New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Kivételesen nem értek egyet DoM-al és Peterkkel, sztem az idő menedzselés absz nem csak a félidők végén fontos. Ha hosszú drive-okat vezetsz a meccs folyamán akkor azt egy védelem sem fogja végig bírni és ezáltal olyan forba kerülsz a meccs végére ami általában döntő szokott lenni.SzeszeÉn nem hiszek ebben az idő menedzseléses elfáradásos dologban. Azzal a fizikai felkészültséggel, amivel a mai NFL játékosok a pályára lépnek, szerintem majdnem mindegy, hogy 28 percet vagy 34 percet kell a pályán lenniük egy meccsen.
Szerintem az elfáradás - fizikai és mentális értelemben is - inkább egy-egy drive-on belül tud jelentkezni, nem pedig mérkőzés végére. Az NFL játékosok inkább súlyemelők vagy 100 méteres futók, mintsem hosszútávfutók. A pár másodperces koncentrációra és nagy erőfeszítésre vannak felkészítve, majd jön egy kis szünet. Újabb pár másodperces teljes erőfeszítés, majd megint kis szünet. A drájv végén aztán levonulnak, és ha van néhány percük, akkor fizikálisan és mentálisan is feltöltődnek teljesen a következő drájvig. A megfelelő ritmusban a mai játékosok ezt képesek napestig csinálni.
Akkor van a gond, ha ez a ritmus megakad. Például, ha egy drávj után a saját O csinált egy 3&out-ot, vagy egyből eladja a labdát, és azonnal menni kell vissza. Vagy például akkor, ha drive közben elveszed a kis szünetet a playek között. Egy gyors, no-huddle drájv például ezt veszi el. Nem lehet cserélni, nem lehet fújni párat, fejben sem lehet az előző play extázisát levezetni és rápörögni a következő playre, mert alig érsz vissza a LOS mögé, jön az újabb snap. Ezzel, akár az első negyed első drájvjában le lehet szívni egy védelmet mire a RZ-ba ér a támadás. Elsősorban nem is fizikálisan, hanem inkább mentálisan/idegileg, de megkockáztatom, hogy ez utóbbi a fontosabb.
A lassú, folyamatos, huddle-kel megszakított, time menedzselt drive menet közben nem szívja le a játékost annyira, mert van ideje pihenni a playek közben. Fizikailag is fújhat egyet, és mentálisan is leereszthet az előzőből, majd rápöröghet a következő playre.
Az első fordulóban a Denver-Pittburgh meccsen a Pittburg 36 percet birtokolta a labdát, a Denver pedig 24-et, mert a Pitts pont ugyanazt csináltam, amit írtál: hosszú lefolyású, sokáig tartó drájvokat vezetett. Volt olyan negyed, ahol egyetlen egy kneel snapet csinált a Denver... De, mivel a Denver O az ilyen drájvok után képes volt felmenni a pályára, és fent is maradni pár percig, ez elég volt a védelemnek a feltöltődésre. Végig bírta a Pitts O fizikalitását, sőt, az utolsó percben megcsinálták a döntő turnovert is. Semmi fáradtságot nem lehetett látni a védőkön, a meccs végén sem.
(Természetesen nem állítom, hogy nincs jelentősége a hosszabb, idő menedzselős drájvok vezetésének, csak azt, hogy nem elsősorban fizikai lefárasztás szempontjából hasznos az ilyen. Például arra kiváló egy ilyen hosszabb drive, hogy az ellenfél esetleg felpörgött offense-ét "lehűtse", a saját védelemnek meg adjon időt fejben és taktikailag is újra összeállni. Stb.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
de még mindig nincs pass rush.Week1 vs : Tennessee 28.! runstopban 144.2 y/g
kinek gyenge a fal? a Pats? passz proban lehet, de futásblokkolásban 4 sávos folyosókat nyitottak a Denver ellen.petey
Week2 vs : Arizona 14.! ---- 103 y/g
Week3 vs : Baltimore 20.! ----118.4 y/g
Week4 vs : Buffalo 30.! ----171.8 y/g
Week5 vs : Denver 21.! ----120.2 y/g
Hawks 3.! ----66.6 y/g
Szerintem az eddigi ellenfelek nem voltak valami kiemelkedően veretes egységek runstopban 😊
Passrush?
