New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomi
Brady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucas
Julian viszont még mindig offos 😕Wyatt
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucas
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyatt
A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.tomi-tomi
Mert a tehetség nem vész el 😀

több mint 13 éve
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucas
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyatt
A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet Welker

több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Julian viszont még mindig offos 😕

több mint 13 éve
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊

több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀peterk2005
Miért ne? Felőlem nyugodtan! 😊

több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀peterk2005
Pedig 100 yardonként egyet illik, hogy ne kapjunk túl sok pontot 😀

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A Peyton Manning hater-eknek:

blogs.denverpost.com/broncos/2012/10/03/peyton-manning-tom-brady-injury/16140/

Bár túl sok szerencsére nincs nálunk, inkább az egészséges tisztelet...LordTamas
Na ja, bár azért átmászhatott volna az NFC-be 😀
Most, hogy ilyen jó formában van a secondary, szerintem dob egy 400 yardot (mondjuk amíg nyerünk ennek ellenére, elnézem neki 😛)

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
A Peyton Manning hater-eknek:

blogs.denverpost.com/broncos/2012/10/03/peyton-manning-tom-brady-injury/16140/

Bár túl sok szerencsére nincs nálunk, inkább az egészséges tisztelet...
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
McCourty javára:

Cornerback Devin McCourty had a great rookie year in 2010, but receivers performed a lot better against him in 2011. In 2011, quarterbacks had a rating of 104.7 when throwing McCourty’s way. His third year has gone a lot better than his second, and now quarterbacks have a rating of just 42.2 when throwing at McCourty, which is eighth lowest in the league. PFF

Mondjuk ebben nincs benne a két szabálytalansága, meg nem éppen elit QB-k ellen játszottunk, de ezzel együtt nem rossz adat.LordTamas
Ugyanakkor az sincs benne, hogy mennyire megbízhatóan játszik a futás ellen

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
McCourty javára:

Cornerback Devin McCourty had a great rookie year in 2010, but receivers performed a lot better against him in 2011. In 2011, quarterbacks had a rating of 104.7 when throwing McCourty’s way. His third year has gone a lot better than his second, and now quarterbacks have a rating of just 42.2 when throwing at McCourty, which is eighth lowest in the league. PFF

Mondjuk ebben nincs benne a két szabálytalansága, meg nem éppen elit QB-k ellen játszottunk, de ezzel együtt nem rossz adat.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 406 — #neverpunt

több mint 13 éve
Végignyomja, mert kurva jó, de szerintem nyugodtan be lehetne építeni Scottot és főleg Bequette-et mögötte
Ninko lehet, hogy alulméretezett (megjegyzem így sem tolja épp szarul...), LB-sorba ha vinnénk gyakrabban, akkor persze elkelhet valaki, de én jobban örülnék, ha az itteniek közül tudna valaki előrelépni
Láttam, hogy pályán volt, világított a falban 😀
DT-t elnéznék én is mondjuk pluszban, ha olyat tudunk találni, aki tudja tehermentesíteni Ninkót, és adott esetben beljebb is tud mozogni

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
DE-ben borzalmas a depth? Ninko és Jones mögött szerintem bőven elég a Cunningham (ő adott esetben beljebb is mozog), Scott, Bequette, Francis részleg
DT jöhetne, azt mondjuk adom, de a DE-poszton én teljesen meg vagyok elégedve ezekkel a nevekkel (Bequette mondjuk gyorsabban is előrébb verekedhetné magát, Scott is nyújthatna többet, de nagyon nagy a potenciál ebben a sorban, most ide egy kiégett veteránt ne hozzunk, mert sírva fakadok)Wyatt
DE poszt:
Jones az összes meccset végignyomja, idő kérdése csak, hogy beleütközzön a "rookie wall"-ba, kétlem hogy elsőévesként ezt végig bírni lehet.

Ninkoról épp az előbbiekben értekeztünk, gondok vannak akkor, ha full time 4-3 LDE-t kell játszania, alulméretezett ő ehhez. Tavaly is 4-3 SLB, LDE, majd 3-4 LOLB posztokat játszotta felváltva, 4-3 DE szigorúan csak sub felállásoknál volt. A Bills ellen játszott először LB poszton is, rögtön jobban muzsikált.

Cunnit állítólag sokat duplázták(?!😀) az előző meccsen, őszintén szólva nekem nem tűnt fel, plusz őt a korábbiakban UT-nek is használtuk, mivel Pryor kiestével és Fanene elküldésével rajta kívül nincs más opció a "belső pass rushra".

Scott eddig - legalábbis nekem - elég nagy csalódás, a cutokat is alig élte túl, a pályán eddig még semmit sem mutatott.

Bequette projekt játékos, az idei TC-t és az egyetemi felvételeket elnézve jó időbe fog kerülni, míg egy Ninko-féle használható játékos lesz belőle, egy az egyben szerintem max TE ellen van esélye. A 4. negyedben most pl játszott, észrevetted?😀

Justin Francis felépülése segíthet még, a preseasonban talán ő mutatta a legtöbbet a DL-be újonnan érkezők közt, Jones után. Szükség esetén UT-nek is be lehet küldeni.

