New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve

Forever Living: Tomb Ready!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nálunk ez az offense nyeri a meccseket, a defense meg a bajnokságot mondat egy picit átalakul úgy érzem😊
több mint 12 éve
Én meg lassan alakítom a - The best underdog: Tom Bredy - klubot.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Persze, lereagálhatatlan volt.Ott azt néztem, hogy marha gyorsan kellett volna reagálnia rá, hogy átment a labda, de amúgy jaja. Mondjuk két pick6, két sack+FF erős lett volna két meccsen már 😀WyattBezzeg Ryanhez senki nem csatlakozik, na jól van 😀WyattEzzel a névvel erős hendikeppel indult.😀 De jó úton halad! A droppolt picksixe csúnya volt.😉tomi-tomi
Lassan egy komplett Pats védelem rajongói klubot alakíthatnánk. Nem normális dolog ennyi tartalékkal, harmadik cserével ez a teljesítmény.
Viszont Cole szerintem bejátszotta magát a csapatba (DMC azt mondta, hogy Cole ordított neki, hogy "passzolja" vissza a labdát a pályára); biztosított a magas vérnyomás továbbra is.
Második félidőben a két jellemző felállás:
Jones-Vellano-Jones-Ninko
Spikes-Hightower
Dennard-DMC-Gregory-Ryan-Arrington/Cole
és a még ütősebb 4-1-6
DL ugyanaz
Fletcher
Dennard-DMC-Gregory-Harmon-Ryan-Arrington/Cole
Szeptember elején erre csak annyit lehetett volna mondani alappal, hogy vállalhatatlan. Ehhez képest nulla pont, három labdaszerzés, hat sack.
Kelly nagyon kell most már, mert a két újonc nem kap semmi (szó szerint) rotációt, persze, hogy egy idő után lehet középen futni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Jelenleg IR-n van $20,805,674 és ha még Vollmer is oda kerül az plusz $3,000,000. A Salary cap 20% IR-n van! 😕
több mint 12 éve
Ott azt néztem, hogy marha gyorsan kellett volna reagálnia rá, hogy átment a labda, de amúgy jaja. Mondjuk két pick6, két sack+FF erős lett volna két meccsen már 😀Bezzeg Ryanhez senki nem csatlakozik, na jól van 😀WyattEzzel a névvel erős hendikeppel indult.😀 De jó úton halad! A droppolt picksixe csúnya volt.😉tomi-tomi