Hakws 5. hely 16 zsákkal
Frisco 19. hely(holtversenyben a Hazafiakkal) 9 zsákkal
Az pedig,hogy a GB ellen jött 8, nem von le semmit az érdemekből, mert a többi 31 csapat is játszott már szar fal ellen, mégsem tett le ennyit egy meccsen 😊
több mint 13 éve
Igen, a támadások darabszámát természetesen csak így befolyásolja, de sztem nem ez a döntő. Persze lehet egy 10 perces támadás vége is turnover, aztán elérhet a másik csapat egy hosszú passzal ebből 3mp alatt TD-t, de azért nem ez az általános 😊sztem az idő menedzselés absz nem csak a félidők végén fontos. Ha hosszú drive-okat vezetsz a meccs folyamán akkor azt egy védelem sem fogja végig bírni és ezáltal olyan forba kerülsz a meccs végére ami általában döntő szokott lenni.Ezek szerint te elfáradt/friss védelem relációban értelmezed a "Sokszor a legjobb fegyver, ha sikerül lent tartani a másik csapat O-ját." kijelentést, vagyis a time of possesiont tartod szem előtt. Én viszont az indított támadások számára gondoltam, vagyis ki hány alkalommal kezdhet támadást. A te esetedben tényleg előnyös a hosszút támadás. Nálam viszont a meccs egészét tekintve ezzel nem kerül előnybe a csapat, kivéve ha közvetlenül a félidő előtt ill. a meccs vége előtt jó manipulálja az órát, mert akkor tudja labdabirtoklástól megfosztani az ellenfelet. DoM
(ráadásul a saját védelmed pedig mivel keveset van pályán így sokkal ütősebb játékot fog tudni nyújtani az ellenfél O-ja ellen)Szesze
több mint 13 éve
de még mindig nincs pass rush.Undisputedly-vel meg abban nem értek egyet, h az övék a legjobb D, mert az sztem jelenleg vitathatatlanul a Friscoé és én azt is megkérdőjelezem, h a Seahawks le fogja tudni védekezni a Pats offense-t. (de persze reméljük ebben tévedek 😉)SzeszeJó erőpróba lesz az biztos 😊
Tisztelem a Frisco védelmét, év elején én is őket tartottam a legjobbnak, nincs nagy különbség a két egység között, ezért is emeltem ki,hogy jelenleg.
Amúgy akkor is ezt mondanám,ha a Frisco lenne a számszerűen jobb 😀
Otthon játszunk, és él a legnagyobb klisé,hogy a 12. ember, és a liga leghangosabb stadionja is velünk van. A LOS pedig nem lesz az övék, gyenge hozzá a fal, ellenben nekünk idén naygyon jól megy ott, és ami a lényeg,hogy elképesztően egységes lett, jó a rotáció, Bryant, Mebane, Clemons mind veterán, akik elképesztő formában játszanak. Clemons és Mebane szerintem élete szezonját futja 😊
A bowl.hu által lesajnált Irvinről és a Jonesról nem is beszélve 😊
Nálam ez lesz az alapszakasz legjobban várt mérkőzése, csak biztatni tudok mindenkit,hogy nézze, mert a recept szerint egy kiélezett, D#-ek által kontrollált fordulatos csata lesz, remek közönség előtt.
undisputedly
kinek gyenge a fal? a Pats? passz proban lehet, de futásblokkolásban 4 sávos folyosókat nyitottak a Denver ellen.
