New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Idén a ligában van kiemelkedő CB teljesítmény??? én nem nagyon tudok mondani egyet se! DMC-t nem bántanám mert vannak biztató dolgok amiket mutat! az is lehet hogy elfogult vagyok vele szemben mert 1.körös volt!
több mint 13 éve
Az idei és tavalyi szezonban 4 intje van összesen, ennyiért azért nem éri meg az a számtalan DPI és engedett passz. Én egyébként azok táborába tartozom, akik nagyon haragszanak rá, és nem értik, hogy lehetett ennyire gyenge az újonc éve után. Oké, nem segítenek neki a safetyk annyit, de egy No.1 cornernek tudnia kellene egyedül is legalább valamennyire védekezni, de ő teljesen homály, ha egyedül marad. A tegnapi meccs után azt mondom, hogy jelenleg Dennard és Arrington a két legjobb CB-nk, pedig az utóbbi is meggyőzőbb volt tavaly nekünk.SchleckEgyszerűen az a helyzet bénítja le, hogy ő az utolsó védővonal. A képességeiben benne van, hogy shutdown CB legyen, szellemileg képtelen rá (még, remélem).
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Pontosítom: DMC idei évére gondoltam. A tavalyi olyan volt mint amilyen. Azt zárjuk le. Idén hullámvasutazik.DMc védekezése gyakorlatilag egy hullámvasúthoz hasonlítható, néha hatalmas DPI-ok/ sikeres elkapások miatt várhatjuk falba a fejünket, néha pedig kiváló ütemérzékkel szerez INT-et. Kicsit Brandon "pro bowl" Merryweather-re emlékeztet...RuleAz idei és tavalyi szezonban 4 intje van összesen, ennyiért azért nem éri meg az a számtalan DPI és engedett passz. Én egyébként azok táborába tartozom, akik nagyon haragszanak rá, és nem értik, hogy lehetett ennyire gyenge az újonc éve után. Oké, nem segítenek neki a safetyk annyit, de egy No.1 cornernek tudnia kellene egyedül is legalább valamennyire védekezni, de ő teljesen homály, ha egyedül marad. A tegnapi meccs után azt mondom, hogy jelenleg Dennard és Arrington a két legjobb CB-nk, pedig az utóbbi is meggyőzőbb volt tavaly nekünk.
A holdingokhoz pedig még annyit, hogy nem számoltam, de szemre Solderen is elengedtek annyi befújhatót, mint amennyit kellett volna kapnunk Jonesra. Ettől függetlenül tényleg az lenne a fair, ha befújnának minden szabálytalanságot. De attól félek, hogy a mai szuperatletikus DE-k ellen, a mostani szabályok szerint szinte már minden playban lehetne találni holdingot.Schleck
Holdingok: Könnyen lehet, h Solder is egy csomószor csak holdinggal tudta megfogni az ellenfelét. A falon belül kicsit más a holding, mint a nyílt, jól látható terepen. Azt következetesen bedobni, hogy kb. 2-3 mp alatt a fal belsejében (beleértve pl. egy RT/LT-t is, ha a szélen áll egy TE) mi történik, nem lehet. Ha azt mind bedobnák, akkor csak zászlókat látnánk a pályán. A fal szélére viszont koncentrálni kellene. Következetesen Pats - Broncos oda-vissza viszonylatban természetesen.
több mint 13 éve
DMc védekezése gyakorlatilag egy hullámvasúthoz hasonlítható, néha hatalmas DPI-ok/ sikeres elkapások miatt várhatjuk falba a fejünket, néha pedig kiváló ütemérzékkel szerez INT-et. Kicsit Brandon "pro bowl" Merryweather-re emlékeztet...RuleAz idei és tavalyi szezonban 4 intje van összesen, ennyiért azért nem éri meg az a számtalan DPI és engedett passz. Én egyébként azok táborába tartozom, akik nagyon haragszanak rá, és nem értik, hogy lehetett ennyire gyenge az újonc éve után. Oké, nem segítenek neki a safetyk annyit, de egy No.1 cornernek tudnia kellene egyedül is legalább valamennyire védekezni, de ő teljesen homály, ha egyedül marad. A tegnapi meccs után azt mondom, hogy jelenleg Dennard és Arrington a két legjobb CB-nk, pedig az utóbbi is meggyőzőbb volt tavaly nekünk.
