milyen hangulatban váltak el a csapattal.
Illetve azt valaki mondja már meg, h a meccs vége felé egy tapasztalatlan újonc (Harmon) mit keresett egy HoF TE-n (Tony G.) coverage-ban (főleg a RZ-ban!), ráadásul úgy, hogy addig is ő volt a legaktívabb Falcons elkapó. (az utolsó két playben viszont kifejezetten tetszett a "coverage" Tony G-n 😀)seal
Egyik a New England.
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom Baby Vince-t, szerintem szinte csodával határos lenne, ha vissza tudna térni innen és hasonló teljesítményt nyújtani, mint a sérülés előtt.Ahogy nézem BigSey jelenleg FA, az ő szerződtetése vajon nem lenne jó opció? Kérdés, hogy milyen hangulatban váltak el a csapattal.
Illetve azt valaki mondja már meg, h a meccs vége felé egy tapasztalatlan újonc (Harmon) mit keresett egy HoF TE-n (Tony G.) coverage-ban (főleg a RZ-ban!), ráadásul úgy, hogy addig is ő volt a legaktívabb Falcons elkapó. (az utolsó két playben viszont kifejezetten tetszett a "coverage" Tony G-n 😀)
több mint 12 éve
Mi szerepe lehet a balján a kesztyűnek, ha a jobbján nincs? Talán a snap átvétele miatt lehet. Érdekes...peterk2005csak abban lehet szerepe
(meg nyilván gizdán néz ki)
több mint 12 éve
Mi szerepe lehet a balján a kesztyűnek, ha a jobbján nincs? Talán a snap átvétele miatt lehet. Érdekes...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Múlt héten is volt a balján, de eddig nem nagyon volt jellemző, csak ahogy jött a hideg. És a jobb kezén is volt már többször kesztyű, persze csak nagy hidegekben.Ja, és mióta játszik kesztűben? Nem emlékszem rá, hogy dómban, ilyen korán ősszel kesztűt hordott volna...Jó pár éve, de csak a bal kezén. Jobb kézre még egyszer sem húzott.
peterk2005
tomi-tomi
több mint 12 éve
9141177
947
235 négy meccsen
829
1173
1041
177 négy meccsen
Brutális az a terhelés, amit Wilfork kapott, az előző három évben gyakorlatilag annyit volt fent, mint egy CB

több mint 12 éve
Baby Vince egészségesen DT posztja top5-ös játékosa, persze már csak az kéne, hogy cutoljuk, amikor pl. Arrington féle slot Cb-ket agyonfizetünk...Nagyon rossz hír, hogy Baby nélkül kell játszanunk tovább. 😕
Jobbulást és mielőbbi felépülést!
Idén bár haloványabb volt eddig, kérdés mi hátráltatta, de akkor is a motorja és alapköve D# falunknak, mindenképp hiányozni fog onnan.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Jó, 421 yard, de ebből az utolsó 6 percben volt 182, és megkockáztatom, ha 3. és 10-nél Douglas nem szabadul ki, akkor kb 250-nél szevasz van. Ott kaptak egy lendületet, besegített Sudfeld is, meg Bradyék is