New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Tudni már valamit a sérültekről?polonicHivatalosan semmit.
Talib csípő sérüléséről azt pletykálják, hogy nem (olyan) súlyos, Mayo-t váll-hevederrel látták a meccs után, Connolly sérülésének konkrét okát nem nagyon tudják (nem látszik egyetlen egy play-ben sem, hogy na, itt ütötte meg a fejét); úgy gondolják nem vészes, Dola szerintem legalább egy (két?) meccset tuti kihagy. Van még valaki? 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Akkor egyértelműen benézte a bíró, ennek egy sima delay of game-nek kellett volna lennie. Alapvetően a Saints javára tévedtek, csak a játék eredménye fordítja meg mindenkiben, hogy ki járt jól. A meccs alakulása öt másodpercben.😊Breesnek mind a két karja még behajítva a teste előtt volt, amikor már lejárt a támadóidő a "hivatalos" órán (bal alsó sarok)Ha már előfordult a meccsen, a játékos ill. edző által kikért timeoutnak a snap előtti utolsó pillanatokban mi a szabálya? Mi szükséges, hogy érvényes legyen? Gyakran látni, hogy a HC vagy éppen a védelem kapitánya a pályán próbál az utolsó pillanatban időt kérni, de a játék mégis elindul. A delay of game bünetésnél már több közvetítésnél elmondták, hogy a kijelölt bíró nézi a play clockot, az óra eléri a nullát és ekkor ránéz a centerre: ha a játék elindult -> nincs zászló, ha még nem akkor sípszó. Vagyis egy minimális késleltetés van a rendszerben.DoMSzerintem itt azon bukott el az időkérés, hogy a center már elindította a snap-et, mire Brees T-betűt mutatott a kezeivel. S az említett minimális késleltetés miatt azt nem vették észre, hogy maga a játékindítás elkésett.tomi-tomi
Ekkor már a fox óráján is
Csak ezt követően mutatja a T-t, a labda még mindig a földön a center kezében.
atapapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Tudni már valamit a sérültekről?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Jah mégvalami: olvastam itt is és a pats.hun hogy Amendola elleni szerelés milyen csúnya volt. Szerintem meg kemény volt, szabályos, csak rosszul jött ki belőle Dola. Sajnos ilyen a futball.NB2Teljesen szabályos hit volt. Bár az már kérdőjeles, hogy mennyi szükség volt rá, abban a helyzetben. Én is szidtam a Saints játékost itthon, de nem azért mert szabálytalan volt.
több mint 12 éve
Élő adásban is tisztán látszott, hogy delay of game kellett volna, bírói hiba volt, de hát erről a Pats nem tehet.Viszont TB múlt héten nyeshetett volna egy TD-t, mekkora story lett volna ha a tegnapi TD-vel hozta volna x-re Brees-sel a statot😊
Jah mégvalami: olvastam itt is és a pats.hun hogy Amendola elleni szerelés milyen csúnya volt. Szerintem meg kemény volt, szabályos, csak rosszul jött ki belőle Dola. Sajnos ilyen a futball.
több mint 12 éve
Breesnek mind a két karja még behajítva a teste előtt volt, amikor már lejárt a támadóidő a "hivatalos" órán (bal alsó sarok)Ha már előfordult a meccsen, a játékos ill. edző által kikért timeoutnak a snap előtti utolsó pillanatokban mi a szabálya? Mi szükséges, hogy érvényes legyen? Gyakran látni, hogy a HC vagy éppen a védelem kapitánya a pályán próbál az utolsó pillanatban időt kérni, de a játék mégis elindul. A delay of game bünetésnél már több közvetítésnél elmondták, hogy a kijelölt bíró nézi a play clockot, az óra eléri a nullát és ekkor ránéz a centerre: ha a játék elindult -> nincs zászló, ha még nem akkor sípszó. Vagyis egy minimális késleltetés van a rendszerben.DoMSzerintem itt azon bukott el az időkérés, hogy a center már elindította a snap-et, mire Brees T-betűt mutatott a kezeivel. S az említett minimális késleltetés miatt azt nem vették észre, hogy maga a játékindítás elkésett.tomi-tomi

Ekkor már a fox óráján is

Csak ezt követően mutatja a T-t, a labda még mindig a földön a center kezében.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ha már előfordult a meccsen, a játékos ill. edző által kikért timeoutnak a snap előtti utolsó pillanatokban mi a szabálya? Mi szükséges, hogy érvényes legyen? Gyakran látni, hogy a HC vagy éppen a védelem kapitánya a pályán próbál az utolsó pillanatban időt kérni, de a játék mégis elindul. A delay of game bünetésnél már több közvetítésnél elmondták, hogy a kijelölt bíró nézi a play clockot, az óra eléri a nullát és ekkor ránéz a centerre: ha a játék elindult -> nincs zászló, ha még nem akkor sípszó. Vagyis egy minimális késleltetés van a rendszerben.DoMSzerintem itt azon bukott el az időkérés, hogy a center már elindította a snap-et, mire Brees T-betűt mutatott a kezeivel. S az említett minimális késleltetés miatt azt nem vették észre, hogy maga a játékindítás elkésett.