A holdingokhoz pedig még annyit, hogy nem számoltam, de szemre Solderen is elengedtek annyi befújhatót, mint amennyit kellett volna kapnunk Jonesra. Ettől függetlenül tényleg az lenne a fair, ha befújnának minden szabálytalanságot. De attól félek, hogy a mai szuperatletikus DE-k ellen, a mostani szabályok szerint szinte már minden playban lehetne találni holdingot.
több mint 13 éve
Viszont a passzvédekezést én negatívabban látom, mint sokan közületek. Manning ide vagy oda, úgy mentek rajtunk végig, ahogy akartak a végén, pedig tudtuk, hogy passzolni fognak. Egyszer nem passzoltak, rögtön fumbli lett 😊. Már szinte minden rendben van, de a sec egész egyszerűen gyenge. Már-már matematikailag lehetetlen, hogy 2007-óta folyamatosan DB-ket draftolunk az első körökben és szerzünk a FA-ről, és igazából egy sem jön be (talán Chung kivételével, de ő is inkább átlagos). Most Ras-I a következő, aki kuka...LordTamasHa egy Abrams jön feléd, akkor nem tekinthetsz el attól a ténytől, hogy egy Abrams jön feléd. 😀
Passzból is csináltunk fumble-t, Moore új alapokra helyezte az INT szerzést. 😀 (Hú, de szarul védekezett!)
DMC igenis jó, csak van egy limitje. Ha tudja, hogy van S segítség, akkor nagyon elit és nincs is szüksége rá. Ha meg nem kap S segítséget (mert nincs rá lehetőség, nem számíthat rá), akkor elanyátlanodik. Tegnap Wilson-ra nem merték ezt a terhet még rárakni, éppen elég volt neki a saját dolgát végezni.
A visszanézegetős dolog. Ez a felb@szom az EZ sarkába (pontosan, persze!) az esetek többségében vagy TD vagy DPI bárkinél. Egyszerűen nincs rá lehetőség visszatekintgetni, azonnal lemaradsz 1-2 yard-dal. Nekünk azért furcsa, mert a ligában mindenki használja rendszeresen, mi meg évente egyszer.
Körömrágós volt-e a meccs? Az utolsó fumble előtt közvetlen 15% esélyünk volt kikapni. ( live.advancednflstats.com/index.php?gameid1=2012100709) Sima volt még akkor is nagyjából (a bánat gondolta volna!), csak be vagyunk rosálva - nem minden alap nélkül - Manning-től. Egyébként is érdemes ezt az oldalt nézegetni, akár utólag is, nagyon jól látszódnak a mérkőzések momentum játékai.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Azért 2-3 meccsenként fújhatnának a bírók egy holdingot az ilyen jelenetekre:kolok1972
Most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok az egyetlen aki minden második pass rushernél defensive holdingot látott a Broncosnál. Ugyanilyen mozdulatsorból kb. 3-4 láttam az első félidőben...DoM
több mint 13 éve
Azért 2-3 meccsenként fújhatnának a bírók egy holdingot az ilyen jelenetekre:Erre a jelenetre kifejezetten emlékszem,még mondtam is,hogy majdnem letépték CJ fejét,egy pillanatra tisztán látszott a közvetítésben . Ott van a zebra orra előtt,még nézi is,vajon mi a túrót nem látott. Persze a másik oldalon is volt nem egy be nem fújt. A rush D megint jó volt,kelleni is fog a Beast ellen. Én a passrusht még mindig kevésnek érzem.
DoM
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Azt a szabályt, miszerint nézni kell a labdát, sosem értettem. Bmeg, minden labdajátékban benne van az, hogy az embert figyeled és már csak annak örülsz, ha követni tudod és rá tudsz ragadni. Eközben hogy fordítod meg a fejed és nézed a labdát is.GyulusA hiszti részével teljesen egyetértek, és még lehetne ennél is rosszabb, ha még jobban rámennének a játékosok a színészkedésre. A soccer többek között a színészkedés, bírók manipulása, kivételezés (FIFA, UEFA ezeket tétlenül tűri, rá is játszik) emiatt nem tudja már egyáltalán megmozgatni a képzeletemet. Nem lenne jó, ha az amerikaifutball is erre a sorsa jutna (ettől még szerencsére messze vagyunk, de az irány nem jó).
több mint 13 éve
Azért 2-3 meccsenként fújhatnának a bírók egy holdingot az ilyen jelenetekre:Őszintén szólva egyre jobban elveszi a kedvem ettől a játéktól, hogy mennyire kiherélték a passzvédekezést.
DoM
Azt a szabályt, miszerint nézni kell a labdát, sosem értettem. Bmeg, minden labdajátékban benne van az, hogy az embert figyeled és már csak annak örülsz, ha követni tudod és rá tudsz ragadni. Eközben hogy fordítod meg a fejed és nézed a labdát is.
