New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
A Cincy megoldja a csoporton belüli biztos vezetést, úgy tűnik 😊
több mint 12 éve
Btw, inkább a második félidőben legyünk jók 😊WyattOK, ez igaz, meg az is, hogy a Miami ellen most már másodszor adjuk elő az 1. félidős nagy halált, de egyszer rá fogunk baszarintani.😊
Továbbra is időutazáson érzem magam, aki nem látta a 10-12 évvel ezelőtti Patriots-t és Brady-t, az most megteheti.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Sokadszor kell belátnom, hogy nem lehet leírni a srácokat. O-ra nem fecsérlem a szavakat, viszont a D megint akkor hozta a legjobbját, amikor kellett. DMC kosárérintése nagyon vicces volt, az viszont már kevésbé, h miért jegeljük ilyen látványosan Ridleyt. Nem tudom, h ez BB faszsága-e vagy JMD-é, mindenesetre nagyon nem tetszik.Ridley sérüléssel játszik.
Cincy ma tehetne egy nagy szívességet és lenyomhatná a NY-t.
Amúgy tényleg feltűnően sokat blitzeltünk ma, vagy csak eddig nem figyeltem eléggé? Csomószor mentek DB-k is Tannyre, igaz Colé néha csak a szellemére....😊Imitheking
több mint 12 éve
Cincy ma tehetne egy nagy szívességet és lenyomhatná a NY-t.eddig jó úton haladnak
Imitheking
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Ha győzelem, akkor vezéráldozat úgy látszik... 😕Harmadszor örülök, hogy nem történt komoly sérülés.Vollmer.😕Imitheking
mascherano
Btw, inkább a második félidőben legyünk jók 😊

több mint 12 éve
basszus ezt elfelejtettem! 😕 Akkor ez sztornóHarmadszor örülök, hogy nem történt komoly sérülés.Vollmer.😕Imitheking
mascherano
több mint 12 éve
Harmadszor örülök, hogy nem történt komoly sérülés.Vollmer.😕
mascherano
több mint 12 éve
A Saints meccs után írtam, hogy csapatunk van 2013-ra. Annyival egészíteném ki, hogy 25 perces csapatunk van.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Másodszor, nem értem az első félidőt??? Mi a faszt csináltunk. Vagy mit akartunk?? Kizártnak tartom, hogy akartunk is valamit. Egyszerűen szerintem JMD egy félidős edző. Nem tud többet.
Negyedszer ahhoz képest hogy hány ember kidőlt már a D-ből és ráadásul ott meghatározó emberek egész jól tartják magukat. Egyedül ezzel a futás dologgal nem vagyok kibékülve.
Ötödször nem értem egyes játékosokat minek tartjuk de azt pláne nem hogy még játszatjuk is!!???
több mint 12 éve
Sokadszor kell belátnom, hogy nem lehet leírni a srácokat. O-ra nem fecsérlem a szavakat, viszont a D megint akkor hozta a legjobbját, amikor kellett. DMC kosárérintése nagyon vicces volt, az viszont már kevésbé, h miért jegeljük ilyen látványosan Ridleyt. Nem tudom, h ez BB faszsága-e vagy JMD-é, mindenesetre nagyon nem tetszik.Cincy ma tehetne egy nagy szívességet és lenyomhatná a NY-t.
Amúgy tényleg feltűnően sokat blitzeltünk ma, vagy csak eddig nem figyeltem eléggé? Csomószor mentek DB-k is Tannyre, igaz Colé néha csak a szellemére....😊
több mint 12 éve
Rob "Mike Vrabel" Ninkovich...
több mint 12 éve
Hightower sackjénél azt mondtam havernak, na itt a fordulópont, kihagyják, és behúzzuk.Hát, örülök, hogy bejött 😊

több mint 12 éve
Talib inaktív. Hallgatom a Partiots Pre Game Socialt. Ott is a TE játék fontosságát emelték ki éppen. A Dophins elég gyenge ezen a téren. Gronknak nagy napja lehet ma.
több mint 12 éve
Tálib pihenjen csak, a vasasok ellen is nyugodtan aztán úgyis jön a bye, utána jobban szükségünk lesz a játékára, meg ha azt nézzük az már 3 hét pihi annyi idő alatt csak sikerül meggyógyulni.Bízok abban hogy most a második félidőben tudunk pontokat is feltenni majd a táblára...
