New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez hol csoda? Ez inkább egy minimum reális kép 😛Nem várok csodát tőle, de természetesen érezheted így. A Saints meccs pont arra lett volna jó, hogy a rozsda lehulljon róla, és a bye weekig hátra lévő két csoport meccsen (+Steelers) már jobb legyen a "mozgása".Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊
Akár játszik akár nem, a Saints meccs nem rajta fog múlni. Eleve nem is várható el, hogy majd' 1 év után úgy térjen vissza mint ha mi sem történt volna. Ráadásul egyedül ugyanúgy nem tudja megváltani a világot, ahogy Brady sem. Hozzáadni tud, de ahhoz, hogy működjön az offense, az egész offense-nek javulnia kell.peterk2005
Az offense így néz ki: rookie elkapók,sérült elkapók, sérült futók, sérült off. cord. , 0 TE. Ami ép az Brady és a fal. AZ Off. ezen állapotában egy jó TE upgrade nálunk.
A csodavárásom annyiban kimerül, hogy: küszködve egy PO hely, és wild cardon pá.HanSolo

több mint 12 éve
Nem várok csodát tőle, de természetesen érezheted így. A Saints meccs pont arra lett volna jó, hogy a rozsda lehulljon róla, és a bye weekig hátra lévő két csoport meccsen (+Steelers) már jobb legyen a "mozgása".Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊
Akár játszik akár nem, a Saints meccs nem rajta fog múlni. Eleve nem is várható el, hogy majd' 1 év után úgy térjen vissza mint ha mi sem történt volna. Ráadásul egyedül ugyanúgy nem tudja megváltani a világot, ahogy Brady sem. Hozzáadni tud, de ahhoz, hogy működjön az offense, az egész offense-nek javulnia kell.peterk2005
Az offense így néz ki: rookie elkapók,sérült elkapók, sérült futók, sérült off. cord. , 0 TE. Ami ép az Brady és a fal. AZ Off. ezen állapotában egy jó TE upgrade nálunk.
A csodavárásom annyiban kimerül, hogy: küszködve egy PO hely, és wild cardon pá.
több mint 12 éve
Ejj, jó hírek
Ez szvsz várható volt. Rosszabb hír, hogy úgy néz ki Tommy Kelly sem fog játszani.peterk2005

több mint 12 éve
Szerintem kb annyit fog hozzátenni, mint Amendola az előző meccsen. Viszont ő most már szerintem olyan lesz, mint az első fordulóban, és Edelman és Thompkins is jó meccset hozhat. Csak a futás javuljon fel. Aztán a kövi meccsen már Gronk is állatkodhat rendesen, és onnantól lesz nemulass 😀Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊

több mint 12 éve

Ez szvsz várható volt. Rosszabb hír, hogy úgy néz ki Tommy Kelly sem fog játszani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊
Akár játszik akár nem, a Saints meccs nem rajta fog múlni. Eleve nem is várható el, hogy majd' 1 év után úgy térjen vissza mint ha mi sem történt volna. Ráadásul egyedül ugyanúgy nem tudja megváltani a világot, ahogy Brady sem. Hozzáadni tud, de ahhoz, hogy működjön az offense, az egész offense-nek javulnia kell.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem kell parázni, szépen visszajön a játékba, Amendola ezen a meccsen már többet/jobban fog szerepelni, remélhetőleg ilyen trágya idő sem lesz, bár a futás nem ártana, ha működne végre

több mint 12 éve
Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t.Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob.
Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.Először hamar lett visszaküldve (ráadásul azonnal megkínálva egy csak röptében elkapható hoszú passzal) , most meg nem akarják játszani engedni. Pedig hetekkel ezelőtt arról szólt a fáma, hogy már egészséges, csak még pihenjen.
Erre előjönnek megint találgatások, hipotézisek, hogy lehet ez, meg az, meg izé.
Valami bűzlik New Dániában.Vagy a keze, vagy a háta, vagy Gronk maga.
több mint 12 éve
Az NFL.com-on is volt egy hasonló cikk, mint amit linkeltél (vszínűleg ugyanaz lehetett a forrás), abban egyértelműen kizárták a hátát. Az állítólag már teljesen rendben van, a problémát a keze okozza. Hogy aztán mi az a probléma - csak félti-e a család, vagy még kondícionálisan nincs topon, netán esetleg valami még mindig nem teljesen oké - azt nem lehet tudni. És szerintem ki se fog derülni a Pats médiával kapcsolatos policy-jét ismerve. Addig meg kell elégedni a "majd játszom, ha eljött az ideje" jellegű nyilatkozatokkal, és a meccs kickoffnál lehet konstatálni, hogy na, most jött el az idő. 😊(Amúgy Gronk benne van a legtöbb fantasy csapatomban tartalékként, és a kezdő TE-k elkezdenek bye-weekelni a 9. héttől, úgyhogy azért ha lehet, sokáig már ne húzza. 😀)