több mint 12 éve
Bezzeg Ryanhez senki nem csatlakozik, na jól van 😀WyattEzzel a névvel erős hendikeppel indult.😀 De jó úton halad! A droppolt picksixe csúnya volt.😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ezt a meccset emésztenem kell még, mielőtt bármit írok.zinedine5Nos, hogy áll az emésztésed?😊
A Dane Fletcher Rajongói Klub újraalakult. :cool:DoMVisszafogott pártoló tagságot kaphatok?
Egyben megalakítanám a Jones-Vellano DuetT Rajongói Klubot.
több mint 12 éve
A Dane Fletcher Rajongói Klub újraalakult. :cool:DoMén ki se léptem belőle! 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
A Dane Fletcher Rajongói Klub újraalakult. :cool:
több mint 12 éve
Arra azért kiváncsi lennék, hogy Brady mivel bántotta meg ennyire Mankins-t. Néhány sacknél Logan szó szerint félreállt a védő útjából...
több mint 12 éve
Bár a végelszámolásnál nem számított, de az a Gronk visszafújt TD nagy bírói hiba volt. Pereira is írta egyből a twitteren, hogy az szép védekezés volt, semmi köze nem volt a holdinghoz.GRAFISzerintem ott a zebrák már kompenzálni akartak. Az előtte levő fújás ugyanis förtelmes hazai pálya volt (és volt több is belőle). Ilyen az amikor sz*rul fújnak, és ezt érzik is, és a kompenzálgatással csak még rosszabb lesz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Bár a végelszámolásnál nem számított, de az a Gronk visszafújt TD nagy bírói hiba volt. Pereira is írta egyből a twitteren, hogy az szép védekezés volt, semmi köze nem volt a holdinghoz.
több mint 12 éve
JMD Takarodj! Nagyon fontos győzelem volt a csoport és a múltheti miatt, duplán ennek lehet örülni, a mutatott játéknak kevésbé. Az első félidő förtelme után, megmutattuk, hogy képesek vagyunk győzni és felállni mélyről a 2. félidőben, ami eddig nem volt erősségünk, hogy tudtunk változtatni.
Parádés D# öröm nézni őket hétről-hétre, kiegyensúlyozatlan O#, Ninko-t, DMC-t Pro Bowlba, Vollmer kiesése komoly gond lehet az eddig is hullámzóan teljesítő falban, Ridley-t megint elfelejtettük nem először a szezonban. A 6-2-es állás az eddig mutatott játékunk alapján megsüvegelendő.
A Steelers ellen győzni kell, kemény lesz, hiába buktak a Raiders ellen, hogy 7-2-es legyen a mérleg és lehessen rendezni a sorokat a szezon 2. felére.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
És Arrington is. A harmadik negyedben ágyéksérüléssel lement és többet nem játszott.basszus ezt elfelejtettem! 😕 Akkor ez sztornómascheranoHarmadszor örülök, hogy nem történt komoly sérülés.Vollmer.😕Imitheking
mascherano
több mint 12 éve
bármilyen eredményt is érünk el a szezonban, azért egy értelmes OC-t hozhatnánk már, mert amit JMD művel arra nincsenek szavak, 25 passzolt yard egy félidő alatt hee és ez Blount erőltetés 0 yardért és a többi hülyesége?!már az is csoda volt hogy ment egy két laszti Dobsonra mondjuk a második félidőben és leküzdöttük a Gronk fétist....de a D még mindig egész parádés ahhoz képest hányan hiányoznak, Ryan meg remekül játszott mai meccsen is!
több mint 12 éve
Én arra leszek kíváncsi, hogy marad-e rajta a pöttyös sisak?zinedine5Nem maradt. Gregory-n volt.
több mint 12 éve
Nektek semmi nem jó? Egy hónapja azon sírtok, hogy nem jó az O a második félidőben, most meg felrak 24 pontot és ti meg itt nyafogtok?😊De tényleg lesz olyan meccs amikor 2 félidőt játszunk jól? Mert egy DEN ellen ez csúnya verés lesz. Igazándiból az elmúlt évek tapasztalata miatt mondom, legyen meg a PO, aztán meglátjuk. A tavalyi BAL-t ilyenkor senki nem mondta volna SB esélyes csapatnak.
több mint 12 éve
Both Ridley and Ryan say their early absence was not the result of discipline or benching. Say it was game plan.Sokadszor kell belátnom, hogy nem lehet leírni a srácokat. O-ra nem fecsérlem a szavakat, viszont a D megint akkor hozta a legjobbját, amikor kellett. DMC kosárérintése nagyon vicces volt, az viszont már kevésbé, h miért jegeljük ilyen látványosan Ridleyt. Nem tudom, h ez BB faszsága-e vagy JMD-é, mindenesetre nagyon nem tetszik.Ridley sérüléssel játszik.Burkus
Cincy ma tehetne egy nagy szívességet és lenyomhatná a NY-t.
Amúgy tényleg feltűnően sokat blitzeltünk ma, vagy csak eddig nem figyeltem eléggé? Csomószor mentek DB-k is Tannyre, igaz Colé néha csak a szellemére....😊Imitheking
több mint 12 éve
Ezt a meccset emésztenem kell még, mielőtt bármit írok.
több mint 12 éve
Van még mind dolgozni az biztos, de legalább úgy tűnik a PO-ért nem igen kell aggódni.undisputedlyIdén a csoportgyőzelem a cél, azon túl nem érdemes semmi jóra számítani (főleg, ha ilyen ütemben fognak kihullani egész szezonra a kezdőjátékosok).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
annál a cole Int-nél azért főleg DMC volt az agy!!😊Hightower sackjénél azt mondtam havernak, na itt a fordulópont, kihagyják, és behúzzuk.Én 2 TD hátrányban már leírtalak titeket 😊
Hát, örülök, hogy bejött 😊Wyatt
Van még mind dolgozni az biztos, de legalább úgy tűnik a PO-ért nem igen kell aggódni.undisputedly
Jones „javított”, szerintem Hightower is, bár ezt még majd meg kell lesni, Chandler Jonesnak sackje most nem volt, „csak” egy mezőnygólblokkolása, mindkét tavalyi első körös játékos mozzanata óriási mértékben járult a sikerhez, Gostkóról egy darabig nem írok rosszat, bár lehet, mert azóta jó 😀
Cole-t nagyon nem akartam a csapatban látni, de az int DMC-vel közösen parádés volt. A végén a prevent D helyetti, na az gyönyörűséges volt 😊
Dropson végre inkább elkapja a labdákat, Gronko visszafújt TD-jét nagyon sajnáltam 😕
Ja és gyerekek. Logan Ryan 😊Wyatt
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
😊Hightower sackjénél azt mondtam havernak, na itt a fordulópont, kihagyják, és behúzzuk.Én 2 TD hátrányban már leírtalak titeket 😊
Van még mind dolgozni az biztos, de legalább úgy tűnik a PO-ért nem igen kell aggódni.undisputedly
Jones „javított”, szerintem Hightower is, bár ezt még majd meg kell lesni, Chandler Jonesnak sackje most nem volt, „csak” egy mezőnygólblokkolása, mindkét tavalyi első körös játékos mozzanata óriási mértékben járult a sikerhez, Gostkóról egy darabig nem írok rosszat, bár lehet, mert azóta jó 😀
Cole-t nagyon nem akartam a csapatban látni, de az int DMC-vel közösen parádés volt. A végén a prevent D helyetti, na az gyönyörűséges volt 😊
Dropson végre inkább elkapja a labdákat, Gronko visszafújt TD-jét nagyon sajnáltam 😕
Ja és gyerekek. Logan Ryan 😊

több mint 12 éve
Hightower sackjénél azt mondtam havernak, na itt a fordulópont, kihagyják, és behúzzuk.Én 2 TD hátrányban már leírtalak titeket 😊
Van még mind dolgozni az biztos, de legalább úgy tűnik a PO-ért nem igen kell aggódni.