New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Boston Red Sox World Series Champion! 😀😀😀ParadSEC
Pedig most gondoltam rá, hogy ezt a meccset megnézem, mondjuk úgysem értettem volna semmit, de legalább a győzelem megvan 😀

több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Boston Strongest: Red Sox wins 8th title

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
Sziasztok! Régóta figyelem követem a fórumot mivel Én is Pats fan vagyok (Panther szimpatizáns még), csak most szántam rá magam h regisztráljak, szóval üdvözlök mindenkit. 😊 Go Pats 🏈darthmushroom
Üdv köztünk!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 343 — Patriots fan
Boston Red Sox World Series Champion! 😀😀😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Sziasztok! Régóta figyelem követem a fórumot mivel Én is Pats fan vagyok (Panther szimpatizáns még), csak most szántam rá magam h regisztráljak, szóval üdvözlök mindenkit. 😊 Go Pats 🏈darthmushroom
Üdv a klubban 😊

Do your job
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Üdv!
De el ne feledkezz a sörökről. Minden régi tagot meg kell hívnod egy jóféle bajorra. ^ ^

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Egyébként ki mit vár Izsák érkezésétől?
Futás ellen javul a védekezésünk?
Egyszerű rotációs ember a falba, így több pihenési lehetőség?
Vince pótlása?mascherano
Nekem a fő kérdés, hogyan tud játszani 4 emberes falban.
Mert szerintem DT Soap, UT Kelly/Jones jól hangzik 1&2 down-ra.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Sziasztok! Régóta figyelem követem a fórumot mivel Én is Pats fan vagyok (Panther szimpatizáns még), csak most szántam rá magam h regisztráljak, szóval üdvözlök mindenkit. 😊 Go Pats 🏈

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

instagram.com/p/gE0ySElORv/#
😮Wyatt
Rettenetes 😊 A komment jó volt a korábbi kép alatt, ahol a feleségével vannak, hogy ti. ebből látszik, hogy Brady felesége minden parancsát teljesíti...
több mint 12 éve

instagram.com/p/gE0ySElORv/#
😮

több mint 12 éve
RB Shane Vereen, who is eligible to return in Week 11, here at practice. DT Tommy Kelly & RB Leon Washington also here.
Positive news from Patriots practice: RB Shane Vereen, on IR with designation to return, began practice today. Can play as soon as Week 11.
CB Aqib Talib, who has missed the last 2 games, also here at practice. He practiced/limited, all last week.
😊

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Egyébként ki mit vár Izsák érkezésétől?
Futás ellen javul a védekezésünk?
Egyszerű rotációs ember a falba, így több pihenési lehetőség?
Vince pótlása?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Belichick már készül a Halloween-re. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
Dt-tradere várok!zinedine5
He-he. (mondjuk előbbre tippeltem volna)
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Sopoaga érkezése pozitív, olcsón jött, kell a mélység Kelly talán visszatér, öreg, viszont Baby Vince tudásától és teljesítményétől igencsak messze van, aki top5-ös a posztján még mindig a fizetéscsökkentés más dolog.
Kissé több tiszteletet érdemelne az eddigiekért, a D# vezéreként pláne, ennél a lesajnáló lábra állástól.
Főleg, hogy ő már mióta Patrióta a Klubnak ikonja. Míg Sopoaga a Pats színeiben semmit nem mutatott, ráadásul futás ellen lehet hasznos elsősorban, ahogy a Friscoban is az volt.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"@MikeReiss: Random thought: Two years in a row the Patriots have acquired a player from team in which they held joint practices with in training camp."Boston
Állítólag már FA piacon is érdeklődtünk utána.

