New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem a pályán hanem az béka segge alatti secünkön múlott...Jót meccseltünk! Kemény menet volt!Szerintem meg nem az állandóan dicsőített pályátokon múlott, egyszerűen ez egy ilyen nap voltWyatt
Odahaza nyertetek volna, de a Qwest field az Qwest field, még akkor is, ha ma már nem így hívják! Helmut Zimmer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Jót meccseltünk! Kemény menet volt!Szerintem meg nem az állandóan dicsőített pályátokon múlott, egyszerűen ez egy ilyen nap volt
Odahaza nyertetek volna, de a Qwest field az Qwest field, még akkor is, ha ma már nem így hívják! Helmut Zimmer

több mint 13 éve
Jót meccseltünk! Kemény menet volt! Odahaza nyertetek volna, de a Qwest field az Qwest field, még akkor is, ha ma már nem így hívják!
több mint 13 éve
Nem-nem. Sobri kiégetnek látja és meg görcsösnek.A legszomorúbb az egészben, hogy semmi előrelépés nem történt az Arizona zacsi óta. Ócska time management, döntő szituációban csődöt mondó játékos + egy indiszponált, szétcsúszott irányító.Sobri megmondta.
Jövő 7en csak slot elkapókkal és tight endekkel állunk fel, mert egészséges elkapónk nem maradt, de lehet hogy FAfej majd megoldja azt is.
Boston
(nem gondoltam volna, hogy záros határidőn belül más is erre jut ebben a topikban...)Amadeus91
Do your job
több mint 13 éve
Hát tudjátok nekem az opportinusta szó igenis negatív értelmű. Egy macska lehet megalkuvó, de egy NFL-védelem ne legyen az. Amit a secondarynk művel az nem opportunista, az fogalmatlan és hajmeresztő, az egy agyrém. JMD meg tényleg elmehet a picskuba, a vak is látta, hogy nem műkszik a futás, ő meg azzal akarta megváltani a világot, megoldani a legfontosabb first downt a meccsen. Már megint eltöketlenkedtek egy kézben lévő meccset, és ez több, mint dühítő.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
A legszomorúbb az egészben, hogy semmi előrelépés nem történt az Arizona zacsi óta. Ócska time management, döntő szituációban csődöt mondó játékos + egy indiszponált, szétcsúszott irányító.Sobri megmondta.
Jövő 7en csak slot elkapókkal és tight endekkel állunk fel, mert egészséges elkapónk nem maradt, de lehet hogy FAfej majd megoldja azt is.
Boston
(nem gondoltam volna, hogy záros határidőn belül más is erre jut ebben a topikban...)
több mint 13 éve
Hát igen, egy-két ponttal folyamatosan kikapni agyonnyert meccsekről sokkal jobb 😊WyattNe feledd, ebben nekem, ill. nekünk csikóknak is tíz év tapasztalatunk van. 😊 Namost, ha összevetem azzal, ahogy ma a Jets meccs után éreztem magam, akkor perpill határozottan visszakívánom a régi érzést. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Na, látom dörög már a villám, itt a világvége, a "négyfejű szörnyet" lefejezték 😀Hát igen, egy-két ponttal folyamatosan kikapni agyonnyert meccsekről sokkal jobb 😊
Amennyit láttam a meccsből, sztem nem történt más, mint, hogy nincs tökéletes csapat. A Frisco is éppen ezt bizonyította. A futást megfogták, a passzjáték meg hiába ment, ha jöttek az INT-ek. Legalább annak örülhettek, hogy legalább nem húsz pontokkal p*csázzák el a csapatot a rossz napjain. 😀peterk2005