több mint 12 éve
Azt jó lenne tudni, hogy a törés, a hátműtét v. erőnlét miatt nem engedik még játszani? Nyáron mintha már arról lett volna szó, hogy a hátműtétből való rehab határozza meg a visszatérését.Annyira nem lehet rózsás a helyzet, ha most hétvégén sem játszik még. Egy ilyen sérülésnek réges-rég meg kellett volna gyógyulnia.GRAFIHa csak a sérülését nézzük, akkor persze, de ha az azt követő újabb törés(eke)t, elfertőződést, műtéteket, akkor az sem lepett volna meg, ha még a 7. fordulóban sem játszikWyatt
Gyönyörű lesz, ha Gronknak is olyan szakszerűen sikerült megoldani a kartörését, mint Adalius Thomasnak.
több mint 12 éve
Annyira nem lehet rózsás a helyzet, ha most hétvégén sem játszik még. Egy ilyen sérülésnek réges-rég meg kellett volna gyógyulnia.GRAFIHa csak a sérülését nézzük, akkor persze, de ha az azt követő újabb törés(eke)t, elfertőződést, műtéteket, akkor az sem lepett volna meg, ha még a 7. fordulóban sem játszik

több mint 12 éve
Annyira nem lehet rózsás a helyzet, ha most hétvégén sem játszik még. Egy ilyen sérülésnek réges-rég meg kellett volna gyógyulnia.
több mint 12 éve
Gronk állapotáról próbál aktuális hírekkel szolgálni a weei.com blogja, de igazából csak a korábbi karműtétekre utal vissza, de itt legalább volt számomra újdonság: a csapatorvos műtötte meg eredetileg Gronk karját; azzal a szándékkal, hogy a PO-ban már tudjon játszani - a történet innentől ismert, a rögzítésnél újratört, majd elfertőződött, amit csak további műtétekkel lehetett kezelni. Idegek is sérülhettek stb. Most James Andrews lett külsősként konzultációra hívva, hogy játszhat-e már Gronk, mert a bizalom megrendült a csapatorvos (Gill) irányába a cikk sugalmazása szerint.Még azt is állítják, hogy a kart hagyni kellett volna, hogy magától gyógyuljon meg, a rögzítőlemezek csak rontottak a helyzeten rövid és hosszútávon is.
A cikk nagy része utólagos okoskodásnak tűnik, nem tudom mekkora része "tényszerű" "orvosi vélemény". A TC óta nem követtem a Gronk-ügyet, ezért nekem volt benne újdonság.
több mint 12 éve
Remélem jövőre mehetünk Londonba egy jó kis Patriots - Jaguars meccsre!KollegaJaguarst várod az első helyre a csoportjukban vagy minket az utolsóra a miénkben? 😉
több mint 12 éve
Remélem jövőre mehetünk Londonba egy jó kis Patriots - Jaguars meccsre!
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
És Kelly nem edzett..ajjajjgordonAz ajjaj ráér péntekig. 😊

több mint 12 éve
És Kelly nem edzett..ajjajj
több mint 12 éve
bocsi "DoM" !
több mint 12 éve
Leigazoltuk DT Andre Neblett-t. Infot akartam szerezni a Panthers topicban róla.de Dom megelőzőtt! 😀
több mint 12 éve
Fredo
205
Akkor ez is a megoldódott rejtélyek sorát gyarapítja. Köszi. Tényleg nem látszik embörnek a képen.az alsó 30-asnál az nem kamera, hanem Amendola, csekkoltam gamepass-enSpigolehet, de ő a fenti 30-asnál vanEdelman ilyet is tud 😊SpigoSzerintem az vagy nagyon pici WR vagy a kamera... 😊FredoA képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?Fredo😀
kettőzzük asszem Atkinst és a bal oldali 30-asnál is két WR van.Spigo
Van 5 falember, Brady, Bolden és 3 WR. Ez 10.zinedine5
több mint 12 éve
az alsó 30-asnál az nem kamera, hanem Amendola, csekkoltam gamepass-enlehet, de ő a fenti 30-asnál vanEdelman ilyet is tud 😊SpigoSzerintem az vagy nagyon pici WR vagy a kamera... 😊FredoA képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?Fredo😀
Van 5 falember, Brady, Bolden és 3 WR. Ez 10.zinedine5
több mint 12 éve
lehet, de ő a fenti 30-asnál vanEdelman ilyet is tud 😊SpigoSzerintem az vagy nagyon pici WR vagy a kamera... 😊FredoA képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?Fredo😀
Van 5 falember, Brady, Bolden és 3 WR. Ez 10.
több mint 12 éve
Edelman ilyet is tud 😊Szerintem az vagy nagyon pici WR vagy a kamera... 😊FredoA képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?Fredo😀
több mint 12 éve
Fredo
205
Szerintem az vagy nagyon pici WR vagy a kamera... 😊A képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?Fredo😀
több mint 12 éve
A képen csak én látok 10 NE játékost? Vak vagyok vagy mi?Fredo😀
kettőzzük asszem Atkinst és a bal oldali 30-asnál is két WR van.