New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
hali srácok!

Hernandez mikor lesz hadra fogható?silent7939
Már a múlt héten is edzett, de a meccsnapon inaktív volt. Állítólag vasárnap már játszhatna, de lehet, hogy nem erőltetik, mert a későbbieket nem érdemes kockáztatni. lucas
Ááá ne is erőltessék, az egészség a legfontosabb... 😀 😛

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
hali srácok!

Hernandez mikor lesz hadra fogható?silent7939
Már a múlt héten is edzett, de a meccsnapon inaktív volt. Állítólag vasárnap már játszhatna, de lehet, hogy nem erőltetik, mert a későbbieket nem érdemes kockáztatni.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
triangle 1 283
egy szerintem érdekes cikk a 1-word no-huddle szemfényvesztés offense-ünkről:
 www.bostonglobe.com/sports/2012/10/08/patriots-huddle-relies-power-one/nHTapuVnBOwfFlffwTrN6J/story.html
alig várom, hogy Hörni visszatérjen😊
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
hali srácok!

Hernandez mikor lesz hadra fogható?
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Lassan már nem marad olyan játékos, aki miatt anno megszerettem a csapatot és elkezdtem szurkolni, hiába múlik az idő...
Ezzel egy újabb igazi PATRIÓTA vonul vissza.
Nagyszerű játékos, aki mindig küzdött, győztes típus! Emlékszem, amikor bajban voltunk RB poszton egyből jött a csapatot segíteni.
Hiányozni fog a pályáról és pályán kívülről is!
Csak köszönettel tartozunk Mr.Faulknak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Faulk holnap ünnepélyesen bejelenti nyugdíjba vonulását. Ikonok vonultak idén vissza tőlünk. Ezzel ténylegesen Brady az utolsó három gyűrűs patrióta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Igazából egy ilyen - tomi-tomi után szabadon 😊 - opportunista védelem talán nem is igen követeli meg egy liga elit shutdown CB jelenlétét.
A játékrendszer sokat változott 2001 óta, de az edzői szemlélet/filozófia nem hinném. Azt gondolnám, hogy azért virágzott annyira Ty Law és Asante - fizikai korlátaik ellenére - ebben a védelemben a posztjukon, mert értették a játékot ami zajlott körülöttük. Nekem legalább is úgy tűnt.
DMC legnagyobb problémája az én szememben a megbízhatatlansága. Nem a tegnapi Decker TD péládul, mert azt szerintem Darrelle Revis sem védekezte volna le, hanem ezek a benyalt hosszú passzok és a bizonytalanságából fakadó ostoba büntetések (a tegnapi RZ DPI is teljesen jogos volt).
Nekem nem hiányzik, hogy top10 CB legyen a ligában, csak egy (jó nagy) leheletnyit lenne összeszedettebb és koncentráltabb.

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
a 2010-es CB classból pedig Haden, Jackson, ill DMC volt kiemelve ha jól emlékszem.
GhostLead
A draft egészére gondoltam. Mindegy, hogy ki volt kiemelve, de ez már a harmadik évük és az első kör végétől lefelé UDFA szintig nincs "komoly" játékos.

Mi, miért történik a secondaryben, ahhoz a special teamst követően a legkevesebbet értek, de azt gondolom, hogy nem lehet leegyszerűsíteni arra, hogy távol állnak már a snap előtt is az elkapótól, illetve miért nem tapadnak rájuk 1-1-ben jobban. A miértékre és a hogyanokra viszont nem ismerem a választ, legfeljebb halvány, általános elképzeléseim vannak a coverage-ekről és a DB-k munkájáról.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért az még messze volt a GW drivetól. Ha TD-t csinálnak, akkor is kellett volna még egy sikeres onside kick és egy TD a győzelemhez. GRAFI
Annál még több idő volt hátra (ha jól emlékszem olyan 4 perc körül), és elég lett volna az egyenlítéshez egy FG is utána már, szóval nem hiszem, hogy onside kicket próbált volna a Broncos.

De nincs jelentősége, ez egy sima meccs volt, eldőlt az első 2.5 negyedben. A végén volt egy kis blokk - koncentrációban vagy akármiben -, emiatt volt egy halvány sansz, amit PM ki tud használni, ha van mellé egy kis szerencse faktor (egy-két play máshogy végződik). De kb. ennyi. A Denver nem tudott mit kezdeni a futással, és ez el is döntötte a meccset.