több mint 13 éve
sztem az idő menedzselés absz nem csak a félidők végén fontos. Ha hosszú drive-okat vezetsz a meccs folyamán akkor azt egy védelem sem fogja végig bírni és ezáltal olyan forba kerülsz a meccs végére ami általában döntő szokott lenni.Ezek szerint te elfáradt/friss védelem relációban értelmezed a "Sokszor a legjobb fegyver, ha sikerül lent tartani a másik csapat O-ját." kijelentést, vagyis a time of possesiont tartod szem előtt. Én viszont az indított támadások számára gondoltam, vagyis ki hány alkalommal kezdhet támadást. A te esetedben tényleg előnyös a hosszút támadás. Nálam viszont a meccs egészét tekintve ezzel nem kerül előnybe a csapat, kivéve ha közvetlenül a félidő előtt ill. a meccs vége előtt jó manipulálja az órát, mert akkor tudja labdabirtoklástól megfosztani az ellenfelet.
(ráadásul a saját védelmed pedig mivel keveset van pályán így sokkal ütősebb játékot fog tudni nyújtani az ellenfél O-ja ellen)Szesze
több mint 13 éve
Undisputedly-vel meg abban nem értek egyet, h az övék a legjobb D, mert az sztem jelenleg vitathatatlanul a Friscoé és én azt is megkérdőjelezem, h a Seahawks le fogja tudni védekezni a Pats offense-t. (de persze reméljük ebben tévedek 😉)SzeszeJó erőpróba lesz az biztos 😊
Tisztelem a Frisco védelmét, év elején én is őket tartottam a legjobbnak, nincs nagy különbség a két egység között, ezért is emeltem ki,hogy jelenleg.
Amúgy akkor is ezt mondanám,ha a Frisco lenne a számszerűen jobb 😀
Otthon játszunk, és él a legnagyobb klisé,hogy a 12. ember, és a liga leghangosabb stadionja is velünk van. A LOS pedig nem lesz az övék, gyenge hozzá a fal, ellenben nekünk idén naygyon jól megy ott, és ami a lényeg,hogy elképesztően egységes lett, jó a rotáció, Bryant, Mebane, Clemons mind veterán, akik elképesztő formában játszanak. Clemons és Mebane szerintem élete szezonját futja 😊
A bowl.hu által lesajnált Irvinről és a Jonesról nem is beszélve 😊
Nálam ez lesz az alapszakasz legjobban várt mérkőzése, csak biztatni tudok mindenkit,hogy nézze, mert a recept szerint egy kiélezett, D#-ek által kontrollált fordulatos csata lesz, remek közönség előtt.
több mint 13 éve
Kivételesen nem értek egyet DoM-al és Peterkkel, sztem az idő menedzselés absz nem csak a félidők végén fontos. Ha hosszú drive-okat vezetsz a meccs folyamán akkor azt egy védelem sem fogja végig bírni és ezáltal olyan forba kerülsz a meccs végére ami általában döntő szokott lenni.(ráadásul a saját védelmed pedig mivel keveset van pályán így sokkal ütősebb játékot fog tudni nyújtani az ellenfél O-ja ellen)
Undisputedly-vel meg abban nem értek egyet, h az övék a legjobb D, mert az sztem jelenleg vitathatatlanul a Friscoé és én azt is megkérdőjelezem, h a Seahawks le fogja tudni védekezni a Pats offense-t. (de persze reméljük ebben tévedek 😉)
több mint 13 éve
Én látok abban logikát, h BB elképzelése egy abszolút sokoldalú O. Amit tényleg nem lehet kiszámítani. Ha tudják az ellenfelek, hogy a Pats-nél hatékony a futás, arra is készülnek. Teljesen kiszámíthatatlan lesz a playhívás. Ezen pedig egy AFC döntő,vagy divisional round meccs múlhat.Ez amit leírtál, teljesen sztenderd, semmi "abszolút sokoldalú" nincs benne. 😊 Minden csapat így építi a támadósorát (ha tudja): 1 jó QB, kétféle jó RB (egy mozgékonyabb és egy erőfutó), két jó WR (egy deep threat és egy jó route runner), egy jó slot WR+TE vagy 2 jó TE, stb. És a playbookok is kb. a fentiek különbözően megvariált játékaiból áll. Az abszolút sokoldalú valahol onnan kezdődne, ha ezt megvariálná valamelyik csapat még valami plusszal, pl. 2QB, wildcat, stb. (Az alapjáték fölé, nem helyett. 😊)
- lehet futás;
- lehet rövid passz (Welker, Edelmen, screenpassz Hernandeznek, RB-k, stb.)