több mint 12 éve
Itt is van:Jó ezt visszanézni, viszont nagyon rossz belegondolni, h Herni mekkora barom volt, most milyen jól jönne a csapatnak a játéka 😕
több mint 12 éve
Hű, már két éve volt? 😊Attól eltekintve, hogy tavalyelőtt volt, jól emlékszel. Van egy érdekes párhuzam a két meccs között. A Dallas ellen a play-ek 52%-ában no huddle volt - se előtte, se azóta nem volt ilyen magas arány. Tegnapig. Ismét 52% volt. Kifejezetten Rob védelmének szólhat, hiszen az elsőn BOB volt az OC, most ugye JMD.Jó kis meccs volt, végig élveztem. 😊 A két irányítónak és az elkapóiknak gratula, Ryan-nek meg a Saints védelemnek meg facepalm. peterk2005Srácok javítsatok ki,ha tévedek, de tavaly mintha szintén hazai pályán sikerült volna mérkőzést nyerő támadást vezetnie Brady-nek egy szintén Ryan által vezetett védelem ellen(Dallas).undisputedly
Ryan ráadásul kétszer részesült abban az élményben, hogy a TD passz az utolsó fél percben esett. TB pályafutása alatt ezeken kívül csak egy ilyen volt még.tomi-tomi
Ennek fényében nem értem Rob és a védelem győzelmi örömködését 😊
több mint 12 éve
Milyen fura: mindenki dicséri a D-t aztán most kaptuk a legtöbb pontot😊NB2De Brees-ék ellen, pár kulcsember nélkül. Egy idő után már Talib is lement. Itt jegyezném meg, hogy nekem Dennard nagyon tetszett tegnap!
szerk: meg persze Chandler Jones is.
több mint 12 éve
Milyen fura: mindenki dicséri a D-t aztán most kaptuk a legtöbb pontot😊NB2De most játszottunk messze a legjobb Offense ellen.
több mint 12 éve
Milyen fura: mindenki dicséri a D-t aztán most kaptuk a legtöbb pontot😊
több mint 12 éve
Ha már előfordult a meccsen, a játékos ill. edző által kikért timeoutnak a snap előtti utolsó pillanatokban mi a szabálya? Mi szükséges, hogy érvényes legyen? Gyakran látni, hogy a HC vagy éppen a védelem kapitánya a pályán próbál az utolsó pillanatban időt kérni, de a játék mégis elindul. A delay of game bünetésnél már több közvetítésnél elmondták, hogy a kijelölt bíró nézi a play clockot, az óra eléri a nullát és ekkor ránéz a centerre: ha a játék elindult -> nincs zászló, ha még nem akkor sípszó. Vagyis egy minimális késleltetés van a rendszerben.
több mint 12 éve
Attól eltekintve, hogy tavalyelőtt volt, jól emlékszel. Van egy érdekes párhuzam a két meccs között. A Dallas ellen a play-ek 52%-ában no huddle volt - se előtte, se azóta nem volt ilyen magas arány. Tegnapig. Ismét 52% volt. Kifejezetten Rob védelmének szólhat, hiszen az elsőn BOB volt az OC, most ugye JMD.Jó kis meccs volt, végig élveztem. 😊 A két irányítónak és az elkapóiknak gratula, Ryan-nek meg a Saints védelemnek meg facepalm. peterk2005Srácok javítsatok ki,ha tévedek, de tavaly mintha szintén hazai pályán sikerült volna mérkőzést nyerő támadást vezetnie Brady-nek egy szintén Ryan által vezetett védelem ellen(Dallas).undisputedly
Ryan ráadásul kétszer részesült abban az élményben, hogy a TD passz az utolsó fél percben esett. TB pályafutása alatt ezeken kívül csak egy ilyen volt még.
több mint 12 éve
Jó kis meccs volt, végig élveztem. 😊 A két irányítónak és az elkapóiknak gratula, Ryan-nek meg a Saints védelemnek meg facepalm. peterk2005Srácok javítsatok ki,ha tévedek, de tavaly mintha szintén hazai pályán sikerült volna mérkőzést nyerő támadást vezetnie Brady-nek egy szintén Ryan által vezetett védelem ellen(Dallas).