Azért Wilforkkal nincs pariban. Egyébként 4. körös pick volt akkor, amikor Wilfork első körös, Kelly pedig ugyanekkor UDFA. Wilfork kiesése óta 156,5 yard/game az ellenünk elért futás.Burkus
Sopoaga elég jól elkaristolt a 49-ers-ben, és ő egyelőre egészséges, Wilfork pedig a másfél mázsájával próbál majd lábra állni. Nem tudhatjuk, hogy 2014-re ki mire lesz képes, de azt már most tudhatjuk, hogy a cap hit-jük nincs egy súlycsoportban. Már egy hete is azt gondoltam, hogy Wilfork pénze nincs biztonságban, ezzel a trade-del ez csak felerősödött. Nehéz lesz átvernie egy big deal-t, ha közben lesz egy jól teljesítő Kelly-Sopoaga-Jones-Vellano-Armstead ötös, akik együtt nem foglalnak annyi helyet a cap-ből (8,4 millió $), mint Baby Vince egyedül (11,6 millió $).

Elég egyértelmű, hogy hol kell ütni most a Pats védelmet. Persze, hogy lehet ellenünk futni, ha a két DT snap terhelése 100 ill. 90%-os. (Ez döbbenetesen extrém, korábban már akkor ment a jajongás, ha Wilforké felszaladt 80% fölé.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Sopoaga: csak NT tapasztalata van, vagy tud 1-technique DT-t is?
Mert ha igen, akkor egy Sopoaga-Jones/Kelly duó középen egész jól nézne ki, főleg az első 2 down során.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
"Sopoaga has played roughly 40 percent of the Eagles defensive snaps this season as a situational run stopper. He's not going to replace Wilfork's presence and production on the interior, but his experience at nose tackle will allow the Patriots to continue to run the 3-4 scheme to compensate for the key injuries on defense"

Azért Wilforkkal nincs pariban. Egyébként 4. körös pick volt akkor, amikor Wilfork első körös, Kelly pedig ugyanekkor UDFA. Wilfork kiesése óta 156,5 yard/game az ellenünk elért futás.
több mint 12 éve
"@MikeReiss: Random thought: Two years in a row the Patriots have acquired a player from team in which they held joint practices with in training camp."Boston
Hát ha Sopoaga feleannyira bejönne, mint Talib... 😊

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
"@MikeReiss: Random thought: Two years in a row the Patriots have acquired a player from team in which they held joint practices with in training camp."

Do your job
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
fúúú ennek a hírnek örülök, kellett oda husi középre aki megöli a futást, mert most aztán boldog boldogtalan fut ellenünk mint a barom és sajnos megy is nekik. tök olcsón jött, ezzel csak jobb lesz ez az idei pats D, ááá komolyan végre idén van előrelépés ezen téren nem is kicsi, kár a sok sérültünkért azért 😕

több mint 12 éve
De miért adták oda majdnem ingyen?Bazzani
Kaptak még egy lófejet is.😊 😉
Ki tudja, mit szeretne Kelly jövőre? Nyertek egy kis cap helyet. Lehet, hogy az Eagles pass rush-t (is) várt tőle, a Pats-ben most a run stop-ra van szükség elsősorban.
Nagyon olcsó volt, nagy hiányra jött. Távlatilag Wilfork igényeit is erősen behatárolhatja, ha jól teljesít ebben a néhány hónapban. Szép GM munka.tomi-tomi
Nem mertem én ezt felvetni, de az biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne, ha ő beválna 😊

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
De miért adták oda majdnem ingyen?Bazzani
Kaptak még egy lófejet is.😊 😉
Ki tudja, mit szeretne Kelly jövőre? Nyertek egy kis cap helyet. Lehet, hogy az Eagles pass rush-t (is) várt tőle, a Pats-ben most a run stop-ra van szükség elsősorban.
Nagyon olcsó volt, nagy hiányra jött. Távlatilag Wilfork igényeit is erősen behatárolhatja, ha jól teljesít ebben a néhány hónapban. Szép GM munka.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nincs hazatérés 😕
Former Patriots punter Zoltan Mesko has been waived by the Steelers.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 117 — Axel Foley
De miért adták oda majdnem ingyen?