Amúgy ha már Pats topic, akkor borongjunk is egy kicsit 😀 : A passz-védelem még mindig elég "suspect". Néztem a Denver minden meccsét idén, és hát azért az Atlanta és főleg a Texans védelme sokkal-sokkal komolyabb ezen a fronton. Azokon a meccseken PM és az elkapók vért pisáltak, hogy elszakadjanak a védőktől, és mehessen egy viszonylag nyugodt, low risc passz. Többnyire minden passzjátékban ott lógott a levegőben az INT veszély, főleg amikor már passzolni is kellett a végén. De a korábbi évek Colts-Pats meccseiben is állandóan benne volt, hogy PM nyomja a yardokat, passzolgat rendesen, de bármikor jöhet az INT. Tegnap semmi ilyent nem éreztem, PM úgy passzolgatott, mint egy teadélutánon, lényegében necces lasztit is alig kellett adnia.

Namost, ha az #O csak 1 picivel gyengébb meccset nyom, ill. nincsenek azok a 3&17-es megfutott downok, meg a másik oldalon az elejtett 4&1, vagy épp az a hosszú passz utáni fumbli (bár azt tekinthetjük csoda szerelésnek is 😊), akkor szorosabb lett volna már a Denver meccs is, és a vége tényleg körömrágós lehetett volna. Pedig a Denver (egyelőre?) csak egy "jó" csapat, nem SB contender.

A PO úgyis meglesz, ez nem kérdés. De ott necces lehet, ha szoros állásnál az ellenfél jön utoljára, mert erről a secondaryról nem süt, hogy akár Flacco-t, akár Schaub-ékat, akár az NFC top csapatok top irányítóit megfogja az utolsó percekben. Szóval az igazi SB esélyhez vagy valamiféle rendet kell még hátul vágni, vagy pedig el kell menni a meccs elején 20 ponttal. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Egy kérdésem lenne még:
A mi CB-ink miért nem tapadnak az elkapókra,mint más csapatoknál mi erről a véleményed?

Peterson-ról mindenki tudta hogy jó lesz! csak az LSU-ról jött!
a 2010-es CB classból pedig Haden, Jackson, ill DMC volt kiemelve ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
Idén a ligában van kiemelkedő CB teljesítmény??? én nem nagyon tudok mondani egyet se! DMC-t nem bántanám mert vannak biztató dolgok amiket mutat! az is lehet hogy elfogult vagyok vele szemben mert 1.körös volt!GhostLead
McCourtyról:

Újonc éve után mindenki elhitte, hogy itt a no.1 shutdown corner, a Pats scouting megint fityiszt mutatott a teljes ligának blabla. Aztán tavaly kiderült, hogy abban a safetyk munkájának is komoly része volt --> McCourty egyből pocsék lett a klasszisból. Most idén változó, hogy éppen melyik kategóriába tartozik. Szerintem az újonc évét indokolatlanul túlreagálták sokan, ebbe a Pats beat reporterek is beletartoznak. Most közel sem annyira pocsék, mint azt beállítják és bár Dennard elsőre biztató volt, még várnék azzal, hogy ő a csapat legjobbja a posztján. Arringtont biztosan nem sorolnám McCourty elé. Az más kérdés, hogy láttunk már cornerbacket örökre elfelejteni egy-két olyan megmozdulásért, ami rendre visszatérő elem McCourtynál.

A 2010-es CB class meg Joe Haden és Kareem Jackson kivételével egyáltalán nem mutat épületes látványt.