több mint 12 éve
Jó kis meccs volt, végig élveztem. 😊 A két irányítónak és az elkapóiknak gratula, Ryan-nek meg a Saints védelemnek meg facepalm. Sőt, igazából mindkét csapat védelmének, mert ennek a meccsnek normál körülmények között sima 1-4 pontos Pats W-vel kellett volna végződnie. A Brees TD és a Brady TD se születhetett volna meg, ha a védelmek teszik a dolgukat.Egyébként Ryan-t és a Saints védelmet egyszerűen nem is értem. Két éve egy playoff meccset veszítettek el azzal, hogy korán örültek. Mos is volt még 2 és fél perc hátra, plusz egy Pats időkérés, és úgy ünnepeltek Brady INT után, mintha vége lett volna a meccsnek. Pedig egyértelmű volt, hogy futások jönnek - a megelőző drive-ban is két futás volt és egy majdnem elcsípett Brees passz (ami megjegyzem, ha nincs, akkor lemegy 2 percre az óra és nincs Pats győzelem), - szóval szinte biztos volt, hogy lesz még egy Pats drive, kb. 1:20-1:30 perccel. Időkérés nélkül nem könnyű, de hogy én nem ünnepeltem volna magamat, az hótziher. Azért Brady két INT-et ritkán dob 2 drive-ból, és egy prevent védekezésben mindig benne van, hogy fél perc alatt FG távig jut, onnan meg 1 dobás az end zone...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát Talib valami eszméletlen nagyot játszik. Egy az egyben leveszi a pályáról azt a tight endet (!), aki 4 meccsen hozott egymás után 100 yardot, most meg elkapása sincs mellette?6'7" 265 vs 6'1" 205. Hát ez valami egészen félelmetes volt, de a védelem úgy egyben fantasztikus. Hányszor kellett volna csak annyi, hogy egyszer megállítsuk a végén az ellent, és ne legyen 1st down. Most háromszor csinálták meg egymás után, Brees ellen, elképesztő
Rohadtul remélem, hogy Kelly hamar visszatér, mert belül ettől függetlenül nem állunk túl jól, és így Ninko és Jones is sokkal nehezebb helyzetben van, meg hogy Mayo és Talib sem hagy ki sokat, mert ez a védelem a sérüléshullám ellenére is nagyszerű. 3 és 20-nál milyen passzt adott Brees? Egészen zseniális a pali, gyakorlatilag tökéletes védekezés volt, és erre egy ilyen TD, de ezt követően is összeszedték magukat, és onnantól offra tették a Saints O-t (bár az ellen is inkább időölésre ment rá
Brady cseszed... Mondjuk nem tudom, JMD-nél mi ez a, dobjunk egyből hosszú TD-t, mert ha bejön, akkor az ellenfélnek van még 2 perce egyenlíteni vagy fordítani. Ráadásul mocsok módra be sem jönnek ezek. Drophegyek, pedig aztán nem lehet azt mondani, hogy szarabbnál szarabb passzokat dobott volna, megint volt vagy 6-8 drop, de lehet, hogy keveset mondok (jó, Amendolánál elkúrta, bár nem tudom, ha lép előre még kettőt, és csak utána megy a labdáért, vagy teljesen jó a lába, akkor lehet, hogy megvan, de távolra nem jó Brady)
Kétszer ejtik el a fél yardoson, már ötödször is elkönyveltem a zacsit sűrű idegeskedések közepette, erre utolsó playre dob egy ilyen TD-t, egy ilyen drive végén. A D tartotta meg az esélyt, kurva nagyot játszottak, de amit Brady a végén művelt. Jó volt ezt látni a múlt heti után, na... 😊

több mint 12 éve
Ezt az O-fal dolgot én sem értem. Bár az tény, hogy eddig a 6 ellenfélből 2-nél Ryan-ek voltak, akik konkrétan ihletetten készülnek Brady ellen, 2-nél meg elit D-line volt (Bengals és Bills). De ha ez így megy tovább, Brady-t összetörik a szezon végére. Más: én nagyon nem örültem Talibnak, mikor idejött, de nagy tévedés volt a részemről. Nem egy szimpatikus figura az interjúk alapján és korábbi problémái miatt, de valami hihetetlen, hogy mennyire fanatikus a pályán, és az oldalvonalon is. Mikor sérülés miatt földhöz vágta a sisakját, látszott, hogy mennyire akar játszani és győzni. Meg az sem mellékes, hogy az AFC legjobb CB-je jelenleg. Nagyon remélem, hogy nem súlyos a sérülése, mert messze a legjobb def játékosunk, hatalmas vérveszteség lenne a kiesése.