több mint 12 éve
Ha Talib nem öltözik ma be, az mekkora érvágás? Ugyanis azt olvastam, hogy nem fog. Arrington tényleg vállalhatatlan, vagy ez túlzás azért?Hát nem túl nagy
www.nfl.com/news/story/0ap2000000269772/article/danny-amendola-will-play-for-patriots-aqib-talib-unlikelyGeeri
Ha nem játszik, csak olyan kisebb problémáink lesznek, hogy:
Dennard a #1 CB, ami azért neki lehet probléma, #2-ként szerintem kifejezetten jó mondjuk. Ha Arrington kikerül a szélre, abból sok jó nekünk nem szokott származni, Cole-t pedig nem szeretném azért feltétlenül, hogy sok időt töltsön a D-ben... Egyedül amiatt lehet „jó”, hogy Ryan többet játszhat, de így a passz elleni védekezésünk azért jócskán visszaesik, az LB-sor finoman szólva is igényelne szintén besegítést a safetyktől, szal érdekes lesz. Remélem nem futtok ti is 170+ yardot ellenünk (bár a falatok nem éppen Jets-szintű), és hogy valahogy beindul most már a támadógépezet, vagy ennél is lejjebb megyek: remélem a második félidő elején nem 4 elcseszett támadással nyitunk, és végre csinálunk valami értelmeset a szünet után is...

több mint 12 éve
Nagyon boldog lennék, ha ma Wallace tartása lenne az egyetlen komoly probléma. 😊FeribaliÉn örülnék ha Wallace tartása végre probléma lenne...
Nagyon pesszimistán várom a mai estét. TE levédekezése hatalmas fehér folt a védelem játékában, Gronk meg Brady ezt meg is fogja büntetni. A pass rush sem olyan domináns sajnos mint az utóbbi években, egyetlen pozitívum, hogy végre használható CB páros van a pályán.
Támadásban idő is kellene, és habár a Bills ellen három negyedig nem volt vészes a helyzet, és talán elmondható hogy ott bikábbak a passz siettetők, de ez a McKinnie trade bekavar rendesen, személy szerint fogalmam sincs,de szerintem senkinek, hogy hogy fog felállni az O-line. Futásunk talán végre összeáll, az megint más kérdés hogy okosan ennek ellenére nem használtuk, hogy lepörgessük az órát...
Mindkét csapatban benne van a jó teljesítmény, de hogy éppen ma ki lesz fent és ki lent a nagy hullámzásban, arról fogalmam sincs, de a legrosszabbat várom. Legalább csak pozitív meglepetés ér. 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nagyon boldog lennék, ha ma Wallace tartása lenne az egyetlen komoly probléma. 😊
több mint 12 éve
Ha Talib nem öltözik ma be, az mekkora érvágás? Ugyanis azt olvastam, hogy nem fog. Arrington tényleg vállalhatatlan, vagy ez túlzás azért?Mike Wallace miatt lehet gáz.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000269772/article/danny-amendola-will-play-for-patriots-aqib-talib-unlikelyGeeri
Do your job
több mint 12 éve
Ha Talib nem öltözik ma be, az mekkora érvágás? Ugyanis azt olvastam, hogy nem fog. Arrington tényleg vállalhatatlan, vagy ez túlzás azért?www.nfl.com/news/story/0ap2000000269772/article/danny-amendola-will-play-for-patriots-aqib-talib-unlikely
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Én arra leszek kíváncsi, hogy marad-e rajta a pöttyös sisak?
több mint 12 éve
Azt látom, hogy Hightower-t felizmozták, a valódi kezdőből (4-2-5) Spikes kiesett a sérülésekig. Ezenkívül BB nem szereti az egy dimenziós játékosokat, nem szereti, ha valaki külön készül és jelentősen olcsóbb lesz Hightower, (aki ráadásul csak megkapta a pöttyös sisakot, pedig előjog, tapasztalat alapján Spikes-nak kellett volna kapnia). Nem fogadnék nagy pénzzel Spikes komoly marasztalására.tomi-tomiAmikor Wilfork és Mankins balhézott a szerződése miatt, ez még sem játszott szerepet. Sőt. Mankinst pofátlanul túl is fizették. A nagy csapatember Wilforknak se ízlett az önkéntes csapatösszetartás Foxboróban. Mégis megkapták jutalmukat pedig egyáltalán nem képviselnek nagyobb pozíciós értéket, mint egy run stopper LB.
Ettől függetlenül az igaz, hogy minimális az esélye Spikes maradásának. Ugyanakkor, ha Mayo távollétében nem mutatja komoly fejlődés jeleit Hightower, akkor az ésszerű lépés az lenne, hogy Spikes újraigazolás, Hightower meg mehet oda ahova akar az újoncszerződése végén. Ezt egyedül az írhatná felül, ha Hightower 34 LOLB-ként vagy 43 under SLB-ként kapná játékidejének nagy részét.