Kiemelkedő CB teljesítményre meg ott van akár a már Pats ellen is játszó Patrick Peterson. De a Houston, Chicago, St. Louis, Philly csapatok környékén is érdemes nézelődni.
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Idén a ligában van kiemelkedő CB teljesítmény??? én nem nagyon tudok mondani egyet se! DMC-t nem bántanám mert vannak biztató dolgok amiket mutat! az is lehet hogy elfogult vagyok vele szemben mert 1.körös volt!
több mint 13 éve
Az idei és tavalyi szezonban 4 intje van összesen, ennyiért azért nem éri meg az a számtalan DPI és engedett passz. Én egyébként azok táborába tartozom, akik nagyon haragszanak rá, és nem értik, hogy lehetett ennyire gyenge az újonc éve után. Oké, nem segítenek neki a safetyk annyit, de egy No.1 cornernek tudnia kellene egyedül is legalább valamennyire védekezni, de ő teljesen homály, ha egyedül marad. A tegnapi meccs után azt mondom, hogy jelenleg Dennard és Arrington a két legjobb CB-nk, pedig az utóbbi is meggyőzőbb volt tavaly nekünk.Schleck
Egyszerűen az a helyzet bénítja le, hogy ő az utolsó védővonal. A képességeiben benne van, hogy shutdown CB legyen, szellemileg képtelen rá (még, remélem).

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
DMc védekezése gyakorlatilag egy hullámvasúthoz hasonlítható, néha hatalmas DPI-ok/ sikeres elkapások miatt várhatjuk falba a fejünket, néha pedig kiváló ütemérzékkel szerez INT-et. Kicsit Brandon "pro bowl" Merryweather-re emlékeztet...Rule
Az idei és tavalyi szezonban 4 intje van összesen, ennyiért azért nem éri meg az a számtalan DPI és engedett passz. Én egyébként azok táborába tartozom, akik nagyon haragszanak rá, és nem értik, hogy lehetett ennyire gyenge az újonc éve után. Oké, nem segítenek neki a safetyk annyit, de egy No.1 cornernek tudnia kellene egyedül is legalább valamennyire védekezni, de ő teljesen homály, ha egyedül marad. A tegnapi meccs után azt mondom, hogy jelenleg Dennard és Arrington a két legjobb CB-nk, pedig az utóbbi is meggyőzőbb volt tavaly nekünk.

A holdingokhoz pedig még annyit, hogy nem számoltam, de szemre Solderen is elengedtek annyi befújhatót, mint amennyit kellett volna kapnunk Jonesra. Ettől függetlenül tényleg az lenne a fair, ha befújnának minden szabálytalanságot. De attól félek, hogy a mai szuperatletikus DE-k ellen, a mostani szabályok szerint szinte már minden playban lehetne találni holdingot.Schleck
Pontosítom: DMC idei évére gondoltam. A tavalyi olyan volt mint amilyen. Azt zárjuk le. Idén hullámvasutazik.

Holdingok: Könnyen lehet, h Solder is egy csomószor csak holdinggal tudta megfogni az ellenfelét. A falon belül kicsit más a holding, mint a nyílt, jól látható terepen. Azt következetesen bedobni, hogy kb. 2-3 mp alatt a fal belsejében (beleértve pl. egy RT/LT-t is, ha a szélen áll egy TE) mi történik, nem lehet. Ha azt mind bedobnák, akkor csak zászlókat látnánk a pályán. A fal szélére viszont koncentrálni kellene. Következetesen Pats - Broncos oda-vissza viszonylatban természetesen.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
DMc védekezése gyakorlatilag egy hullámvasúthoz hasonlítható, néha hatalmas DPI-ok/ sikeres elkapások miatt várhatjuk falba a fejünket, néha pedig kiváló ütemérzékkel szerez INT-et. Kicsit Brandon "pro bowl" Merryweather-re emlékeztet...Rule
Az idei és tavalyi szezonban 4 intje van összesen, ennyiért azért nem éri meg az a számtalan DPI és engedett passz. Én egyébként azok táborába tartozom, akik nagyon haragszanak rá, és nem értik, hogy lehetett ennyire gyenge az újonc éve után. Oké, nem segítenek neki a safetyk annyit, de egy No.1 cornernek tudnia kellene egyedül is legalább valamennyire védekezni, de ő teljesen homály, ha egyedül marad. A tegnapi meccs után azt mondom, hogy jelenleg Dennard és Arrington a két legjobb CB-nk, pedig az utóbbi is meggyőzőbb volt tavaly nekünk.