- mehet a pálya szélére is passz kb. 8-15 yardon belülre Branch, Gronk, Hernandez
- mehet hosszú passz is (20+ yard)- Lloyd.
Rule
Ráadásul még egy fontos dolog, amit a Broncos első félidejében láttam. Ha futásokkal haladunk, nincs fenn az ellenfél irányítója, aki szét tudná dobálni a secondaryt. Sokszor a legjobb fegyver, ha sikerül lent tartani a másik csapat O-ját.RuleAz idő menedzselése (a meccs végétől eltekintve) azoknak a csapatoknak fontos, akiknél az #O nem elég jó a pont termelésre. A Pats abszolút nem ilyen csapat.
A Broncos ellen - ismételni fogom magam - egyszerűen az történt, hogy futottatok, mert lehetett. A Broncos védelem talán leggyengébb pontja az MLB poszt, ezért középen a Gronk féle nagy TE-k és a gyors slot WR-ek ellen sérülékeny. A Pats prototípusa az ilyen csapatnak, JDR (Broncos DC) mégis valamiért úgy gondolta, hogy próbáljuk meg ugyanazt ami a Billsnek nem jött be. Több emberes passrush és blitz helyett hátravonta a linebackereket coverbe, és engedte a futást, mondván, hogy majd mi megállítjuk (az amúgy korrekt, sőt jó run #D-vel). Nos, rosszul gondolta. A harmadik negyed közepére már rájött erre, és hátravonulósdi elkezdtük agresszívebben támadni inkább a LOS-t, és rögtön jobb lett a helyzet.
Lényeg a lényeg, hogy minden #O annyira jó, amennyire a védelem engedi jónak lenni. Ha engedik futni, és tud is futni, akkor futni fog, mert ennek van értelme. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nincs tökéletes O#. Olyan van, amelyik jól leplezi a gyengéit, és tökéletesnek látszik, de valójában mégsem az. A Pats O# nálam magasan a liga legjobb támadó gépezete, ami valóban változatos módon tudja támadni a pálya legtöbb pontját, de meg vannak a maga gyengéi.Én nem látom értelmét a futójáték rejtegetésének. Majd a PO-ban többet futunk és jól meglepjük vele az ellenfelet varázsában nem hiszek, hogy ez előnyt jelentene. Most már tudják, hogy a Patsnél évek óta először komoly szándék van a futásra, ami ráadásul működik is. Ezek után legfeljebb már erre is kell ellenük készülni és nem csak a pálya középső harmadának a megszállására, tehát időt kell rá áldozni gameplan és edzések során -> kevesebb idejük marad a passzjátékra.DoMGyakorlatilag DoM-mal értek egyet:
Én látok abban logikát, h BB elképzelése egy abszolút sokoldalú O. Amit tényleg nem lehet kiszámítani. Ha tudják az ellenfelek, hogy a Pats-nél hatékony a futás, arra is készülnek. Teljesen kiszámíthatatlan lesz a playhívás. Ezen pedig egy AFC döntő,vagy divisional round meccs múlhat.
- lehet futás;
- mehet a pálya szélére is passz kb. 8-15 yardon belülre Branch, Gronk, Hernandez
Na ezek után DEF koordinátor legyen, aki ezt mind le tudja védekezni.
Tavaly mit hiányoltak sokan? Hogy a fenti 4 opcióból kb. 2,5 működött (rövidpassz + "1st down jelentő passzok" 10-15 yardra). A futás félig működött - egysíkú volt. Hosszú passznak meg nem volt célpontja. INT/ incomplete - ld. Ravens elleni meccs.
Ha komoly futójátékra kell számítani, nem lehet extra pass rushereket küldeni TB-re, mert simán lehet, h egy shot gun felállásból futás lesz és LB-k hiányában nem lesz aki megállítsa a futást.