Annyi a lényeg, hogy Jones vagy Ninko kiesése esetén az elmúlt időben (némi) reményt keltő Cunni marad, utána meg....

DT poszt:
Vince és Love helye biztos, cserének ott Brace és Deadrick.
Na és egy Wright-féle UT? Na az rohadtul nincs, az előbb említett Cunni és Francis.
Tavaly is azzal volt a legtöbb gondunk, hogy az érdemi DE, OLB pass rush ellenére sem tudtuk középről összenyomni a pocketet, kivéve olyan eseteteket, amikor Baby Vince (mégis csak egy NT) bevadult...
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy volt-e már:

www.huffingtonpost.com/2012/10/01/tom-brady-fuck-you-bitches-gif_n_1929835.html?utm_hp_ref=sports

Tom kicsit felhúzta magát a Buffalo közönségén. 😊LordTamas
Wes elmondása szerint ez Brady futott TD-je után történt, amikor ő és Branch azzal basztatták Tomot, hogy tuti lent volt a térde, mit üldögél itt a replayre várva, vonszolja vissza a seggét a pályára...
Ez volt a reakció😀Gyulus
Az úgy korrekt 😀 😀

több mint 13 éve

www.huffingtonpost.com/2012/10/01/tom-brady-fuck-you-bitches-gif_n_1929835.html?utm_hp_ref=sports

Tom kicsit felhúzta magát a Buffalo közönségén. 😊LordTamas
Wes elmondása szerint ez Brady futott TD-je után történt, amikor ő és Branch azzal basztatták Tomot, hogy tuti lent volt a térde, mit üldögél itt a replayre várva, vonszolja vissza a seggét a pályára...
Ez volt a reakció😀
több mint 13 éve

Tom kicsit felhúzta magát a Buffalo közönségén. 😊
több mint 13 éve
DE-ben borzalmas a depth? Ninko és Jones mögött szerintem bőven elég a Cunningham (ő adott esetben beljebb is mozog), Scott, Bequette, Francis részleg
DT jöhetne, azt mondjuk adom, de a DE-poszton én teljesen meg vagyok elégedve ezekkel a nevekkel (Bequette mondjuk gyorsabban is előrébb verekedhetné magát, Scott is nyújthatna többet, de nagyon nagy a potenciál ebben a sorban, most ide egy kiégett veteránt ne hozzunk, mert sírva fakadok)

több mint 13 éve
Mondjuk a meccs közben azt sem nagyon értettem,hogy azt hiszem a hosszú elkapásnál,miért Mayo védekezett a szélen?Esélye sem volt.kolok1972
Mert Fred jó későn mozgott ki a backfield-ről az oldalvonalhoz. Mayo át akarta rendezni a felállást, de nagyon hamar rájött, hogy erre nincs idő, ezért ő kísérte ki. Max. időt kérhetett volna. Btw nem védekezett rosszul, Fitz-től és Fred-től is tökéletes végrehajtás kellett, hogy meglegyen az elkapás.

Carpenter-t szerintem nagyjából biztosra lehet venni, a hely már megvan a roster-en.

több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Vissza akarjuk állítólag hozni Carpentert.Lehet ,hogy csak biztonsági lépés,de lehet ,hogy nem jó jel Magastorony sérülésére.
szerk. Gyulus megelőzött.kolok1972
Hehe😊
A sacknél sérült meg, első blikkre nem volt súlyos, segítség nélkül ment le a pályáról... engem meglepett, hogy nem jött vissza.

Spikes képtelen a sebesebb TE-k középső zónában történő fedezésére (lásd Chandler 1. TD), ami épp Carpenter erőssége... Manning szeret dobálni a TE-inek, szóval ésszerű igazolás lenne.Gyulus
Igen,azt a TD-t többx is visszalassították,Spikesnak fogalma sem volt,hogy merre van Chandler,de azt mindig tudtuk,hogy coverben nem lesz egy zseni.Mondjuk a meccs közben azt sem nagyon értettem,hogy azt hiszem a hosszú elkapásnál,miért Mayo védekezett a szélen?Esélye sem volt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Vissza akarjuk állítólag hozni Carpentert.Lehet ,hogy csak biztonsági lépés,de lehet ,hogy nem jó jel Magastorony sérülésére.
szerk. Gyulus megelőzött.kolok1972
Hehe😊
A sacknél sérült meg, első blikkre nem volt súlyos, segítség nélkül ment le a pályáról... engem meglepett, hogy nem jött vissza.

Spikes képtelen a sebesebb TE-k középső zónában történő fedezésére (lásd Chandler 1. TD), ami épp Carpenter erőssége... Manning szeret dobálni a TE-inek, szóval ésszerű igazolás lenne.