Egyszerűen nevetséges, hogy minden egyes levédekezett labdánál megy már a hiszti, hogy DPI volt, tisztára olyanok lettek, mint a soccer...
Passz block terén olyan dolgokat engednek el, ami már-már nevetséges ahhoz képest, hogy milyen apróságokat fújnak be rush blocknál (lásd Gronk... egy meccsünk ment el rajta végül).
több mint 13 éve
Valami egészen hihetetlen, hogy Ty Law óta nem sikerül egy normális CB-t összekukázni a draftról vagy a piacról. Bodden talán az lehetett volna ha egészséges.Ezúttal térdsérülés miatt hagyta el a pályát a negyedik negyedben, ki tudja a meccs melyik fázisában szedte össze, plusz az apró ami még a hátproblémáiból meg lehet. Ha nem tud egészséges maradni, semmit nem ér a tudása és lehet új RT után nézni, őt meg elengedni FA-ban. Nagy kár, de így már érthetőbb a Solder pick, ha már akkor is voltak ilyen fenntartások a németről.
Wendel rettenetes és Volmer is árnyéka egykori első éves önmagának. Von Miller elképesztően jó játékos, de amit művelt vele a második félidőben az nagyon megalázó volt...
Ettől függetlenül naon fontos és értékes győzelmet arattunk. Kellemetlen ellenfél volt a Broncos.Boston
több mint 13 éve
Azért 2-3 meccsenként fújhatnának a bírók egy holdingot az ilyen jelenetekre:
több mint 13 éve
Érdemes lenne visszanézni, hogy a 4-ik negyedben történő pass protection gyengélkedéseinknél ki volt az o-falban. Vollmer és Mankins már nem játszott az utolsó két driveban, de nem tudom, mikor mentek le. Szépen lassan Vollmer lett talán legfontosabb eleme a falnak. A cserék mögött tudunk futni szerencsére, de pass protectionben elég gyengék. NFL rajongó szemmel hatalmas élmény nézni a Brady-Manning összecsapást, valami hihetetlen, hogy mit nyújtottak a no-huddle támadásban, mind a ketten. Pats-esként az állandó rettegés... Nem baj, ezért jó a gamepass, még legalább 3-szor végignézem ezt a meccset a következő hetekben.
Mesés nézni a futásunkat, a run D-t, Fafej olyan volt, mint Faulk a legjobb pilanatataiban. Welker meg... áhh. Megéri a 9 milliójának minden centjét egyelőre.
Viszont a passzvédekezést én negatívabban látom, mint sokan közületek. Manning ide vagy oda, úgy mentek rajtunk végig, ahogy akartak a végén, pedig tudtuk, hogy passzolni fognak. Egyszer nem passzoltak, rögtön fumbli lett 😊. Már szinte minden rendben van, de a sec egész egyszerűen gyenge. Már-már matematikailag lehetetlen, hogy 2007-óta folyamatosan DB-ket draftolunk az első körökben és szerzünk a FA-ről, és igazából egy sem jön be (talán Chung kivételével, de ő is inkább átlagos). Most Ras-I a következő, aki kuka...
több mint 13 éve
Annyiban azért árnyalnám a képet,hogy az O line az 1. félidőben szinte hibátlan munkát végzett Wendellel együtt,a 2.-ban meg nem csak neki támadtak gondjai és futásblokkolásban végig nagyon nagy melót végeztek,óriási lyukakat nyitottak néha.Dennardnak és Ninko feltűnésének nagyon örülök,lehet hogy tényleg Fonzi lesz a megváltónk.Nem akarok beszállni a nálunk már szokásos DMC ekézésbe,nekem az tűnt fel,hogy szinte minden meccsen van egy endzone DPI-je,amiből általában nagyon rosszul jövünk ki.Welker sztem megint nagyon nagyot játszott,kritikus 3. kísérleteknél szinte mindig őt választotta TB.Vereen csak sérült még mindig és ezért kap nagyon limitált szerepet,vagy Bolden már tényleg előtte van a DC.-on?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Azért az még messze volt a GW drivetól. Ha TD-t csinálnak, akkor is kellett volna még egy sikeres onside kick és egy TD a győzelemhez.
több mint 13 éve
Nagyon jó kis mérkőzés volt.Az első félidőben pont mondtam a feleségemnek - akit egyébként nem igazán érdekel az amerikai foci, de jobb híján lassan minden szabályát elsajátítja... -, hogy két Top5 QB mérkőzik, erre milyen hívások mennek végig...hát futások.