Ha van célpont egy hail mary-hez, akkor simán elmehet egy safety is a CB mellett Lloyddal --> a pályát sikerül széthúzni + két embert leköt.
...és akkor az LB-ken van a világ szeme, mert védekezzenek le egy bazi nagy zónát, de közbe ne adják fel teljesen a futás elleni területet.
Ráadásul még egy fontos dolog, amit a Broncos első félidejében láttam. Ha futásokkal haladunk, nincs fenn az ellenfél irányítója, aki szét tudná dobálni a secondaryt. Sokszor a legjobb fegyver, ha sikerül lent tartani a másik csapat O-ját.Rule
A Hawks D# a liga jelenleg (számok alapján is) legjobb védelme, és éppen ezért ennek a D#-nak is meg vannak a maga fegyverei,hogy levédekezze a pálya egész területét. A Secondary kezdő négyeséből hárman probowlerek, és a negyedik (Sherman CB) sem gyengébb.
A LB sor nagyon jó, ráadásul a passrush is meg lett oldva(Irvin,Jones jött a még mindig elit Clemonshoz).
A Pats fal ellen nagyon nagy meglepetésnek kell történnie,hogy ne mi kontrolláljuk a LOS-t.
Mindezek tetejébe igencsak jó DC mozgatja a szálakat.
Meggyőződésem,hogy a Pats D# vs Hawks O# fogja eldönteni a meccset. Ha sokat kell vállalnia Bradyéknek, akkor szerintem kikaptok.
több mint 13 éve
Ráadásul még egy fontos dolog, amit a Broncos első félidejében láttam. Ha futásokkal haladunk, nincs fenn az ellenfél irányítója, aki szét tudná dobálni a secondaryt. Sokszor a legjobb fegyver, ha sikerül lent tartani a másik csapat O-ját.RuleEz szerintem kicsit túldimenzionált. Ha lassítod a meccs tempóját, akkor nem csak az ellenfél, hanem a saját pontszerzési lehetőséged is korlátozod (ráadásul az egyre gyorsabb no-huddle-lal ki is oltod, amit egyébként a több futással elérnél). A játék jellege miatt elvileg mindkét csapat ugyanannyi alkalommal birtokolja a labdát. Ezen leginkább a félidő előtti 3-4 percben és a negyedik negyed utolsó négy percében lehet csalni. Különösen az utóbbi esetben nagyon jól jön a futójáték, ha le kell futtatni az órát és csak még egy 1st down kell a meccs megnyeréséhez.
több mint 13 éve
Én nem látom értelmét a futójáték rejtegetésének. Majd a PO-ban többet futunk és jól meglepjük vele az ellenfelet varázsában nem hiszek, hogy ez előnyt jelentene. Most már tudják, hogy a Patsnél évek óta először komoly szándék van a futásra, ami ráadásul működik is. Ezek után legfeljebb már erre is kell ellenük készülni és nem csak a pálya középső harmadának a megszállására, tehát időt kell rá áldozni gameplan és edzések során -> kevesebb idejük marad a passzjátékra.DoMGyakorlatilag DoM-mal értek egyet:
Én látok abban logikát, h BB elképzelése egy abszolút sokoldalú O. Amit tényleg nem lehet kiszámítani. Ha tudják az ellenfelek, hogy a Pats-nél hatékony a futás, arra is készülnek. Teljesen kiszámíthatatlan lesz a playhívás. Ezen pedig egy AFC döntő,vagy divisional round meccs múlhat.
- lehet futás;
Na ezek után DEF koordinátor legyen, aki ezt mind le tudja védekezni.
Tavaly mit hiányoltak sokan? Hogy a fenti 4 opcióból kb. 2,5 működött (rövidpassz + "1st down jelentő passzok" 10-15 yardra). A futás félig működött - egysíkú volt. Hosszú passznak meg nem volt célpontja. INT/ incomplete - ld. Ravens elleni meccs.
