New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Érdekes lesz látni Koppent Wilfork ellen. Remélem Pufifánk tarolni fog, mert ez a matchup ELVILEG nagyon neki kedvez. Boston
Na igen, ez nekünk most kivételesen jól jön ki, hogy Koppen az óriásbébik ellen szokott szenvedni 😀

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Érdekes lesz látni Koppent Wilfork ellen. Remélem Pufifánk tarolni fog, mert ez a matchup ELVILEG nagyon neki kedvez.

Do your job
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Lazításnak:

www.nfl.com/photoessays/09000d5d82bb1bc6/manning-vs-brady-round-13?module=HP11_photo_gallery

Olvassátok el a képaláírásokat 😊.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Minek is secondary Manning ellen?Gogo
Szerintem nem az a kérdés, hogy PM két vagy három esetleg négy TD-t dob-e, hanem dob-e INT-et és mennyit? Egyrészt a secondary-nk ha valamire, akkor mindkettőre egyszerre alkalmas. Másrészt ezek a meccsek nem TB vs. PM csaták. Ha kikapunk, ha nem a Pats Off. felpakolja a maga 30+ pontját. (Nem hiszem, hogy ezen olyan sokat, jelentőset változtatna az a Broncos védelem, amelyiket az elmúlt két meccsen 40+-40+ ponttal szórtunk meg.) Ezek PM vs BB csaták. BB célja elsődlegesen már rég nem az (őszintén, nem is lehet), hogy PM-et a TD hajigálásban akadályozza, hanem rossz döntésekre, csínyhelyzetekbe kényszerítse. Szvsz sokkal fontosabb BB-nek, vele együtt nekünk a TD-INT arány. Tőlem dobhat négy TD-t a jó Peyton, de lesz oly szíves a védelmünk akkor legalább két INT-et lehalászni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Tavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.Höri
Lassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.tomi-tomi
Kíváncsi vagyok, hogy BB kezdeti-e, vagy Moore fog játszani inkább S-t.Sinisa
Mivel Dowling abszolút játékon kívül van, nagymamája is most hunyt el, ha Moore a safety, akkor már nickelben sincs "normális" #3 CB.DoM
Dennard -ot megnézném, hogy mit tud kezdeni mint nickel cb.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Minek is secondary Manning ellen?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.Höri
Lassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.tomi-tomi
Kíváncsi vagyok, hogy BB kezdeti-e, vagy Moore fog játszani inkább S-t.Sinisa
Mivel Dowling abszolút játékon kívül van, nagymamája is most hunyt el, ha Moore a safety, akkor már nickelben sincs "normális" #3 CB.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Kíváncsi vagyok, hogy BB kezdeti-e, vagy Moore fog játszani inkább S-t.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Lassításoknál fogják, akár azért, mert PM szétdobál minket, akár az INT-ek miatt. 27 a mez száma.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tavon kezd? Egész meccsen a defensive backfieldet fogom nézni, bár tudom, hogy sose mutatják.

több mint 13 éve
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccsetHabi
Tavon-time
Na most Höri vagy verdesheti magát, vagy tovább idegesíti őt a velencei már rövid távon 😀
Wyatt
Na, csak megfejtettem! 😀 (Sokat segítettem volna magamnak, ha Hörit nem Hörninek olvasom elsőre. 😀 )
Höri Vikings jóslata alapján Wilson tuti leszed két INT-et, a nemzet szakértője pedig megszaggatja a Seahawks-sapkáját és soha többet nem kacag BB pick-jein, csak elismerően hümmög. 😀

több mint 13 éve
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccsetHabi
Tavon-time
Na most Höri vagy verdesheti magát, vagy tovább idegesíti őt a velencei már rövid távon 😀
Ehhez még kéne egy pár Chandler Jones sack is, esetleg valami Magastoronytól, és persze sok Peyton interception :rolleyes: 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccset

JT Daniels fan
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀
 imgur.com/a/9H0HvWyatt
ezzz egyszerűen fenomenális 😀
több mint 13 éve
Azért nem kell túldramatizálni Edelman pár hetes kiesését. Hasznos, igazi workhorse játékos, de nem a csapat egyik alappillére hullott ki. GRAFI
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucas
Julian viszont még mindig offos 😕Wyatt
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucas
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyatt
Nyilván nem, szerintem nem is állította senki, mondjuk, ha vele akarjuk váltani jövőre Welkert, akkor minden plusz meccs jól jönne, de Hernandez visszatérése sokkal nagyobb plusz, mint ez a mínusz

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 860 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Egy kis ráhangolódás a rivalizáláshoz:
 www.nfl.com/videos/movie-trailers/09000d5d8285a7a4/Denver-Broncos-vs-New-England-Patriots-movie-trailer?module=HP11_content_streamBruschi85
Szerintem sokan várjuk. Kicsit megkopott a csata, de még mindig élmény 😊
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Egy kis ráhangolódás a rivalizáláshoz:
 www.nfl.com/videos/movie-trailers/09000d5d8285a7a4/Denver-Broncos-vs-New-England-Patriots-movie-trailer?module=HP11_content_stream

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 imgur.com/a/9H0HvWyatt
Megelőztel vele de én még mindig szakadok a röhögéstől 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért nem kell túldramatizálni Edelman pár hetes kiesését. Hasznos, igazi workhorse játékos, de nem a csapat egyik alappillére hullott ki.
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucas
Julian viszont még mindig offos 😕Wyatt
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucas
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyatt
A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.tomi-tomi
Király! Mikor már mutat valamit, akkor eltöri a kezét!😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
 imgur.com/a/9H0HvWyatt
Sanchezes rész ütött. 😀
több mint 13 éve
 imgur.com/a/9H0Hv

több mint 13 éve
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomi
Brady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt
Nem A.J. Green? Amadeus91
Ő a hónap támadója lett

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomi
Nem A.J. Green?
több mint 13 éve
😀 Igaz! Én kérek elnézést! 😀