Nagyon tetszik az új O séma, és nem csak azért mert Ridley a futóm az egyik fantasy csapatomban😊
Néha továbbra sem értem, hogy Woodhead-et miért kell belső futásokra használni, de aztán volt olyan play, ahol viszont nagyon szépen kijött belőle és 3&17-re futott 19 yardot...
DMc védekezése gyakorlatilag egy hullámvasúthoz hasonlítható, néha hatalmas DPI-ok/ sikeres elkapások miatt várhatjuk falba a fejünket, néha pedig kiváló ütemérzékkel szerez INT-et. Kicsit Brandon "pro bowl" Merryweather-re emlékeztet...
A meccs vége nagyon necces volt...igazi PM-es fináló. Csak turn overrel lehet megállítani PM-et abban, h GWD-t vezényeljen. Kissé borzolja a kedélyeket, hogy erre a RZ-ban van szükség. Ha megvan a TO, akkor Te nyersz, ha nincs, akkor tuti TD-vel fejezi be a mérkőzést. (tavaly előtt egy INT-el sikerült nyerni a RZ, két éve meg nem hagyta ki, h TD-t szerezzen az emlékezetes 4&2 után.)
több mint 13 éve
Viszont a negyedik negyedbeli O. Az az ami majdnem megverte saját magát.Ebben tökéletesen egyetértünk! Sőt, az első két említett drive-nál saját 40-esről indultunk - még nagyobb hibának gondolom. Az Off-ünk egyik legnagyobb hibája, hogy ilyen helyzetekben sorra lefagy. Eddig hihettük azt, hogy a stabil futójáték hiánya az ok, de úgy tűnik, hogy sokkal inkább valami mentális zavar okozhatja.
Az első negyedik negyedbeli drive 2 sack egymás után.
A második drive 4 és 5.
A harmadikban fumble.
Ha ezek közül egy nincs és ezekhez nincs köze Manningnek, akkor tényleg tükörsima lett volna.zinedine5
Sokkal jobban örülnék, ha ilyen meccsek után először arról beszélgetnénk, hogy miért nyertünk. Ehelyett rendre arról esik szó elsőre, hogy miért nem lett blowout. Mintha valami perverz örömöt okozna, hogy mi még a győzelmeknél is a hibákat keressük. A majdnem teli pohárnál is azon kesergünk, hogy miért nincs csordultig.
Ez az egész óhatatlanul vezet oda, hogy a hibáinkat felnagyítjuk. (Megint csak személyeskedés nélkül, a jelenség konkrét példájának kedvéért.) Valóban igaz, hogy az utóbbi időben ordenáré módon draftolunk CB-t. De Samuel-ről elfelejtkezni? Pedig sosem volt a kedvenc játékosom a nagyképűsége miatt és külön nagyon haragszom rá a SB-ért.
Szóval, hétfőn reggel szívesebben olvasgatnék arról, hogy mekkora kulcsjáték volt Fafej 3rd&17-re megfutott 1st down-ja, Dennard mekkorát játszott szűz újoncként Manning ellen (Murphy törvénye szerint a rengeteg 1. és 2. körös CB bénázásunk után ő lesz a befutó. 😀 ), mennyire sikeresen nyomtuk le a Broncos torkán a no huddle-t, Ninko kezdi érezni a játékot és még sorolhatnám.
Vagy a félidő végi tesze-toszaság. Először élvezzük ki, hogy 96 yard-ot haladtak, PM-nek esélye nem volt varázsolgatni. Utána természetesen gondolkozzunk azon is, hogy mi a kicsi tökömért nem voltak képesek még 2 yard-ot hozzátenni.
több mint 13 éve
A meccsenként futott yardok tekintetében harmadikok vagyunk a ligában 5 hét után. Tegye fel a kezét aki erre gondolt a szezon előtt 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Kicsit vitatkoznék. Kétségkívűl csodás három negyedet láttunk. Talán az egyetlen hiba a félidő elötti tesze-toszaság volt. (Most sem értem, ha Ridley elvitte 2 yardig, miért kellett elötte lehozni. Mindegy.)Tükörsima meccsből majdnem körömrágás volt.ImithekingA túloldalon Manning volt, mire számítottunk?! Sima libára csak nem. (Hangsúlyozottan nem Neked szól!) Néha úgy érzem, hogy a Pats szurkolók sokasága fordítva ül a lovon. Nem az volt a meglepő, hogy rágtuk a körmünket, hanem az volt a fantasztikus, hogy 40 percen keresztül nyugodtan üldögélhettünk.
A tavalyi védelem benyelte volna a 4. TD-t, ez már nem. Ennyit fejlődtek öt meccs után. Az Off. is végre a második lehetőségével élve lezárta a meccset. Nagyon remélem, hogy Ridley gyűjtött annyi bizalmi tőkét, hogy nem fogja padoztatni BB.
