New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdekes lesz látni Koppent Wilfork ellen. Remélem Pufifánk tarolni fog, mert ez a matchup ELVILEG nagyon neki kedvez. BostonNa igen, ez nekünk most kivételesen jól jön ki, hogy Koppen az óriásbébik ellen szokott szenvedni 😀

több mint 13 éve
Érdekes lesz látni Koppent Wilfork ellen. Remélem Pufifánk tarolni fog, mert ez a matchup ELVILEG nagyon neki kedvez.
Do your job
több mint 13 éve
Lazításnak:www.nfl.com/photoessays/09000d5d82bb1bc6/manning-vs-brady-round-13?module=HP11_photo_gallery
Olvassátok el a képaláírásokat 😊.
több mint 13 éve
Minek is secondary Manning ellen?GogoSzerintem nem az a kérdés, hogy PM két vagy három esetleg négy TD-t dob-e, hanem dob-e INT-et és mennyit? Egyrészt a secondary-nk ha valamire, akkor mindkettőre egyszerre alkalmas. Másrészt ezek a meccsek nem TB vs. PM csaták. Ha kikapunk, ha nem a Pats Off. felpakolja a maga 30+ pontját. (Nem hiszem, hogy ezen olyan sokat, jelentőset változtatna az a Broncos védelem, amelyiket az elmúlt két meccsen 40+-40+ ponttal szórtunk meg.) Ezek PM vs BB csaták. BB célja elsődlegesen már rég nem az (őszintén, nem is lehet), hogy PM-et a TD hajigálásban akadályozza, hanem rossz döntésekre, csínyhelyzetekbe kényszerítse. Szvsz sokkal fontosabb BB-nek, vele együtt nekünk a TD-INT arány. Tőlem dobhat négy TD-t a jó Peyton, de lesz oly szíves a védelmünk akkor legalább két INT-et lehalászni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Dennard -ot megnézném, hogy mit tud kezdeni mint nickel cb.Mivel Dowling abszolút játékon kívül van, nagymamája is most hunyt el, ha Moore a safety, akkor már nickelben sincs "normális" #3 CB.DoMKíváncsi vagyok, hogy BB kezdeti-e, vagy Moore fog játszani inkább S-t.SinisaTavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.HöriLassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.tomi-tomi

több mint 13 éve
Minek is secondary Manning ellen?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Mivel Dowling abszolút játékon kívül van, nagymamája is most hunyt el, ha Moore a safety, akkor már nickelben sincs "normális" #3 CB.Kíváncsi vagyok, hogy BB kezdeti-e, vagy Moore fog játszani inkább S-t.SinisaTavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.HöriLassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.tomi-tomi
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok, hogy BB kezdeti-e, vagy Moore fog játszani inkább S-t.Tavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.HöriLassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.tomi-tomi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Tavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.HöriLassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Tavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.
több mint 13 éve
Na, csak megfejtettem! 😀 (Sokat segítettem volna magamnak, ha Hörit nem Hörninek olvasom elsőre. 😀 )Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccsetHabiTavon-time
Na most Höri vagy verdesheti magát, vagy tovább idegesíti őt a velencei már rövid távon 😀
Wyatt
Höri Vikings jóslata alapján Wilson tuti leszed két INT-et, a nemzet szakértője pedig megszaggatja a Seahawks-sapkáját és soha többet nem kacag BB pick-jein, csak elismerően hümmög. 😀
több mint 13 éve
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccsetHabiTavon-time
Na most Höri vagy verdesheti magát, vagy tovább idegesíti őt a velencei már rövid távon 😀
Ehhez még kéne egy pár Chandler Jones sack is, esetleg valami Magastoronytól, és persze sok Peyton interception :rolleyes: 😀

több mint 13 éve
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccset

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀ezzz egyszerűen fenomenális 😀
imgur.com/a/9H0HvWyatt
több mint 13 éve
Azért nem kell túldramatizálni Edelman pár hetes kiesését. Hasznos, igazi workhorse játékos, de nem a csapat egyik alappillére hullott ki. GRAFI
Nyilván nem, szerintem nem is állította senki, mondjuk, ha vele akarjuk váltani jövőre Welkert, akkor minden plusz meccs jól jönne, de Hernandez visszatérése sokkal nagyobb plusz, mint ez a mínuszJa, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt

több mint 13 éve
Egy kis ráhangolódás a rivalizáláshoz:Szerintem sokan várjuk. Kicsit megkopott a csata, de még mindig élmény 😊
www.nfl.com/videos/movie-trailers/09000d5d8285a7a4/Denver-Broncos-vs-New-England-Patriots-movie-trailer?module=HP11_content_streamBruschi85
több mint 13 éve
Egy kis ráhangolódás a rivalizáláshoz:www.nfl.com/videos/movie-trailers/09000d5d8285a7a4/Denver-Broncos-vs-New-England-Patriots-movie-trailer?module=HP11_content_stream

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀Megelőztel vele de én még mindig szakadok a röhögéstől 😀 😀 😀
imgur.com/a/9H0HvWyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Azért nem kell túldramatizálni Edelman pár hetes kiesését. Hasznos, igazi workhorse játékos, de nem a csapat egyik alappillére hullott ki.
több mint 13 éve
Király! Mikor már mutat valamit, akkor eltöri a kezét!😕A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.tomi-tomiJa, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀Sanchezes rész ütött. 😀
imgur.com/a/9H0HvWyatt
több mint 13 éve
Ő a hónap támadója lettNem A.J. Green? Amadeus91Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt

több mint 13 éve
Nem A.J. Green?Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt
több mint 13 éve
😀 Igaz! Én kérek elnézést! 😀Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt