New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Most is olyanok játszanak benne, csak szarok.Ez mindent elmond a passz védelmekről. Persze ettől még az O-n ment el a meccs, de mi királlyá emeljük szinte mindig az ellenfél QB ait, 4-5 éve. Ezer first és second roundos pickel a secondarybe.LordTamasA támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
Brady passer rating: 79,310 DoM
Do your job
több mint 13 éve
Ez mindent elmond a passz védelmekről. Persze ettől még az O-n ment el a meccs, de mi királlyá emeljük szinte mindig az ellenfél QB ait, 4-5 éve. Ezer first és second roundos pickel a secondaryben (persze joparat mar el is küldtünk).A támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
Brady passer rating: 79,310 DoM
több mint 13 éve
A legszomorúbb az egészben, hogy semmi előrelépés nem történt az Arizona zacsi óta. Ócska time management, döntő szituációban csődöt mondó játékos + egy indiszponált, szétcsúszott irányító. Jövő 7en csak slot elkapókkal és tight endekkel állunk fel, mert egészséges elkapónk nem maradt, de lehet hogy FAfej majd megoldja azt is.
Do your job
több mint 13 éve
Ez a meccs az O sara, meg az edzoke. De nem lehetne a secondaryt lecserélni egy random középiskolai csapatéra? Mert kb mindegy, ennél több nagy játékot egy közepes rookie QBtol szerintem nem nagyon lehet beszopni. És mennyivel olcsóbb lenne.LordTamas
Ez a meccs az O sara, meg az edzoke. De nem lehetne a secondaryt lecserélni egy random középiskolai csapatéra? Mert kb mindegy, ennél több nagy játékot egy közepes rookie QBtol szerintem nem nagyon lehet beszopni. És mennyivel olcsóbb lenne.LordTamasSzerintem teljesen olcsó a mostani egység is, újoncszerződések futnak, vagy kb vet minesek, mondjuk pontosan ennyit is érnek

több mint 13 éve
A támadók elmennek a p.csába.tomi-tomiWilson passer rating: 133,719
Brady passer rating: 79,310
több mint 13 éve
Ez a meccs az O sara, meg az edzoke. De nem lehetne a secondaryt lecserélni egy random középiskolai csapatéra? Mert kb mindegy, ennél több nagy játékot egy közepes rookie QBtol szerintem nem nagyon lehet beszopni. És mennyivel olcsóbb lenne.
több mint 13 éve
Gáz, de én a meccs végén már csak röhögtem magamban, keresem, mikor kellett a végén megnyernünk a meccset és sikerültDallas?
Mikor nem veszítettük el a végén? Ezt még keresem

több mint 13 éve
A támadók többször is kivégezhették volna a 'hawks-t, nem tették... pedig idegenben ez kötelező lett volna.Ami engem iszonyat idegesít, az a utolsó drive-unk, szélső futások Ridley-vel, sansztalan volt hogy 1st downt szerezzünk. Gyáva időhúzás volt
A D-nek volt annyi labdaszerzése, hogy még így is bőven legyen esélyünk megnyerni a meccset. A hosszú passzok elleni védekezésünkre azonban nincs mentség, ez még Chung (s a korábbaikban: Gregory) kiesésével sem menthető ki.
Sok munka lesz még a gárdával.
több mint 13 éve
Remélem, hogy a repülőúton hazafelé, valahol a Nagy-tavak környékén kihajítja valaki JMD-t a gépből.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Sztyopa
315
Én szégyellem magam. Ebben a csapatban semmi nincs ami elit.Pedig lehetne.Ki a hibás?
Why so serious?
több mint 13 éve
Én megnyugodtam, mikor jöttek sorban a 3 outok. Túl sok ilyet láttunk az utóbbi pár évben és mindig ugyanúgy végződött.
több mint 13 éve
A támadók elmennek a p.csába.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Idióták.
több mint 13 éve
Reiss a Seattle elleni meccsről:"Here is what would concern me if I was wearing a gray hoodie with cut sleeves:
1) Seattle taking shots down the field and if my DBs can play the proper technique without picking up PI calls;
2) Marshawn Lynch getting going;
3) A ferocious defense that looks different at home than it does on the road;
4) Big plays from Leon Washington on special teams;
5) Unconventional/trick plays.