Nagyon jó meccs volt!tomi-tomi
A passzvédekezeés is elfogadható volt tőlünk, kivéve McC-t aki borzalmas passz ellen (könyörgm néha figyelje a labdát) és ez egy CB esetében, hát elég gáz.
Viszont a negyedik negyedbeli O. Az az ami majdnem megverte saját magát.
Az első negyedik negyedbeli drive 2 sack egymás után.
A második drive 4 és 5.
A harmadikban fumble.
Ha ezek közül egy nincs és ezekhez nincs köze Manningnek, akkor tényleg tükörsima lett volna.
több mint 13 éve
Valami egészen hihetetlen, hogy Ty Law óta nem sikerül egy normális CB-t összekukázni a draftról vagy a piacról. Bodden talán az lehetett volna ha egészséges.Wendel rettenetes és Volmer is árnyéka egykori első éves önmagának. Von Miller elképesztően jó játékos, de amit művelt vele a második félidőben az nagyon megalázó volt...
Ettől függetlenül naon fontos és értékes győzelmet arattunk. Kellemetlen ellenfél volt a Broncos.
Do your job
több mint 13 éve
Mcc Arrington Chung passz ellen annyira fogalmatlan hogy az csuda! Dennard jó kis meccset tolt igazán jó volt látni ahogy védekezett, pedig Maning próbára tette!! Wendel középen egyszerűen brrrr! Ridley, Woody, Bolden egyszerűen HIHETETLENEK! Jó féle meccs volt azért néha befújhatnának Holdingot Chandlernek mert úgy tépték vissza nem 1 playnél!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Tükörsima meccsből majdnem körömrágás volt.ImithekingA túloldalon Manning volt, mire számítottunk?! Sima libára csak nem. (Hangsúlyozottan nem Neked szól!) Néha úgy érzem, hogy a Pats szurkolók sokasága fordítva ül a lovon. Nem az volt a meglepő, hogy rágtuk a körmünket, hanem az volt a fantasztikus, hogy 40 percen keresztül nyugodtan üldögélhettünk.
A tavalyi védelem benyelte volna a 4. TD-t, ez már nem. Ennyit fejlődtek öt meccs után. Az Off. is végre a második lehetőségével élve lezárta a meccset. Nagyon remélem, hogy Ridley gyűjtött annyi bizalmi tőkét, hogy nem fogja padoztatni BB.
Nagyon jó meccs volt!
több mint 13 éve
A lényeg a győzelem és a W a táblán, a végén lévő izgalomtól eltekintettem volna, mert enélkül sima meccs volt, magunknak tettük nehézzé és görcsössé. A D#-ben idén jobban bízhatunk, mint a korábbi években.Tetszett a kétfejű futószörny Fafejjel kiegészítve és a D#, amely bár passzból sok yardot kapott, de a futást megállított és kulcs pillanatokban mindig sikerült labdát szerezni Jones, Baby Vince, Ninko is jól játszott és kiemelendő.
Dennard játéka üdítő volt a secondaryben.
Vannak még hibák, de nehezebb meccsre számítottam Peytonék ellen.
A Hawks O# ellen megint a védelmünk csilloghat, de a D#ük ellen lesznek meleg pillanatok, de az a meccs bőven a hozható kategória.
Szép volt Fiúk!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Srácoknak még mindig nem megy a koncentrálás egy egész meccsen keresztül. Tükörsima meccsből majdnem körömrágás volt. Nagyon tetszik ez a futós O.ImithekingKoncentrálással szerintem kevesebb a probléma, mármint Ridleyt leszámítva, de előtte ő is hozott fontos yardokat, szal nem feddem meg, ezt érezte jónak a vezetés, sok futás, kevés passz, aztán a védelem oldja meg
Hát igen, 4–3-as SLB-ként is elég faszán tolja, így van négy elég korrekt LB-nk 😊Nem szar... csak azon ment a vita, hogy fulltime DE-ként mire képes, mire nem képes. Az elmúlt 2 meccsen szedték ki ebből a szerepkörből, rögtön pusztít a drága..GyulusAkkor szarWyattRidley labdaeladását és a konzervatív végjátékot leszámítva parádés játék voltMajdnem annyit nyomta LB-ként, mint a DE-ben😛Gyulus
Dom: Ninko? 😊Wyatt

több mint 13 éve
Srácoknak még mindig nem megy a koncentrálás egy egész meccsen keresztül. Tükörsima meccsből majdnem körömrágás volt. Nagyon tetszik ez a futós O.