Ha komoly futójátékra kell számítani, nem lehet extra pass rushereket küldeni TB-re, mert simán lehet, h egy shot gun felállásból futás lesz és LB-k hiányában nem lesz aki megállítsa a futást.
Ha van célpont egy hail mary-hez, akkor simán elmehet egy safety is a CB mellett Lloyddal --> a pályát sikerül széthúzni + két embert leköt.
...és akkor az LB-ken van a világ szeme, mert védekezzenek le egy bazi nagy zónát, de közbe ne adják fel teljesen a futás elleni területet.
Ráadásul még egy fontos dolog, amit a Broncos első félidejében láttam. Ha futásokkal haladunk, nincs fenn az ellenfél irányítója, aki szét tudná dobálni a secondaryt. Sokszor a legjobb fegyver, ha sikerül lent tartani a másik csapat O-ját.
több mint 13 éve
DoM, akkor rosszul fogalmaztam. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor akarták bevetni. Tényleg úgy gondolták az idény elején, hogy ennyire megmutatják ezt az erős futójátékot már a 4.-5. héten, vagy tartogatni akarták későbbi meleg helyzetekre, mérkőzésekre? Vagyis Hörni kiesését pótoljuk-e a felfejlesztett futójáték "felfedésével"?tomi-tomiPassz. 😊
Én nem látom értelmét a futójáték rejtegetésének. Majd a PO-ban többet futunk és jól meglepjük vele az ellenfelet varázsában nem hiszek, hogy ez előnyt jelentene. Most már tudják, hogy a Patsnél évek óta először komoly szándék van a futásra, ami ráadásul működik is. Ezek után legfeljebb már erre is kell ellenük készülni és nem csak a pálya középső harmadának a megszállására, tehát időt kell rá áldozni gameplan és edzések során -> kevesebb idejük marad a passzjátékra.
több mint 13 éve
Bár Belichicktől minden elképzelhető, de nem lehet, hogy nincs emögött semmi mélyebb stratégia, hanem egyszerűen az történik, hogy ha megy a futás, akkor minek erőltetni mást?Nem mondom, hogy én látom jól, de nekem az elmúlt két meccsen látottak egyszerűen azt sugallták, hogy jött két csapat, amelyik minden erőfeszítését arra tette, hogy megállítsa a Tom-Gronkowski-Wes triumvirátust, mert ettől szart a legjobban. Ez ellen pedig a legegyszerűbb ellenszer a futás. És az ilyen fényesen megy, akkor had menjen ami belefér.

több mint 13 éve
DoM, akkor rosszul fogalmaztam. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor akarták bevetni. Tényleg úgy gondolták az idény elején, hogy ennyire megmutatják ezt az erős futójátékot már a 4.-5. héten, vagy tartogatni akarták későbbi meleg helyzetekre, mérkőzésekre? Vagyis Hörni kiesését pótoljuk-e a felfejlesztett futójáték "felfedésével"?Egyértelmű a különbség Ridley és BJGE képessége között. (Sajnos fumble-ban is.) Igen, emlékszem, hogy írtad a Jets PO meccs után BoB szándékát.
Épp ma reggel néztem ezt a videót. Ha már WR-ek és futójáték. Mindenki az egekbe magasztalja a WR-einket, hogy mennyire jól blokkolnak futáshoz. A Vereen TD-nél Welker például Dumervil-t. 😀 ( www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap1000000078217/RB-Vereen-1-yd-run-TD)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Btw kíváncsi vagyok, hogy ez a brutális eltolódás mennyire tudható be Hörni hiányának.tomi-tomiAz eltolódás inkább Ridley személyének szól. Hiába akarnak futni a csapat, ha az RB tudása miatt csak annyiból állna, hogy középső futás 2-3, jobb esetben 4 yard. Vagy a másik véglet, hogy draw play -2-ért.