I expect Seattle to lay it all out there. Field-goal game and we'll see if the Patriots can win ugly."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Last 3 weeks, Wes Welker leads NFL in Rec (30) and receiving yards (375) and his 19 1st down receptions are tied for first
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tudom, hogy nem ez az igazi posztja, de hát Carpentert meg ugye "hm" Tracy White szorította ki a rosterről...Julian és Dont'a nem játszanak este. Magastorony nagyon fog hiányozni, mert Carpenter nem az a kimondott run stuffing linebacker. Lehet, hogy biztosabb megoldás lenne Ninkoval kezdeni a strongside oldalon.Csak ugye ez már nem az a base séma, amiben tavaly annyira hatékony volt Ninko SLB-ként fent a LOS-on, közvetlenül az end mellett. Hightower már idén sokkal többet volt egyvonalban a másik két LB-vel a védőfal mögött. Kényszerűségből még lehet ő fog játszani, de nem tudom, milyen eredményre lehet tőle ott számítani. DoM
Viszont Hörni ott lesz a csapattal és könnyen lehet, hogy játszani is fog. Boston
Közben eszembe jutott, hogy tényleg mennyire értelmetlen a szezon elejn schedule alapján jósolgatni, meg rettegni, avagy lelkendezni. A "lesajnált" NFC West-ben szép csöndben megnyertünk 3 ligaelit védelmet és finoman szólva a negyedik is karcolgatja alulról (legalább is passz ellen feltétlenül). Ennyit a könnyű sorsolásról.
Do your job
több mint 13 éve
Julian és Dont'a nem játszanak este. Magastorony nagyon fog hiányozni, mert Carpenter nem az a kimondott run stuffing linebacker. Lehet, hogy biztosabb megoldás lenne Ninkoval kezdeni a strongside oldalon.Csak ugye ez már nem az a base séma, amiben tavaly annyira hatékony volt Ninko SLB-ként fent a LOS-on, közvetlenül az end mellett. Hightower már idén sokkal többet volt egyvonalban a másik két LB-vel a védőfal mögött. Kényszerűségből még lehet ő fog játszani, de nem tudom, milyen eredményre lehet tőle ott számítani.
Viszont Hörni ott lesz a csapattal és könnyen lehet, hogy játszani is fog. Boston
több mint 13 éve
Julian és Dont'a nem játszanak este. Magastorony nagyon fog hiányozni, mert Carpenter nem az a kimondott run stuffing linebacker. Lehet, hogy biztosabb megoldás lenne Ninkoval kezdeni a strongside oldalon.Viszont Hörni ott lesz a csapattal és könnyen lehet, hogy játszani is fog.
Do your job
több mint 13 éve
mikor játszottatok utoljára a Seahawks Stadium/Qwest/Clink fielden? Próbáltam visszaemlékezni, de egyszerűen nem tudok Pats vendégszereplést felidézni! 😊Helmut ZimmerPersze, Cassel semmi nyomot nem hagy az emberben. 😀 2008-ban utaztunk egyet a nyugati partra (feléd) és Brady nélkül győztünk 24-21-re.
Wallace volt a QB Nálatok és Branch-csel két TD-t is összehozott.
Nézegetem az akkori meccs statokat, az ott szereplők közül csak Mayo, Welker és Gostkowski van most is nálunk. (Vegyük hozzá még Wilfork-ot és Brady-t), négy év alatt szinte teljesen kicserélték a csapatot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
mikor játszottatok utoljára a Seahawks Stadium/Qwest/Clink fielden? Próbáltam visszaemlékezni, de egyszerűen nem tudok Pats vendégszereplést felidézni! 😊
több mint 13 éve
Gronkosaurus játszik ma?empty taxiHa csak Gronk-ra gondolsz, ő (szinte) biztos. Hernandez-nél most igaz a kérdéses státusz, nagyjából 50%, hogy játszik. (Én inkább még hagynám gyógyulni.)
több mint 13 éve
Gronkosaurus játszik ma?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Remélhetőleg itt is érdeklődésre számíthat: pats.hu/a-pats-hatekonysaganak-tenyezoi-fejlodesi-lehetosegek
több mint 13 éve
Ezt már láttátok?A kreativitás diadala az unalom felett... :-P
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap1000000079193/Sound-FX-Jerod-Mayo?module=HP11_content_stream
Az is nagyon klassz, ahogy örülnek Fafej 3&17-es futásánek, de a legjobb: Where's my helmet? Ezek most tényleg azzal szórakoznak, hogy eldugdossák egymás sisakját? 😊lucas
több mint 13 éve
Edelman újra edzésbe állt.White, Gregory és Hoomanawanui nem edzett.
(ESPN Boston)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."