több mint 13 éve
A lúzerkedés mellett a fájdalmas PO vereségek köszönnek vissza megint. A támadók összezuhannak, a védelem meg a szokásos formáját is tetézi. A támadók 24 pontot estek vissza az eddigi meccsek átlagához képest passer ratingben. A védők 34 pontot az eddigi átlagukhoz képest.Most is olyanok játszanak benne, csak szarok.BostonEz mindent elmond a passz védelmekről. Persze ettől még az O-n ment el a meccs, de mi királlyá emeljük szinte mindig az ellenfél QB ait, 4-5 éve. Ezer first és second roundos pickel a secondarybe.LordTamasA támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
Brady passer rating: 79,310 DoM
Mindezek mellett a szünet előtt elmaradt FG-re volt "csak" a csapat a győzelemtől.
több mint 13 éve
Na, látom dörög már a villám, itt a világvége, a "négyfejű szörnyet" lefejezték 😀Amennyit láttam a meccsből, sztem nem történt más, mint, hogy nincs tökéletes csapat. A Frisco is éppen ezt bizonyította. A futást megfogták, a passzjáték meg hiába ment, ha jöttek az INT-ek. Legalább annak örülhettek, hogy legalább nem húsz pontokkal p*csázzák el a csapatot a rossz napjain. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Pozitívum, hogy NFC csapattól kapott ki a Pats megint. A saját csoportra koncetrálva a PO-ba jutás még így sem lehet probléma, de komoly változásokra lenne szükség felfogásban, játékban, januárra. Bónusznak a sérülések is beütöttek rendesen. Gronkról van valami hír? Lloydnál prognosztizálható a kulcscsont-törés? A secondary meg három top34-ben és egy 2/48-ra választott játékost tud felvonultatni és körberöhögte őket egy újonc hail mary passzokkal. 😕
több mint 13 éve
Most is olyanok játszanak benne, csak szarok.Ez mindent elmond a passz védelmekről. Persze ettől még az O-n ment el a meccs, de mi királlyá emeljük szinte mindig az ellenfél QB ait, 4-5 éve. Ezer first és second roundos pickel a secondarybe.LordTamasA támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
Do your job
több mint 13 éve
Ez mindent elmond a passz védelmekről. Persze ettől még az O-n ment el a meccs, de mi királlyá emeljük szinte mindig az ellenfél QB ait, 4-5 éve. Ezer first és second roundos pickel a secondaryben (persze joparat mar el is küldtünk).A támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
több mint 13 éve
A legszomorúbb az egészben, hogy semmi előrelépés nem történt az Arizona zacsi óta. Ócska time management, döntő szituációban csődöt mondó játékos + egy indiszponált, szétcsúszott irányító. Jövő 7en csak slot elkapókkal és tight endekkel állunk fel, mert egészséges elkapónk nem maradt, de lehet hogy FAfej majd megoldja azt is.
Do your job
több mint 13 éve
Ez a meccs az O sara, meg az edzoke. De nem lehetne a secondaryt lecserélni egy random középiskolai csapatéra? Mert kb mindegy, ennél több nagy játékot egy közepes rookie QBtol szerintem nem nagyon lehet beszopni. És mennyivel olcsóbb lenne.LordTamas
Ez a meccs az O sara, meg az edzoke. De nem lehetne a secondaryt lecserélni egy random középiskolai csapatéra? Mert kb mindegy, ennél több nagy játékot egy közepes rookie QBtol szerintem nem nagyon lehet beszopni. És mennyivel olcsóbb lenne.LordTamasSzerintem teljesen olcsó a mostani egység is, újoncszerződések futnak, vagy kb vet minesek, mondjuk pontosan ennyit is érnek

több mint 13 éve
A támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
Brady passer rating: 79,310
több mint 13 éve
Ez a meccs az O sara, meg az edzoke. De nem lehetne a secondaryt lecserélni egy random középiskolai csapatéra? Mert kb mindegy, ennél több nagy játékot egy közepes rookie QBtol szerintem nem nagyon lehet beszopni. És mennyivel olcsóbb lenne.
több mint 13 éve
Gáz, de én a meccs végén már csak röhögtem magamban, keresem, mikor kellett a végén megnyernünk a meccset és sikerültDallas?
Mikor nem veszítettük el a végén? Ezt még keresem

több mint 13 éve
A támadók többször is kivégezhették volna a 'hawks-t, nem tették... pedig idegenben ez kötelező lett volna.Ami engem iszonyat idegesít, az a utolsó drive-unk, szélső futások Ridley-vel, sansztalan volt hogy 1st downt szerezzünk. Gyáva időhúzás volt
A D-nek volt annyi labdaszerzése, hogy még így is bőven legyen esélyünk megnyerni a meccset. A hosszú passzok elleni védekezésünkre azonban nincs mentség, ez még Chung (s a korábbaikban: Gregory) kiesésével sem menthető ki.
Sok munka lesz még a gárdával.
több mint 13 éve
Remélem, hogy a repülőúton hazafelé, valahol a Nagy-tavak környékén kihajítja valaki JMD-t a gépből.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Sztyopa
315
Én szégyellem magam. Ebben a csapatban semmi nincs ami elit.Pedig lehetne.Ki a hibás?
Why so serious?
több mint 13 éve
Én megnyugodtam, mikor jöttek sorban a 3 outok. Túl sok ilyet láttunk az utóbbi pár évben és mindig ugyanúgy végződött.
több mint 13 éve
A támadók elmennek a p.csába.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Idióták.
több mint 13 éve
Reiss a Seattle elleni meccsről:"Here is what would concern me if I was wearing a gray hoodie with cut sleeves:
1) Seattle taking shots down the field and if my DBs can play the proper technique without picking up PI calls;
2) Marshawn Lynch getting going;
3) A ferocious defense that looks different at home than it does on the road;
4) Big plays from Leon Washington on special teams;
5) Unconventional/trick plays.
I expect Seattle to lay it all out there. Field-goal game and we'll see if the Patriots can win ugly."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."