Érdemes rápillantani, hogy a Bengalsnál mit mutat BJGE, bármekkora közönségkedvenc is volt itt, egy short yardage backkel nem lehetne ugyanazt felmutatni, mint most Ridley-vel és részben Boldennel. Már korábban is írtam szerintem, hogy már a 2010-es Jets elleni PO vereség alkalmával is vmi ilyet akartak O'Brienék a második félidőben a sok szerencsétlenkedés után, amit a passzjáték felmutatott, csak nem volt hozzá futó. Most van. Szerencsére feltűnt JMD-nek is.
A boston globe-on elemzik Welker TD elkapását, ami ugye nem futójátékból született, de nagyon jól megmutatja, hogy mit ér a hiteles futójáték:
www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/10/inside_the_play_34.html
A smartfootballon volt olyan cikk korábban, hogy ha igazán jó play-action passzt akarsz hívni, akkor legyen pulling guard is az "egyenletben". Itt az is volt.
több mint 13 éve
Mindegy, hogy futunk vagy passzolunk csak nyerjünk és kész 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Itt az újdonság (vagyis a hangsúly) a futások számában és a "passzbuzi JMD"-n van.A run O-nál már csak azon is röhögök, hogy az OK, hogy 3. helyen vagyunk futott yardok terén, de jelenleg a ligában eddig mi jegyeztük a legtöbb futást meccsenként (38.2). Mindezt a passz-buzi JMD alatt😀Nem olyan új ám ez a nap alatt, csak a memória idővel ki-ki tud hagyni. 😊
Mindenesetre egy ilyen taktika akár 1-2 év pluszt is jelenthet Brady pályafutásában... már ha nem mészárolják annyit, mint pl. előző meccsen.Gyulus
Idézet az NFL tavalyi 6.heti (azaz időszaknak pont megfelelő) power rankingról. A Pats mellett ez állt: Little-known fact: New England's offense is sixth in the NFL in rushing....peterk2005
Btw kíváncsi vagyok, hogy ez a brutális eltolódás mennyire tudható be Hörni hiányának. Halvány gyanúm van rá, hogy ezt a run heavy Off-t BB és JMD szíve szerint a PO-ban vette volna elő.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
A run O-nál már csak azon is röhögök, hogy az OK, hogy 3. helyen vagyunk futott yardok terén, de jelenleg a ligában eddig mi jegyeztük a legtöbb futást meccsenként (38.2). Mindezt a passz-buzi JMD alatt😀Nem olyan új ám ez a nap alatt, csak a memória idővel ki-ki tud hagyni. 😊
Mindenesetre egy ilyen taktika akár 1-2 év pluszt is jelenthet Brady pályafutásában... már ha nem mészárolják annyit, mint pl. előző meccsen.Gyulus
Idézet az NFL tavalyi 6.heti (azaz időszaknak pont megfelelő) power rankingról. A Pats mellett ez állt: Little-known fact: New England's offense is sixth in the NFL in rushing....

több mint 13 éve
Pedig RWill egyre jobb, és benne van még a nagy meccs...de remélem azt a 49ers ellen süti el. 😊Mindent elmondtál egy dolgot kivéve: CenturyLink...mondjuk, ha dobópárbaj lesz Brady még előnyt élvez. Még... 😊MedvepapaSzerintem dobópárbaj nem lesz, mindkét csapat run-heavy 😀
(Meg ha lehet, Wilson ne most érezzen rá a dobálózásra, elég lesz a Patriots O-nek küszködni a Seahawks védelemmel)Gogo
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Mindent elmondtál egy dolgot kivéve: CenturyLink...mondjuk, ha dobópárbaj lesz Brady még előnyt élvez. Még... 😊MedvepapaSzerintem dobópárbaj nem lesz, mindkét csapat run-heavy 😀