A holdingokhoz pedig még annyit, hogy nem számoltam, de szemre Solderen is elengedtek annyi befújhatót, mint amennyit kellett volna kapnunk Jonesra. Ettől függetlenül tényleg az lenne a fair, ha befújnának minden szabálytalanságot. De attól félek, hogy a mai szuperatletikus DE-k ellen, a mostani szabályok szerint szinte már minden playban lehetne találni holdingot.

több mint 13 éve
Viszont a passzvédekezést én negatívabban látom, mint sokan közületek. Manning ide vagy oda, úgy mentek rajtunk végig, ahogy akartak a végén, pedig tudtuk, hogy passzolni fognak. Egyszer nem passzoltak, rögtön fumbli lett 😊. Már szinte minden rendben van, de a sec egész egyszerűen gyenge. Már-már matematikailag lehetetlen, hogy 2007-óta folyamatosan DB-ket draftolunk az első körökben és szerzünk a FA-ről, és igazából egy sem jön be (talán Chung kivételével, de ő is inkább átlagos). Most Ras-I a következő, aki kuka...LordTamas
Ha egy Abrams jön feléd, akkor nem tekinthetsz el attól a ténytől, hogy egy Abrams jön feléd. 😀
Passzból is csináltunk fumble-t, Moore új alapokra helyezte az INT szerzést. 😀 (Hú, de szarul védekezett!)
DMC igenis jó, csak van egy limitje. Ha tudja, hogy van S segítség, akkor nagyon elit és nincs is szüksége rá. Ha meg nem kap S segítséget (mert nincs rá lehetőség, nem számíthat rá), akkor elanyátlanodik. Tegnap Wilson-ra nem merték ezt a terhet még rárakni, éppen elég volt neki a saját dolgát végezni.

A visszanézegetős dolog. Ez a felb@szom az EZ sarkába (pontosan, persze!) az esetek többségében vagy TD vagy DPI bárkinél. Egyszerűen nincs rá lehetőség visszatekintgetni, azonnal lemaradsz 1-2 yard-dal. Nekünk azért furcsa, mert a ligában mindenki használja rendszeresen, mi meg évente egyszer.

Körömrágós volt-e a meccs? Az utolsó fumble előtt közvetlen 15% esélyünk volt kikapni. ( live.advancednflstats.com/index.php?gameid1=2012100709) Sima volt még akkor is nagyjából (a bánat gondolta volna!), csak be vagyunk rosálva - nem minden alap nélkül - Manning-től. Egyébként is érdemes ezt az oldalt nézegetni, akár utólag is, nagyon jól látszódnak a mérkőzések momentum játékai.

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Azért 2-3 meccsenként fújhatnának a bírók egy holdingot az ilyen jelenetekre:

Most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok az egyetlen aki minden második pass rushernél defensive holdingot látott a Broncosnál. Ugyanilyen mozdulatsorból kb. 3-4 láttam az első félidőben...
DoM
kolok1972
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan

DoM
Erre a jelenetre kifejezetten emlékszem,még mondtam is,hogy majdnem letépték CJ fejét,egy pillanatra tisztán látszott a közvetítésben . Ott van a zebra orra előtt,még nézi is,vajon mi a túrót nem látott. Persze a másik oldalon is volt nem egy be nem fújt. A rush D megint jó volt,kelleni is fog a Beast ellen. Én a passrusht még mindig kevésnek érzem.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Azt a szabályt, miszerint nézni kell a labdát, sosem értettem. Bmeg, minden labdajátékban benne van az, hogy az embert figyeled és már csak annak örülsz, ha követni tudod és rá tudsz ragadni. Eközben hogy fordítod meg a fejed és nézed a labdát is.Gyulus
A hiszti részével teljesen egyetértek, és még lehetne ennél is rosszabb, ha még jobban rámennének a játékosok a színészkedésre. A soccer többek között a színészkedés, bírók manipulása, kivételezés (FIFA, UEFA ezeket tétlenül tűri, rá is játszik) emiatt nem tudja már egyáltalán megmozgatni a képzeletemet. Nem lenne jó, ha az amerikaifutball is erre a sorsa jutna (ettől még szerencsére messze vagyunk, de az irány nem jó).
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
1.offense vs 1.defense
remek meccse lesz!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