több mint 12 éve
Hát már bánom, hogy a második elbaltázott GW drive lehetőség - TB INT - után feladtam... Nem kellett volna... 😊Érdekes volt látni azt a változást, ami a csapatnál zajlik, különösen azt, hogy a D - ezen belül is leginkább a SEC - képes megállítani Breeseket. Azt pedig még inkább, hogy JMD miket tudott hívni. Ridley tegnapi teljesítményét elnézve Vereen felépülésével egy kifejezetten pofás RB corps lesz így. Valaki elmagyarázná nekem, hogy az O-fal mitől ennyire gyenge? Gyakorlatilag alig tudtak pass protectiont biztosítani Bradynek. Csóri nagyon szenvedett végig, ami nem csak az elkapóknak - vagy inkább hiányuknak - volt köszönhető.
Sérültekről van valami hír?

több mint 12 éve
Rádióközvetítés a győztes TD-ről: soundcloud.com/airchecked/tom-brady-to-kenbrellZolaknál elgurult a gyógyszer.
Kár, hogy nem Gil Santos tolmácsolásában, de így is jól hangzik.DoM
több mint 12 éve
Rádióközvetítés a győztes TD-ről: Kár, hogy nem Gil Santos tolmácsolásában, de így is jól hangzik.
több mint 12 éve
Pont azért, amit írsz a Jenkins szerelésről. Annyira a határig kihegyezve szereltek/ütöttek, hogy várható volt bármikor a sérülés.Ebben igazad van, nekem végig rossz érzéseim voltak a Saints védők szereléseinél. Mondjuk azt, hogy maximálisan kihasználták a szabályok adta lehetőségeket. Thompkins ellen léptek túl a (leírt) határon egyértelműen.A Thompkins szerelés meg pont úgy volt szabálytalan, hogy Jenkins nem akart szabálytalankodni, látványosan vállal ment előre, az inkább szerencsétlen volt, mint szándékos.
tomi-tomi
Bush szerelése tényleg elég dirty volt. Ezen kívül nem tudom,. hogy miért volt "végig rossz" érzésed, semmivel sem volt keményebb a védekezés, mint illendő, azon felül, hogy végig szabályos volt.Gyurma Pappa
Saints szurkolónak illendő, Pats szurkolónak aggódásra okot adó szint volt - érzés. Mindkettőnk szerint szabályos- ész. 😊
több mint 12 éve
Ebben igazad van, nekem végig rossz érzéseim voltak a Saints védők szereléseinél. Mondjuk azt, hogy maximálisan kihasználták a szabályok adta lehetőségeket. Thompkins ellen léptek túl a (leírt) határon egyértelműen.A Thompkins szerelés meg pont úgy volt szabálytalan, hogy Jenkins nem akart szabálytalankodni, látványosan vállal ment előre, az inkább szerencsétlen volt, mint szándékos.
tomi-tomi
Bush szerelése tényleg elég dirty volt. Ezen kívül nem tudom,. hogy miért volt "végig rossz" érzésed, semmivel sem volt keményebb a védekezés, mint illendő, azon felül, hogy végig szabályos volt.

több mint 12 éve
Ebben igazad van, nekem végig rossz érzéseim voltak a Saints védők szereléseinél. Mondjuk azt, hogy maximálisan kihasználták a szabályok adta lehetőségeket. Thompkins ellen léptek túl a (leírt) határon egyértelműen.Gyurma Pappa már megválaszolta. Nekünk is illik ilyenre emlékezni, a Ravens ellen Ridley-t ütötte ki "tudjuk ki" ugyanígy.tomi-tomiAttól, hogy nem szabálytalan, még ritka paraszt dolog fejütésre utazni, főleg a pálya szélén már amúgy is a földre tartó labdás emberrel szemben. Bárki is teszi.DoM
De ha figyelembe vesszük, hogy a Pats mindig a fineszéről volt híres, akit a fizikális focival lehet terrorizálni, akkor ez egy jó teszt és méltó válasz volt. Azért a Pats védelemnek is volt néhány válasza, szegény Watson-nak se mostanában kell vese masszírozásra befizetnie, Sproles is keresgélte a kijáratot a Gregory szerelés után.
Öröm az ürömben, hogy így Dola teljesen rendbe jöhet az ágyéksérüléséből és hogy Colllie nem kapott ilyet. Btw nagyon örülök, hogy Collie pályán is volt a GW drive-ban és hozzá is tudott tenni. Nagy szó ez 10 nap és ki tudja mennyi kihagyás után.