(Meg ha lehet, Wilson ne most érezzen rá a dobálózásra, elég lesz a Patriots O-nek küszködni a Seahawks védelemmel)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Még ki akartam térni az ST-k és a TO-k szerepére, és ha ott nem lesz nagy különbség, akkor főleg a passzjátékon múlik majd, azellen meg nem teljesítünk fúl fényesen azért, ellentétben veletek, de remélhetőleg a célpontok és az irányítók közötti különbség ezt a javunkra döntheti el még így isMindent elmondtál egy dolgot kivéve: CenturyLink...mondjuk, ha dobópárbaj lesz Brady még előnyt élvez. Még... 😊MedvepapaHehe, ilyenkor (elit D vs elit O) mindig az szokott lenni, hogy az ellen irányítója jobb számokat produkál, mert az ellenek O-ja jobb, mint a D-nk (nem azért, mert a mi O-nknál jobb lenne), de remélem Wilson nem tolja élete meccsét, onnantól pedig eléggé szűkülnek a lehetőségek, Lynch kurvajó, de a mi futás elleni védekezésünk elég topgyanús, cserébe jól futunk – igaz, ezek rátok is igazak.WyattÁáá ne is erőltessék, az egészség a legfontosabb... 😀 😛Medvepapahali srácok!Már a múlt héten is edzett, de a meccsnapon inaktív volt. Állítólag vasárnap már játszhatna, de lehet, hogy nem erőltetik, mert a későbbieket nem érdemes kockáztatni. lucas
Hernandez mikor lesz hadra fogható?silent7939

több mint 13 éve
Mindent elmondtál egy dolgot kivéve: CenturyLink...mondjuk, ha dobópárbaj lesz Brady még előnyt élvez. Még... 😊Hehe, ilyenkor (elit D vs elit O) mindig az szokott lenni, hogy az ellen irányítója jobb számokat produkál, mert az ellenek O-ja jobb, mint a D-nk (nem azért, mert a mi O-nknál jobb lenne), de remélem Wilson nem tolja élete meccsét, onnantól pedig eléggé szűkülnek a lehetőségek, Lynch kurvajó, de a mi futás elleni védekezésünk elég topgyanús, cserébe jól futunk – igaz, ezek rátok is igazak.WyattÁáá ne is erőltessék, az egészség a legfontosabb... 😀 😛Medvepapahali srácok!Már a múlt héten is edzett, de a meccsnapon inaktív volt. Állítólag vasárnap már játszhatna, de lehet, hogy nem erőltetik, mert a későbbieket nem érdemes kockáztatni. lucas
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
A run O-nál már csak azon is röhögök, hogy az OK, hogy 3. helyen vagyunk futott yardok terén, de jelenleg a ligában eddig mi jegyeztük a legtöbb futást meccsenként (38.2). Mindezt a passz-buzi JMD alatt😀Mindenesetre egy ilyen taktika akár 1-2 év pluszt is jelenthet Brady pályafutásában... már ha nem mészárolják annyit, mint pl. előző meccsen.
Seahawks D ellen kíváncsi vagyok, mit tudunk majd futni. Elvileg 3.2-es átlagot produkálnak (ligaharmadik) a mi 3.4-ünk ellenében (ligaötödik)
több mint 13 éve
Hehe, ilyenkor (elit D vs elit O) mindig az szokott lenni, hogy az ellen irányítója jobb számokat produkál, mert az ellenek O-ja jobb, mint a D-nk (nem azért, mert a mi O-nknál jobb lenne), de remélem Wilson nem tolja élete meccsét, onnantól pedig eléggé szűkülnek a lehetőségek, Lynch kurvajó, de a mi futás elleni védekezésünk elég topgyanús, cserébe jól futunk – igaz, ezek rátok is igazak.Ááá ne is erőltessék, az egészség a legfontosabb... 😀 😛Medvepapahali srácok!Már a múlt héten is edzett, de a meccsnapon inaktív volt. Állítólag vasárnap már játszhatna, de lehet, hogy nem erőltetik, mert a későbbieket nem érdemes kockáztatni. lucas

több mint 13 éve
PO-esélyes csapatoknak mindenképp! 😊Ááá ne is erőltessék, az egészség a legfontosabb... 😀 😛Medvepapahali srácok!Már a múlt héten is edzett, de a meccsnapon inaktív volt. Állítólag vasárnap már játszhatna, de lehet, hogy nem erőltetik, mert a későbbieket nem érdemes kockáztatni. lucas
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!