DoM
Őszintén szólva egyre jobban elveszi a kedvem ettől a játéktól, hogy mennyire kiherélték a passzvédekezést.
Azt a szabályt, miszerint nézni kell a labdát, sosem értettem. Bmeg, minden labdajátékban benne van az, hogy az embert figyeled és már csak annak örülsz, ha követni tudod és rá tudsz ragadni. Eközben hogy fordítod meg a fejed és nézed a labdát is.
Egyszerűen nevetséges, hogy minden egyes levédekezett labdánál megy már a hiszti, hogy DPI volt, tisztára olyanok lettek, mint a soccer...
Passz block terén olyan dolgokat engednek el, ami már-már nevetséges ahhoz képest, hogy milyen apróságokat fújnak be rush blocknál (lásd Gronk... egy meccsünk ment el rajta végül).
több mint 13 éve
Valami egészen hihetetlen, hogy Ty Law óta nem sikerül egy normális CB-t összekukázni a draftról vagy a piacról. Bodden talán az lehetett volna ha egészséges.
Wendel rettenetes és Volmer is árnyéka egykori első éves önmagának. Von Miller elképesztően jó játékos, de amit művelt vele a második félidőben az nagyon megalázó volt...
Ettől függetlenül naon fontos és értékes győzelmet arattunk. Kellemetlen ellenfél volt a Broncos.Boston
Ezúttal térdsérülés miatt hagyta el a pályát a negyedik negyedben, ki tudja a meccs melyik fázisában szedte össze, plusz az apró ami még a hátproblémáiból meg lehet. Ha nem tud egészséges maradni, semmit nem ér a tudása és lehet új RT után nézni, őt meg elengedni FA-ban. Nagy kár, de így már érthetőbb a Solder pick, ha már akkor is voltak ilyen fenntartások a németről.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Érdemes lenne visszanézni, hogy a 4-ik negyedben történő pass protection gyengélkedéseinknél ki volt az o-falban. Vollmer és Mankins már nem játszott az utolsó két driveban, de nem tudom, mikor mentek le. Szépen lassan Vollmer lett talán legfontosabb eleme a falnak. A cserék mögött tudunk futni szerencsére, de pass protectionben elég gyengék.

NFL rajongó szemmel hatalmas élmény nézni a Brady-Manning összecsapást, valami hihetetlen, hogy mit nyújtottak a no-huddle támadásban, mind a ketten. Pats-esként az állandó rettegés... Nem baj, ezért jó a gamepass, még legalább 3-szor végignézem ezt a meccset a következő hetekben.

Mesés nézni a futásunkat, a run D-t, Fafej olyan volt, mint Faulk a legjobb pilanatataiban. Welker meg... áhh. Megéri a 9 milliójának minden centjét egyelőre.

Viszont a passzvédekezést én negatívabban látom, mint sokan közületek. Manning ide vagy oda, úgy mentek rajtunk végig, ahogy akartak a végén, pedig tudtuk, hogy passzolni fognak. Egyszer nem passzoltak, rögtön fumbli lett 😊. Már szinte minden rendben van, de a sec egész egyszerűen gyenge. Már-már matematikailag lehetetlen, hogy 2007-óta folyamatosan DB-ket draftolunk az első körökben és szerzünk a FA-ről, és igazából egy sem jön be (talán Chung kivételével, de ő is inkább átlagos). Most Ras-I a következő, aki kuka...
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Annyiban azért árnyalnám a képet,hogy az O line az 1. félidőben szinte hibátlan munkát végzett Wendellel együtt,a 2.-ban meg nem csak neki támadtak gondjai és futásblokkolásban végig nagyon nagy melót végeztek,óriási lyukakat nyitottak néha.Dennardnak és Ninko feltűnésének nagyon örülök,lehet hogy tényleg Fonzi lesz a megváltónk.Nem akarok beszállni a nálunk már szokásos DMC ekézésbe,nekem az tűnt fel,hogy szinte minden meccsen van egy endzone DPI-je,amiből általában nagyon rosszul jövünk ki.Welker sztem megint nagyon nagyot játszott,kritikus 3. kísérleteknél szinte mindig őt választotta TB.Vereen csak sérült még mindig és ezért kap nagyon limitált szerepet,vagy Bolden már tényleg előtte van a DC.-on?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.