Hightower használhatóságának, játékának legnagyobb kritikája, hogy a Jets ellen végig fenntartatották mellette Spikesot is a pályán nickelben, amit a pass coverage meg is szenvedett.
több mint 12 éve
Én azért még eltudnék képzelni egy normális cover LB-t és Gregory helyett egy határozottabb "strong" safetyt ebben a csapatban. Bár nem tudom Harmon hogy fejlődik, de Tavon Wilsonról én már lemondtam.Azt látom, hogy Hightower-t felizmozták, a valódi kezdőből (4-2-5) Spikes kiesett a sérülésekig. Ezenkívül BB nem szereti az egy dimenziós játékosokat, nem szereti, ha valaki külön készül és jelentősen olcsóbb lesz Hightower, (aki ráadásul csak megkapta a pöttyös sisakot, pedig előjog, tapasztalat alapján Spikes-nak kellett volna kapnia). Nem fogadnék nagy pénzzel Spikes komoly marasztalására.Bízol abban, hogy Hightower jövőre jobb tud lenni? Tud annyira domináns lenni futás ellen, mint Spikes?Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?tamasboldizsarEgy 2014-es LB sor a Mayo-Hightower-Collins kezdővel állhasson fel Spikes elengedése után. Addig Collins edződik az NFL-hez és a SLB szerephez - S-ként kezdte az egyetemet és évenként lépett egy-egy sorral előrébb és DE-ként is jellemzően a sebességéből élt.
tomi-tomi
Ugye mint 1. körös pick, nem ártana ha mindig pályán lenne.Sinisa
2014-re hirtelen mély lett a DT poszt, még beszerzi Wilfork utódját valamelyik elülső körben; nem lesz rászorulva annyira Spikes domináns futás elleni képességére. (Tulajdonképpen már idén sem volt Wilfork és Kelly kieséséig.) Torony pedig jól el lesz Mayo és Collins mellett. Ez persze egy optimális forgatókönyv.
Hozunk még egy jó TE-et (a két fő need-et tetszés/ízlés szerinti sorrendben húzhatjuk be az 1.-2. körben, vagy letrade rulez!), középső-hátsó körökben projektek jönnek, Talib az ismételt sérülése miatt (mindkettő non contact volt!) olcsóbb lesz, DMC hosszabbít, Wilfork paycut. Mai állapotok szerint ezeket várom, a 2014-es csapat nagyon erős lesz játékosállományban.tomi-tomi
MAgastoronynál pedig pont az a probléma, hogy hiába 270 font, sehol nem eszi meg úgy a blokkokat és üt akkorát mint Spikes. BB lehet, hogy nem szereti az egydimenziós játékosokat, de Donté esetében én még azt az egy dimenziót sem látom idén...
Do your job
több mint 12 éve
Na mostantól hasít majd a támadósor! Brady a vállával a sérültlistán (probable) 😉SpigoAhhoz még Belichick szürke pulcsiját is elő kellene bányászni... 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Így legyen!Ha az elmúlt három hét produkcióját folytatják, akkor én is!😊
Én azért szeretnek egy 1 / 2. körös belső falembert (OL) is.Sinisa
több mint 12 éve
Így legyen!Azt látom, hogy Hightower-t felizmozták, a valódi kezdőből (4-2-5) Spikes kiesett a sérülésekig. Ezenkívül BB nem szereti az egy dimenziós játékosokat, nem szereti, ha valaki külön készül és jelentősen olcsóbb lesz Hightower, (aki ráadásul csak megkapta a pöttyös sisakot, pedig előjog, tapasztalat alapján Spikes-nak kellett volna kapnia). Nem fogadnék nagy pénzzel Spikes komoly marasztalására.Bízol abban, hogy Hightower jövőre jobb tud lenni? Tud annyira domináns lenni futás ellen, mint Spikes?Csak akkor meg minek draftoltuk Collinst?tamasboldizsarEgy 2014-es LB sor a Mayo-Hightower-Collins kezdővel állhasson fel Spikes elengedése után. Addig Collins edződik az NFL-hez és a SLB szerephez - S-ként kezdte az egyetemet és évenként lépett egy-egy sorral előrébb és DE-ként is jellemzően a sebességéből élt.
tomi-tomi
Ugye mint 1. körös pick, nem ártana ha mindig pályán lenne.Sinisa
2014-re hirtelen mély lett a DT poszt, még beszerzi Wilfork utódját valamelyik elülső körben; nem lesz rászorulva annyira Spikes domináns futás elleni képességére. (Tulajdonképpen már idén sem volt Wilfork és Kelly kieséséig.) Torony pedig jól el lesz Mayo és Collins mellett. Ez persze egy optimális forgatókönyv.
Hozunk még egy jó TE-et (a két fő need-et tetszés/ízlés szerinti sorrendben húzhatjuk be az 1.-2. körben, vagy letrade rulez!), középső-hátsó körökben projektek jönnek, Talib az ismételt sérülése miatt (mindkettő non contact volt!) olcsóbb lesz, DMC hosszabbít, Wilfork paycut. Mai állapotok szerint ezeket várom, a 2014-es csapat nagyon erős lesz játékosállományban.tomi-tomi
Én azért szeretnek egy 1 / 2. körös belső falembert (OL) is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.